منظورتون از دکمه ی هوم همون دکمه ی وسط گوشی؟نقل قول:
و این که اگه به جای ولوم پایین ولوم بالا بگیرین چه اتفاقی می افته؟
منظورتون از دکمه ی هوم همون دکمه ی وسط گوشی؟نقل قول:
و این که اگه به جای ولوم پایین ولوم بالا بگیرین چه اتفاقی می افته؟
با سلامنقل قول:
بله دکمه هوم (Home) همون دکمه وسطی گوشی هستش .
ولوم بالا + کلید هوم + کلید پاور => برای ریکاوری
ولوم پایین + کلید هوم + کلید پاور => برای رفتن به دانلودینگ
سپاسگذارم.
من 2 هفته پیش بدون ضمانت گرفتم رامش فارسی نبود دادم رام 2.2 فارسی ریختن دوستمم بدون ضمانت گرفته بود ولی خودش 2.1 فارسی داشت .نقل قول:
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
عکساش خوبه نگران نباش یه فلشم نیازی ندارینقل قول:
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
من وقتی با وایرلس دانشگاه وصل میشم نمیتونم هیج فایلی رو دانلود کنم با مرورگرای دیگه هم امتحان کردم حتی دانلود منیجر هم ریختم کسی راه حلی بلده ؟در ضمن اپرا هم با اینترنت دانشگاه اصلا کار نمیکنه
یه بار از مرورگر فایرفاکس استفاده کن...نقل قول:
اگه نشد دانلود منجر download buddy رو نصب کن
با سلام خدمت دوستان
امروز خواستم رام گوشیم (گالکسی s-i9000) رو که دیروز به ورژن 2.3.3 آپدیت کرده بودم به ورژن i9000JPJPM تغییر بدم اما موقع آپدیت گیر کرد حدود 10 دقیقه هم ایستادم چند مرحله رفت اما بعد تغییری نکرد ناچارا کابل گوشیو جدا کردم و باتری گوشی رو هم درآورم اما الان دیگه گوشی روشن نمیشه و کلا صفحه مشکیه و حتی تو حالت دانلودینگ و ریکاوری هم نمیره و فقط وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم و دکمه پاور رو نگه میدارم یه سخت افزار شناسایی میکنه بنام SEC S5PC110 Test B/D همین نمیدونم چکارش کنم البته این رو هم بگم موقع فلش باتری حدود 75 درصد بود و سیم کارتم توگوشیم بود نمیدونم ربطی داره یا نه لطفا اگه میتونید منو راهنمایی کنید چه کار کنم
با تشکر
سلام
تازگیا تو مسیجینگ مسیجم که یه کم طولانی میشه تبدیل به mms میشه(یعنی می خوام سند کنم پیغام میده Converting to multimedia message )
تو ستینگ هم گشتم چیزی نیافتم. کسی به این مشکل برخورده؟
منم همین مشکل رو داشتم از 3 تا sms که بیشتر میشد اینجوری میشد تازه ارسالم نمی شد
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
بابا یکی هم به این مشکل من برسه نمیدونم چه کار کنم گوشی رو کجا ببرم برام درست کنن
من میخوام بخرم! فکر کنم باید قبلش با فروشنده طی کنی...نقل قول:
این دکمه ها رو وقتی باطری انداختیم و گوشی خاموشه باید بزنیم درسته ؟ اگه روشن شد و رفت به این مود ها درسته اگه نه مشکل داره؟ دقیقا میخوام بدونم اگه مشکل داشته باشه قاعدتا گوشی نباید روشن بشه درسته؟
اگه این طور باشه خوبه دهن به دهن فروشندم نمیشی!!
با سلامنقل قول:
آره اگه با فروشنده طی کنی بهتره
چون من هم همین مشکل رو داشتم .
رفتم یه جا بخرم گفت ندارم ولی زنگ میزنم برات بیارن منم گفتم باشه
چند دقیقه ای طول کشید بعد یهو یادم اومد که بهش بگم که اگه مشکل سه دکمه داشته باشه نمیخرمش.
بهش گفتم ولی زیر بار نرفت و گفت چی داشته باشه چی نداشته باشه باید بخری چون سفارش دادم.
منم قبول کردم ولی خدا رو شکر مشکل سه دکمه نداشت.
آره وقتی باطری روی گوشی هستش و گوشی خاموشه باید بزنی.
اگه دکمه ها کار کنن میری تو یه صفحه ای که ادمک آندروید یه بیل تو دستش هست .
اگه درست بود بعد برای در آوردن از اون حالت , باطری رو درار .
سپاسگذارم.
دوستان گالاکسی فلش رو پشتیبانی نمیکنه ؟