سلام !
یه کمک خیلی فوری لطفا !!
من نمی دونم الان 2 روز چرا با تورنت دانلود می کنم
دانلودم کمه ! چی کار کنم ؟؟
آپلودمم درسته !
کمک کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام !
یه کمک خیلی فوری لطفا !!
من نمی دونم الان 2 روز چرا با تورنت دانلود می کنم
دانلودم کمه ! چی کار کنم ؟؟
آپلودمم درسته !
کمک کنید!
مجبور بودی پایینش را انقدر بکشی پایین که نشه وضع ترکر را دید؟نقل قول:
تا انجا که من فهمیدم پورتتان مشکل دارد و به همین خاطر با سرعت کامل دریافت و ارسال نمی کنید(ارسال هم کجاش خوبه؟؟؟)
پورتتان را چک کنید ببینید باز است یا نه(از ان مثلث زرد برید چک کنید.
پورتتان را به فایروال معرفی کردید؟؟؟؟
نه
کنترل پنل رو دیدم سیستمم اصلا فایروال نداره
سلام دوستان عزیز
فکر می کنم سایت Demonoid احتمالا به زودی مجددا شروع به کار کند چوت ترکر این سایت که مدتها بود از کار افتاده بود
از دو روز قبل مجددا فعال شده است .
سلامنقل قول:
منم چند روز همین مشکل رو پیدا کردم
قبلا سرعت دانلودم روی 11 بود ولی الان شده 2
کد:http://i29.tinypic.com/8xtoc5.jpg
zed2 جان ممنون میشم کمکم کنی
احتمالش خیلی بعیده اینم که تو صفحه اولش نوشتهنقل قول:
NOT FILE SHARING RELATED IN ANY WAY.
دوست عزیز در آن صفحه آدرس یک فوروم را داده است و نوشته ای که شما نقل قول کرده اید مربوط به ان فوروم استنقل قول:
یعنی در آن فوروم هیچ چیزی به اشتراک گذاشته نمی شود و هدف از ایجاد آن آنطور که نوشته اند جلوگیری از پرا کنده
شدن
کاربران Demonoid است . حتی در خود آن فوروم نیز از دیروز چند نفر از کاربران به فعال شدن دوباره ترکر اشاره کرده اند
هرچند ادمینهای آنجا توصیه می کنند فعلا بهتر است صدایش را درنیاورید:31:
فقط 12 ساعت نبودم ببین چه خبر شد.
ویندوز xp و ویستا فایروال توکار دارن که در حالت پیشفرض تمام ارتباطات را بسته است باید تنظیم کنید کدوم نزم افزار ها می تونند با اینترنت ارتباط برقرار کنند.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
اخرین باری باشد می بینم این قسمت ترکر را جمع کردین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه احتمال دارد با ترکر مشکل دارد( که با این همه پیدا کردن بعید است.) یا پینگ شما خوب نیست که باغث دیر رسیدن درخواست ها می شود یا نسبت پهنای باند ارسال همه به دریافت کمتر است که باعث این مشکل می شود و الویت به کسانی می رود معمولا که پینگ عالی و سرغت ارسال بیشتر از بقیه دارد.
در ان لحظه اگر سرعت کم بود یک تست سرعت از سایت
بگیرید و ببینید پینگ و سرعتتان چگونه است.کد:www.speedtest.net
نقل قول:خوب به اعضای Demonoid تبریک می گم :11:نقل قول:
گفتم که نباید مشکل از اون باشه چون چند وقتیه که اینجوری شده !نقل قول:
ویندوز xp و ویستا فایروال توکار دارن که در حالت پیشفرض تمام ارتباطات را بسته است باید تنظیم کنید کدوم نزم افزار ها می تونند با اینترنت ارتباط برقرار کنند.
نقل قول:نقل قول:سلام.نقل قول:
مثل اینکه شما دانلودتون رو محدود کردین خودتون رو فایل تورنت رایت کلیک کنید و از روی Bandwith Limit سرعت دانلود و آپلود رو Unlimited بکنید
پس احتمالا این وضعیت باید باشد(اگر ترافیک isp زیاد نباشه)نقل قول:
نسبت پهنای باند ارسال همه به دریافت کمتر است که باعث این مشکل می شود و الویت به کسانی می رود معمولا که پینگ عالی و سرغت ارسال بیشتر از بقیه دارد.
برای من هم تو 3 تا تورنت پیش امده و کاری اش نمی توان کرد .
فکر نمی کنم ( مگر این که رفته تو قسمت تنظیمات پیشرفته) تو عکسی گه ذاشتن محدودیتی برای سرعت ها ندیدمنقل قول:
سلام
ببخشید من توی یه سایت خصوصی بن شدم و بهم میگه باید فقط سید کنی تا دوباره فعال بشی... حالا سوالم اینه من یه فایل دارم که قبلا از همون سایت (البته فکر کنم) دانلود کردم ..در هر حال همون فیلمه... و نام ان فیلم در لیست فیلمهای ان سایت خصوصی هم هست... ولی در لیست نرم افزار یو تورنت من دیگر نیست... حالا من میخام این فیلم را سید کنم در همان سایت ... کسی می داند چه جوری باید این کار را کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید فایل تورنتی که از ان سایت خصوصی گرفته بودی و مال ان فیلم است را دوباره به یوتورنت بدی و به جای ادرس پیش فرض ادرسی که فایل اصلی( اگر پوشه هم ساخته بود تا پوشه تو پوشه خود فیلم نرو) بدی بعد یوتورنت بعد از چک کردن فایل ان را سید می کند.نقل قول:
ببینم مگر قوانین سایت های خصوصی را نخوندی؟ باید نسبت ارسال به دریافت از حداقل مرزی که سایت گذاشته کمتر نباشه و گرنه بن میشی.
مرسی اقا ممنون
اخه سرعت اپلودم 10 دانلودم 60.... برا همینه ...و اگر اپ کنم بازم از حجم دانلودم کم میکنه برا همین فقط تو مایه های free leech هستم
خوب باید محدودیت هایی رو که داشتی می دونستی.الان هم چاره ای نداری جر همان کاری که سایت گفته.نقل قول:
سلام
ببخشید من سرویس 64 دارم.می خواستم ببینم چه تنظیماتی خوبه که من برا u torrent استفاده کنم.تا سرعت دانلودم بالا باشه؟
سلام.نقل قول:
اگه به پست اول و دوم این تایپیک یه نگاهی می کردی تمامی تنظیمات لازم واسه این کار اونجا قشنگ توضییح داده شده.
اینم برای شما:
وکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1497551&postcount=645
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=726749&postcount=1
سلام.
توی همین تنظیماتی که اول همین تاپیک گفته شده بود ,پایین برنامه ی utorrent نباید علامت قرمز باشه, که مال من همیشه هست. اشکالش هم اینه که میگه پورتی که به برنامه داده شده بسته شده. می خواستم ببینم چه پورتی باید بزارم اونجا؟:46:
اول باید پورت را به فایروالت تعریف کنی بعد به یوتورنت چون به طور استاندارد پورت ها بسته است.البته اگر isp نبسته باشهنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
من همیشه با اینترنت دانلود منیجرم سرعت دنلودم 25 تا 30 متغیره
ولی بامو تورنت حداکثر در بهترین مواقع 12 است
یه ارور البته اول باز شدن برنامه به من میده که این تصویر این اروره
به نظرتون این داره سرعتمو محدود می کنه یا نه توررنت کلا سرعتش از دانلود منیجر پایینتره؟ولی 14 15 تا؟
لیمیتاشم همرو ورداشتم
ببینم احتمالا اینnvidia firewall فایروال است؟نقل قول:
ظاهرا این نرم افزار( یا فایلش ) با یوتورنت هماهنگ نیست.ظاهرا تداخل دارند با هم.
احتمالا این نرم افزار اجازه ارتباط از طریق ان پورت را نمی دهد.(اگر فایروال باشه باید بهش تعریف کنی)
سرعت یوتورنت به حداکثر سرعت دریافت شما و سرعت ارسال بقیه و نسبت دریافت به ارسال کل کسانی که اشتراک می کنند بستگی دارد.
نمیدونم ممکنه باشه؟نقل قول:
اگه باشه کجا باید پیداش کنم؟
من کارت شبکه ام رو مادر بردم بود که یه ربطایی به این ان ویدیا داشت!:31:
حالا نمیدونم چیکارش کنم؟
تو مسنجر شما هستین؟
Error! Port 45682 does not appear to be open
من چه جوری پورتو باز کنم؟؟پورت فایر واله ؟پورته چیه؟
مشکل اون ارور قبلی و حل کردم ولی هنوز مثلث زرد هست!
خوبه .حالا فکر کنم مشکل فایروال وبندوز است.باید به ان هم معرفی کنید.نقل قول:
سلام
من یه تاپیک درست کرده بودم واسه ی این حرفی که الان می خوام بزنم ولی پاکش کردن به همین دلیل الان یه کم عصبانی هستم و نمی تونم کامل حرفم رو بزنم. امیدوارم من رو ببخشید.
ببینید من با PHP یه برنامه نوشتم که شاید سرعت دانلود از torrent رو افزایش بده
حالا اگر کسی هست که ADSL داره و سرعتش بالاس بیاد تا تستش کنیم
من 56k نابود دارم
فعلاً
زیاد جوش نخور . در ضمن امیدوارم adsl ات زودتر وصل شه
بریم سر اسم مطلب
تصویری از این برنامه داری؟
چه جوری ساختی؟
حداقل یک توضیح می دادی.
قضیه اصلاً تصویری نیست
برنامه نویسی سمت سروره
اگه یکی پیدا شه برای تست بهش توضیح می دم آخه نمی خوام الکی یه حرفی بزنم بعد ضایع شم!
من قصد داشتم در یک تاپیک مجزا به معرفی و دانلود فیلمهای تورنت بپردازم که مدیر محترم فرمودند که این تاپیک موجود است. ولی این تاپیک بیشتر به حل مشکل دوستان پرداخته تا معرفی فیلمهای درست و Dvdrip. من مدت زیادی است که فیلم از این طریق دانلود میکنم. برای همین فیلمهائی که دانلود کردم و از ریپرهای معروف هستند رو در اینجا برای دانلود قرار میدم !
شاد باشید
No Country for Old Men
Movie Description
TiTLE.............No Country for Old Men
YEAR............2007
GENRE..........Crime / Drama / Thriller
RUNTiME........2:02:11
AWARDS.......Won 4 Oscars. Another 76 wins & 31 nominations
iMDB RATE.....8.6/10 - 62,020 votes
TOP 250........#37
iMDB URLکد:http://www.imdb.com/title/tt0477348
AUDiO...........MP3 48000Hz 112 kb/s CBR - 2 chnls
LANGUAGE.....English / Spanish
ViDEO...........679 kbps XviD 23.976 FPS
RESOLUTiON...616 x 256
DAR.............2.406
SUBS............English
SiZE.............699 MB
SOURCE....... NTSC DVD
ریپ این فیلم مربوط به گروه FXG هست.
وضعیت Seed و leech در روز 29 اسفند 86 :
Seed ...... 1177
Leech........580
دانلود فایل تورنت این فیلم :
کد:http://nesta13.parsaspace.com/Torrent/No%20Country%20for%20Old%20Men[2007]DvDrip[Eng]-FXG.torrent
هر کی تو کار دانلود Torrent ه بیاد این دو تا رو امتحان کنه و نتیجه شون رو به صورت مجزا به من بده
وکد:http://torrr.buildmy.ws/
اول همه چیزتون رو روی Unlimited بذارید و اهمیت دانلود فایلهاتون رو هم روی High بذارید و Tacker هاتون رو توی اون دو تا صفحه ای که نوشتم وارد کنیدکد:http://torrr.buildmy.ws/slow.php
معلومه باید چه کنید
اگر مشکلی بود بپرسید
ولی مهمه که بفهمم اسکریپتم سرعت دانلود از Torrent رو زیاد می کنه یا نه
فعلاً
سلام به همگی
من با بیت تورنت آشنایی کامل ندارم و برای اولین باره که دارم باهاش فیلم دانلود میکنم
من حدود 6-7 ساعت پیش فیلم کشتار با اره برقی تگزاس رو گذاشتم رو دانلود با UTORRENT ولی الان بعد از دانلود 38% فیلم ناگهان دانلود قطع شده و هیچ عملی برنامه انجام نمیده... خواستم ببینم مشکل از چیه اگه کمکم کنید ممنون میشم
اطلاعات روی صفحه الان اینچنین نوشته شده :
peers : 3 (6(
seed : 0 (0(
آخه هیچکس نیست که فایل رو کامل داشته باشه
یا باید صبر کنی یا یه Torrent دیگه از همین فیلم پیدا کنی
سلامنقل قول:
سید و پیر هنگامی که داشتی دانلود میکردی رو چند بود؟
ترجیحا یه عکس بزار ببینم مشکل کجاست
خوب وقتی سیدی وجود نداره دانلود هم بی معنی میشه ! :41:نقل قول:
اگه میتونی فایل تورنتی که دانلود کردی رو بزار. شاید چندتا ترکر بشه جور کرد !
یا یه عکسی از یوتورنت و صفحه نمایشت در وضعیت مشکل بزار.
دوستان منم دائم برام اون مثلث زرد میاد یا این علامت که تو عکس زدم میخواستم ببیینم چطوری من پورتی روکه میگه باز کم62482کد:http://i31.tinypic.com/id6ex4.jpg
این پورت ربطی به فایروال نداره انگار مربوط به تنظیمات مودم و کارت شبکس رو ایکونم کلیک کنی یه برنامه در ادامش پیشنهاد میکنه به نام Pfconfig ولی ریجستر نمیشه براشم کرکی ندیدم مدل کارت شبکه منم توی لیستش نبود
نظرتون چیه چیکار باید کرد
راستی تو عکس مشخصه چقدر سرعت سند من بالاتر دان هست نمیشه اینو رفع کرد یا تورنت همینجوریه
.bahman. جان
شما از کدوم شرکت ADSL گرفتی؟
ببخشید سرعت معمولی من برا دانلود 14 است ولی این با سرعت 5 تا 9 دانلود میکنه سیدر ها و.. هم خیلی زیاد هستن من از داتک میگیرم لطفا راهنمایی کنین
برای پورت اگر به فایروال و روتر مودمت(تو بخش تنظیمات فایروال روتر) تعریف کرده باشی اخر سر مشکل isp است که بسته .نقل قول:
برای افزایش سرعت بهت پیشنهاد می کنم ارسالت را به 7 یا 6(باید خودت چک کنی قطعی نیست بسته به سرویس ها فرق می کنه) محدود کنی احتمالا رو سرعت دریافت تاثیر مثبت می گذارد(ممکنه نزارد باز بستگی به شانس)
درضمن ان دایره قرمز است نه مثلث زرد.
چه سرویسی گرفتی؟نقل قول:
با
speedtest.net
با چند تا سرور چک کن تا متوسط سرعتت در بیاد .
با همون جا کردم اینو داد
کد:http://www.zimagez.com/miniature/untitled483.jpg
همه چیت مثل مدل 128/128 است.خوب وضعش خوبهنقل قول:
اگر پورتت رو تو فایروال تعریف کرده باشی فقط دو حالت داره :
1-یا سیتر ها انقدر ارسال ندارند و بقیه خیلی درخواست دادن که معمولا فقط با دادن ترکر جدید یا شانس میشه حل کرد
2-یا سرعت ارسالت نامحدود است که باید یکم محدود کنی( مثلا رو 6 7 8 تست کنی خودت می فهمی کدوم بهتر است)