مرسدس جان مشکل شما با ریفرش کردن لایبرری حتما حل میشه!کلا موزیک پلیرهای سیمبین 9.2 رو باید بعد از هر بار که اهنگ اضافه میکنید یه ریفرش بکنید!
Printable View
مرسدس جان مشکل شما با ریفرش کردن لایبرری حتما حل میشه!کلا موزیک پلیرهای سیمبین 9.2 رو باید بعد از هر بار که اهنگ اضافه میکنید یه ریفرش بکنید!
ممنون ازتون ولي ريفرش هم كردم و هيچ تاثيري نداشته!
خيلي عجيبه چون 3250 كه داشتم اصلا چنين مشكلي براش بوحود نيومده بود! من مونم آهنگي رو كه تشخيص داده فرمتش رو و تو ميوزيك پلير هم هستش چرا نميخونه
از طريق فايل منيجر كه ميرم آهنگ ها رو نشون نميده ولي با مموري ريدر كيبينم همه آهنگها هستش!
البته اين مشكل واسه 3تا از آلبومهايي هستش كه درست كردم!
من اون اول گوشي رو خريدم فرمتش كردم حتي چون تجربه نشون داده گوشي نو رو فرمت كنم تا بعدا مشكل هنگ نداشته باشم.حتي مموري 2گيگ كه خريدم و هيچي روش نبود فرمت كردمش محض احتياط! ولي با اين همه اوصاف باز هم گوشي داره ديونه بازي در مياره!
يه چيز عجيب ديگه هم اينه كه فيلمهايي با پسوند rm رو گوشي نميتونه بخونه حتي با core player.در حالي كه 3250 بدون نياز با هيچ نرم افزاري پخش ميكرد اين فرمت رو!
ماچو :40:بده پس.امین خان تو ضبط صدا ایجوری نمیشه امتحان کردم!!!بی خیال حالا.من دنباله یه اکسپلور جدید هستم ممنون اگه راهنمایی کنی.هیج جا یافت نکردم!نقل قول:
نقل قول:
شما یه بار دیگه این کار رو بکنید :
برین از موزیک پلیر یه آهنگی رو باز کنید بعد Options > Shuffle > Off
اگه On باشه آهنگ ها رو جا به جا می خونه.
قيمت 5700 الان چنده ؟
تبریز 255000 هزار توماننقل قول:
دوست عزيز من كه ديگه اينقدر گيج نيستم كه ريفرش يا شافل رو بلد نباشم و ندونم كارشون چي هست!
بحث جا به جايي نيستش.آهنگ رو مياره كه پلي كنه يه دفعه بيخيالش ميشه ميره سراغ يه آهنگ ديگه
البته من با كامپيوتر اومدم مشكل رو پيدا كردم.مثلا كامپيوتر گفت فلان قسمت مموريت مشكل داره.من اون فايل رو با فايلمنيجر گوشي پاكش كردم.دوباره رم رو گذاشتم تو رم ريدر و كامپيوتر يه آدرس ديگه داد كه فلان فايلت مشكل داره.خلاصه ديديم چند تا بازي +فيلم +برنامه +كلي از آهنگها مشكل دارن.ما هم بيخيال شديم و فرمتش كرديم.ولي سرعت گوشي به طور عجيبي كند هستش و باز هم مجبور شدم فرمتش كنم گوشي رو
خلاصه دارم پشيمون ميشم از خريد اين گوشي لعنتي!به هر حال ممنون از كمكتون دوستان
من 244 خريم از علاالدين!
مرسدس جان شما خود گوشی رو هم فرمت کن!اگه بعد از فرمت گوشی و مموری و قبل از اینکه فایلی دوباره بر روی گوشی نصب کنی گوشی کند هست پس احتمالا مشکل سخت افزاریه که بعید میدونم این طور باشه!
سلام عزیزان .خسته نباشید.
من تازه واردم و زیاد بلد نیستم کجا سوالمو بنویسم. امیدوارم که حدسم درست باشه .من 5700 رو خیلی دوست دارم و میخوام بخرمش ولی میگن رنگ قرمزش مشکل داره . درسته ؟ قرمزش مشکل داره ؟ مشکلش چیه ؟ تورو خدا جوابمو بدید.
بهترین مسنجر برای این گوشی چی هست کسی سراغ داره؟؟