باور کن برای من BROWSE نمیاد KIS 11.0.2.556 B اون 13 یک را هم امتحان کردم ولی فرقی نکردنقل قول:
Printable View
باور کن برای من BROWSE نمیاد KIS 11.0.2.556 B اون 13 یک را هم امتحان کردم ولی فرقی نکردنقل قول:
ارتباط شما به اینترنت قطع بوده یا نه ؟نقل قول:
این سریال را در حالت دیسکانکت تست کنید :
PXXM7-KV2T6-3JG2K-KET3H
YHY6C-BQV5Z-7SZJM-5X7KV
ET68C-DHJC8-MARQZ-1KPUD
این کلید های کاسپر یا ناد32 که همیشه با هر بار بلاک شدن از منابع مختلف کیلو کیلو در دسترسند از کجا میاند ؟
این همه کلید که نمیشه دزدی یا کلید های لو رفته ای باشه که قبلا اریجینال خریداری شدند.
یعنی توسط افرادی ساخته میشند این کلید ها ؟
[HP سلام..
آنتی ویروس کسپر من فقطPURCHASE LISENCE داره...
که باید اینترنت وصل باشه تا بتونم برم تو این صفحه...
اگر وصل نباشه هیچ اتفاقی نمیفته..
وقتی هم میرم تو این صفحه تمام گزینههاBUY هستند..
بعدش جائی برای اکتیو کردن نیست فقط برای خرید هست[CODE]
چی کار کنم..
ادرس عکس را هم ضمیمه کردم
[HTML] http://www.kaspersky.com/after_the_trial?&act-lt=2&act-ls=1&act-ll=30&act-ldte=24&act-ldsi=6&act-ldse=0&act-item=MainWindow.Body.b.Footer.Right.License&act-pv=11.0.2.556&act-pid=kav&thru=reseller%3Dtrial_application_kav11[/HTML]
نسخه شما تریال هست و بودن این گزینه هم / یعنی اینکه تریال شما داره تموم میشه و باید این نسخه را بخرید.نقل قول:
من که به شما ذکر کردم از چه روشی بهش کی بدید...فکر کنم اصلا پستی که من دادم را مشاهده نکردید؟
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
من که یک جا خوندم نوشته بود که این کی ها توسط کرکر ها ساخته میشه و در اینترنت ریخته میشود.نقل قول:
یکجا دیگه هم خوندم نوشته بود خود شرکت برای اینکه مشتری جلب کنه و کاربران خودش را از دست نده میاد کی هایی که چند روز ازش باقی مانده را عرضه میکنه و در اینترنت پخش میکنه ولی اگر دید که از کی تعداد زیادی افراد استفاده کنند, زودی بلاک لیست میکنند.
توضیحات شما را کامل خوندم..کد:نسخه شما تریال هست و بودن این گزینه هم / یعنی اینکه تریال شما داره تموم میشه و باید این نسخه را بخرید.
من که به شما ذکر کردم از چه روشی بهش کی بدید...فکر کنم اصلا پستی که من دادم را مشاهده نکردید؟
شما گفتی برم قسمتLISENCE که برای من فقطPURCHASE LISENCE داره..رو اون کلیک کردم..
گفتید ۲ تا گزینه میاد دومیش را انتخاب کنم..
ولی این صفحه که نشون دادم اومد.. و اون گزینهها که شما گفتید توش نبود...دیدید صفحه را..?
من کجا اشتباه کردم..؟
شما روی این گزینه باید کلیک کنید !؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون شما تریال زدید/ این گزینه PURCHASE LISENCE در صفحه بعدی که میروید در دو قسمت که مشاهده میکنید..براتون با عکس میزارم که اشتباه نکنید:
تاکید میکنم این عملیات را باید در حالت دیسکانکت انجام بدید و بعد از اروری که میاد روی OK کلیک کنید و در صفحه BROWSE کی را بهش بدید.
امیدوارم متوجه شده باشید.
اشتباه شما این بود که بجا اینکه روی گزینه LICENSE کلیک کنید / روی گزینه PURCHASE LISENCE کلیک کردید.
موفق و پیروز باشید.;)
خیلی ممنون از راهنماییت..
همه چی به خوبی انجام شد...
پیغامSUCSEFULLY UPDATED هم داد..
ولی در اخر یکWINDOW باز شد که نوشته بود Attention.The Aplication Is not Activated...
مشکلی نیست..؟
در ضمن شما چهجوریscreen shot ازkasperski میگیرید میگذارید اینجا ..؟)image(
من هم بتونم بگذارم اگر به مشکلی بر خوردم..
تا بهتر بتونم از راهنما یهاتون استفاده کنم
خیلی ممنون
سلام اگر از اون پنجره یک عکس بزارید ممنون میشم.نقل قول:
ولی این نوشته که برنامه اکتیو نشده !
برای قرار دادن یک عکس...عکس مورد نظرتون را باید یک جا اپلود کنید
مانند:myup.ir
و در این عکس که مشاهده میکنید روی این قسمت کلیک کنید و لینک عکس را بهش بدید و در اخر ok کنید تا عکس لود بشه.
اینطور که معلومه که توهات فایل داده بودین blocked by kasperskiشده..
حالا من بخوام کی جدید بدم کی قبلی که داده بودم را چه جوری باید پاک کنم..؟
نیازی هست ب اینکار.؟.
در ضمن گزینهٔ ترایال ورژن برای من فعال هست از اون برم بهتر نیست..؟
کی جدید هم اگر ممکن هست بگذارید..