به نظر میاد همه با این ویندوز مشکل دارن
فکر نمیکنم اصلا چیز بدرد بخوری باشه....
Printable View
به نظر میاد همه با این ویندوز مشکل دارن
فکر نمیکنم اصلا چیز بدرد بخوری باشه....
ويرايش شد..............
نقل قول:آقا دست هر دو درد نكنهنقل قول:
من شروع كردم به ايميج گيري براي دي وي دي بوتيبل ولي به اين مشكل بر خوردم:
ميشه بياين تو تاپيك كمكم كنين؟کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=166703
در ضمن براي من نه تو كنترل پنل ويستا نه توي راست كليك نيستش اين انويديا ... بازم مرسي
ممنون ميشم :40:
آقا شما وقتي 200 بايت رو دانلود كردي اونرو باز كن يه صفحه مياد اگه نيومد اين آدرسنقل قول:
رو توي ie بزن ميره تو سايت و اونجا ميتوني دانلود auto pacher رو پيدا كني حجمش 210 مگابايت در ضمن ربطي هم به از كار افتادن كارت tv نداره مگه اين كه كارت tv شما مشكل پيدا كرده.کد:http://www.softpedia.com/progDownload/AutoPatcher-Vista-Download-66801.html
این مسیر، فایل آپدیت نیست. بلکه یه راهه به سمتشنقل قول:
درسته مشکل داره. اما تو Device Manager اگه دست به کار بشی مشکل به احتمال زیاد حل میشهنقل قول:
بله. موافقم. تا وقتی سرویس پک واسش نیاد ایراد و سوتی و باگ زیاد دارهنقل قول:
منتظر سرویس پکیم
والا بعید میدونم از کارت باشه. چون تازه گرفتم و نصبش کردم. و خوب کار میکرد.نقل قول:
راجع به گرافیک، شما تست کن ببین درایور صحیحش رو نصب کردی یا نه.نقل قول:
راجع به رایت دی وی دی، تا جایی که من میدونم پسوند فایل مهم نیست. کار ایمیج اینه که خواص دی وی دی(اتوران بوتیبل و...) رو حفظ میکنه و با رایت این ایمیج انگار که دقیقا یه نسخه از دی وی دی قبلی داریم نه بیشتر نه کمت. اون پسوند هایی که تو شکل هستن یعنی اینکه این نرم افزار اونها رو ساپورت میکنه. یعنی مثلااگه با نرم افزار nero ایمیج با پسوند nrg گرفته باشی، چون این نرم افزار اونو ساپورت میکنه پس میتونی با استفاده از همین نرم افزار میتونی رایتش کنی. و لازم نیست سراغ nero بری
مرسي دوستان درايور جديد انويديا رو گرفتم مشكلم حل شد.:10::10:
الان يه سوال ديگه دارم كه لطف مي كنين جواب بدين. من سي پي يو 2.6 اينتل دارم و چون مي خواستم ويستا رو يه ذره بهتر و روان تر اجرا كنه به خصوص تم آئرو توي قسمت power settings اينطوري تنظيم كردم كه بيشترين مصرف رو داشته باشه (مصرف برق و پاور) تا برنامه ها روان اجرا بشن. مي خواستم ببينم اين به پاور و سي پي يو لطمه نمي زنه در دراز مدت؟ و آيا (خدا نكرده !!!!!!!:18:) سي پي يو يا پاور آسيب نمي بينن؟
پيش فرضش هم اين بود كه هارد درايو بعد 20 دقيقه خاموش بشه كه اونم غير فعال كردم.
اينو نمي دونم يعني چي كه هارد درايو خاموش بشه! يعني اگه خاموش بشه ديگه دسترسي بهش ممكن نيست؟ كلا چه اتفاقي ميفته؟
بي نهايت تشكر مي كنم ازتون كه به اين سوالا هم جواب بدين :11:
یک سوال از اساتید محترم من بعضی از برنامه های استارت آپ رو از طریق configsis ویندوز خاموش کردم حالا هر وقت که ویندوز بالا میاد پیامی مبنی بر این که تعدادی برنامه از حالت استارت آپ در آمده ظاهر میشه چطوری میشه از شر این پیغام راحت شد؟
یه تیک داره که باید وقتی پیغام اومد تیک رو بزنید داخل مربع بعدش دیگه نمیاد.نقل قول:
من هیچ تیکی نمیبینم.نقل قول:
میشه دقیق تر راهنمایی کنید.
منظورم این پیام هست.نقل قول:
نقل قول:
این Power Settings کجاست؟ منظورتون Display Settings یا Power Options هستش؟
واسه روان تر شدن ویستا بهتره پنجره ها تو حالت آئرو نباشن.
چون خود آئرو همراه با اکسپلورر خود ویندوز داره کار میکنه پس این کار شما احتمالا سرعت رو کمتر هم میکنه
راجع به سی پی یو و پاور هم طوری نیست. مشکلی نداره. در ضمن سی پی یو اگه ازش زیاد کار بکشی اصطحلاک پیدا میکنه. تو این حالت بعیده سی پی یو فعالیتش خیلی زیاد شده باشه.
هارد درایو (همون هارد)هم به یه چیز مثل استندبای فرو میره
براي تنظيمات پاور:نقل قول:
Desktop right click > Personalize > Screen saver > Change Power Settings > High performance
يعني توي مرجله آخر از پنجره باز شده سه تا گزينه داره كه سومي رو انتخاب مي كني يعني مصرف انرژي بالا و اجراي بهتر برنامه ها.
كنار صفحه سمت چپ هم يه سري تنظيمات دقيق تر داره كه مي توني براي هر گزينه انجام بدي.
پس دوست عزيز با مصرف برق بيشتر يعني اين كه پاور بيشتر به سي پي يو برق برسونه سي پي يو استهلاك پيدا نمي كنه؟ يا ميكنه؟
مرسي كه جواب دادي :20:
روی اون آیکنی که این باکس ازش ظاهر شده کلیک کن و داخل Run Blocked Program شو و System Configuration Utility رو انتخاب کن. حالا یه پنجره ظاهر میشه که عنوانش System Configuration هستش. تیک این صفحه رو بزن و OK کننقل قول:
این همون گزینه Power Options هستش که تو کنترل پنل موجوده.نقل قول:
نه هیچ مشکلی نداره. دستکاری این تنظیمات معمولا یا یه مقدار حجم خالی از درایو رو میخواد یا یه کم رم رو اشغال میکنه.
ويستا ارزش خريدن رو داره يا نه؟
من بخرم؟
قعطا ارزشش رو به تمام معنی داره.نقل قول:
تجربه ای کاملا متفاوت.
مشخصات سیستمت چی هست؟ اول این رو باید بگی! اگر زورش نرسه به ویستا اصلا ارزش خریدن نداره!نقل قول:
بابا تازه سيستم خريديم 3 برا بر ويستا
1024
512
3.12
رم
گرافيك
سي پي يو
نقل قول:
سیستم شما خیلی راحت با ویستا کنار میاد. اما ویستا یه مقدار باگ داره. باگهاش شبیه باگ های سرویس پک اول Xp میمونه. در ضمن بعضی برنامه های Xp روی ویستا یا جواب نمیدن با نصفه و نیمه( تقریبا 10 درصد اینجورین). اما از نظر گرافیک و زیبایی های بصری فوق العاده اس و ارزش نصب کردن رو از این نظر داره.
قطعا اگه سرویس پک اول ویستا بیاد خیلی اوضاع عوض میشه. مایکروسافت گفته این سرویس پک ویستا 3 4 ماه بعد میاد.
سلام
دوستان یکی لینک دانلود نسخه نهایی ویندوز ویستا رو بده خواهشن. 32 بیت یا 64 بیت.
کمک چه جوری میشه xpو vista را در کنار هم داشت کسی بلده کمک کن من وقتی هردو رو نصب می کنم فقط ویندوز جدید بوت میشه کمک کنید؟
اینکه بعد از حذف ویندوز Xp ویستا هم از بین میره یعنی تو منو نیست وقتی 98 بود یه فای به اسم بوت بود اون رو دست کاری میکردی که ویندوز از تو منو پاک نشه ایا میشه این کارو در مورد ویستا کرد یعنی طوری که با حذف Xp مجبور نشی ویستا رو دوباره نسب کنی
با تشکر
من میخوام XP رو عوض کنم ولی ویستا بمونه راهی هست که بدون دست خوردن ویستا بشه Xp رو عوض کرد؟
احتمال نشه
چون درایو C درایو فعال وبا فرمت کردن اون تعدای از فایلهای ویستا هم پاک می شه
من ویستا رو نصب کردم وفعالش هم کردم
ولی بعد یه روز استفاده تعدادی از ایکونهای دسکتا پ و همچنین فایلهای داخل فلدرهای برنامه هادر استارت منو پاک می شه. عکسی علتشو می دونه
درضمن من رو درایو C ایکس پی هم دارم:41:
اگه اکس پی توی درایو D باشه و ویستا توی درایو C مشکلی پیش نمیاد ولی اگه برعکس باشه با فرمت درایو C فایل های بوت ویستا هم که توی C هست پاک میشه و ویستا با لا نمیاد البته میشه این مشکل رو حل کرد وفایل های بوت رو دو باره درست کرد ولی من بلد نیستم از حرفه ای ها بپرس احتمالا بلندند(ولی مطمئن باش راه داره)نقل قول:
من ويستا رو كامل نصب كردم ولي وقتي ميخواهم كه مادربرد و صدا و ... رو نصب كنم ارور ميده
من فقط کارت صداررو نصب میکنم
وبقیه رو خودش می شناسه
ولی در مورد ارور احتمالا مربوط به برنامه نصب درایورهاست
جدیدا برنامه نصب سخت افزار مخصوص ویستا تو بازار اومده
از اونها استفاده کن مشکلت حل میشه
ممکنه متن ارور رو بگی چیه یا اینکه عکس ازش بگذارینقل قول:
دوستانی می خواهند از چندین ویندوز روی سیستم خود استفاده کنند مخصوصا ویندوز ویستا به آنها پیشنهاد می کنم که از نرم افزار VMware.Workstation.5.5 استفاده کنند که می توان به کمک آن چندین سیستم عامل را نصب کرد اگر سوالی داشتید email [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نمایید
شما باید درایورهای جدید رو از سایت مادربردتان برای ویستا دانلود کنید.نقل قول:
من میخوام ویندوز فعلی رو که ویستاست پاک کنم و ویستا و xp رو همزمان نصب کنم. میدونم که باید xp رو c باشه و ویستا رو D . حالا اگه xp رو با بوت نصب کنم بعدش برای ویستا چکار کنم؟ اونم با بوت نصب کنم یا اینکه برم توی xp نصبش کنم؟
بله ویستا رو هم با بوت نصب کنید.نقل قول:
سی دی های مادر بورد ها فعلآ هیچ کدوم نصب نمیشه که مشکلی نداره فقط کارت صوتیت اگه آنبورده که درایورش رو از داخل سی دی نصب کن!نقل قول:
نقل قول:
ممنونم
.........
دوست عزیز الان درایور خیلی از مادربردها اومدند و درایور های جدید برای کارت صدا هم اومده و هیچ مشکلی با ویستا ندارند.نقل قول:
آقا بفرمایید من که نتونستم ویندوز ویستای خودم رو به زانو در آرم
ولی این 7 تا کرک را واسه سایر دوستام میزارم برن حالشو ببرند
فقط پسورد فایل هستش farhadm81
خداییش نظر بدید
ممنون میشم
این هم لینک دانلود
کد:http://farhadm81.persiangig.com/other/vista%2086%2007%2012.rar:31::31::31::31::31:
نقل قول:آهان لینک توی فایر فاکس عمل نمیکنه توی اینترنت اکسپلورر کپی پیست کنیدکد:http://farhadm81.persiangig.com/other/vista%2086%2007%2012.rar
خوش باشید
براي رهايي از مشكل نصب نشدن سخت افزار ها در ويستا نسخه ريتيل رو گير بياريد كه مثل اب خوردن درايور ها رو نصب ميكنه .
کمک من ویستا رو تودرایو دی نصب کردم و بعد از از این که ایکس بی رو حذف کردم ویستا هم حذف شد ولی فایلهایی که تو درایو دی برای ویستا هست از بین نمیره از برنامه های زییادی استفاده کردم نشد مممنون میشم کمک کنید البته من نمیخواهم درایو دی رو فورمت کنم