فكر كنم چون هنوز شاتل اول راه براي جلب مشتري نگه داره و از طرف خود كاري نميكنه مگر اينكه بهشون بگينقل قول:
Printable View
فكر كنم چون هنوز شاتل اول راه براي جلب مشتري نگه داره و از طرف خود كاري نميكنه مگر اينكه بهشون بگينقل قول:
آره ما هم یوسف دیدیم ... با حال بود ... :31:
منم شک ندارم هر کی با شاتل بهم بزنه بعداً پشیمون میشه ... ولی خوب من کارت طلایی میدم بهتون ... غصه نخورید ... :27:
منم یوزارسیف را دیدم این قسمت خیلی بیمزه بود:31:نقل قول:
حداقل قبل از اینکه فسخ کنی یه تماس بگیر یه تهدیدی بکن که فسخ میکنی شاید یه اثری داشت:46:نقل قول:
تایید میشه:37::10:نقل قول:
از اب گل الود ماهی ...:31::46:نقل قول:
اگه خبرشون كني خب زودتر ميشه چون همين طوريش 7 روز كاري طول ميكشه جمع كنن برن و 7 روز كاري هم طول ميكشه دوباره با يه شركت ديگه رانژه انجام بشه. من يه بار زنگ زدم ولي پشيمون شدم برم داتك (بايد بزني 23099 بعد داخلي 620)نقل قول:
حالا اين كارت طلايي چيه؟ به چه دردي ميخوره
اره اگه بدونی می خواهد از کجا سرویس بگیره!نقل قول:
خیلی ریسک می کنی که می خوای از صبا سرویس بگیری isbn جان! چون احتمال این که سرویست خوب از اب در بیاد خیلی کمه!
اول راه کجا بود 5 6 ساله داره adsl2+ میده و اولین شرکتی هست که adsl2+ ارائه کرده!نقل قول:
بعد از 15 روز اگه شارژ نکنی دستور قطع رانژه را میفرستن مخابرات
:46:نقل قول:
از دوستان همشهریت که از شاتل سرویس دارن بگیر و هنگام ثبت نام تحویل بده 10 هزار تومان تخفیف می گیرینقل قول:
خوب ابن چه سودي براي طرف مقابل داره كه بهم كارت ميده؟
سلام سیامک جان تا اونجایی که یادمه شما art داشتینقل قول:
شما هم مشکل دارید؟
کاش کیفیت اکو رو آرت هم داشت!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بر عکس ننوشتی؟:11:
یک درصد خاصی تخفیف میگیره:46: توی شارژ کردن سرویس دوره بعدنقل قول:
امروز تو رادیو ماشین شنیدم شاتل داشت برای یک ماه سرویس رایگان برای عید تبلیغ میکرد کسی از دوستان از جزئیات اطلاعی داره ؟