دوست من باید بگم میتونی اجرا کنی ولی داخل بازی عذاب آور میشه.تنظیمات بازی رو بیار پایین.
Printable View
دوست من باید بگم میتونی اجرا کنی ولی داخل بازی عذاب آور میشه.تنظیمات بازی رو بیار پایین.
تنظیمات بازی رو هم بیاره پایین بازم نمیشه بازی کرد
سی پی یو من 7750 Dual Core
رم من 2 G
گرافیک 9500 GT بازم بازی رو بد میاره اگر گرافیک هم ببری پایین که دیگه نمیشه بازی کرد البته این رو هم بگم اگر شما ال سی دی داشته باشی بازی روون تر اجرا میشه چون رو 60 کار می کنه احتیاجی به هرتز بالاتر نداره ولی بر خلاف CRT حتما باید روی 85 باشه تا بشه راحت به تصویر نگاه کرد ولی خب بازی هم گیر می کنه
ببخشید لطف میکنید بهترین کرک رو بزارید ممنون میشم
سلام.آموزش فعالسازي جويستيك رو مي خوام.اگر كسي از دوستان ميدونه لطفا به ما هم بگه:20:
يه سوال ديگه:من بازي رو تو xp نصب كردم(درايو ويندوز)خيلي راحت دارم بازي ميكنم.بعد از نصب ويندوز 7 بازي رو تو اين ويندوز نصب كردم(درايوي غير از ويندوز چون جا نميشد)ولي هر كاري كردم بازي بالا نيامد.به نظر شما دليلش ميتونه عدم نصب در درايو ويندوز باشه يا با يد دنبال علت ومعلول گشت؟
Razor هستش که آدرسش توی تاپیک اول هست .نقل قول:
توی Google سرچ کنی هم میاره .
سلام.من قبلا راحت بازي رو اجرا ميكردم با حراكثر جزئيات اما ويندوز عوض كردم بازي افت فريم شديد داره.كرك ريزور هست با پچ ورژن 2 و همه چيزهاي لازم براي بازي.ويندوزم هم 7 هست اما xp sp2 هم دارم كه از رجيستري تبديل به 3 كردمش.
سيستم من:
RAm: 6 gb
Cpu:Intel core i7
VGA:nVidia Geforce GTX 295 2 GB
این بازی رو قبلا رو ایکس پی بصب کرده بودم اجرا میشده بعد از یه مدت اجرا نشد!!تقریبا وقنی سال 2009 شروع شد!
سیو ها هم رفت
الن ویندوز7 نصب کردم رو 7 اجرا میشه تا دوباره نصب کنم؟سیستم سیو خاصی داشت با پرو فایل و ..میشه سیو دانلود کنم و استفاده کنم؟
سلام.
من جي تي اي 4 رو نصب كردم اما موقع اجرا ارور زير رو ميده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باز نصب كردم اين ارور رو ميده
اين عكس ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي بايد بكنم
راهنمايي كنيد
cpu e7400
ram2
vga 9500gt ram1