سلام سوداي عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط medicin
اين هم آدرس dll كه آقاي medicin زحمتش را كشيده بودند.
Printable View
سلام سوداي عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط medicin
اين هم آدرس dll كه آقاي medicin زحمتش را كشيده بودند.
ممنون
ميبينمش و خبرتون ميكنم
من نياز به قفلي دارم كه كاربران غير حرفه اي نتونن Cd رو كپي كنند
مهدي جان اگه ممكنه لينك آموزش نسل جوان يك را هم بزار مرسي!
اين تفكر از پايه غلط است. شما روي سي دي خودتان قفل نگذاريد.نقل قول:
نوشته شده توسط nemesis
سي دي ها توسط افراد غير حرفه اي كپي نمي شود. توسط فروشندگاني كپي مي شود كه همه ابزارهاي رايت سي دي را مي شناسند.
كار برنامه هايي مثل Pregap Image Builder و MoleBox چيه.
قفل هايي از قبيل پارس ديزاين چهقدر امنيت دارند
یک خبر خوب برای همه دوست داران این تاپیک
راه اندازی سایت اختصاصی و ویژه
:: افتتاح اولين سايت اختصاصي و تخصصي قفل سي دي ها در ايران ::
امروز ، 27 فروردين ماه 1385 شمسي ، مصادف بود با تولد خاتم الانبيا حضرت محمد (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) . ما نيز اين روز عزيز را به شما تبريك عرض نموده و از اين فرصت استفاده كرده و توانستيم كه سايت ويژه قفل هاي سي دي را به زبان فارسي و براي تمام ايرانيان راه اندازي كنيم .
سايتي كه شما مشاهده مي كند يك سايت تخصصي براي همه دوست داران به مبحث قفل سي دي ها است كه در روز تولد پيامبر اكرم و امام جعفر صادق راه اندازي شد .
اميدواريم كه اين تقارن بسيار عزيز ، براي ما و شما با بركت باشد .
:: مهم ترين اهداف راه اندازي اين سايت ::
به صورت خلاصه ، قرار هست كه مهم ترين اهداف سايت به صورت زير باشد :
1- ارائه جديدترين اخبار
2- ارائه مقالات در زمينه قفل سي دي ها و بررسي ضعف هاي موجود در پروتكشن هاي قفل سي دي ( ايراني و خارجي )
3- ارائه بهترين و مهم ترين ابزارهاي كپي قفل سي دي و قفل گذاري
4- آموزش هاي تصويري نرم افزارها
و به صورت كلي ، كمك به ضعف هاي موجود در پروتكشن قفل ها به خصوص قفل هاي ايراني در جهت افزايش امنيت كه اين مهم ترين هدف و زيباترين هدفي هست كه ما دنبال مي كنيم .
در حال حاضر ، قالب فعلي سايت بر مبناي همين اهداف شكل گرفته و ما نيز كار خود را بر مبناي همين اهداف ادامه مي دهيم تا انشاءالله به هدفهايي كه داريم رسيده كه در آينده شما نيز متوجه خواهيد شد .
ما براي پيمودن اين راه نيازمند ياري دوستان متخصص هستيم و بي شك انتقادات و پيشنهادات شما ، در پربار كردن سايت ما را كمك مي كند . لذا از شما خواهشمنديم كه نظرات خود را براي ما ارسال كنيد . در حال حاضر به ايميل يكي از ما ارسال كنيد تا به زودي صفحه مخصوص اين كار تهيه شود و ايميل اختصاصي همين سايت را ايجاد نماييم .
سعي مي شود ظرف دو روز آينده ، اصلي ترين قسمت هاي سايت شكل بگيرد و آماده استفاده دوست داران آن باشد .
با تشكر از شما
مهدي ـ پيمان
--------
باید ببخشید که دیر خبرش را گذاشتم ... مشکلاتی سر راه بود .
آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن کلیه مقالات و ابزارهای کپی سی دی و قفل گذاری و کرک و ... را در این سایت قرار خواهیم داد .
برنامه clony xxl چيست ؟ يك توتضيحي در مورد اين برنامه بدين
با چه برنامهاي مي توان قفل سي دي هاي تصويري را شكاند
چگونه مي توان قفل سي دي هاي تصويري را شكاند؟
با سلام
دوست عزيزkhoram+7918
بايد به عرض شما برسانم كه برنامه clony xxl يك اسكنر سي دي است و تعدادي قفل
مثل فايل هاي حجمي و... را شناسايي مي كنه البته بيشتر قفل هاي خارجي را اما در تعدادي
از قفل هاي ايراني مشابهاتي با قفل هاي خارجي دارند مثل همون فايل هاي حجمي
khoram+7918 جان !
به پي سي ورلد خوش آمدي !
بعد اينكه بهتر بود همه سوالاتت را توي يك پست مي دادي و پست تكراري هم نمي دادي ؟!
در مورد قفل فيلم ، خوب توضيح بده كه قفل چه خصوصيتي داره ؟
احسان خان !
دو هفته شد ها ;) ما منتظريم !
سلام
از اين كه جواب من را به اين سر عت داديد ممنونم
من يك سري از سي دي هاي آموزشي سنجش 3 را تهيه كردم اين سي دي ها فقط با دستگاه vcd و بر نامه powerDVD كار مي كند هيچ بر نامه ديگري قادر به اجراي آن نيست با clone cd و Alcohol هم هر چه سعي كردم image بگريم نشد لطفا من را راهنمايي كنيد :blush:
اما يادم رفت بگم اگر كل cd را كپي كنيم در عر ض كمتر از 20 ثانيه كپي مي شود و نكته ديگر يك فايل با پسوند dat در قسمت segment وجود دارد كه اگر آن را با مديا پلير ويندوز اجرا كنيم اول فيلم اجرا مي شود و از شما تقا ضا مي كند كليد شماره 1 را بزنيد كه نشان مي دهد بر نامه با نرو رايت شده و اگر يك نگاه به زمان فيلم بكنيم مي بينيم كه چيزي حدود 750 ساعت است ولي فيلم صحيح(يعني با vcd ,power dvd )اجرا شود زمان آن 1 سا عت است :blink:
در ضمن كجا مي توانم بر نامهclony xxl را دانلود كنم (يك سايت فارسي)
بهتره که از نسخه های قدیمی تر clone کمک بگیری ;)
شما سی دی را با ISO-Buster هم چک کن ، ببین چی دست گیرت میشه یا می خوای عکس را برای ما بذار !
اون قسمت دوم حرفهات را درست متوجه نمیشم که چی شد ! اگه عکس هاش را بذاری خیلی راحت تر هست !
باتشکر ـ مهدی :)
PreGap Image Builderنقل قول:
نوشته شده توسط 7918+khoram
حالا حتما دوست خوبمون مي پرسند اين PreGap Image Builder جيه ؟!
اين برنامه براي شكستن قفل سي دي ( تهيه نسخه backup ;) ) توسط persiankitty نوشته كه لينك دانلودش توي صفحات پيشين هست ... بگرد پيدا مي كني !
من با clone قديمي هم خيلي ور رفتم اما نشد اين برنا مه ها كه گفتي اصلا من با آنها كار نكردم منظورت از عكس چي هست..؟
من با clone قديمي هم خيلي ور رفتم اما نشد اين برنا مه ها كه گفتي اصلا من با آنها كار نكردم منظورت از عكس چي هست..؟
بچه ها امروز یه چی دیدم کفم برید!!!!!!!!!!!
یه سی دی رو توی کامپیوتر گذاشتیم تمام نرم افزارهای رایت سی دی از کار افتادن!!!!!!!!!!!
کسی می دونه که کار این قفل چجوریاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
عجب دنياي ! يك گروه سعي مي كنن قفل بزارن ! يك گروه مي خوان بازش كنن !
چرا هيچ كس به فكر كپي رايت نيست ! چرا ما هم به طرف رعايت قوانين بين المللي نمي ريم . . .
ارادتمند
MihanNIC جان !
اول اينكه به پي سي ورلد خوش اومدي !
در مورد كپي رايت بايد خدمتت عرض كنم كه من با خيلي ها بحث كردم و نتيجه اين شد كه شكستن قفل ايراني ( نرم افزار ايراني ) حرام است ... ولي استفاده از ويندوز غير اصل در جهت كمك به ايران و اسلام ;) ايرادي ندارد و چيزهاي ديگه ...
اين نكته را هم بدون كه اكثر افرادي كه اينجا هستند ، از نرم افزارهاي اصل استفاده مي كنند و هدف ما كمك به خود قفل گذاران هست كه قفل هاي قوي تري ايجاد كنند !
در ضمن الان هم كپي رايت در ايران هست ، ولي متاسفانه به اون شدت اجرا نشده !
يكي مي گفت اگه كپي رايت بين المللي باشه ، و ايران هم بنز را بذاره وارد كنند و به جاي 4 ميليون به ما 40 ميليون يا بيشتر نده ، من حاضرم ويندوز اصل بخرم ;)
با تشكر ـ مهدي :)
ببخشيد. نميتونم 163 صفحه رو بخونم. ميشه بگيد اين cd ها كه وقتي مي خواي كپيش كني حجمش ميشه 2 گيگ رو چجوري بايد رايتش كرد؟
اين دوست عزيز ما ، نويسنده TZ رو خدمتتون عرض ميكنم ... يك انجمني راه انداخته به آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا نريد اونجا سوالهاي كلاس پايين بپرسيد... پيش اينا آبرو داريم. آدرس رو براي اين مينويسم كه بريد و بخونيد.
آقا كسي من رو راهنمايي نكرد كه چتور مي توانم قفل اين سي دي ها رو بشكنمplz help
سريال برنامه Melobox رو از كجا بايد بياريم
با سلام
این برنامه Meloboxچیه اگر برای شکستن قفل لینک شو بذارین
سلام
اين هم آموزش دومي از اسمش معلومه قفل چيه خيلي ها دنبالش بودند :biggrin:
لينك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكلي داشت بگيد.
ممنون :)
احسان جان !
از لطفت ممنون !
دانلود می کنم و می خونم !
nemesis جان !
توي انجمن درخواست كرك و سريال بايد مطرح كني نه اينجا !
در ضمن اونجا يه search كني ، مي بيني كه من اونجا درخواست دادم و دوست خوبمون Mani_Borna لينك نسخه فول اون را گذاشته !
persiankitty جان !
شانست گفت كه من انگليسي بلد نيستم ... وگرنه آبرو برات نمي ذاشتم ;)
mhentezari جان !
حجم ايميج يا حجم فايل ؟!
سلام به همگی
من یه سوال همیشه واسم هست تا حالا هم به جوابش نرسیدم
برای سی دی های ویدئو سی دی برای چی قفل میذارند.
این سی دی ها که داخل دستگاه وی سی دی نشون داده میشن راحت با یک کپچر تبدیل میشن
دیگه چه نیازی به قفل دارن
باور كن كه عقلشون به اين چيزا نميرسه!نقل قول:
نوشته شده توسط tornado61
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ehsan30
آقا این اکانتperime میخواد :sad:
سلام
دوست عزيز داش اشكي اين كه مشكلي نداره
دوستان دانلود كنيد اگر مشكلي داشت بهم بگيد
خوب اون پایین صفحه Free نداره !
نه داداشنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
آقا مثل اینکه خطای Ip میده چه کنم
[HTML]Your IP-address ........ is already downloading a file. You have to wait until it is finished. Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access! If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.[/HTML]
من در حال دانلود همزمان هم نیستم :angry:
سلام
دوست عزيز داش اشكي من الان رفتم چك كردم سالم بود نمي دونم مشكل شما چيه؟؟؟؟
ول كن بابا !
براش يك جاي ديگه آپلود كن ديگه ..
يك سئوال اين لينك ها كه مي گذاريد چطور اجرا مي شوند(يعني با چه بر نامهاي باز مي شوند؟