Broadkam wj881
چجوره به نظرتون؟
عموها
اگه هستين د كمك كنين
لال نميري به اين شب قدري
Printable View
Broadkam wj881
چجوره به نظرتون؟
عموها
اگه هستين د كمك كنين
لال نميري به اين شب قدري
دوستان کسی آخرین ورژن فریمور این مودمو داره ممنون میشم بزاره
DLink 2730U
H/W :C1
F/W : LN2_1.00
رنگ مشکی
دوستان یه مودم میخوام بخرم برای اینترنت شاتل. تاالان 8901g داشتم ولی داغ میکنه و همچنین نویز رو زیاد نشون میده. بردش هم مشکل داره. البته عمرش رو کرده دیگه . یه مودم میخوام تقریبا 10 ساعت در روز روشن باشه پایدار باشه مشکلی تو ip گیری نداشته باشه قطع و وصل هم نداشته باشه. امکانات جانبی هم کاربردی نداره برام و فاصله تا مودم هم 5-6 متر بدون مزاحمت. فاصله تا مرکز هم نمیدونم ولی رو بدتربن حالت حساب کنید. خط هم تا حدودی نویز داره . ممنون
تو تاپیک اینا رو عموما پیشنهاد دادید. کدوم رو بگیریم؟ بودجه هم محدودیتی نداره ولی اگه واقعا تفاوتی در کار اصلی مودم ایجاد کنه) ممنون
tp link
8960
8968
8970
8980
d link
2750
مدلای ایسوز؟
این مساله که بعضی isp ها با مودم های خاصی مچ تر هستن تا چه حد درسته؟ و اخر اینکه چرا اکثرا دنبال چیپ broadcom هستن. بازم ممنون
اگر خطتون نویز داره بهتره برادکام بگیرین، برای خط های نویز دار بهتر عمل میکنه. ۸۹۶۰ برادکام داره فکر کنم.
اگر میتونید هزینه بالا بکنین، ۸۹۷۰ و ۸۹۸۰ بهتربن امکانات رو دارن. اگر بین ۸۹۶۸ و ۲۷۵۰ خواستید انتخاب کنین، پیشنهاد من ۲۷۵۰ هست
پس برودکام بگیرم 8960 ممنون دوست خوبم:n16:نقل قول:
منم نظرم همین تی پی لینک 8960 هستش.نقل قول:
هرجا گشتم این 8960 رو نداشتن. 8961، 8980 و مدل های dlink موجود بود. چه کار کنم حاالا؟ از اینا انتخاب کنم؟
8970 و 8980 هر دو تیپی لینک هستننقل قول:
من خودم 8968 v3 دارم چیپ بردکام هس و عالیه فقط برد وای فایش پایینه
آزه. منظورم این بود این مدل ها از tp link رو پیدا کردم و چند مدل از d link مثل 2750 2740 ..نقل قول:
ورژن 3 برادکامه؟ برد وای فایش در حد ده متر مسیر مستقیم باشه هم برا من خوبه
2750 مشکی که مدل قدیمی هس برد کامه و خیلی کمیابه ولی جدیداش که سفید هس بردکام نیسنقل قول:
اره 8968 v3 بردکامه بردش هم واسه 10 متر خوبه