اول از همه باید gg clinte رو دانلود کنی بعد از طریق خود برنامه وارد سایتش میشی و بعد از ثبت نام کردن یه account بهت میده که با وارد کردن اونها تو صفحه ی اول برنامه conect میشی .اگه بگردی توضیحات کاملتریو از cain تو صفحات قبلی پیدا می کنینقل قول:
Printable View
اول از همه باید gg clinte رو دانلود کنی بعد از طریق خود برنامه وارد سایتش میشی و بعد از ثبت نام کردن یه account بهت میده که با وارد کردن اونها تو صفحه ی اول برنامه conect میشی .اگه بگردی توضیحات کاملتریو از cain تو صفحات قبلی پیدا می کنینقل قول:
متشكرم...سعي مي كنم پيدا كنم....رسي سرورش كجاست؟ مي خوام ببينم چقدر lagg خواهم داشت...
سلام
بچه ها نظرتون رو در مورد shadow priest بگین
واقعا هیروی خوبی واسه multi
با یه refresher orb
همرو رو کاور میکنه
تازه اون لول 1 محشره
دقیقا 2 سانیه هیرو stun میشه و سر جاش وای میسته
جدا از slow کردن
لول 3 هلث میده
لول دو رو که نگو دیگه توی درگیری رو یه strengh بندازه تمومه دیگه همرو له میکنه
آرمورش میره بالای 25
تازه اگه روی هیروی دشمن بندازه از آرمور کم می کنه
اکثر اوقات هم حریف یه چیزی هم از لحاظ آرمور بدهکار میشه
آیتم هایی که برای این هیرو باید ببندی
Boot of travel
Refresher Orb
Sang & yasha
Eye of Skady
HEX <-----------------------------Guinsoo's Scyse Of Vyse
اون آخری هم هر چی خواستین ببندین
البته Aghanim Scepte'r بد نیست
ولی ممکنه یه موقعی کار کنه
مثلا وقتی کسی دیر به دیر میمیره
اگه جلوتون یه هیرو دور زن بود میتونین Vanguard ببندین
یا مثلا میتونین Crytical ببندین
اینجوری خیلی خوف میشین
یا توی بازی تک به تک Refresher orb نبدین و به جاش
یه دونه Hyper Ston بگیرین با Double Crytical
من استاد این هیرو هستم به اندازه ی تمام عمرم بازیش دادم. خیلی هیرو ه محشریه.ولی با Critical موافق نیستم و همینطور S&Y. این آیتم هایی که می گم ببندید و دیگه طرف مقابل رو کارشو بسپارید به خدا:
Eye of skadi
Guinsoo
MKB
BKB
Refresher Orb
BoT
من گفتم وقتی تک به تک بودن
اینجوری هر هیرویی نمیتونه جلوش وایسه
با اون اتک اسپیدش
ولی من از ریتم اتک دادنش و حالت اتک خوشم میاد
خوب حالا بیایان در مورد یه هیروی دیگه صحبت کینم
نوبت میرسه به
Lone Druide
----------------------------------------------------------
به نظر من یکی از خوف ترین هیروهای مپ هست
تنها هیرویی که دور زنه و میتونی واسش Cleawing attack ببندی
چون لول 6 نزدیک زن میشه و همرو آباد میکنه
ولی من یه دمو دیدم یارو واسه خرسش یه Boot و یه Radiance بسته بود
وای خدا
این خرسه چکار میکرد
توی درگیری ها میومد همه فرار میکردن
همه میگن Razor خوب تاور میزنه
ولی اونایی که میگن بیان خرس اینو ببینن
با اون لولش همه Building هارو داغون می کنه
تاره اسپل روی خرس 37 % کمتر اثر میکنه
آیتم ها پیشنهادی
-------------------------------------------
اولا که من پیشنهاد می کنم واسه خودتون در حد نمردن خرید کنین
بیشتر واسه خرس خرید کنین و لول 2 رو روی اون بزنین
Bear Item
---------------------------------
Boot of travel or boot
Radiance
Cleawing atack
Basher
همینا دیگه خرسو بفرستین جلو و شما فقط کاورش کنین همین
واسه خودتون هم یه چند تا Ganuntel of strengh بگیرین
یه دونه بوت آف
و Cleawing atack
البته می گم اینا پیشنهاد منه
Speel
-----------------------------------------------------------------------
LVL 1
یه خرس هست که 2700 تا هلث داره و خواص دیگه که در بالا به اون اشاره کردیم
LVL 2
سرعت اتک رو 40 درصد زیاد می کنه و همچنین سرعت حرکت رو 20 درصد زیاد می کنه و جدا از اینا گنده هم میشین از حالت آواتار هم گنده تر
LVL 3
این لول در حالتهای مختلف فرق میکنه به نظر من اولین لول باید اینو بگیریم چون در حالت معمولی 10 دمیج و چند تا هم هلث
LVL 4
True Form یا حالت درست
این لول در لول به شما 600 تا هیت پوینت میده یعنی به هلث شما 600 تا اضافه میشه 16
در اصل باید بگیم که هلث شما با خرستون Share میشه
یه همچین چیزایی
من هم در مورد ترکیب دقیق این چیزی نمی دونم
ولی در کل هیروی خوبی
هم سینگل هم مولتی
تا هیروی بعد
راستی یادم رفت بگم واسه خرستون هم یه HOOD ببندین
اون موقع speel ها
67% نمیخوره
من اصلا از این هیرو خوشم نمیاد. چون خیلی ضعیفه. تا بیاد قوی بشه 1000 بار می میره.
دزل هیرو ه تک به تک نیست. خیلیا میتونن بزننش. واسه همینم بستن این آیتما واسش فایده ای نداره.
نه بابا
اینوجوریها هم نیست دیگه
بیشتر باید باهاش تو جنگل بازی کنی
اول بازی
تا قوی شه
بعدش خدا بزرگه
سلام به همه دوستان
منم یه تازه واردم. بازی Dota رو هم خیلی دوست دارم. کمی هم بازی میکنم :46:
عزیزم شما تو یه بازیه دوتا تا لول 5 3 بار بمیری دیگه قوی شدنت با خداست. بنابراین باید خوب بازیش بدی.نقل قول:
من اصلا از این هیرو خوشم نمیاد. چون خیلی ضعیفه. تا بیاد قوی بشه 1000 بار می میره.
کاملا باهات موافقم. ولی اینو بدونید که چن تا هیرو هستن خفن تاور میندازن:نقل قول:
خوب حالا بیایان در مورد یه هیروی دیگه صحبت کینم
نوبت میرسه به
Lone Druide
----------------------------------------------------------
به نظر من یکی از خوف ترین هیروهای مپ هست
تنها هیرویی که دور زنه و میتونی واسش Cleawing attack ببندی
چون لول 6 نزدیک زن میشه و همرو آباد میکنه
ولی من یه دمو دیدم یارو واسه خرسش یه Boot و یه Radiance بسته بود
وای خدا
این خرسه چکار میکرد
توی درگیری ها میومد همه فرار میکردن
همه میگن Razor خوب تاور میزنه
ولی اونایی که میگن بیان خرس اینو ببینن
با اون لولش همه Building هارو داغون می کنه
تاره اسپل روی خرس 37 % کمتر اثر میکنه
آیتم ها پیشنهادی
-------------------------------------------
اولا که من پیشنهاد می کنم واسه خودتون در حد نمردن خرید کنین
بیشتر واسه خرس خرید کنین و لول 2 رو روی اون بزنین
Bear Item
---------------------------------
Boot of travel or boot
Radiance
Cleawing atack
Basher
همینا دیگه خرسو بفرستین جلو و شما فقط کاورش کنین همین
واسه خودتون هم یه چند تا Ganuntel of strengh بگیرین
یه دونه بوت آف
و Cleawing atack
البته می گم اینا پیشنهاد منه
Speel
-----------------------------------------------------------------------
LVL 1
یه خرس هست که 2700 تا هلث داره و خواص دیگه که در بالا به اون اشاره کردیم
LVL 2
سرعت اتک رو 40 درصد زیاد می کنه و همچنین سرعت حرکت رو 20 درصد زیاد می کنه و جدا از اینا گنده هم میشین از حالت آواتار هم گنده تر
LVL 3
این لول در حالتهای مختلف فرق میکنه به نظر من اولین لول باید اینو بگیریم چون در حالت معمولی 10 دمیج و چند تا هم هلث
LVL 4
True Form یا حالت درست
این لول در لول به شما 600 تا هیت پوینت میده یعنی به هلث شما 600 تا اضافه میشه 16
در اصل باید بگیم که هلث شما با خرستون Share میشه
یه همچین چیزایی
من هم در مورد ترکیب دقیق این چیزی نمی دونم
ولی در کل هیروی خوبی
هم سینگل هم مولتی
تا هیروی بعد
1-lune druid
2-meepo
3-lycanthrope
راستی میدونید چرا انقدر خرسه باحال تاور میزنه؟ چون وقتی دمیج زنیشو میبری بالا یه توانایی داره که 1.33 برابر دمیجی که داره رو به Building ها میزنه. من می خوام به زودی یه Hero Guide هایی به فارسی بزارم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . فردا پس فردا فکر کنم برا vengeful تموم شه. اطلاع میدم میاید می خونید.
حالا که گفته که Dazzle هیروی تک به تک
ما داریم هیروها رو معرفی می کنیم
یکی یکی میگیم دیگه حالا چه خوب چه بد
لطفا دوستان شما هم کمک کنید دیگه
هر کسی یه هیرو رو بگه تا تموم شه و همه بتونن استفاده کنن
خوش اومدی عزیزم
امیدوارم یکی از اعضاء فعال باشی
شما بیا مطالبتو همینجا بزار خوب
مگه اونجا خونش قرمز تره
تازه اینجا باحال تره
:21:
همش هم میگه در حال تعمیر است
خرابه دیگه بیا همینجا بابا
:27: :27:
بهترين تاورزن ها عبارتند از:
sniper
warlock
راسي يه سئوال...اگه براي خرسه lone druid ايتم ببنديم مگه كار ميكنه؟؟؟
راسي furion هم خيلي خيلي خوب تاور ميندازه...
من با دوستم موافقم اندد ها خیلی خطرناکند
اسنایپر خیلی تاور بزنه تا لول 10-12 میتونه بزنه. ولی وقتی Meepo اوا 12 بشه اولا اسناپر هیچ کاری نمی تونه بکنه. ثانیا تاور رو هم بهتر میزنه.
اسنایپر در مقابل Lycanthrope هم چیزی نیس. یه چیز تو مایه های سوسک ه.
bone feletcher رو هم اضافه كننقل قول:
بهترين تاورزن ها عبارتند از:
sniper
warlock
هر هیرویی تو هر تیم زد ه خودشو تو تیم مقابل داره. یعنی دوتا در اصل اینطوری طراحی شده و مبناش این بوده. شما نمی تونی بگی فلان تیم قویه یا ضعیفه. چون تعادل کاملا برقراره. بعدشم بازی ه اصلی به صورت -apdu برگزار میشه و دیگه تو این وضعیت تعادل کاملا برقراره. مثلا من همین امروز یه لحضه نشسته بودم فکر می کردم دیدم خدایا این -mage ، Lina رو چیکارش می کنه؟!؟! 40% اسپل دمیج ریداکشن. مانا برن و یه Ulti ه خفن. تازه بلینک هم داره. شما فرض کن هر دو تا هیرو لول 25 باشن. بعد لینا آغانیم و هزار تا کوفتو زهرمار دیگه بسته باشه. بعد Anti-mage هم 2 تا Cream.. basher با 2 تا هایپر. یه بلینک میکنه کنار لینل. اولین ضربه که میزنه لینا استان میشه و اینم هی میزنه هی میزنه بعد مانا و هلثش که نصف شده یه Ulti لینا پِخخخخخخخخخ.نقل قول:
من با دوستم موافقم اندد ها خیلی خطرناکند
ببخشيد 6 آنتي ميج دقيقآ چي كار ميكنه ؟
قرار نبود sniper با lyncro دوئل كنه و تنها قراربود تاور بزنه...ولي يك sniper خوب به راحتي از پس lyncro بر مياد...نقل قول:
به مقدار درصدي از مقدار مانايي كه هيروت نداره ازت كم ميكنه...نقل قول:
level6=0.6 mana
level11=0.85 mana
level16=1.1 mana
آنتي ميج با دوتا بشر و باترفلاي واقعا هيرو خوفناكيه...
متوجه نشدمنقل قول:
به مقدار درصدي از مقدار مانايي كه هيروت نداره ازت كم ميكنه...
level6=0.6 mana
level11=0.85 mana
level16=1.1 mana
آنتي ميج با دوتا بشر و باترفلاي واقعا هيرو خوفناكيه...
يعني به مقدار مانايي كه نداري به اون طرف دميج ميده ؟
نظرتون در رابطه با BONE FELETCHER چيه ؟ خيلي خوب تاور ميندازه ها
لول 1 شو ميزنه و بعد لول دوشو رو اتومات ميذاره و اتك ميده (البته لول دوشو هم زياد نزنه مهم نيست) بعد مياد عقب و شيشو ميزنه و هلث ميگيره و دوباره لول يك و ........ (خدايي خوبه )
وارلاك هم فقط شيشش خوب به تاور اتك ميده وگرنه بدون شيشش نميتونه تاور اندازه خوبي باشه
تيني هم اگه يه هايپر استون داشته باشه تاور و ميجوئه
يعني مثلا دوست عزيز, lina ماناي كلش 1200 تاست. يه dragon strike مي زنه با يه دونه laguna blade ماناش ميشه مثلا 700 تا... در اين صورت به مقدار مثلا 1.1 ضربدر 500 بهش دمج ميزنه...نقل قول:
bone fletcher هم هيروي خيلي خيلي خوبيه ...فقط يه مشكل داره و انو hitpoint يا همو جون خيلي كمه شه به طوري كه هيروهايي كه instant damage دارند مانن demon witch و يا lina inverse مي تونن به راحتي بكشنش...ولي آخراي بازي كه hitpoint اون بالا رفت خيلي خوف مي شه...
متوجه شدمنقل قول:
يعني مثلا دوست عزيز, lina ماناي كلش 1200 تاست. يه dragon strike مي زنه با يه دونه laguna blade ماناش ميشه مثلا 700 تا... در اين صورت به مقدار مثلا 1.1 ضربدر 500 بهش دمج ميزنه...
bone fletcher هم هيروي خيلي خيلي خوبيه ...فقط يه مشكل داره و انو hitpoint يا همو جون خيلي كمه شه به طوري كه هيروهايي كه instant damage دارند مانن demon witch و يا lina inverse مي تونن به راحتي بكشنش...ولي آخراي بازي كه hitpoint اون بالا رفت خيلي خوف مي شه...
براي هلثش ميشه واسش سنج رفت (سنج اند ياشا واسش عاليه چون وقتي دنبال طرف كني سنج بهش ميگيره و خلاص) البته واسه هيت پوينت گرفتن ميتوني واسش پرسونس بري (رينگ آف هلث و بغليش تو شاپ مخفي كه يادم نيست كه مانا ريجن ميده)
ولي خداييش آخر بازي فضايي شاخ ميشه
اگرم جلوي يه هيروي اينلجنس (مثلآ همين لينا (اسلاير) يا تينكر قرار بگيره ميتوني واسش ونجگارد بري كه دميج خوردنتو كم ميكنه
شما دیدی چجوری لیکنتروپ تاور میزنهLycanthropy Wolf هاشو در میاره یه + دمیج میده اگه هیرو ی جلوش نباشه بدون کریپ حتی 2 تا تاور یا حتی 3 تا رو می تونه عرض 4 دیقه بندازه. من خودم با چشمام دیدم. یه بار با بچه ها بازی میکردیم یه دوستی دارم اسمش کاوه اس. تو تیم مقابل بود. لیکنتروپ ورداشته بود. ما رفته بودم بالا رو جم کنیم مگا کنیم دیدیم جلومون فقط 4 تا هیرو ه. یه لحظه پایین رو نیگا کردیم قشنگ یکی یکی تاور هارو خورد تا ما برسیم مگامون کردن. کشتیمش دوباره بازخرید کرد اومد وسط رو هم مگا کرد.نقل قول:
قرار نبود sniper با lyncro دوئل كنه و تنها قراربود تاور بزنه...ولي يك sniper خوب به راحتي از پس lyncro بر مياد...
BF یکی از خفن ترین هیرو های Late Game هستش. تاور هم قشنگ میزنه. در کل من از هیرو های کوچیک خوشم میاد. مثل همین Bone و پوگنا و دزل و...نقل قول:
نظرتون در رابطه با BONE FELETCHER چيه ؟ خيلي خوب تاور ميندازه ها
لول 1 شو ميزنه و بعد لول دوشو رو اتومات ميذاره و اتك ميده (البته لول دوشو هم زياد نزنه مهم نيست) بعد مياد عقب و شيشو ميزنه و هلث ميگيره و دوباره لول يك و ........ (خدايي خوبه )
وارلاك هم فقط شيشش خوب به تاور اتك ميده وگرنه بدون شيشش نميتونه تاور اندازه خوبي باشه
تيني هم اگه يه هايپر استون داشته باشه تاور و ميجوئه
ونگارد اسپل ریداکشن رو زیاد نمی کنه. فقط دمیجی که توسط کریپ یا هیرو بهت می خوره رو با یه چنسی کم می کنه. اونم 35 تا که آخر بازی چیزی نیست.نقل قول:
متوجه شدم
براي هلثش ميشه واسش سنج رفت (سنج اند ياشا واسش عاليه چون وقتي دنبال طرف كني سنج بهش ميگيره و خلاص) البته واسه هيت پوينت گرفتن ميتوني واسش پرسونس بري (رينگ آف هلث و بغليش تو شاپ مخفي كه يادم نيست كه مانا ريجن ميده)
ولي خداييش آخر بازي فضايي شاخ ميشه
اگرم جلوي يه هيروي اينلجنس (مثلآ همين لينا (اسلاير) يا تينكر قرار بگيره ميتوني واسش ونجگارد بري كه دميج خوردنتو كم ميكنه
==============
بچه ها من به یه تیم نیاز دارم برای ترجمه ی Hero guide ها. چون واقعا زیاد هستن تنهایی از پسشون بر نمیام. ممنون میشم کمکم کنید. (اونایی که ترجمشون قویه)
[quote=Encor3;1214132]عزیزم شما تو یه بازیه دوتا تا لول 5 3 بار بمیری دیگه قوی شدنت با خداست. بنابراین باید خوب بازیش بدی.
اخه این هیرو چه لول هایی داره که بتونه قوی بشه؟؟؟ یه خرس داره یه اتک اسپید داره یه استرنج
با کدومش می خواد قوی بشه؟؟؟ تازه خرسشم بمیره حدود 400 تا از هلسش کم میشه.تو بازی گروهی هم هیچ فایده ای نداره.
ولی وقتی خودش خرس میشه و با خرسش روی تاور میوفتن خیلی بدجور می زنن. فکر کنم تنها فایده اش این باشه.
من تو بعضی از مسابقات دیدم که اعضای یک تیم یا همشون تاور اندازن یا کریپ شور(اون هایی که می تون با لول هاشون همه ی کریپ هارو بکوشن)نقل قول:
و این جوری به سرعت بازی رو تموم می کنن.واقعا ایده ی جالبیه. ولی اگه بازی تا لول 13 یا 14 تموم نشه اون موقع این تیم هیچ کاری نمی تونه انجام بده.
ببین عزیز شما باید فکر کنید که خرس بمیمیره خودشم مردهنقل قول:
نوشته شده توسط ;
اگه این جور در نظر بگیری هیچ وقت نمیزاری الک یخرست طلف بشه (اخیییی:31: )
شما برای خرس یه power tread یا B A T با raidance ببند بعد لول اتک اسپید رو بزن رو خرست خودت برو تو بیس trippo kill میگیره برات :27:
با اون یکی حرفتم مخالفم چون lone فقط تو بازی های گروهی به کار میره یهنی فقط 5vs5 4vs4
چپه گفتی اینو
اگه خودش بمیره خرسش هم مرده
ولی به نظر من خرسش از همه خفن تر تاور یا هر builing دیگه ای رو میزنه
بچه ها من میخوام واستون دمو بزارام
ولی این سرعت پایین اجازه نمیده
و خیلی ازیت میکنه
ولی باز هم سعیمو می کنم
راستی قرار شد هیرو معرفی کنین ها
من يه هيرو معرفي مي كنم: Viper يا همون niether drake ( اگه درست نوشتمش)
agility bas يا همون cunning
روش ايتم چيني: ( البته به روش خودم. شمام اگه نظر داري بفرمايين)
1- boots of speed
2- bracer
3- bracerand ring of health
4- blade of accrility ) +10 agility)
5- clay more (+21 damage)
6- windwalk
7- blade of accrility (+10 agility)
8- فورختن يك bracer و گرفتن ogreaxe of str(+10strength)
9- كامل كردن yasha
10- كامل كردن sange
11- sange yasha
12- preserverance
13- power tread or boots of travel
14- linkin sphere
15- BKB and butterfly
viper يكي از هيروهاي خوف ناكه. هم اوله بازي و هم آخره بازي. فقط مشكل مانا داره...
و اما abilityها يا به قول دوستان لول ها...
لول 1: frenzy: باعث ميشه سرعت حمله viper بسيار زياد بشه...به صورت زير: 25% - 50% - 75% - 100%
لول 2: posion strike: باعث ميشه attakce وايپر سمي بشه كه در اين صورت هم هاث دشمن به مرور مياد پايين و هم سرعتش به مقدار زيادي كم ميشه. به صورت زير: 5h/s , 10% slow - 10h/s , 20% slow - 15h/s , 30% slow - 20 h/s , 40% slow
لول 3: posion skin: باعث مي شه مجيك ها كم بشن و تمام هيروها و يا كريپ هايي كه به وايپر حمله مي كنن هم هلثشون كم بشه و هم كند بشن. حداكثرش به اين صورته: 20h/s- 20%slow- 20% magic reduction
لول 6: viper strike: يك خنجر سمي به طرف دشمن پرتاب مي كنه كه هم به دشمن دمج ميزنه و سرعت اونو به مقدار قابل ملاحظه ايي كم ميكنه. حداكثرش به اين صورته: 175damage/s - 80% slow در مدت 5 ثانيه.
شما که زحمت کشیدی
لول ها رو هم توضیح میدادی
لطفا اون پست رو تصحیح کن اگه خواستی
لول هارو توضیح بدی
بچه ها. من امروز یه 2 ساعت رفتم گیم نت. 5 به 5 زدیم باختیم اصلا حس و حاله جواد دادن به سوالا رو ندارم. ولی چه کنم که این حس مسئولیت امون نمی ده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا امروز من Viper ورداشته بودم. اصلا مشکل مانا نداشتم؟ نمی دونم شما این حرفو واسه چی میزنی.
=============
فک کنم یکی نوشته بود lune به هیچ دردی نمی خوره و قوی نمی شه و چیو چی. فقط می تونم یه کاری بکنم. اونم اینه که هیییی بخندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
بچه ها. انگار کسی حاظر نیست کمکم کنه برای نوشتن هیرو گاید ها. اگه کسی نیس من تکلیفمو بدونم وقتمو هدر ندم بیشتر از این. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم لولاش دوست عزيز. سوال ديگه ايي اگر هست در خدمتم.
شاریگان جونم. شما منو اد کن می خوام باهات چت کنم تو یاهو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=============
خوب بچه ها. این پروژه ی هیرو گاید ها هم کنسل شد. راهت باشید. ممنون که هیشکی کمک نکرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون راجبه این ترکیب 4 نفره تو تیم یک چیه :
sven
vengeful
enchantress or ogre magii
rexxar
اگه zeus اضافه شه چی ؟ + ترکیب قبلی