[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Inventory
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Inventory
از آشغالترین سلاحهای دوئله !!!نقل قول:
آقا من یه کوزه شکسته پیدا کردم!
چکارش کنم؟
به هیچ دردی نمیخوره؟
بفروشمش؟
(و1)!!!
سلام
zauos جان پول مول توی پر و بالت هستش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما داشتیم General Store رو کامل میکردیم که یه بی شعور نفهم رفت و تمام پولو و خرج کرد و یه ساختمون دیگه رو ساختش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ساخت General Store عقب افتادش !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از General Store قراره که ظرفیت رو افزایش بدیم ... ! بعدش هم قبرستون برای دوئل میسازیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی بازی برای من تلگرام بزنید
فکر کنم بیشتر از 5 نفر توی ورلد 2 باشن ... ! ولی وقتی ظرفیت اعلام شد همینجا میگیم و هرکی زود تر برای من تلگرام زد عضو میشه ... ! خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یه دوئلر هم میخواهیم ...
موفق باشید
محمد
یکی دیگه از همون آشغالا رو دارم آخه (توی یکی از کوئست ها گرفتم)نقل قول:
نمیشه تعمیرش کنیم بعد گرون تر بفروشیم؟:31::31:
به بهنقل قول:
نوشته شده توسط S A M
یوزرشو میگی ؟ :دی
هنوز نفروختیش ؟ !!!نقل قول:
یکی دیگه از همون آشغالا رو دارم دارم آخه (توی یکی از کوئست ها گرفتم)
نمیشه تعمیرش کنیم بعد گرون تر بفروشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دارم کار میکنم
از شهر هم فاصله دارم
بگم که بری بهش بگی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودم هم نمیدونم !! ولی از الان یه PIC گزفتم که معلوم بشه کی ساخت و ساز میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ای بدک نیست
من تو یکی از کارارم گیر کردم اسکیل ندارم
ولی اون کارایی هم که گفتم اسکیلبالا میخوام
چیکار کنم ؟
خب شما باید لولت رو بالا ببری و اسکیل اون کار رو جور کنی ...نقل قول:
میتونی کار کنی ، ما شهر رو دقیقا جایی زدیم که یه کار پر در امد کنارش باشه ... Picking Sugar Cane دقیقا جفت شهرمون هستش ، هر 2 ساعت میتونی 16$ در بیاری ... البته برای کسانی که اکانت Premium دارن بیشتر هستش ...
و به زودی هم General Store میزنیم که بتونین جنساتونو بفروشین
جواب تلگرامتو دادم ...
فعلا فقط $ کم داریم
موفق باشید
محمد