نقل قول:
والا حالا فقط 2 شب گذشته از دانلودهام با سرویس 1 مگ؛ باید چن شب دیگه دانلود کنم ببینم وضعیت چه طوریه..
Printable View
نقل قول:
والا حالا فقط 2 شب گذشته از دانلودهام با سرویس 1 مگ؛ باید چن شب دیگه دانلود کنم ببینم وضعیت چه طوریه..
الان برای نامحدود چه محدودیتی گذاشته شده؟ من 1 مگ نامحدود برنزی دارم.
این قیمت های وحشتناک جدید برای مشترکین جدیده یا همه ؟
مرسی
من که ۱ مگ صد تا گرفتم فعلا محدود نشدمنقل قول:
برای همه اعمال شده
تو پنلت نگاه کنی هس
حالا اگه کیفیت رو بلاتر میبردن خوب بود
ولی فقط قیمت نامحدود رو بالا بردن
همین دیگه..
قشنگ با این کارا دارن میگن که آقا جان دانلود نکن، بیا حجمی بگیر، حجمت رو دانلود کن؛ حجم تموم کردی بیا از ما بخر؛ همه چی آرومه من چه قد خوشبختم ! :|
به خدا وقتی رتبه بندی این اینــترنت رو میبینی که ایــران زیر چه کشورهایی قرار داره، فقط باید گریه کنی !
قیمتها که واسه همه است . واسه من پیش فاکتور فرستاده 41 تومن واسه 512 .نقل قول:
معلوم نیست منظورشون از محدودیت چیه ؟ سه حالت میتونه داشته باشه .
حالت اول اینکه اصلا ممکنه الکی باشه و اصلا به اون حجم برسی محدودیتی اعمال نشه .
حالت دوم حالتیه که سرعتت تا اون حجم از سرعت اسمی بالاتره و وقتی از اون حجم رد بشی سرعتت محدود میشه به همون اسمی . این حالت به نظر خوب بیاد و شاید ارزش داشته باشه 40 تومن پول بدی واسش .
حالت سوم حالتیه که تا حجم مورد نظر سرعت اسمی بهت میدن و وقتی از حجم رد کردی سرعتت میشه 1/4 یا 1/8 که این مورد اگه باشه باید فاتحه این مملکت رو خوند
100%حالت سوم درسته شک نکننقل قول:
من الان اسیاتک هستم و نامحدود دارم 256
روزانه 300 مگ سرعت رو 32-40 هستش و اگه از این سقف بیشتر بشه مدیریت اکانتینگ خودکار اشتراکم رو 1 به 3 میکنه و سرعت میاد رو 15کیلو قفل میشه و پینگ رو بالا میبره اگه دانلودت بیشتر بشه اگانتت 1 به 8 میشه و دیگه اینترنت از دیال آپم بدتر میشه و تا روز بعد و 300 مگ پر سرعت(32 کیلو:n08:)باید صبر کنیم.
بله اینجا ایرانه
:n20::n19::n20::n19::n08:
من امروز فن اوا رو دادم برای تخلیه
در ماه حدود 20-30 گیگ مصرف دارم، 512 برنزی با همین قیمت جدید رو هم نمیدن به من، میگن فقط بالای یه مگ میدیم نامحدود
از دوستان کسی سرویس با این مشخصات سراغ داره از بقیه شرکتا؟
چرا کسی راجع به پینگ و تایم اوت و کیفیت سرویس سوالی نمیکنه؟؟ همه فقط دانلود شبانه میخوان یعنی؟
کسی از دوستان از فن آوا برای بازی با سرور اروپایی استفاده میکنه؟ اگه آره لطفا وضعیت پینگ و لتنسیش رو یکمی شرح بدین :n02:
من چند مرتبه خوندم تا متوجه شدم روزانه 300 مگ دانلود هست که سرعت اسمی هست و 1 به 8 که میشه 32 تا 40 بعد 300 مگ دانلود اشتراک میشه 1 به 16 سرعت 15 کیلو بعد این سرعت هم اسمش اینترنت نیست اسیاتک از افتضاح رد کردنقل قول:
اون که اره . اینجا ایرانه و فقط و حالت سوم ممکنه جواب بده . اما من امیدم به فن اواست . فکر نمیکنم فن اوا با همچین کاری مشتری هاش رو از دست بده . اخه واقعا دیگه کی اون سرویسهای نامحدودش رو میخره با این اوضاع .نقل قول:
من شاید این دفعه رو شارژ کنم اگه حالت سوم پیش اومد که خودکشی میکنم اما اگه حالت دوم یا اول پیش اومد شاید موندگار شدم . چون واقعا هیچ جا نیست که برم . مشهد که تقریبا همه isp ها نامحدود ندارن و شبانه هم عملا حذف شده حساب میشه . فقط همین فن اوا میمونه .
شما هنوز هم بازی انلاین میتونین بکنین ؟نقل قول:
پینگ هم پینگ های قدیم . من الان دو ساله طعم یه بازی انلاین نمیتونم بچشم . دیگه تقریبا قید بازی انلاین رو زدم . دلمون به همین دانلود خوشه .
واسه این کسی در مورد پینگ خیلی سوال نمیپرسه که میدونن در بهترین حالت پینگی که از اروپا میتونن داشته باشن 100 تا 150 هستش که همونم خیلی کمیاب شده . اما دانلود ادم کارش با سرعت 512 هم راه میفته . شما واقعا دلتون هنوز به پینگ خوشه ؟ بعد از اتفاقات دو سال پیش عمرا اوضاع پینگ مثل قبل بشه . پورت UDP رو که بستن ته دیگش رو هم خوردن نامردا .