پس لطف کن بعد از اینکه مجوز گرفتی فروشگاهایی که میتونیم تهیه کنیم رو بگو
دستت درد نکنه
Printable View
پس لطف کن بعد از اینکه مجوز گرفتی فروشگاهایی که میتونیم تهیه کنیم رو بگو
دستت درد نکنه
تولد امام هشتم مبار کنقل قول:
سید جان بعد از انتشار از طر یق اینتر نت با یک فایل کو چیک درستش می کنم :46: فقط بین خودمون باشه::20:
از جوابت ممنون میخواستم بدونم این پچ توی چه کامپیوتر های اجرا میشه منظورم رم گرافیک و... است با تشکر از زحمات شما
نقل قول:
ufo-alien جان خیلی خیلی ممنون هستم از این مدی که درست کردی.هر قیمتی هم که روش بزاری حق کارت هست.یه خواهش داشتم.اگه میشه چند تا عکس جدید از این مد برام تو یه سایت یا وبلاگ معرفی کن تا با این امکاناتی که نوشتی بیشتر اشنا بشیم.
اگه بازی جنرال اجرا شه این پک هم اجرا میشه و مشکلی نخواهید داشتنقل قول:
ایران هرو دارد ؟؟؟مثل چین که اون زن هکره را دارد یا جی ال ای که واسه اون تک تیر اندازه
هروی ایران کیه ؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیز...
اگه امکانش هست یکمی در رابطه با ارتش USA Helicopter ویا همون USA Air Force توضیح بدید که کدوم هلیکوپتر قدرت بالایی داره و در کل یکمی در رابطه با امتیازهاش توضیح بدید!
سلام
من الان بازی Command & Conquer Generals Zero Hour رو نصب کردم وقتی میرم توی بازی یک دقیقه نمیشه که کل بیسم میترکه لطفا به من یک پچ واسه این بازی بدید خیلی ضروری هستش :19:
از همون اول هم مشخص بود پوليه؛ البته حق هم داره چون زحمت كشيده. هر كس ديگه هم بود همين كار رو مي كرد.:5:
ارزش داره اما بشرط اينكه درست و بدون گاف و ماف اجرا بشه و كار كنه. چون معمولا هر چي كه تا حالا از بچه هاي خودمون ديديم اشكالات زيادي تو كاراشون بوده.( مثل بازيهايي كه از تلوزيون هم تبليغشون ميكنن و قيمت بالايي هم ميگيرن براي خريد بازي ):13:
بگذريم؛ قرار بود آموزش اين رو هم بدي كه چطوري اين مود رو درست كردي و جنرال رو اديت كردي و نرم افزارهايي رو كه ازشون استفاده كردي رو هم معرفي و آموزش بدي "اميدوارم كه نزني زيرش! اگه واقعا بفكر پيشرفت محصولات داخلي كه براي اين ميگي 1500 چيزي نيست براي حمايت محصولات داخلي":46:
در ضمن نيازي نيست براي مجوز صبر كني خودت فعلا ميتوني براي بچه هاي اين سايت DVD اين مود رو بفروشي؛ مگر اينكه پيشا پيش امتياز اين بازي رو به پرديس فروخته باشي يا اينكه كارمندش باشي! :21: كه اگه اين باشه كه ديگه...:18:
خوب در هر صورت ما همه منتظر پاسخي راسخيم.:5:
سلا منقل قول:
فعلا سرم ب خاطر رفع اشکالات خیلی شلو غه به زودی یک توضیحات کلی بر ای تیمها با قابلیتاشون براتون می نویسم فقط بگم بیش از شش مدل جدید هلی کوپتر با گرافیک وتکسچیر جدید داریم و نیر وی هوایی امر یکا واقعا وحشت ناک شده با فر و دگاه های جدید با طر احی و شکل جدید با قا بلیت هشت آشیانه پر واز ....
سلا منقل قول:
دوست من قبلا توضیح دادم اولا قصد من بیشتر رسیدن راحتر این پک به دست شماست تا سود مالی این پک 2.04 گیگه من اگه این حجم رو دانلود کنم البته با این سر عتی که من دارم که اگثر شما ندارید سر عت اینتر نت من یک گیگه و دانلود من متوسط 73 هستش ولی سر عت آپلود من 11 هستش و با این سر عت یک کار بسیار سختو پر ریسکیه چومن احتمال ارور در بین آپلود بالاست و شما بعد از دانلود دو گیگ می بینید بازی ارور میده و تمام زحمت و هزینه و وقتتو ن هدر رفتست پس بهتر ین راه به نظر من این راه هستش ولی چون جنر ال زرو مجوز نداره باید من مجوز بگیرم و کسب مجوز مرا حلی داره که فکر کنم بیش از 45 روز کار ببر ه ........
دو م اینکه این کار کار بسیار بسیار سختی بود و بسیار وقت گیر اگه می خواهید بدو نید چر ا فقط یکیشو بهتون می گم برید و یک تانک یا هواپیمای جدید بر ای بازی تعر یف کنید و طر احی کنید تا در بازی اجر ا شه البته بدون مشکل و ارور اونم تازه بدون هیچ تجر به و دانشی من بسیار ی از این کار ها رو به تنهای و بر ای اولین بار با تفکر بسیار و کلنجار رفتن و خسته نشدن و سما جت باور نکر دنی کشف کردم و اجرا کردم وگر نه من در اوایل کار حتی نمی دونستم چه جوری باید شر و ع کنم .....
پس می بینید که کار بسیار بسیار وسیع و پر دردسره اگه می خواید امتحانکنید برید برای بازی یک دمو بسازید یا یک تکسچیر جدید بر ای بازی تعر یف کنید مٍثلا یک درخت یک بوته یا یک چمن جدید ببینید بعد چه کار مشکلیه یا یک آهنگ جدید رو پیدا کنید یاچه می دونم یک صدای اسلحه رو عوض کنید واقعا بعد از این کار در ک می کنید من چی می گم وگر نه ......:41:
سوما من در ابتدای که این کار رو شر ع کردم به همه شما بار ها و بار ها تقا ضای کمک کردم ولی متا سفانه تعداد بسیار کمی از شما اعلا م آما دگی کر دید و دوستان بسیار خوب کمی دعوت منرو جواب دادند و در بعضی موارد قبول زحمت کردند چرا شما اون زمان اعلا م آما دگی نکر دید چرا ما باید همیشه بخواهیم همه چیز آسون و رایگان بدست بیاد نه ولله من در مدت این سه ماه روز های کمی بوده که شبها رو بخوابم من هم شب و هم روز کار کردم اگه بازم شما دوستان مایل به همکاری باشید من پر وژه های دیگری نیز دارم که واقعا نیاز به کادر مجر ب و یک تیم هستش و به زودی طر یقه همکاری و شر لیط همکاری رو اعلا م می کنم اگه دوست داشتید کمال افتخار من هستش تا تجر بیاتم رو در اختیار تون بذارم و با هم کار های آینده رو اجرا کنیم ....
چهارم اینکه من بار ها گفتم و بازم می گم نمی گم شاید اشکالاتی باشه در این پک ولی امتیازات اون نسبت به پک های دیگه آنقدر بالا ست که به جر ات می توان گفت یک کا مله و شما مطمئن باشد به راحتی اجر ا میشه و اروری نداره و باکهاشو چندین بار از چندین فیلتر رد شده و بازی روان و بسیار جذابه نمی دونم شاید هم از دید من اینه بازم باید شما ببییند و نظر بدید شاید من توهم ور م داشته ولی تا حالا هرکی بازی رو دیده خوشش او مده ........
و پنجما اینکه من کارمند هیچ جا و هیچ کس نیستم و تا حالا هم نبودم و بنا بر تعهد من با شر کت مذکور من نمی تونم بازی رو قبل از انتشار منتشر کنم ..... و در اینجا جا داره از رفتار و گفتار عده ای از دوستان دوستانه گله مند باشم :41:
انتظار داشتم این دو ستان خیلی منصفتر باشند ولی ..
موفق باشید دوستدار همه شما عزیزان منصوری
سلا منقل قول:
بله دوست من ایر ا ن هیرو همون تک تیر ندازست که قابلیت دارت بی حسی و ضد تانک داره
و یک فر مانده داره با دو قابلیت هر دو دقیقه شش سر باز آزاد می کنه و هر چهار دقیقه یک هواپیمای را یگان اف 14به شما هدیه می کنه .....
سلا م متشکرم به زودینقل قول:
بابا من كه از همون اول بهت گفتم آماده همكاري هستم و شما هم يك آدرس كه معلوم نبود چي بود و مال كجا بود ( چون اصلا وارد آدرس نميشد و حتي دانلود هم نبود) رو دادي و گفتي يه فايل اونجا گذاشتي و خواستي ببينم ميتونم باهاش كار كنم! :13:
حالا با يه آدرس كه اصلا درست نبود و بنظر بيشتر سركاري بود ؛ به خودتم دو سه بار پيام دادم كه آدرس اشتباهه و اينكه اصلا توضيح بده ببينم اين فايلي كه ميگي چي هست و چطوري و با چه نرم افزاري بازش كنم و ... :13:
خلاصه وقتي جوابي ندادي گفتم حتما دوست داري تنها حال كني و مونده بودم چرا اين موضوع رو با ما مطرح كردي وقتي هيچ كد و آدرس درستي نميدي!!!
بگذريم.
در مورد پولش هم من كه گفتم كه حقته و زحمت كشيدي ديگه چي بايد ميگفتم!؟!!! :5:
چرا حرفا رو برعكس ميگيري؟!!! مثل اينكه با دل پر پست منو خوندي!!!:41:
بقيه رو هم كه حدسم درست بود و اين پستت تائيديه حرفا وحدسايي بود كه تو پست قبليم گفتم.:5:
ديدي بازم در مورد قولي كه قبلا براي آموزش اين كار داده بودي چيزي نداشتي!:21:
مرده و قولش ها.:10:
اینجا هم از تاپیک جنرالز تبدیل شده به محل تبلیق و چت و ...
آیا ایران اتم دارد ؟؟؟
لطفا عکس هایی از اتم ایران وفرودگاه وهواپیماهاودفاعی خانه ی مادر و... بگذارید
باتشکر از زحمات شما:5:
salam
ina bare 200 hast ke man ino minevisam khaheshan komak konid
من به تازگي دستگاهم رو آپديت كردم با اين مشخصات
cpu :2200 intel (dual core
ram : 3 gig
vga : 9500 gt giga
mb: p5 kpl-se
H.D.D : 500 GIG MAXTOR
در بازي ژنرال 2 ( zero hour ) بدون پچ بعد از گذشت 2 يا 3 دقيقه سيستم كاملا هنگ ميكنه موس و كي بورد و فقط بايد رست كرد بعضي وقتها هم فقط موس و كيبورد كار ميكنه و هيچ چيز كار نميكنه
من درايورها رو آپديت كردم و حتي بازي رو ست كردم كه از 1 cpu استفاده كنه ام درست نشد كه نشد directx را هم آپديت كردم باز نشد تنظيمات ژنرال تو my documento عوض كردم بازم نشد
با هيچ بازي مشكل ندارم جز اين 1 مورد
در ضمن امكان تغيير ويندوز هم اصلا وجود نداره
من پچ رو هم آپديت كرد اما باز نشد كه نشد
تنظيمات رو كاملا كم كردم و با انواع resoulation هم تست كردم اما نشد
و تنها يك كرك تو اينترنت بود مثل هموني كه تو سي دي بود اين بازي قبلا رو دستگاهها با همين كرك به راحتي جواب ميداد
بازي رو چند بار مجدد نصب كردم اما نشد
خواهشا كمك كنيد
سلام دوست مننقل قول:
شاید سیدی یا دی وی دی بازیت مشکل داره ؟
تا حال سیدی یا دی وی دیا بازیت رو عوض کردی؟
اگر عوض نکردی
اول برو بازی رو بده به یک نفر دیگه تست کن ببینه رویه دستگاه اون به همین شکلی که شما می گید هست
اگر بود پس اشکال از سیدی یا دی وی دی بازی بود اگر نه
بگو تا باهم دیگه یک راه دیگه پیدا کنیم
با تشکر
آقا این مد کی میاد.دیگه نمیتونم صبر کنم.زود تر جواب بدید.
سلا منقل قول:
بار ها گفتم تو صفحات قبل این مد در حال گرفتن مجوزه و تقر یبا 40 روز تا دو ماه طو ل می کشه تا مجوز بگیره و منتشر بشه در فر و شگاه ها ....
من مد رو خیلی وقته سا ختم بقیش دیگه کار ای دولتیه و اداری .....:46:
نخیر ایر ان اتم نداره ولی دو جور موشک داره یک موشک دور بر د نوترونی داره که تمام محوطه تحت پوشش رو از کار می اندازه و یک جور سا یت مو شکی زمین به زمین داره که مثل مال امر یکاست با قدر ت تخر یب تقر یبا بالا ........نقل قول:
عکس هم باشه به محض خلو ت تر شدن سر م یک معرفی مفصل به همراه عکس بر ای این مد می زارم .
نقل قول:
میشه توجه کنید !
سلا منقل قول:
دوست عزیز بار ها تو ضیح دادم این مشکل سه دلیل داره :
یکی اینکه یا ایر اد از نصب شماست
یا از کرک بازی است یا از آپدیت بازی
اینهم لینک بهتر ین کرک جنر ال زرو و پک آپدیت 1.4
دانلود مستقیم کرک بازی جنر ال زرو :
کد:http://ufo-alien.persiangig.com/other/zip%20general/نسوز%20کننده%20جنر%20ال%20زرو/ZERO%20HOUR%20-%20Double%20Click%20For%20Patching.exe
لینک در یا فت فا یل آپدیت 1.04 حجم:17.5 مگا با یت (تو جه داشته با شید این فایل بر ای آپدیت کردن بازی است و یک پک بازی نیست و نیاز به پا ک کرد ن ندارد )
لینک مستقیم :
کد:ftp://ftp.ea.com/pub/eapacific/generals/generalszh/DownloadablePatches/GeneralsZH-104-english.exe
سلام
اقا اين مد جديد نياز به سيتم بهتري نداره؟
اگه سستم شما بتونه بازی جنرال زرو رو با کیفیت بالا اجرا کنه نه نیاز به سیستم دیگه نیست ...نقل قول:
با یک سیستم معمولی قابل اجراست ......
سلام ufo-alien جان
از وضعیت مجوز چه خبر چی کار کردی
موفق شدی یا نه
سلا م دوستاننقل قول:
یک سری ایر اد های فنی گر فته بودند که امر وز با کار مداوم و بی خوابی زیاد با لا خره تمو م شد ........
ببینیم تا بقیش چی بگند ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از امشب هر شب یک جنرال رو براتون معرفی می کنم باعکس
بسم الله الرحمن الرحیم
جنگ نهایی) )WAR ARMAGEDDON نام پک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبک: استر اتژیک
حجم :2.04 گیگا بایت
لوگوی بازی :
آیکن :generals.exe
Command & Conquer Generals Zero Hourنا م بازی :
(EA Games)شر و ع بازی :لوگوی شر کت سازنده وسازنده پک
دموی تبلیغاتی از صحنه های مختلف بازی
شر وع بازی:
یک شل مپ (همون فیلمی که در پشت صحنه نمایش داده میشود ) جدید از ساختمانهای ایر ان و تجهیزات و یک صحنه بسیار جالب با تکسچیر جدید
منوی اصلی بازی :
SOLOPLAY -1
این بخش شا مل دو قسمت است :
CHALLNGE
در این قسمت بازیکن قادر است در سه حالت آسان -متوسط و سخت به بازی بپر دازد
در این بخش بازیکن می تواند با نه ژنر ال مختلف به صور ت نو بتی و پله کانی در پنج نقشه بازی کرده و به مر حله فینال بر سد تا قوی تر ین تیم شنا سا یی گردد .
SKIRMISH
در این بخش 21 تیم با قدر تها و سا ختما نهای مختلف و جو د دارند که سا ختمان ، قدر تها ،تا کتیکها،و قدرت دفاع و تها جم و نحوه جنگ هر تیم با هم متفا وت هستند .
این بخش یک قسمت شا مل تنظیمات میز ان پول او لیه ،حالت و فر م بازی ،زمان و سر عت اولین حمله و قسمت دیگر بر ای تهیه و انتخاب نقشه می باشد .
MULTIPLAYER
این بخش شا مل دو قسمت می باشد قسمت اول:
به بازی آنلا ین می باشد که نیاز به سر یال او ر جینال ارد و در کشور ما کا را ئی ندارد . این بخش مر بو ط
NETWORK
می باشد. SKIRMISH این بخش شا مل مر حله بازی تحت شبکه می باشد که بازیکن قادر به بازی در تحت شبکه است و دقیقا مشا به قسمت
LOAD
این قسمت مخصوص لود و بار گزاری مجدد سیو ها می باشد.
OPTIONS
این بخش مخصوص تنظیمات صدا،تصویر ،گر افیک بازی و همچنین تنظیمات تحت شبکه می باشد .
CREDITS
در این قسمت نا م و مشخصات دستند رکاران بازی درج گردیده است .
================================================== =============
تیم ایر ان
_سا ختمان تا مین پول
با ز یکن با سا خت این سا ختمان قا در به تا مین در آمد به و سیله دو کا میو ن تو لید شده می گر دد.
_دفاع تیر بار و کا نل های زیر زمینی
با زیکن با سا خت این قسمت یک سنگر مسلح به تیر بار و کا نال های ار تبا طی زیر زمینی بدست می آورد که یک عامل موٍثر برای دفاع می باشد که قادر است سر باز های آر پیچی زن بسازد .
_سر باز خانه
در این و احد تیم ایر ان قا در به تا مین یکی از قویتر ین نیر و های زمینی می گردد :
-سر باز معمولی با قا بلیت مسلسل و در حالت داز کش که قابلیت منحصر به فرد فقط بر ای تیم ایر ان می باشد .با گر افیک و طر احی جدید .
-آر پیچی زن با قا بلیت نا بودی تانک و ضد هو ائی با گرا فیک و طر احی جدید و فر م شلیک منحصر به فر د .
-واحد رو با تیک مخصوص انفجار های انتحاری علیه تانک و ادوات زرهی: یک روبات متحر ک با سه پا و سر عت و قدر ت انفجار بالا طر احی و گر افیک جدید و منحصر به تیم ایر ان .
-نیر وهای مردمی (نیر وی مقا ومت بسیج): مسلح به نار نجگ و روحیه بالا و جنگندگی و مقا ومت بالا
-کما ندو هابی ضد اطلا عات :قادر به از کار انداختن سا ختما نهای دشمن
-تک تیر انداز : با قا بلیت از کار اند اختن و نا بودی واحد های زرهی دشمن
-کما ندوی نفوذی و غنیمت گیر ادوات زرهی دشمن
-سر باز مجهز به موشک های استینگر و قادر به مقا بله با نیر وی هو ائی دشمن
- افسر فرماندهی :قادر به تا مین یک هواپیما در هر پنج دقیقه و تا مین شش آر پیچی زن در هر نقطه از نقشه بر ای ضر به زدن به دشمن در هر پنج دقیقه یکبار .
-کما ندوی ضد اطلا عاتی و عامل نفوذی در بین دشمن
_سایت موشکی سام
بازیکن با سا خت این سایت قادر به دفاع موشکی و ضد هوائی بسیار قوی از آسمان می گردد .طر احی و گرافیک جدید
_سا ختمان تا نکسازی شماره 1
-tank scorpion
-جیپ نفر بر
-ماشین رادار وان و ار تبا ط ما هوارهی
-ضد هو ائی شیلکا
-تا نک دورزن با قا بلیت توپخانه دوربر د
-راکت دورزن کاتیوشا با قابلیت و سرعت بالا
Tank T-90
موشک با یرد بالا و انهدام بسیار قوی
-موتو رهای تندرو با طر احی و گرافیک جدید و قا یلیت شلیک مسلسل.
-پا ترو ل های تندرو حمل نیر وی زمینی و قدر ت و قا بلیت در گیری بالا با دشمن
_فر و دگاه طر احی و گرافیک جدید
-هو اپیمای F 14-
-میگ
29
-هلی کو پتر های :با قابلیت حمل و تا مین در آمد و در گیری نیروی زمینی از آسمان chinook
-هلی کو پتر کمانچی
_سا ختمان استر اتزیک طراحی و گرافیک جدید
-اضافه کردن گلوله های نفوذگر
-موشک های باقدرت تخریب بالا
-اضا فات و تجهیزات تانکسازی
-ار تقاءموشکهای کاتیو شا
-قابلیتهای ارتباط و شناسا ئی با ما هواره
-قا بلیت تحر ک سر یعتر نیر وی زرهی و بلدوزر
_سایت موشکی زمین به زمین با برد بالا
این سایت بازیکن را قادر می کند تا هر شش دقیقه یکبار بازیکن با تعداد 9 موشک دور بر د با برد بالا زمین به زمین و قا بلیت انفجاری دشمن را تحت آتش
قر ار دهد
_سا ختمان ار تقا ئ نیرو و تجهیز ات
-قابلیت افز ایش دفاعی و استحکام سا ختمانها.
-قدر ت افز ایش و سر عت مانور بیشتر نیروی زمینی
-استتار
-قدر ت تقویت کننده نیر وی زرهی
-
_سایت وسیلوی موشک دور بر د زمین به زمین (قابلیت نوتر ونی )
بازیکن با ساخت این سایت قادر است در هر پنج دقسقه یک موشک زمین به زمین با برد بسیار بالا بر هر نقطه از نقشه حمله کند .
این موشک قابلیت از کار اند اختن کلی ساختمانها و نیر وی زرهی رو داراست با گرافیک و طر احی جدید
_پا لا یشگاه نفت طر احی جدید
ااین سا ختمان با زیکن را قادر می کند تا هر دو دقیقه از طر یق آسمان کسببسته های درآمدی و کمکهای مالی داشته باشد.
قابلیت این سا ختمان در با زی آنلاین و تیمی بسیار بالاست و بازیکن را قادر به تا مین و کمک مالی به تیم متحد خود می گرداند .
_سا ختمان تا نکسازی شماره :2 باطراحی و گرافیک جدید
تا نکها طر احی و واحد ها ی جدید
تانک T72
-tank battle master
-tank king scorpion
-تانک با قا بلیت از کار اند اختن نیر و های زرهی دشمن .
_اسکله نیر وی در یایی یک واحد جدید باطرحو گرافیک نو
-زیر در یایی با قابلیت حملو شلیک دو موشک دریا به خشکی و دریا به دریا با برد بالا
-ناو نیمه سنگین با قابلیت شلیک موشک با بر د بالا
-قایق تندرو با قا بلیت مانور بالا و تیر بار
-هاکل براف با قابلیت حمل نیر و های زرهی و پیا ده نظام
_اسپیکر تبلیغات باطر ح و قابلیت جدید و نو
این اسپیکر منحصر به تیم ایر ان می باشد که قا بلیت در مانگری و شارژ نیر وی زرهی را داراست و بازیکن با هر یک کلیک بر روی این و احد یک سر ود انقلابی و حماسی می شنود
_سایت کاتیوشا طرح و گرافیک این واحد نو و جدید است
این سا یت یک و احد شلیک مو شکهای کاتو شا با قا بلیت بسیار بالا است که یکی از قویتر ین دفا عیات بازی می باشد که بر و قدرت بالائی دارد و می تواند دفاع قابل اعتمادی بر ای تیم در قبال حمله های زمینی باشد .
_ساختمان مادر
بازیکن در این ساختمان می تواند بلدوزر بسازد و سا ختما نهای مورد نیاز را تا مین کند .
- ساخت یک رو بات جدید با طرح و گرافیک منحصر به فرد با قا بلیت شلیک موشک ضد تانک و تیر بار
اضافه شدن 312 نقشه جدید به بازی
پایان قسمت اول
امیدوارم خوشتون بیاد
موفق باشید
قسمت دوم
تیم ایر ان
این تصویر زیر منوی شر و ع بازی و نمائی از شل مپ بازیه که کاملا جدیده.......
این هم سر باز های ایر ان با طر احی و تکسچیر کاملا جدید :
ا این هم تصویر ی از گرافیک آب در یا در شب و قایق های تندرو ایر ان
این هم ناو ایر ان در حال شلیک با بر د زیاد
تانک های تانکسازی شماره یک ایر ان :
فر و دگاه -بالگردها و هو اپیما های ایر ان :
تانکهای تانکسازی شماره 2 ایر ان :
نمای از بیس ایر ان و دفع موشکی ور راکتی و تیر بار ایر ان و همچنین اسپیکر قدرت ایر ان که با آهنگ های ایر انی را برای رو حیه وسلا مت پخش میکنه باهر کلیک یک آهنگ جدید تقر یبا هفت آهنگ 15 ثٍا نیه ای ......
این هم منوی ستار ها و امتیاز های ایر ان :
این هم سیلوی موشک نوترونی ایر ان و لحظه شلیک این موشک :
پایان معرفی ارتش ایران
پایان قسمت دو م از فردا تیمهای دیگر رو معر فی می کنم ......
امیدوارم موفق باشید
سلام
من بازی Command & Conquer 3 Kane's Wrath ورژن 1.0 اون رو نصب می کنم ولی برای اجرا به نسخه قبلیش داره و خطای:
رو میده ، من قبلا این بازی رو نصب و بازی کردم یادم هست یه کرک یا پتچ بود که مشکل رو حل میکرد ولی آلان هیچ چیزش یادم نیست .You must have command and conquer 3 tiberium wars installed to play command and conquer 3 : kane's wrath
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته توی dvd بازی یه فایل کرک بنام cnc3ep1 با حجم تقریبا 24 مگابایت که باید توی پوشه RetailExe\1.0 با فایل قبلی جایگزینش کنی وجود داره
و
فایل Movies.big هم که یابد توی پوشه Electronic Arts\Command & Conquer 3 Kanes Wrath\Movies\1.0 جایگزین بشه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با این وجود کار نمیکنه ، میخواستم کسایی که یادشون هست راهنمایی کنند
دوست عزیز ممنون از عکس ها لطفاً بفرمایید حداقل سیستم و سیستم مناسب برای اجرای جنرالز چی هست.
سلا منقل قول:
حد اقل سیستم مورد نیاز برای این مد بر ای بازی جنر ا ل زرو
windoes xp-vista
cpu=800MHz or faster
processor=pentium 4
ram=256MB
video Card=128MB
Hard Disk=5GB
از همه دوستان متشکرم به خاطر لطف و حمایتتون
:40:دوست من كارت عاليه :10:
ادامه بده:11::8::46:
سلام من می خوام تو جنرال از ترینر استفاده کنم ولی ارور می ده ! اینم ارورش چی کارش کنم ؟
ترینر مخصوص پچ 1.04 (تست شده)نقل قول:
کد:http://rghost.net/626511
بچه بنظ شما بهترين تيم براي مقابله با يو اس سوپر ويپون چيه؟
و بهترين تيم برا مقابله ي جي ال دموليشن چيه؟
لطفا اگر ميتونيد آموزش خوب شروع كردن هم بزاريد
ممنون:40:
با سلام.
دوستان عزیز سلام.
در ارتش USA Helicopter چه چیزی می تونه در برابر سربازهای China Commander In Chief دووم بیاره؟!تیرباری های چین خیلی قوی هستن!
چطوری میشه با هلی کوپتر چین رو Def کرد؟! 100 هلی کوپتر هم که میفرستم وسط راه پر پر میشن!
راستی در تانک سازی یک وسیله ایی هست بانام Microwave Tank می خواستم بدونم که کار این چیه؟!
دوست عزیز این فایل ویروس داره و nod32 من نمی زاره دانلود کنم ! پچ من reborn v4 دوست عزیز !:10::10::40::40::11::11::11::11:نقل قول:
سلام
من یه بازی ژنرال گرفته بودم که یه پچ توش بود که zeroرو تبدیل به ورژن بتا می کرد اما خیلی قوی تر میشدن مثلا چین اتمیش سربازای عادی شم تیر شون اتمی شده بود طوری که با چنتا از اونا یه تانکو می تونستی نابود کنی یا تانک ساز چینی تو challeng تانکای 4 لول و کاتیوشا و غیره داشت اما عیبش این بود که تا دو مرحله میرفتی از بازی میومد بیرون کسی از این پچ اطلاع داره من بدجوری دنبالشم
WAR ARMAGEDDON
قسمت سوم
تیم کره شمالی:
سا ختما نها کلیه سا ختما نها و سایتهای دفاعی و هواپیما ها و تا نکها طر احی و گرافیک جدید:
_سا ختمان پا ور
این سا ختمان مسئو ل تا مین انرژی مورد نیاز بر ای تیم می باشد .
_ سیلوی اتمی
بازیکن با ساخت این سیلو هر شش دقیقه یکبار می تو اند از سلاح هستهای استفا ده کند
_سا ختمان تا مین در آمد از طر یق اینتر نت
با زیکن با سا خت این واحد قادر به ار تبا ط و روشن کردن نقشه از طر یق اینتر نت می گردد و کسب در آمد .
_سر باز خآنه
تجهیز ات
-سر باز معمولی
-آرپیچی زن
-سر باز هکر و مسئو ل کسب در آمد
-کماندو
-افسر فر مانده
-سر باز ضد آلو دگی را دیو اکتیو و شیمیا ئی
-سر بازخمپاره انداز
_فر و دگاه
-هواپیمای میگ
-قابلیت شکست دیوار صو تی
میگ21
-هو اپیمای su _34
چر خبال
J-10
SU-47
_سا ختمان تا مین قابلیتها
با ز یکن با سا خت این سا ختمان قا در به تا مین در آمد به و سیله دو کا میو ن تو لید شده می گر دد
سا ختما ن استر اتژیک
با ز یکن با سا خت این سا ختمان قا در به ار تقا ع تو انا ئی های تیم خو د در این موارد ذیل می گردد می گردد .
-قا بلیت انرژی دهند گی و در ما نی
-قا بلیت ار تقا ئ دفا ع
-قا بلیت تبلیغات
-قا بلیت تیر بار بر ای تا نکها
قابلیت تسلیم نیرو های حریف
قابلیت ساخت ون شناسائی
قابلیتEMP MIG
_ دفا ع سنگری و قا بلیت پد افند تو پخانه با طر احی جدید
این بخش تو پخانه و قابلیت پر تاب گلو له های اتمی دارد.
_بر ج اسپیکر و تبلیغات و در مانی
_شعله افکن ناپالم و زرهی و نفر طر احی و گرافیک جدید
قابلیت مین گذاری
_سا ختمان تا نک سازی
قا بلیتها :
tank batlle master-
tank overlord -
- نفر بر
-تا نک با قابلیت آتش DRAGON
- تا نک شیلکا ضد هو ایی
-تانک دورزن ناپالم -
تانکECM
_سا ختمان مادر
با زیکن در این سا ختمان قادر به سا خت بلدوزر برای ایجا د پا یگاه می گردد .
_پا لا یشگاه نفت :
این سا ختمان هر دو دقیقه یک بار کمکهای مال از آسمان بر ای بازیکن می فر ستذد .
_توپخانه برد بالا tremer
این ساختمان یک سایت تو پخانه با برد بالا می باشد که بازیکن را قا در می کند در هر شش دقیقه یکبار تیم خریف را زیر آتشبار خود بگیر د .
درود بر دوستان. میخواستم بدونم که از بین این همه پچ کدوم یکی جدیدتره و کدوم یکی قشنگتر و کاملتره؟
لطفا با لینک دانلود معرفی کنید.
از عکس ها و توضیحاتی که فرستادی بسیار متشکرم. بیصبرانه منتظر این مود هستم.