دوست عزيزم سلام
مي شه لطف كني كركي كه براي نود 32 در سي دي مذكور هست رو آپلود كني؟ يا طريقه كارش رو بگي؟ چون يك كرك هست كه من فكر مي كنم ايني كه شما مي گي همون باشه. در غير اينصورت اگه چيزه ديگري باشه ما هم خوشحال مي شيم داشته باشيمش.
Printable View
دوست عزيزم سلام
مي شه لطف كني كركي كه براي نود 32 در سي دي مذكور هست رو آپلود كني؟ يا طريقه كارش رو بگي؟ چون يك كرك هست كه من فكر مي كنم ايني كه شما مي گي همون باشه. در غير اينصورت اگه چيزه ديگري باشه ما هم خوشحال مي شيم داشته باشيمش.
مهدی جون سلام
این کرک که میگی با Fix فرق داره دیگه نه؟
سلام
دوستان كسي يه سي دي پر از ويروس نداره . مي خوام ببينم هر آنتي ويروس چند تا رو مي تونه شناسايي كنه !
ممنون.
هر كي داره خواهشا بذاره.
ساسان جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
منظور من همون fix هست. مي خوام ببينم اين كرك كه دوستمون گفته هم همونه يا يه كرك جديده؟
مهدی جون چه کرک باشه گه fix باشه و چه سریال به حال من و شما که فرقی نمی کنه من که همون fix رو استفاده می کنم;)
اقا مهدي گل .... من اين كركو رو نود هاي ديگه امتحان كردم جواب نداد .... واسه همين كل برنامه رو با كركش واست آپلود كردم .... كاري كه مي كني اينه كه تشريف مي بري لينك پايين بعد فايل زيپ شده به حجم 8 مگ رو دانلود مي كني بعد از extractاول برنامه رو نصب می کنی بعد یه فایل اجرایی کرک داره اجراش می کنی تو پنجره ظاهرشده yesرو می زنی ..... همیننقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
اگر با موفقیت نصبش کردی به من بگو که یه برنامه مکمل هست واست آپلود کنم که از لحاظ تروجانها هیچ مشکلی نداشته باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزم
خيلي ممنون كه 8 مگ رو آپلود كردي. اگه مي دونستم 8 مگ رو مي خواهي آپلود كني، زحمت نمي دادم بهت.
ولي متاسفانه اون فايل reg كه داخلش هست مشكل رو حل نمي كنه. يعني در واقع از آپديت هاي تريال استفاده مي كنه. اينطور كه من داخل فايل reg ديدم البته.
البته مشكلي هم پيش نمي آد اما خب ما دنبال اين هستيم كه بدون تريال شدن كرك كنيم.
pishy جان، آقای Mehdi_Best خیلی حرفه ای تر از اینی هست که شما تصور کردید.نقل قول:
اقا مهدي گل .... من اين كركو رو نود هاي ديگه امتحان كردم جواب نداد .... واسه همين كل برنامه رو با كركش واست آپلود كردم .... كاري كه مي كني اينه كه تشريف مي بري لينك پايين بعد فايل زيپ شده به حجم 8 مگ رو دانلود مي كني بعد از extractاول برنامه رو نصب می کنی بعد یه فایل اجرایی کرک داره اجراش می کنی تو پنجره ظاهرشده yesرو می زنی ..... همین اگر با موفقیت نصبش کردی به من بگو که یه برنامه مکمل هست واست آپلود کنم که از لحاظ تروجانها هیچ مشکلی نداشته باشی
البته شما دوست تازه وارد ما هستی و طبیعیه همه بچه ها رو نشناسی، فقط جهت اطلاع عرض کنم بنده و بقیه دوستان همیشه از کمک های آقا مهدی استفاده می کنیم.
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.390 incl Key
ببخشیداگر تکراری هست
pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مهدي من واقعا شرمنده ام چون تازه واردم زياد بچه ها رو نمي شناسم ....اصلا متوجه نشدم كه مدير انجمن كرك و سريال هستين! من بنا به عادت خودم كه اگه بخوام چيزي به كسي ياد بدم مرحله مرحله توضيح مي دم و دور از جون شما خر فهمش مي كنم پست دادم .... بعدا كه عنوانتو خوندم خيلي خجالت زده شدم!!! لابد كلي بهم خنديدين!!!
اين نود هم نمي دونم تريال هست يا نه!!! اگه باشه كه سرم كلاه رفته چون طرف فروشنده گفت خودش بصورت خودكار ليسانسش رو مي ده و اين حرفها ..... به هر حال يه هفته ست كه نصب كردم خوب داره آپديت مي كنه حالا بعدشم بكنه يا نه نمي دونم!!!
ولي شنيدم يه بار ليسانس درست حسابي نود رو گير بياري ديگه تا ابد مي توني آپديت كني!!! خالا اگه يكي پيدا كردين به منم بدين .....
حالا من كه از فيكس استفاده مي كنم يعني نسخه كاملش رو ندارم؟؟ از لحاظ امنيتي كم ميارم؟؟
واقعا راهي كه پيشنهاد مي كني سخته ... كي حال داره هفته اي دو بار دنبال يوزر پسورد بگرده! ترجيح مي دم ويروسها تو هاردم تك چرخ بزنن ....
با سلام
من با بودن آنتي ويروس nod32 پس از اينكه آنتي ويروس PC Tools AntiVirus را نيز كه جديدترين آنتي ويروسها است امتحان كردم 37 ويروس وتروجان شناسايي كرد در صورتي كه nod32 هيچ ويروسي را شناسايي نمي كرد .
از دوستاني كه با nod32 زياد كار كرده اند خواهشمندم در مورد تصوير زير دقيقا به من توضيح دهند
علت اينكه ويروس sub seven را داخل خود آنتي ويروسnod32 چیست آیا nod32 آن را قرنطينه كرده است .
در ضمن مي خواستم بدانم آيا ورژن 2.5.16 از لحاظ كاركرد تفاوتي با ورژنهاي جديدnod32 دارد .
[QUOTE=Masoud.ebi]گیلوپا جان
گمان نمیکنم کاسپر 2006 با اینکه بتا هست به این اندازه که شما گفتی بیشترین فضای رم رو اشغال کنه
اگه میخوای بفهمی که کدام آنتی ویروس بیشترین فضای رمت رو اشغال میکنه بایستی AVK2006 رو نصب کنی
اونوقت که متوجه خواهی شد که کدام آنتی ویروس بیشترین فضای رم رو اشغال میکنه
قابل توجه شما که کاسپر 2006 دو تا پروسه بیشتر نداره
AVP.exe User
AVP.exe System
در حالت عادی این دو تا پروسه محاله که جمع فضایی که اشغال میکنن بیشتر از یک مرورگر مثل اپرا بشه
توی این حالت اپرا حدود 16 تا 23 مگ بسته به تعداد تب ها فضا رو اشغال میکنه در حالیکه مجموع اون دو تا کمتر از 20 مگ هستش حتی برخی مواقع زیر 12 مگ رو اشغال میکنن
ولی همون AVK رو که گفتم در حالت عادی چیزی حدود 40 مگ و در حالتیکه به نت متصل میشید حدود 80 مگ رو اشغال میکنه و این مقدار نیز بطور مرتب در حال افزایش است
خوب بگذریم از این مثالها بسیاره
بنظر من تنها مشکلی که این آنتی ویروس داره و اکثر دوستان میگن سرعت سیستم رو پایین میاره تنها علتش اسکن درون آرشیوها و فایلهای فشرده در زمان RealTime هستش
که باعث میشه در هنگام مرور محتویات هارد باعث کاهش سرعت بشه که اگه مثل بیت دفندر 9 کاسپر نیز این گزینه رو انتخابی کنه این مشکلش نیز برطرف خواهد شد
گیلوپا جان اینا تجربه من از این آنتی ویروس بود و بنظرم آخرین نسخه بتا که داده بسیار بسیار پایداره ولی کماکان با اوت پست مشکل داره
که امیدوارم توی نسخه نهاییش این مشکل نیز برطرف شه و بشه از اون در کنار اوت پست استفاده کرد
دوستان هم اگه نظر بدن خوشحال میشم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام.
اولا از دوستان عذر میخوام چون دیر به انجمن سر میزنم یکم دیر جواب دارم میدم.خلاصه ببخشید.
مسعود جان شما چرا یهو قاط زدی بابا من قصد کوبیدن نداشتم .من منظورم از بیشترین اشغال رم توی کل برنامه های کامپیوترم بود نه آنتی ویروسها بابا اینو که منم میدونم kit خیلی بیشتر میگیره.فقط اینو شک ندارم که تو برنامه هایی که حداقل تو کامپیوتر من نصبه بیشترین فضا رو کاسپرس 2006 میگیره و خودتم فکر کنم مطمئنی که نباید در هنگام اینترنت به عنوان آنتی ویروس اول فعال باشه اگه نمیخوای اذیت بشی..قدرت این آنتی ویروس توش هیچ شکی نیست ولی شما برنامه سیستم مکانیک رو برای مثال نصب کن یه قسمتی داره که مقدار cpu usage و اغال رمت توسط برنامه ها به طور کامل چک میشه و بهت گزارش میده که خداشاهده کاسپرس اول بود خود سیستم مکانیک دوم بود از نظر اشغال رم .من به شخصه رو کامپیوتر خودم در حال حاضر nod به صورت فعال , 2006 به صورت غیر فعال نصبه.خلاصه من فقط نظر خودم میگم و نظر شما و همه دوستان که سرور من هستید برای من محترم.امیدوارم موفق باشی.
نقل قول:
نوشته شده توسط pishy
نقل قول:
نوشته شده توسط pishy
سلام دوست عزيزم
قبل از هر چيزي بايد بگم كه به هيچ عنوان ناراحت نشدم، بلكه خيلي خوشحال هم شدم كه ديدم دوستان عزيزي مثل شما هستند كه هر چه اطلاعات دارند در طبق اخلاص گذاشته و به ديگران تقديم مي كنند. خود من بارها مطالبي از دوستان عزيزمون ياد گرفته ام كه واقعا در جاهاي مختلف به دردم خورده.
در مورد ليسنس درست و حسابي هم بايد بگم كه يك يوزرنيم و پسورد بود كه مدتها ازش استفاده مي كرديم تا اينكه توسط سايت سازنده بلاك شد. بعد از اون ديگه از يوزر و پسوردهايي كه هر 2-3 روز يك بار عوض مي شن استفاده مي كنيم.
البته از روشي كه شما استفاده كردي و همينطور يك پچ كه به نام fix معروفه هم استفاده كنيد، مشكل خاصي به وجود نمي آد. فقط ديگه نسخه فول و ادمين نيست و تريال مي شه. قبلا هم گفته ام كه من خودم به شخصه روي اين كلمه تريال خيلي حساسم! پس پيدا كردن يوزر و پسورد را به كلمه تريال ترجيح مي دم! ;)
در مورد تك چرخ زدن ويروس ها در هاردت هم بايد بگم كه خوشبختانه گويا تا به حال ويروس بدذاتي :evil: به تورت نخورده!!! وگرنه اين حرف رو نمي زدي!! ;) :happy:
آقا لطفا یه نفر به من کمک کنه
من تاحالا هر چی user & Password زدم نتونسنم update کنم. با اون پچ fix تونستم اپدیتش کنم ولی تریال شد. حالا هم نوشته 23 روز دیگه بیشتر وقت ندارم یکی کمکم کنه چیکار کنم
كاظم جان سلام
بعد از استفاده از اون كرك fix بايد يك بار سيستمت رو ريست كني. اين كار رو كردي يا نه؟
آره ریست هم کردم
چند روز هم هست که از نصبش رد شده و داره روز به روز از تاریخش رد می شه.
مهدي جان شما كه با آنتي ويروس nod32 آشنايي داري جواب سوال منو بده
اگر همه ویروس هایی که پیدا کردی در همین مسیر \ESET\infected باشن هیچ مشکلی نیست.نقل قول:
با سلام
من با بودن آنتي ويروس nod32 پس از اينكه آنتي ويروس PC Tools AntiVirus را نيز كه جديدترين آنتي ويروسها است امتحان كردم 37 ويروس وتروجان شناسايي كرد در صورتي كه nod32 هيچ ويروسي را شناسايي نمي كرد .از دوستاني كه با nod32 زياد كار كرده اند خواهشمندم در مورد تصوير زير دقيقا به من توضيح دهند
چون اینها رو قبلا NOD32 پیدا کرده و الان هم قرنطینه شدن و هیچ خطری ندارن.
در اصل شاخه \ESET\infected قرنطینه Nod هست که قبلا در موردش بحث شده.
حالا اگر جای دیگه ای هم ویروس پیدا کردی بگو.
حسين جان بقيه ويروسها در temporary internet files قرار داشتندنقل قول:
نوشته شده توسط hossein84x
در ضمن می خواستم بدانم آیا ورژن های قدیمی وجدید nod32 از لحاظ عملكرد با هم فرق دارند .
و كدام ورژن از همه بهتر است.
سلام دوست های من
من یه سوال دارم , نمیدونم که قبلا این سوال پرسیده شده یا نه
من از آنتی ویروس کاسپر پروفشنال استفاده میکنم
من همیشه آنتی ویروسم رو آپدیت میکنم , فقط از یک چیز میترسم , اگه مجبور بشم ویندوز عوض کنم باید دوباره نصبش کنم . خوب من که کلی آپدیت دانلود کردم , چیکار کنم؟ این آپدیت هایی که دانلود میکنم جایی ذخیره نمیشن که ازشون کپی بگیرم و دفعه بعد از روی خود هاردم دیتابیسش رو آپدیت کنم؟
خیلی محبت میکنید اگه جوابم رو بدید
خوب temporary internet files به نظر من زیاد خطرناک نیست. (فقط چند وقت یک بار باید خالی بکنیش)نقل قول:
حسين جان بقيه ويروسها در temporary internet files قرار داشتند در ضمن می خواستم بدانم آیا ورژن های قدیمی وجدید nod32 از لحاظ عملكرد با هم فرق دارند .و كدام ورژن از همه بهتر است.
در مورد ورژن های قدیمی احتمالا تفاوت هایی دارند، وگرنه که بیخودی ورژن جدید درست نمیکنند.
کلا در مورد انتی ویروس سعی کن همیشه به روز باشی تا امنیتت به خطر نیفته.
من هم که فعلا از ورژن 2.50.25 استفاد میکنم و فکر کنم آخرین و بهترین ورژن باشه.
حالا صبر کن تا آقا مهدی بهتر توضیح بدن.
همین یکی دو صفحه قبل رو ببین یکی از بچه ها توضیح داده.نقل قول:
سلام دوست های منمن یه سوال دارم , نمیدونم که قبلا این سوال پرسیده شده یا نهمن از آنتی ویروس کاسپر پروفشنال استفاده میکنممن همیشه آنتی ویروسم رو آپدیت میکنم , فقط از یک چیز میترسم , اگه مجبور بشم ویندوز عوض کنم باید دوباره نصبش کنم . خوب من که کلی آپدیت دانلود کردم , چیکار کنم؟ این آپدیت هایی که دانلود میکنم جایی ذخیره نمیشن که ازشون کپی بگیرم و دفعه بعد از روی خود هاردم دیتابیسش رو آپدیت کنم؟خیلی محبت میکنید اگه جوابم رو بدید
چي شد كسي اينجا كار نكرده ؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط combat
اگه كسي لينك خواست كه دانلود كنه و كارشو ببينه لينك ميدم
اليته 200 مگ به بالاس من از بيرون خريدم آخرين ورژنش هم 10 هستش من خودم راضيم ازش راحت آپديت ميشه بدون اين همه دنگ وفنگ
ممنون
Only Only NOD32
من هم موافقمنقل قول:
نوشته شده توسط shazdeh23
ا- بر روي سرعت سيستم كمترين تاثير را دارد و كمترين رم را مصرف مي كند برعكس آنتي ويروسهاي ديگر
2-راحت آپديت ميشود
3-در كمترين مدت هارد شما را چك مي كند با دقت بالا
4-سيستم مونتورينگ قوي دارد
من با بسياري از آنتي ويروسها كار كرده ام ولي nod32 واقعا يه چيز ديگه است :happy:
من مخالفمنقل قول:
نوشته شده توسط shazdeh23
به نطر من توی شناخت تروجانا خیلی ضعیفه
خوب شما میتونی از برنامه های مخصوص شناخت تروجانو اسپایو و بقیه جک. جونور ها (اینو کرکی جان ابداع کرده) در کنار نود استفاده کنینقل قول:
نوشته شده توسط ebilove
McAfee نام آشنایی است که با انتشار نسخه ی 2005 خود مرتکب اشتباه بزرگی شد و باعث قدرت گرفتن آنتی ویروس هایی مانند نورتون ،کسپری ، پاندا و... شد ! اما حالا برگشته با ورژن 2006 خودش تا دنیا رو متحول کنه ، به شما پیشنهاد میکنم توی هر جایی که زندگی میکنید و با هر سرعتی که به اینترنت وصل هستید ، این لینک رو از دست ندید چون کامل تر از این گیرتون نمیاد تمامی قسمت های زیر توی همین لینک گنجانده شده :
McAfee VirusScan Home Edition v10.0.27
McAfee SpamKiller v7.0.21
McAfee AntiSpyware v2.0.0.167
McAfee Internet Security Suite v8.0.113.3
McAfee Personal Firewall Plus v7.0.152
McAfee VirusScan Enterprise v8.0i With Patch 10
McAfee VirusScan Pro Edition v10.0.25
McAfee ePolicy Orchestrator 3.6.0
McAfee Wireless Home Network Security 2006 1.0.124.1
McAfee ViruScan Mobile
McAfee AntiSpyware Enterprise v8.0
McAfee SecurityShield for Microsoft ISA Server v1.0.734.0
تمامی این قسمت ها Retail هستند و بدون نیاز به هیچگونه سریال یا کرکی فکر نمیکنم از این بهتر گیرتون بیاد 100% درصد دانلود کنید چون غفلت موجب پشیمانیست حتی در این پکیج آنتی ویروس مکافی برای موبایل هم موجود است
پسورد فایل رار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیلوپا جان سلامنقل قول:
Gilopa :
سلام.
اولا از دوستان عذر میخوام چون دیر به انجمن سر میزنم یکم دیر جواب دارم میدم.خلاصه ببخشید.
مسعود جان شما چرا یهو قاط زدی بابا من قصد کوبیدن نداشتم .من منظورم از بیشترین اشغال رم توی کل برنامه های کامپیوترم بود نه آنتی ویروسها بابا اینو که منم میدونم kit خیلی بیشتر میگیره.فقط اینو شک ندارم که تو برنامه هایی که حداقل تو کامپیوتر من نصبه بیشترین فضا رو کاسپرس 2006 میگیره و خودتم فکر کنم مطمئنی که نباید در هنگام اینترنت به عنوان آنتی ویروس اول فعال باشه اگه نمیخوای اذیت بشی..قدرت این آنتی ویروس توش هیچ شکی نیست ولی شما برنامه سیستم مکانیک رو برای مثال نصب کن یه قسمتی داره که مقدار cpu usage و اغال رمت توسط برنامه ها به طور کامل چک میشه و بهت گزارش میده که خداشاهده کاسپرس اول بود خود سیستم مکانیک دوم بود از نظر اشغال رم .من به شخصه رو کامپیوتر خودم در حال حاضر nod به صورت فعال , 2006 به صورت غیر فعال نصبه.خلاصه من فقط نظر خودم میگم و نظر شما و همه دوستان که سرور من هستید برای من محترم.امیدوارم موفق باشی.
دوست من چرا من باید قاط بزنم و کسی نگفته که شما قصد کوبیدن دارید
شما گفتید کاسپر 2006 بیشترین فضای رم سیستم شما رو اشغال کرده بنده هم گفتم شما اشتباه میکنی گفتم ولی با دلیل
اصلا برا دیدن فضای اشغالی حافظه توسط برنامه ها نیازی به برنامه جانبی نیست شما با Task Manager به راحتی میتونین مقدار فضای اشغالی و درصد استفاده از پردازنده و پیج فایل رو در هر لحظه مشاهده کنید
بعید میدونم شما از دو برازر اپرا و فایرفوکس استفاده نکنید لااقل یکی از این دو رو استفاده میکنید
دوست دارم لحظه ای که به نت متصل هستید و دارید چند تا سایت رو مرور میکنید یه نگاهی به تسک منیجر بزنید و مقدار فضای اشغالی اونو یه چک کنید و سپس مقدارش رو با اون دو تا پروسه کاسپر مقایسه کنید
در مورد عدم استفاده از کاسپر 2006 هم گمون کنم فقط و فقط عدم همخوانی با اوت پست هست در صورتیکه به راحتی در کنار کریو قرار میگیره و هیچ مشکلی نداره و تنها مشکلش رو هم سری قبل گفتم
بچه ها این کارپرسکی پرسنل پرو من هم با ویندوز قبلیه هم با جدید امتحان کردم اون پوشش که توی Application Data هست رو اگه نگه داری بعد دوباره بریزی با اینکه همین امروز آپدیتش کردی میگه 33 روز پیش آپدیت شده تاریخ سیستم رو هم تست کردم ضمنا میگه Full Scan هم نکردی در صورتی که من دیروز این کار رو کردم حالا که ویندوز عوض کردم دیگه حال آپدیتشو ندارم:puke:!
sAsAn.Kجان سلام
قبلا هم من گفته بودم این کار یعنی ذخیره ابدیتهای کاسپر برای من هم جواب نداد
ولی فکر نکنم شما حال ابدیت کردن کاسپر رانداشته باشید من که بعید میدونم بلا بدور نکنه ازش دلسرد شدی بازم من که بعید میدونم
در مورد عوض کردن مرتب ویندوز بهتون پیشنهاد میکنم mediacenter نصب کنید چون خیلی دیربه دیر لازم میشه که عوضش بکنیم (ببخشید خارج از موضوع صحبت کردم )
موفق باشید
برزو جون ویندوزم رو عشقی عوض کردم حوصلم سر رفته بود!!!
اون آپدیت های کاسپر رو نمیشه کاری کرد؟
ضمنا من غلط بکنم از کاسپر دل سرد شم!!!!!!!!!;);)
ساسان جون نه عزیزم نمیشه کاری کرد ولی کاسپر که به راحتی ودر عرض نیم ساعت تو اصفهان ابدیت میشه
عشقی عوض کردن ویندوزتم با حال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] img]http://forum.p30world.com/images/smiles-icone/winksmiley02.gif[/img]
اشتباهی دوبار ارسال شد
ساسان جان NOD32 هم تقریبا همینجوریه. یعنی اول که فایل های آپدیت رو کپی میکنی نمیشناسه ولی بعد از اولین آپدیت درست میشه.نقل قول:
بچه ها این کارپرسکی پرسنل پرو من هم با ویندوز قبلیه هم با جدید امتحان کردم اون پوشش که توی Application Data هست رو اگه نگه داری بعد دوباره بریزی با اینکه همین امروز آپدیتش کردی میگه 33 روز پیش آپدیت شده تاریخ سیستم رو هم تست کردم ضمنا میگه Full Scan هم نکردی در صورتی که من دیروز این کار رو کردم حالا که ویندوز عوض کردم دیگه حال آپدیتشو ندارم!
حالا شما هم این کار رو با کاسپر امتحان کن شاید جواب داد.
یعنی آدرس زیر رو کپی کن سر جاش و یک آپدیت بکن، احتمالا آپدیت های موجود رو دوباره دانلود نمیکنه.
\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\5.0\Bases
اگر هم جواب نداد شرمنده،چون دیگه نمیشه کاری کرد.
hossein84x جون من قبلا آپدیتش هم که نمی کردم با این کار می گفت هم Full System Scan انجام شده و هم دیروز آپدیت شده!
این کاری که شما گفتی رو هم کردم فقط به جای 4 مگ آپدیت شد 3 مگ آپدیت!
حالا از بحث آپدیت شدن یا نشدن که بگذریم، آخه ساسان جان 4 مگ دیگه این حرفا رو داره؟نقل قول:
hossein84x جون من قبلا آپدیتش هم که نمی کردم با این کار می گفت هم Full System Scan انجام شده و هم دیروز آپدیت شده!این کاری که شما گفتی رو هم کردم فقط به جای 4 مگ آپدیت شد 3 مگ آپدیت!
من با همین خطوط دایل آپ روزی حداقل 20 مگ دانلود میکنم!
حسین جون من خودم روزی حدود 30 مگ دانلود می کنم ولی آخه یه هفتس پشت سر هم مجبور شدم آپدیتش کنم!
سلام
به نظر شما محصولات شرکت norton بهتره یا panda (لطفا بر حسب علاقه جواب ندهید!)
نقل قول:
نوشته شده توسط محمد علی
Symantec Norton Antivirus خیلی بیشتر از پاندا تشخیص میده . البته اگر قرار باشه فقط از بین
پاندا و نورتون یکیشون انتخاب کنی در آن صورت نورتون از هر لحاظ که بگی از پاندا بالاتره.
حتی در تست آنتی ویروسها هم تشخیص خیلی بهتری رو نسبت به پاندا داشته.
به این سایت مراجعه کن تفاوتها رو از لحاظ تشخیص جک و جونورها میتونی ببینی و بخونی.
و این یکی که تستش جدیدتر از بالایی هستش.کد:http://www.virus.gr/english/fullxml/default.asp?id=69&mnu=69
کد:http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2005_08.php