اما تنها مشکلش کیفیت پایین فیلم برداریشه !!!نقل قول:
Printable View
اما تنها مشکلش کیفیت پایین فیلم برداریشه !!!نقل قول:
جدی قیمتش حداکثر 260؟
یه جا دیدم زده بود 295 تومن !! قدیمی بوده قیمتش؟
آره بابا قیمتش قدیمی بوده.
خواهش ميكنم.:11:نقل قول:
در مورد صداش مطمئن نيستم. بهر حال همونجور كه گفتم الان k800 شكارترين گوشي تو بازاره. در اين مورد شك نكن. دوربينشم بهترين دوربين موجوده تو اين قيمتا و كلا براي sony ericsson تا k850 بياد
الان سایت سونی رو دیدم ...
بین امکانات 800 تا 750 مقایسه کردم... فقط عیب 800 نسبت به 750 اینه که 1) فقط تا 2 گیگ رو پشتیبانی میکنه در حالی که 750 تا 4 گیگ نوشته که پشتیبانی میکنه 2)مدت زمان شارژ بودن باتریش کمتره
نمیدونم والا... هر کدومشون یه جورن... هر کدوم یه خوبی و یه بدی دارن! ...
800 تا 2 گيگ و 750 تا 4؟ برعكس نوشتي عزيز دل برادر!
اينم كه مشخصه با صفحه نمايش و فلشي كه 800 داره طبيعيه كه باتريش سريع تموم بشه. اگه پول داري 750 رو بنداز دور بچسب به 800.
در مورد باتری با شما موافقم ...
ولی در مورد پشتیبانی مموری، تو سایت سونی تو قسمت Compare گوشیها، برای کا 790 زده که Support Up to 2 GB اما برای 750 زده که 4 گیگا ...
نمیدونم... پس حتما تو این مورد 790 با 800 فرق داره... من چون شنیدم 790 و 800 خیلی به هم شبیهن اینجوری گفتم...
ولی به هر حال مرسی
اشتباه میکنی. k800 تا 4 گیگ ساپورت میکنه. k750 تا 2 گیگ. معمولا پیشرفت میکنن گوشیا نه پسرفت
4 گیگ میخوای چیکار ؟خیلی زیاده
همون 2 گیگ هم کافیه خیلی هم زیاده...پر نمیشه !
میتونی از برنامه MobyExplorer استفاده کنینقل قول:
اینم لینکش
کد:http://www.bermin.net/downloads/ver30/MobyExplorer_v30_trial.zip
با عرض سلام
من قصد دارم k800 بخرم اما به black list خيلي نياز دارم كه k800 نرم افزارشو ساپورت نمي كنه ، ولي تويه پست ها ديدم كه ميشه با هك كردن اين امكان رو ايجاد كرد.
تويه اين تاپيك هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم حالا مي خواستم ببينم كسي روش كار رو بلده يا اصلا اين كار شدنيه
البته من تا حالا اين كارو انجام ندادم (هك كردن) اگه ممكن در حد يك تازه كار توضيح بديد.
ممنون
با سلام
میخواستم از همه دوستان درخواست کنم که اطلاع بدن
آیا برنامه ای برای قفل صفحه کلید مثل کی لاک در نوکیا وجود داره یا نه ؟
یعنی برنامه ای که با گرفتن یک کد وارد گوشی بشه .
ایا چنین برنامه ای هست ؟
یا لااقل برنامهای برای قفل کردن اس ام اس
برنامه کد گذاری روی متن رو مد نظرم نیست
ممنون از همگی
بله هستنقل قول:
سعی مسکنم تا شب برات لینک دانلود رو بزارم البته اگر داخل p30world هم بگردی پیدا میکنی من چندین بار این برنامه رو دیدم
تایید میشهنقل قول:
من 1 گیگ دارم هر کاری میکنم نمیتونم حتی نصفش رو پر کنم چه برسه به ...........
این چیزی نیست که من الان 512 دارم 120 خالی دارم
دوستان پس با این حساب من هم با احتمال 80% (اگه پولم برسه!) به جمع شما K800 دارها میپیوندم ...
من الان j100 دارم و الان هم دارم پیشرفت بزرگی رو تجربه میکنم که میخوام K800 بخرم (احساس غرور میکنم!!!)
چند تا سئوال کوچیک در مورد این گوشی توپ دارم:
1) چند تا آلارم میتونی براش تعریف کنی که تو یه زمان مشخص مثلا بیدارت کنه؟ آیا میشه یه فایل MP3 رو جای زنگ آلارم گذاشت؟
2) آیا وقتی که گوشی خاموشه، آلارم اون کار میکنه؟
3) وقتی که به بهت زنگ میزنن، در حالی که داره زنگ میخوره و صدای زنگش میاد میشه با یه دکمه تو همون لحظه میتونیم صدای زنگ رو قطع کنیم؟ (چونJ100 این امکان رو داره!!)
4) صفحه کلیدش نرمه؟ (مثلا اگه نصفه شب بخوای SMSبزنی جوری نیست که همه همسایه ها متوجه بشن؟!!!)
5) تو آنتن دهی هم که حتما مثل بقیه امکاناتش عالیه... درسته؟
ببخشید که زیاد شد...
من که فکر میکنم اگه یه گیگی داشته باشم، همون روز اول پرش میکنم :46::31:نقل قول:
5تا آلارم میتونی بزاری. بله میشه فایل MP3 بزاری جای زنگنقل قول:
2- بله
3- بله
4- اصلا صدا نمیده:46:
5- آنتن دهیش عالیه
میشه یکی به من بگه سیستم نرم افزاری این گوشی چیه .(سیمباین-جاوا و....)
ممنون میشم اگه یکی جواب بده
جاوا عزیز دلنقل قول:
مشکل من رو داری. هر چی هم تلاش می کنم نمی تونم یه برنامه ی درست برای گوشیم بریزم که این گوشی رو همه جا از روی ترش با خودم نبرم:41: پیدا کردی به من هم بگو.نقل قول:
سلام من شنیدم کا800 چراغ قوه نداره یعنی نمیشه مثلا مثه کا 750 روشنش کرد حتی موقع عکس گرفتن یا فیلمبرداری هم روشن نمیشه اگه اینجوری باشه که خیلی مزخرفه
توی شب دوربین ان95 نوکیا رو با عکاسی گرفت.
خیلی کارش درسته
فلاش زنون داره و يك لامپ براي red eye reduction. اون لامپه رو با برنامه ميشه روشن كرد ولي براي فيلمبرداري نه.نقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای owlx3000 ممنون بخاطر جوابتون.
تایید میشهنقل قول:
مخصوصا انتن دهیش (داخل خونه ما موبایل خیلی بد انتن میده جالب اینکه موبایل هیچ کس انتن نداره جز k800 عزیز خودم)
یعنی نمیشه تو شب فلاش رو روشن کنی و عکس بگیری یا فیلمبرداری کنی پس این فلاش رو برا چی گذاشتن
موقع عکس گرفتن فلاش میزنه دیگهنقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت داری میگی فلاش نه چراغ قوه
تازه برنامه ای هست که بتونی از فلاش به عنوان چراغ قوه استفاده کنی که اگر مدت زیادی ازش استفاده کنی پدر فلاش در میاد
از فلاش نه از مادون قرمزش
یعنی چی از فلاش نه از مادون قرمز منظور از مادون قرمز همون اینفرارد هست که باهاش ارسال میکنیم من فقط اینو میخوام بدونم میشه موقع فیلمبرداری مثلا از شب روشنش کرد
ببخشید حواسم نبود منظورم اون چراغ قرمزش بود اونو میتونی با برنامه روشن نگه داری ولی نه موقع فیلمبرداری.
دوستان یک سوال!!!! مهم
من برای اینکه گوشیم خراب شده بود و توی منو های application va game نمیرفت بردم نمایندگی نمایندگی بعد از دوروز گفت یه قطعش سوخته 30 تومان خرج داره وقتی رفتم گوشیمو بگیرم منوی play now برداشته شده بود امروز که اومدم سایتمو از سایت سونی اریکسون آپدیت کنم گفت update not avilable ولی واسه دایی که همون کا 800 داره زدم آپدیت کرد به R1KG001 ولی واسه من همون R1GB001 اگه میشه کمکم کنید که باید چی کار کنم
مرسی!!
امروز k800 خریدم رازی هستم کیفیت صدا و دوربین خوب. به قیمت و اماکاناتش می ارزه
از 249 تا 252 طبقه 5 علاادین قیمت دادن.
طبقه اول 5 تا 10 تومان گرون تر هست .همیشه
بچه ها گوشیه من خیلی خط خطی شده انقدر افتاده زمین.
خیلی قیمتش میاد پایین؟
مرسی از پاسخت عزیز :40:نقل قول:
آقا مبارک باشه :46:نقل قول:
من هم تا دو سه روز آینده احتمالا یک K800 خواهم خرید...
مرسی از راهنمایی که کردی... پس من زود هول نمیشم و از همون طبقه اول نمیخرم. :20:
قیمت هم مثل اینکه اومده پایین... درسته؟
راستی گوشیت کد اصلی هست؟ با ضمانت؟
قیمت مموری 1 گیگ برای K800 حدودا چنده؟
26-7 تومننقل قول:
قیمت مموری 1 گیگ برای K800 حدودا چنده؟
ضمانت واقعي كم كمك 40 تومن ميندازه رو قيمت گوشينقل قول:
با ضمانت؟