یه سوالی از دوستان من میخوام تو تهران (تجریش) Adsl بگیرم ولی بین پارس ان لاین و داتک شک دارم !
بنظر شما از کدوم یکی سرویس بگیرم ؟ چرا ؟
Printable View
یه سوالی از دوستان من میخوام تو تهران (تجریش) Adsl بگیرم ولی بین پارس ان لاین و داتک شک دارم !
بنظر شما از کدوم یکی سرویس بگیرم ؟ چرا ؟
سرعت متوسط دانلود با سرویس adsl 128/128 چقدر باید باشه ؟
بستگی به نوع کاری که می خوای باهش بکنی داره.نقل قول:
معمولا بین 10 تا 14 است( تک توک موارد در صورت خلوت بود و کیفیت خطوط تا 16 هم می رسد که کم پیش میاد)نقل قول:
البته برای محدودیت حجمی ها برای زودتر مصرف شدن محدودیت ممکن است سرعت بیشتر از این حد باشد و بسته به شرکت ارائه کننده تا 40 50 هم برسد.( البته بشرط خلوت بودن)
(مچت را گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
امرا ,هیچکی نمیتونه مچه من و بگیره !!!!!:31::31::31:
حاجی سرعته دانه من همینه ( از 128/128 شیر 1 به 4 بدونه ترافیک استفاده میکنم ) ولی چرا سرعت دانه برادرم که از
اینترنت با ترافیک 128/128 شیر 1 به 8 استفاده میکنه همیشه دور و وره 18-19 هستش ؟
در کل همچی من بهتره و لی با اینهمه سرعت دانه اون بیشتره !!!!؟؟؟؟؟
نقل قول:
شاید بخاطر اینه که کیفیت خطی که شما داری کمتر از برادرت است و همچنین ممکن است ان 3 نفر دیگر بیشتر استفاده می کنند .
احتمالا مال برادرت کمتر از 7 نفر وصل اند و یا انقدر دانلود ندارن .
فعلا که گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 2 -3 روزه آسیاتک خیلی خوب شده , فکر کنم مشکلشون حل شده خدا رو شکر
سرعت من 128 به نظرتون خوب شده؟
نقل قول:
سلام آقایه شرلوک هولمز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجایه این خوبه!!!نقل قول:
ماله صبا نت وقتی که بده 16 تا 20.البته شاید برایه آسیا تک خوب باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتت عالیه ولی صبر کن یکی دو روز بگذره چون ممکن است یکهویی خلوت شده باشدنقل قول:
در ضمن منظورتان چی بود( با احترام)نقل قول:
نقل قول:
من منظوری نداشتم که شما اشتباه بر داشت کردید(یا فکر کردید کنایه زدم):11: