یک سوال!
الان بخواهیم PSP بگیریم کدوم firmware باشه که هم مشکل بازیهای کپی رو نداشته باشه هم با آخرین آپدیتها باشه؟ البته اون طوری که من یکم سرچ کردم Upgrade کردن firmware اش نباید کار خیلی سختی باشه!
یک سوال!
الان بخواهیم PSP بگیریم کدوم firmware باشه که هم مشکل بازیهای کپی رو نداشته باشه هم با آخرین آپدیتها باشه؟ البته اون طوری که من یکم سرچ کردم Upgrade کردن firmware اش نباید کار خیلی سختی باشه!
PSP ها رو بي خيال حيف اون آدما بودن !نقل قول:
من ميگم حيف اون همه PSP كه تو چين رفت زير آوار
ببينم همه مدل هدفوني به psp اسليم ميخوره يا حتما بايد هدفون مخصوص خودش رو بگيريم
همه مدل هدفوني بهش مي خوره ولي هدفون خودش يه چيز ديگس كنترلم روش داره !
به به از اين طرفا ! آخرين فريم ور اومده براي PSP سه و نوده ! (البته فريم ور كرك شده) براي آپديت كردنشم بستگي به فريم ور فعلي داره ! كه اگه اصلا كپي خور شده نباشه كلا داستان هاي پيچيده اي داره ! ولي در كل كار سختي نيست ...نقل قول:
یک سوال!
با سلام خدمت دوستان بازی باز این کلوپ...
یه چند تا سوال تمام فنی دارم ، یه عزیزی لطف کنه و جواب بده!
1)قیمت حقیقی و واقعی یه Psp تبدیل شده در حال حاظر توو بازار چنده؟!
2)شنیدم که 2جور Psp هست ، یکی بهتر و یکی ضعیف تر(با امکانات پایین تر)!
3)ماجرای این جی پی اس تو Psp ها چیه؟؟؟
4)آیا پی اس پی به تلویزیون هم وصل میشه؟!
و 5)آیا ارزش داره یه نفر که پی اس2 داره پی اس پی بخره یا نه؟؟؟
با تشکر...
سلام! خوبی؟ ( سیستم گرفتی؟ :31: )نقل قول:
حالا نسخه 3.90 توی بازار هست؟ فکر کنم Crack اش رو توی سایت Dark-Alex.org دیده بودم!
اگه 3.90 پیدا نشه کدوم نسخه راحت تر به 3.90 آپگرید میشه؟ فکر کنم اکثر PSP هایی که توی بازار هستن 3.7 باشن ( اونطوری که یکی از دوستان می گفت! )
سعي نكن خودت آپگريدش كني ممكنه بريك بشه
یکی جواب این سوال ها رو بده لطفا!نقل قول:
1 - قيمت PSP بين 200 تا 220 و الان بالاي يه ساله كه و اين قيمت مونده شك دارم تا اومدن دذستگاه جديد تري قيمتش پايين تر بياد ...نقل قول:
با سلام خدمت دوستان بازی باز این کلوپ...
یه چند تا سوال تمام فنی دارم ، یه عزیزی لطف کنه و جواب بده!
1)قیمت حقیقی و واقعی یه Psp تبدیل شده در حال حاظر توو بازار چنده؟!
2)شنیدم که 2جور Psp هست ، یکی بهتر و یکی ضعیف تر(با امکانات پایین تر)!
3)ماجرای این جی پی اس تو Psp ها چیه؟؟؟
4)آیا پی اس پی به تلویزیون هم وصل میشه؟!
و 5)آیا ارزش داره یه نفر که پی اس2 داره پی اس پی بخره یا نه؟؟؟
با تشکر...
2 - دو مدل PSP داريم يكي فت (قدمي تره) و يكي هم اسليم (جديدتره) ولي اينكه بگيم يكي ضعيف تره از اونكي درست نيست ! بزرگترين تفاوت هايي كه تو اسليم ها نسبت به فت ها ديده مي شه ايناس : اسليم قابليت اتصال به تلوزيون داره ، سبك تره ، حافظه داخليش كمي بيشتره در نتيجه سريع تر بازي ها لود مي شه . وگرنه تفاوت آنچناني نداره ...
3. ماجرايي نداره يه دستگاه جانبي كه به كنسول وصل مي شه . GPS هم كه مي دونيد چيه ! طبيعتا نقشه هاي تهران رو توش نداره !
4- فقط مدل اسليم ...
5- PSP يه كنسول قابل حمل با قدرت بالا ، پلي استيشن دو يه كنسول خانگي ، از نظر من مقايسه كلا غلطه ... ولي در كل PSP كنسول خيلي نازيه بخريد عاشقش مي شيد ...
سلام مرسي ( نه نخريدم ديگه هر چي زدم تو سر خودم نفهميدم چي بگيرم يه چيز ديگه خريدم جاي كامپيوتر پوله رفت ! )نقل قول:
همون موقع كه مي خواي دستگاه رو بخري چك كن اگه هم بر فرض نباشه بگي همون جا مغازه داره برات نصب مي كنه معمولا !
از نسخه 3.52 پچ چهار به بعد با يه مرحله كار مي شه پريد رو 3.90 ولي اگه فريم ور پايين تر از اين باشه به طور معمولا بايد چند تا مرحله انجام داد . در ضمن اسليم ها از فريم ور 3.60 شروع شدن يعني نمي توني PSP اسليمي پيدا كني كه فريم ورش پايين تر از اين باشه ! و چون بين فريم ور 3.60 تا 3.90 پايدار ترين فريم ور 3.72 پچ هفت يا هشت درست يادم نيست ! بود اكثرا رو همون فريم ور نصب كردن مغازه ها ولي همونظور كه بالاتر هم گفتن به مغازه دار بگي من 3.90 مي خوام سه سوت واست مي ريزه ( به هر حال مي خواد دستگاه رو بفروشه ! نصبشم زياد طول نمي كشه نهايت پنج دقيقه )
نگران بريك شدن هم نباش با پاندار معمولا مي شه سه سوت درستش كرد بريك مال قديما بود !!!!!!
موفق باشيد
سلام به بکس با حال:46:
لطفا به سوالای من با حوصله جواب بدین چون زیاد از psp سر در نمیارم .:20:
1_چرا نباید psp که کپی خور شده نخریم و منظور از استوك چیه؟
2_کپی خور کردن کار سختیه؟ نیاز به چه چیزی داره؟ برنامه ی خاص یا adsl ?
3_psp slim چه پکهایی داره؟ (محتویات هر پک رو هم بنویسین)
4_تو بعضی از فرومها گفته شده psp هایی که کپی خور میشن پس از مدتی میسوزن این خبر تا چه حد صحت داره؟
5_چطور میشه پیکسلهای سوخته رو تشخیص داد پیکسلا خیلی کوچیکن
6_آیا مهمه که پی اس پی که میخریم ابتدا چه ورزنی داشته باشه؟
7_بلندی صدا psp تا چه حدیه؟ به پای صدای n73 میرسه؟
با تشکر از دوستان
1)پس 200 تا 220 تومن!نقل قول:
2)نتیجتا اسلیم بهتره...
3)فقط می خواستم بدونم که واقعا جی پی اس داره یا نه ، وگرنه هروقت بخوام با موبایلم از جی پی اس استفاده می کنم(هرچند که نقشه ی ایرانش ضعیفه).
4)اونی هم که به تی وی وصل میشه فقط اسلیمه ، OK!
ممنون دوست عزیز از پاسخ های کاملت...اما یه قسمت برام شک برانگیزه!
این قیمتی که شما گفتی برای پی اس پی تبدیل شدس یا نه(منظورم از تبدیل شده اینه که یعنی بازی های غیر اورجینال هم بهش بخوره)؟؟؟
چون من هم این دو مدل رو قیمت کردم یکیش بود 270 تومن که فک کنم قدیمی یا همون فت بوده و یکیش هم بود 320 تومن که احتمالا اسلیم بوده و طرف اصرار داشت که اینا تبدیل شده هستن و میشه براشون بازی با قیمت یکی دو تومن گیر آورد...
ماجراش چیه؟!
دوستان من خواستم psp بگيرم بگم چه فريم ور ي روش بريزه؟؟(بهترين گزينه رو بگيد لطفا)
در ضمن اگه مغازه دار گفت بگير psp رو چك كن ببين سالمه فقط از لحاظ ظاهري چكش كنم منظورم اينه كه از نظر برنامه و اين جور چيزا نميخواد چك بشه
يه چيز ديگه چه جوري بفهمم psp در حال حاظر چه فريم وري هست؟؟؟؟