واسه راهنمایی که دیگه تشکر نمی ذارن:31:نقل قول:
موفق باشی:11:[/B]
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
یه دلیل دیگه اش هم اینه که پستت اصلاً حساب نمی شه.
موفق باشی:11:
Printable View
واسه راهنمایی که دیگه تشکر نمی ذارن:31:نقل قول:
موفق باشی:11:[/B]
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
یه دلیل دیگه اش هم اینه که پستت اصلاً حساب نمی شه.
موفق باشی:11:
سلام . . .:11::11:
چطور ميشه تو شناسه کاربری تغييرات ايجاد کرد . . . ؟
ممنون:40::11::40:
دو بار سریع با سرعت بسیار زیاد رو اسمت کلیک کن تا مثل نام یه فایل یا فولدر انتخاب بشه و بعد نامت رو عوض کن. فقط دقت کن که تکراری نباشه.:31:نقل قول:
..........
از شوخی گذشته برو به این قسمت و تاپیکی ایجاد کن و درخواستت رو بده::46:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=395
چه جور تغییری مد نظرتونه؟
سلام ...نقل قول:
باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک جدید ایجاد کنید و نام کاربری جدیدتون رو بنویسید تا رسیدگی بشه ...
اما قبلش باید از تکراری نبودن نام کاربری جدید مطمئن بشید؛
برای این کار، به صورت مهمان وارد انجمن بشید (خروج رو بزنید، مهمان میشید)، در صفحهی اصلی، از بالا روی ثبت نام کلیک کنید.
بعد از پذیرش شرایط و ...، در قسمت نام کاربری، نام کاربری جدیدتون رو بنویسید و دکمهی Tab رو بزنید تا به فیلد بعدی بره، چند لحظه که صبر کنید، یا اون فیلد به رنگ سبز در میاد، یا قرمز ...
اگه سبز بود، میتونید درخواستش بدید، اگر هم قرمز بود که خب باید نام دیگهای انتخاب کنید :11:
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
تغییر ژنتیکی : ))نقل قول:
چه جور تغییری مد نظرتونه؟
اینکه گفتی شوخی بود دیگه احمد ؟! : دینقل قول:
دو بار سریع با سرعت بسیار زیاد رو اسمت کلیک کن تا مثل نام یه فایل یا فولدر انتخاب بشه و بعد نامت رو عوض کن. فقط دقت کن که تکراری نباشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره ممنون کوروش جان:40::40:
آره سریع شوخی بودن رو اضافه کردم. :31:نقل قول:
من هم از کورش تشکر میکنم. چون خیلی بهتر توضیح داد. :46:نقل قول:
سلام دوستان.
من یه سؤالی واسه ام پیش اومد یه هویی:31:
این گزارش تخلف رو که می زنیم دلیلش رو هم می نویسیم دقیقاً چی می شه؟:31:
ناظرین می خونن؟
بعد به چه صورت اطلاع رسانی می شه بهشون؟ (پیغام خصوصی می شه یا چیز دیگه؟)
پیشاپیش تشکر:11:
سلامنقل قول:
از طریق ایمیل برای تیم مدیریت تالار مربوطه فرستاه میشه.
موفق باشید :40:
یک مشکل... چرا عکس امضای خودم رو در هرجایی که آپلود میکنم و میذارم در امضام ولی نمایش داده نمیشه؟! :18: