آره خيلي عكساش خشنه !!!!اميدوارم خشن و تاريك و ترسناك باشه---
Printable View
آره خيلي عكساش خشنه !!!!اميدوارم خشن و تاريك و ترسناك باشه---
سلام دوستان من میخوام کنسول رو به بلندگو های کامپیوتر وصل کنم . برا اتصال به مانیتور هم از hdmi to dvi استفاده کردم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید .
سلام دوستان
میشه لطفا راهنمایی کنید؟
به صورت کلی اگه بخوام بپرسم، ps3 slim بگیرم یا fat ؟
اگه ممکنه دلیلشم بگید لطفا.
با تشکر
به نظر من اسليم بگيري بهتره چون هم گرماي كمتري داره هم مصرف برقش كمتره :10:البته ميگن صداش هم كمتره (اينو مطمئن نيستم)نقل قول:
نميدونم:31:نقل قول:
سلام دوستان من میخوام کنسول رو به بلندگو های کامپیوتر وصل کنم . برا اتصال به مانیتور هم از hdmi to dvi استفاده کردم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید .
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
ميگم اين هم مثل نسخه سگا Fatality زدنش سخته؟:31:نقل قول:
من از همون اولش هم بلد نبودم بزنم خيلي دكمه ميزدم آخرش يه مشت ميزد يارو ميافتاد زمين:31:
توی سگا که کاری نداره :31: نسخه 3 رو اگر داری ، توی منوی اصلی بازی این رو بزن :نقل قول:
AC بالا B بالا BA پایین .
بعد یه سری منو میاد ، برو فتالیتی رو روشن کن ، با یک دکمه همه چیز ردیفه :31:
اگه خواستم ميفروشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته اگه خش نداره---نقل قول:
ممنون داداش واسه راهنماییتنقل قول:
سلام
آیا ps3هک شده یا نه ممنون میشم جواب بدید
البته فت كه ديگه آكبندش كمياب شده---فكر نكم باشه---همون اسليم فعلا تو بازاره--اسليم مدلهاي قشنگتر هم داره مثلا تو رنگاي متنوع و فرمش هم قشنگتره اما نميدونم تو ايران هست يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اسلیم از نظر سخت افزاری تغییر خاصی نکرده؟منظورم اینه که چیزی ازش کم و کسر شده باشه یا اینکهنقل قول:
بر عکس،توی بعضی از قسمتها ارتقا پیدا کرده باشه؟
یعنی از نظر قدرت(چه سخت افزاری،چه نرم افزاری) چیزی ازش کم نشده؟
با تشکر