هشپر چی بزنم؟نقل قول:
مدیریت بازرگانی ارشد؟فراگیر
Printable View
هشپر چی بزنم؟نقل قول:
مدیریت بازرگانی ارشد؟فراگیر
پذيرش غير حضوري و انتخاب واحد كليه پذيرفته شدگان ورودي 90 تا تاريخ 15/7/90 تمديد گرديد .
سلام
من امروز رفتم کتابای پیام نور بگیرم فروشنده گفت برای همش یه کمک درسی هست به نظرتون اونا رو بگیرم یا نه؟
اگه بگیرم دیگه کتابای خود پیام نور نمی خواد بخونم؟
برای کتاب های سخت کمک درسی بگیر برای " حفظی جات " میخوای کمک درسی بگیری ؟ :31:نقل قول:
اول یخورده که از هر کتابی خوندی و اُستاد درس داد میتونی بفهمی کدوما شون کمک درسی میخوان ! مثلاً زبان عمومی یه کتاب کمک درسی داره به اسم " راهنمای طلایی " مو لا درزش نمیره ، اگه خوب بخونیش زبان عمومی رو 20 میشی !
سلام به بهمه پام نوری ها
توجه توجه
بچه های مهندسی پیام نور تهران که کلاساشون به مرکز شمیرانات منتقل شده به لینک زیر مراجعه کنند و مراتب اعتراض خودشون رو اعلام کنند
حتما در این اعتراض دسته جمعی شرکت کنید
کد:http://pnuna.com/1390/07/شکوائیه-دانشجویان-پیام-نور-شميرانات.html#comments
این دو واحد درس آشنایی با دفاع مقدس جزو دروس عمومی اختیاری هست یا اجباری؟
به چارت خودتون نگاه کُنید .نقل قول:
نقل قول:
مگه دروس عمومی مشترک نیستند بین رشته ها؟
پيام نور دو نوع پذيرش داره يكي از طريق كنكور سراسري و ديگري از طريق ازمون فراگير.نقل قول:
سلام
من چند صفحه قبل پرسیده بودم که ثبت نام پیام نور غیرحضوری بدون کنکور کی هست؟
ثبت نام براي ازمون فراگير هم از 15 مهر ماه شروع ميشه.
قبل از امتحانات.نقل قول:
براي واريز شهريه تا كي وقت هست؟
اگه ميخواي بگيري فقط براي دروس اصليت بگير.براي عموميا نمونه سوال كافيه.البته براي درساي اصلي هم اونايي كه مسئله يا برنامه زياد داره كه حلشون وقت گيره ،مناسبه.نقل قول:
سلام
من امروز رفتم کتابای پیام نور بگیرم فروشنده گفت برای همش یه کمک درسی هست به نظرتون اونا رو بگیرم یا نه؟
اگه بگیرم دیگه کتابای خود پیام نور نمی خواد بخونم؟
جزء دروس عمومي اجباري بودن ولي الان اختياري شده مثل تفسير ها(قران-نهج البلاغه)كه بايد يكيشون پاس بشه.نقل قول:
این دو واحد درس آشنایی با دفاع مقدس جزو دروس عمومی اختیاری هست یا اجباری؟
ثبت نام آزمون هاي فراگير از 17 مهرماه آغاز مي شودنقل قول:
ثبت نام براي ازمون فراگير هم از 15 مهر ماه شروع ميشه
کد:http://pnuna.com/?p=10455