سلام.من N70دارم.میخواستم آپگریدش کنم ولی وسط کار گفت conection lost و صفحه خاموش شد.
بعدش هر چی سعی کردم روشن نشد فقط سه تا چشمک زد.
حالا چه کار کنم؟با فلش کردن درست میشه؟
Printable View
سلام.من N70دارم.میخواستم آپگریدش کنم ولی وسط کار گفت conection lost و صفحه خاموش شد.
بعدش هر چی سعی کردم روشن نشد فقط سه تا چشمک زد.
حالا چه کار کنم؟با فلش کردن درست میشه؟
راهنمایی لطفا
من یه N70 دارم و مشکلم اینه که
وقتی می خوام عکسی رو نگاه کنم ابتدا باید یک زوم 25% بکنم (با 5 یا 7 ) بعد با 7 فول اسکرین کنم
حالا امکانش هست که بدون زوم عکس رو به صورت فول اسکرین در بیارو؟؟؟؟
ممنون از راهنمایتون.
به نظر من resco photo viewer رو نصب كن راحت ميشي.سرچ كن تو فروم هستنقل قول:
:10:
سلام
ببخشید من شنیدم اگه گوشی آپدیت کنی تمام اطلاعات روی گوشی پاک میشه و اینکه اگه آپدیت بشه خیلی سرعت گوشی بهتر میشه و دیگه مشکلاتش کمتر میشه ؟
ممنون می شم اگه کمک کنید من گوشیم که n72 هست و بجز یه دوربین جلو ،با N70 فرق دیگه ای نداره رو آپدیت کنم
------------------------
سخته ولی غیر ممکن نیست :46:
نقل قول:
اره اپدیت کنید خوبه ..
من ان70 رو دیدم که خیلی بهتر شده (تبدیل به موزیک ادیشن شده بود ) اماباطری زیاد مصرف میکرد
نقل قول:
دوست عزیزممنون که راهنمایی کردید
اگه لطف کنید نحوه آپدیت کردن و اینکه اگه من n72 رو بخوام آپدیت کنم ، مدل موزیک ادیشن داره ؟
نه داداش N72 موزیک ندارهنقل قول:
ایناجا تاپیک مخصوصه آپیدت گوشی های نوکیا هست ..نقل قول:
ان72 موزیک نداره ..
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
سلام به همه، هر چی تو فروم گشتم چیزی پیدا نکردم برای همین تصمیم گرفتم مشکلم رو اینجا مطرح کنم:
کلید راست کلید چپ (left selection key & right) و همچنین کلید راست پیما و چپ پیما ( navigation key left & right) گوشیم چند وقته که بازی در اوردن و کار نمیکنن مطمئن هم هستم که اشکال از خود صفحه کلید نیست چون یک دفعه هر چهارتا کلید با هم از کار می افتن یک دفعه هم، باهم شروع به کار کردن میکنن، یعنی جدا از هم فعال یا غیر فعال نمیشن پس یک اشکال نرم افزاری این وسط هست که با انواع ریست هم حل نشد (* سبز 3) ( *#7370#) ( *#7780#) هیچ کدوم از این کد ها مشکل رو حل نکرد . رم گوشیم رو هم فرمت کردم با کامپیوتر بعد با موبایل هم فرمت کردم. بازم حل نشد . ولی یک دفعه اتفاقی با هم 4 تا کلید یعنی فقط همون چهارتا با هم راه میافتن دوباره با هم از کار میافتن .
وای خسته شدم از بس تایپیدم آقایان ،خانمهای متبحر در موبایل راهی بجز فلش کردن به من بگین البته بجز از بین بردن خود گوشی نیز. ( مدل گوشیم ان 70 هستش اما مشابه این ایراد رو تو 6630 و 6600 هم دیده بودم)
با تشکر بینهایت قبلی از پاسخ دهندگان.
چرا وقتی من pdf باز میکنم به صفحه مشکی میاد و بیشتر فایل رو میخوره ؟
یه سری کد رو pdf کردم تا با گوشی دنبالم باشه
هرکاری میکنم اون مد ها رو توش نمیجورم
نقل قول:
سلام
دوست عزیز من فکر نمی کنم مشکل شما نرم افزاری باشه
چند وقت پیش من گوشی 6600 داشتم تقریبا یه مشکلی شبیه مشکل شما داشت، (دکمه جواستیکش کار نمی کرد) مجبور شدم برم به طور کامل قسمت جواستیکش رو عوض کنم ، البته این رو هم بگم که خراب شدن هر قطعه موبایل هیچ دلیلی لازم نداره
با سلام
گوشی N70 من مشکل صفحه سفيد پيدا کرده يعنی وقتی روشنش می کنيم يه صفحه سفيد خالی میاد که به هیچ وجه و با هیچ دکمه ای خاموش نمیشه مگر اینکه باطری گوشی رو دربیارم. لطفآ راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام دوست عزیز . اگه به تازگی این گوشی روگرفتید ، یااینکه مدت زیادی است فرقی نمیکنه . این مشکل برای گوشی من هم که n70 پیش آمد.تنها راه رفع عیب، فلش کردن گوشی بود،که درست شد.درضمن چون درنصب برنامه قسمتی از فایل درهارد گوشی نصب میشه حتمآ برای نصب فایل، ( مموری کارت ) را انتخاب کنید . چراکه ظرفیت هاردگوشی کمه وقدرت ساپورت کوشی رو بشدت پایین میاره .ودراکثر مواقع حتی گوشی (( هنگ )) میکنه.بایکبار فلش کردن مشکلتون حل میشه.:8::8::8::8::8::8::8::8:
با تشکر از جواب شمانقل قول:
ولی گوشی اصلآ فلش نشد، مثل اینکه مشکل سخت افزاری داره
لطفآ بگید احتمالآ مشکل از کدوم قسمتشه و تقریبآ چقدر خرج داره؟
مشکلی که در بالا گفته بودم نرم افزاری نبود چون با اینترنت آپدیتش کردم درست نشد. اشکال از خود صفحه کلید هم نبود. ایراد از روش کار کردنم با گوشی بود که خیلی خشن وارانه بود. :31:نقل قول:
بلاخره اعصابم خورد شد و دست به آچار گوشیمو باز کردم فهمیدم که کنتاکت های رابط بین صفحه کلید و برد اصلی گوشیم (چون وقتی هندز فری یا کابل رو وصل و یا جدا میکردم لطافت کمی بکار میبردم ) یک فاصله افتاده و کثیف هم شده بود . که با تمیز کردن اون قسمت مشکل تا الان حل شده تا ببینیم بعدا چه پیش آید.
پس خرابی موبایلم بی علت نبوده و همه خرابیا بی علت نیست.
نقل قول:
دوست عزیز من قصد بی احترامی یا اذیت کردن نداشتم، فقط چیزی که دیده بودم یا برام اتفاق افتاده بود رو گفتم که شاید بتونم کمکتون کنم
اتفاقا وسایل برقی هیچ دلیلی برای خراب شدن ندارن
تقریبا 2 سال پیش یه گوشی 6300 داشتم که بدون دلیل (بدون دلیل یعنی اینکه روی میز بود و حتی شرایط خراب شدن هم نداشت) خاموش شد، بعد از اینکه فهمیدم خاموش شده ،هر کاری کردم تا روشن بشه ولی نشد. تقریبا یک هفته بدون استفاده توی کشوی میزم بود ،بعد از یک هفته که می خواستم امتحانش کنم به راحتی روشن شد و دیگه هم اون مشکل براش پیش نیومد. هیچ وقت هم نفهمیدم مشکلش چی بوده !!!!:46:
امیدوارم به شما بی احترامی نکرده باشم و از حرفام ناراحت نشده باشید.
از گوشیتون لذت ببرید
ما همه با دوستیم :10:
bye
دوست عزیز من قصد بی احترامی یا اذیت کردن نداشتم، فقط چیزی که دیده بودم یا برام اتفاق افتاده بود رو گفتم که شاید بتونم کمکتون کنم
اتفاقا وسایل برقی هیچ دلیلی برای خراب شدن ندارن
تقریبا 2 سال پیش یه گوشی 6300 داشتم که بدون دلیل (بدون دلیل یعنی اینکه روی میز بود و حتی شرایط خراب شدن هم نداشت) خاموش شد، بعد از اینکه فهمیدم خاموش شده ،هر کاری کردم تا روشن بشه ولی نشد. تقریبا یک هفته بدون استفاده توی کشوی میزم بود ،بعد از یک هفته که می خواستم امتحانش کنم به راحتی روشن شد و دیگه هم اون مشکل براش پیش نیومد. هیچ وقت هم نفهمیدم مشکلش چی بوده !!!!
امیدوارم به شما بی احترامی نکرده باشم و از حرفام ناراحت نشده باشید.
از گوشیتون لذت ببرید
ما همه با دوستیم
bye
راستی من مشکل صفحه کلید رو با دکمه ی میانبر که به شکل لوزی هست ( روی ان 70 موزیک علامت ملودی است) دارم وقتی گوشی رو ریست می کنم کار می کنه ولی بعد از چند روز دوباره.....
چه طوری میتونم عکس آپلود کنم.میخوام عکسشو بزارم؟نقل قول:
چه طور میتونم عکس آپلود کنم.میخوام عکسشو بزارم.نقل قول:
با این سایت
مخصوص عکس و فیلم سایز رو هم عوض می کنهکد:www.tinypic.com
وقتی میخوام اس ام اس توی گوشی سیو کنم این اخطار میاد و درایو message خالیه و inbox و drafts یا چیزای دیگه نیستن باید چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما حتی اگه بتونی save هم بکنی تو گوشی نشون نمیده
باید file maneger fepelore رو نصب کنی یا یک فایل منیجری که inbox رو نشون بده
من اینکارم میکردمنقل قول:
به یه شماره الکی سند میکردم و توی گوشیم میموندش
قسمت outbox از اونجا با drafts انتقال میدادم
میگم خب چه کاریه؟نقل قول:
البته اینم یکی از راههای ارسال پیام به drafts هست اما شما میتونید به جای اینکه به یه شماره الکی سند کنید بعد از اونجا به drafts انتقال بدین پیامتون رو بنویسید بعد گزینه close رو بزنید...
در این حالت از شما سوال میشه که آیا میخواین پیامتون پاک بشه یا توی شاخه ی drafts ذخیره بشه که شما وقتی save to drafts رو بزنید خود به خود توی drafts پیامتون هست بدون اینکه لازم باشه به یه شماره الکی سند کنید بعد از توی outbox انتقال رو صورت بدین...
موفق باشید...
فــــــــــــــــــرزاد
اصلا درایم message که داخل گوشی هست وقتی وصل میکنم به کامپیوتر خالیه فقط باید کلیک راست کنم بعد new message رو بزنم بعد که چیزی داخلش مینویسم میخوام سیوش کنم اون اخطار میاد مشکلش اینه که جایی نیست که سیو بشه
یک چیزی یادم افتاد
می تونید از نرم افزار هایی که با کامپیوتر میشه از طریق n70 اس ام اس فرستاد هم استفاده کرد
pc suit ان 70 همیشه inbox رو خالی نشون میده
درسته inbox خالیه اما برای من اصلا inbox نیست نه inbox نه drafts.درایوش خالیه خالیه چه برسه به اینکه inbox خالی باشه...:41::41:نقل قول:
متاسفم می خوای pc suit ان 73 رو بریز شاید بتونه کمکی بکنه
سلام دوستان، صبح از خواب بلند شدم(به قول آقای کروبی،نمیدونم شاید خواب اصحاب کهف بوده) دیدم گوشیم چیزی نشون نمیده، روشن بود ولی تمام صفحش سفید بود بعد از یه مدت هم دیدم صفحش رنگی شد(همانطور که تو عکس میبینید) راستش یه چیزی حدود 1 سال پیش گوشیم خیس شده بوولی خوب خشکش کرده بودم و ازش استفاده می کردم و تو این مدت باتری گوشی هم باد کرده(که فکر کنم بخاطر قطرات آبیه که توش مونده{اتصال کوتاه،شاید})
حالا من باید چیکار کنم چطوری درست میشه؟مشکل از lcdیه یا از بورد اصلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا هم باتری رو عوض کردم و هم گوشی رو ریست کردم اما ................:41:
کسی نبود جواب مارو بده.........................
سلام.من یه فونت تو گوشیم نصب کردم.حالا پاک نمیشه.به نظر شما چه طور پاکش کنم؟اگه راهی جز مستر ریست داره بگید ممنون میشم. گوشیم ان70 هستش.مرسی.راستی با پیسی سوییت ان73حتمن این باکس نشون داده میشه(مشکل یکی از بچه ها بود)
یه مشکل دیگه هم دارم گوشیم از اون اول که گرفتم دکمه# برای تغییر حالت پروفایلم کار نمیکرد.مشکل از دکمه نیست.به نظر شما چی کار کنم که درست بشه؟ممنون.راستی یه نرم افزازم برای خوندن پی دی اف تو ان70 اگه میشه برام بزارید.راستی اگه میشه واسه آپدیت ان70 راهنماییم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بگید این چه مشکلیه و باید چیکار کنم؟
بابا چهطوری عکس آپلود کنم. تو قسمت script prompt چی بنویسم؟
اگه از همین سایت آموزش عوض کردن فونت رو یاد گرفتی باید با file manager که تو گوشیت نصب کردی بری تو system و داخل پوشه fonts که خودت ساختی فایل FontRouter.dll رو پاک کنی بعد گوشی رو خاموش روشن کنینقل قول:
(فکر کنم همین جوریه چون من خودم n70 دارم همین کار رو میکنم)
سلام من از موقعی که عضو این سایت شدم سه مشکل برای گوشیم پیش اومده دو تا شو قبلا گفتم(پاک شدن زبان گوشی موقع نوشتن sms و مشکل message در pc suite) اما حالا مشکل جدید اینه که وقتی میخوام رو عکسی که گرفتم زوم کنم این اخطار میاد
gallery:feature not supported به نظر شما باید چیکار کنم؟
سلام.همچین فایلی توش نیست.چی کار کنم؟:41:نقل قول: