نقل قول:
مال من یک ماهه اینجوریه.به شدت مزخرف.تموم بشه من 100000% جمع آوری میزنم.حجم زیاد هم بخوره تو سرشون
Printable View
نقل قول:
مال من یک ماهه اینجوریه.به شدت مزخرف.تموم بشه من 100000% جمع آوری میزنم.حجم زیاد هم بخوره تو سرشون
من مشترکم!!!!!!!نقل قول:
مشکلی ندارم تو سرعت و پینگ فقط ریبوت میشه خط به عبارنی خط میپره نویز هم ندارم
به شدت به پورتهای شرکتی که گرفتن بستگی داره ،اگه کار مهمی داری . اصلا نباید بگیریش. اگه یه روز خراب شد مهم نبود و فقط دانلودت بخطر میوفته میتونی بگیرینقل قول:
به صورت عجیب غریبی ،پینگ من تو اینجا از شبدیز ،پارس و آسیاتک بهتره. من همین دو هفته پیش مشترک آسیاتک بودم و پینگم 130 بود حدودا و الان 70 هست.
نسبتا ناراضی نیستم ولی تو این سه هفته 4 روز اول مشکل داشتم تو سرعت تک دانلود و قند شکن +دیروز تا الان سرعتم شده بود 20
در اصل 6 روز از 21 روز مشکل داشتم
چشم نخوره .درست شد.نقل قول:
من سرعتم که خراب شد پینگم اوکی بود. ولی سرعت ترکیده بود و تایم اوت به 30 درصد میرسید .
قطعی میداد که دلیل همون تایم اوتها همون بود.ولی پریدن خط که ریبوت بشه رو نداشتم .
به یکی از بچهها ۶ ماه پیش این خراب شده رو پیشنهاد دادم توی 6 ماه گذشته 50 روزش کامل قطع بوده ! حالا چقدر به من بدو بیراه گفته این وسط بماند :wac:
یعنی افتضاح ترین اینترنتی که دیدم مال دیده بان نت هست. سرعت 3 مگ گرفتم ولی دانلودش کمتر از 30 کیلو بایت برثانیه است!! دائما قطع و وصل میشه. منکه زنگ زدم جمع آوری کردم. حجمشون بخوره تو سرشون
همگی 195 شکایت بزنیم تو صفحه اینستاگرامشون هم پست بدین کسی نخره
سرعت استریمینگ از یوتیوب واسه من یک سوم شده ولی دانلود 1800 کیلو میده
چیز پی ان هم رو L2TP کامل سرعت میده
--------------------------------------------------
درست شد
من که جمع آوری کردم
فوق العاده آشغاله و هفته بعد که قراردادم تموم بشه 100 درصد جمع آوری میزنم. فقط 100 کیلوبایت سرعت میده. نصف شب ها به مدت 4 ساعت به حالت طبیعی برمیگرده و بعدش دوباره روز که میشه تا نصف شب سرعتش پایینه.
این کاربر George Shelly هم متاسفانه مال خود دیده بان هست. یعنی کاربر عادی نیست. (معلوم الحال شدی. جمع کن داداش)
دیگه همه میدونن سرعتش افتضاح شده. خود من کرج هستم و پسر خاله من هم کرج هست و هر دو دیده بان داریم و سرعت اینترنت هر دوی ما پایین هست.
با دیده بان هم چند دفه تماس گرفتم و فقط دنبال پیچوندن مشتری هست. اون خانم ترابیان میگه : "مشکل کندی سرعتتون رو بررسی میکنم" بعد یهو قطع میکنه و وصل میکنه به همکارش. همکارش میپرسه : "مشکل چیه؟" بعد میگم همین الان برای خانم ترابین توضیح دادم که برای سومین روز هست سرعت پایینه و خودشون قرار شد بررسی کنند نه اینکه گوشیو قطع کنن و بدن به همکارشون! بعد اون طرف هم قطع میکنه و میره تو وضعیت انتظار که 100 بار بهت گفته میشه "شما نفر اول صف انتظار هستی از صبر و ..."
با دیده بان سر کار هستید. این شرکت واقعا توی درپیت بودن روی شاتل رو هم سفید کرد. و السلام!
داداش من خودمم مشکل دارم من هیچ وقت نگفتم این شرکت خوبه گفتم یه موقع خوب میشه و دوباره خراب میشه ولی تو سوزشت از جای دیگه ست چون بهت اکانت مفتی ندادم و سوالای چیز شعرتو جواب ندادم سوزشت زده بالا :دی ، انقدر شعور داشته باش وقتی جوابتو نمیدن ده بار مسیج نده ...
بهش یه اکانت مفتی دادم هنوز 2020 نیومده بود میگه اگه 2020 اومد بازم بهم اکانت میدی ؟
حالا اگه بهش 80 تا اکانت میدادم نمیشدم کارمند دیده بان نت ...
یاد بگیرید از ایشون وقیح بودنو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری ندارم ولی تمام حرفای کاربر امید سر من هم اومده و نزدیک 60 روز قطعی بیشتر طی 6 ماهی که گرفتم و از 3 دی هم قطع کردن تا الان امروز گفتن تعیین تکلیف کنن یا کلا جمعش کنن یا وصل کنن و من برای دانلود فقط گرفتم و پینگ و غیره هم مهم نبود برام ولی این همه قطعی نوبره و امروز هر چی هم زنگ میزنم گذاشته روی اهنگ جواب هم نمیده و اینم از تعیین تکلیفنقل قول:
دیده بان شرکت هست یا نه ؟نقل قول:
اگه نتش همه حا بد باشه پس چرا هنوز روپاست ؟ نمیشه که همه جا خراب باشه
این میگه من چون کرجم و وضعیتم مثل اون خراب نیست پس حتما من دارم دروغ میگم و کارمند دیده بانم
هنوز پیغاماش هست که از من پرسید بیام دیده بان یا نه من گفتم بیا چون اون موقع واقعا این مشکلات رو نداشت ، راضیم بود حالا بعد یه سال اومده میگه من کارمندمو و از این چرندیات
تعداد کاربرای اینستگرم دیده بان زیر هزار نفر بود الان 15 هزار نفر داره این یعنی مشترکینش زیاد شدن و افت کرده ...
شما به من یه شرکت خوب نشون بده که کیفیت و حجم خوب بده من همین الان تخلیه کنم اگر موندم چون راه دیگه ای نیست و من کلی مصرف دارم ، کلی سرویس رو تی وی و غیره دارم اونارو چیکار کنم
داداش منم روی حساب حجم زیاد طمع کردم اومدم و از اون لحظه که پست زدم داشتم زنگ میزدم عاقبت الان که پست میزنم برام وصلش کردن و من از دوره خاتمی adsl دارم از شرکتای مختلف که بدترینش هم شاتل بود ولی این همه قطعی نداشتم و تو همین 20 روز گذشته کلی هزینه نت همراه گوشی دادم و باز جای شکر داره این نت گوشی بود کار من لنگ نشد و من برام پینگ و غیره مهم نیست فقط دانلود پابرجا باشه و یه نتی هم باشه برام کافیهنقل قول:
سرعتارو لیمیت کردن به 8 مگ ، من الان ده تا لینگ گذاشتم عین ده تاش با 900 دانلود می کنه
پینگ هم رفت بالا سگ ....رینه به قبرشون
آقا دیده بان خوبه یا نه؟ واسه یوتیوب و اینستاگرام؟؟
برای همه مناسب نیست به خیلی چیزها بستگی دارهنقل قول:
اینکه من بگم خوبه یا بد درست نیست
و اینو مد نظر بگیر سرعت 8یا 16توقع معجزه اونهم یوتوب و اینستا رو نداشته باش
سرورها فوق خارجی هستن و یکیش هم که فی....هست
کیفیت نت این شرکت مثل یه آدمی میمونه که نمیشه شخصیتش رو شناخت ، یه روز مهربونه ، یه روز بی دلیل عصبیه ، یه روز تو خودشه ، یه روز الکی خوشحاله ، حلاصه هر روز یه چیزه .....نقل قول:
مثلا چند روز خرابه و آدمو به نقطه تخلیه میرسونه تا میای مثلا زنگ بزنی واسه تخلیه یا شکایت یهو درست میشه خشمت کم میشه و چند روزه خوبه و دوباره شروع میشه ......
در حال حاضر رو اینستا خیلی بده واسه من در حالی که قبلا اینجوری نبود ولی چون رو LTE هم واس من کنده من فک کنم برگرده به همون کندی اینستا که چند ماهه شروع شده یه موقع کمتر یه موقع بیشتر .....
خوب چیکار کنم چه شرکتی بهتره؟نقل قول:
من واقعا نمی دونم کدوم شرکت بهتره چون کلا مشکلات زیاده این نیست که مختص یه شرکت باشه، این شرکت بد نیست برای من ولی ممکنه برای شما بد باشه ...نقل قول:
من 3 هفته پیش شکایت کرده بودم تو سایت خودشون ساعت 2 زنگ زد گفت مشکلت برطرف شده ؟ که گفتم بد نیست ولی افت دارم بعد گفتش ما داریم تغییر زیرساختی میدیم که سعی می کنیم ثبات خیلی بهتر شه ، این حرفش مال یک ساعت پیشه میخوای بگیر تست کن ولی من دارم میگم ممکنه بد ممکنه خوب در بیاد .....
به نظرتون های وب بهتر نیست؟نقل قول:
های وب من داشتم قبلا خوب نبود، تازه به پینگ 170 میگفتن نرمال ، باز دیده بان میزاره رو حالت فست و پینگ 4224 میشه 110 و 8888 میاد زیر 80 ...نقل قول:
حتما یه هفته هم میخواد اینجا قطع باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هندونه در بسته هست.قطعی های ریز داره.تو تقریبا 4-5 روز اول مشکل سرعت دانلود داشتم که رو یه فایل سرعت کامل نمیداد و بعد 4-5 روز درست شد.نقل قول:
یه دو روز هم تقریبا سرعت شده بود مثل دایل آپ.یه مشکلی هم که دارم با 1577 تماس میگیرم اشغاله.n بار بهشون گفتم تا حالا ،هنوز درست نکردن با موبایل میشه زنگ زد ولی هزینه مکالمه دقیقه ای 40 تومن میندازه. باید با کرمان تماس بگیرم،راحتت کنم،اگه مشکلی داشته باشی تو اینجا ،باید خیلی خوش شانس باشی سریع رفع بشه.
بعد یه ماه هنوز مشکل اشغال بودن خط حل نشده. میگن ظرفیتمون کمه تو منطقه شما،زیادش میکنیم.
3 و نیم شب 2 شب 4 ،5 ،ظهر،صبح زنگ زدم هنوز نتونستم حرف بزنم
تقریبا تو این یه ماه 10 روز مشکل داشتم.اگه برات مهم نیست قطع شدن و آسیبی بهت نمیرسونه بگیر.اگه برات مهمه و یه روز قطعی میشه آسیب جدی برات.اصلا سمتش نیا،برو آسیاتر یا پارس آفلاین. اونا ثباتشون بهتره و قطعی کم دارن.
پینگ عادیم هست بدون فست و ....
واس اونایی که قبلا به دلیل تغییرات زیرساختی قطع شده بوده چند روز طول کشیده ؟
از دیروز صبح قطعه واس من
مال من 1 هفته طول کشید بعد وصل شدنش هم افتضاااااح شد هی قطع و وصل میشدنقل قول:
برای من امروز صبح وصل شد. (۳ روز قطع بود)
واسه من تکست اومد ساعت 8 صبح که vpi و vci رو تغییر بده ولی هر کاری کردم وصل نشد زنگ زدم گفت باید کانفیگ پورت بشه چطور واس شما راحت وصل شدهنقل قول:
برای من هم صبح ساعت ۸ نیم پیام امد ، گفته بود VPI :2 بزار و VCI:35 ، مودم رو تنظیم کردم ، همون لحظه وصل شد.نقل قول:
اینم بگم کشش خطم هم نسبت به قبل بهتر شده ، پینگم هم بهتر شده ، البته بعید میدونم همینطور بمونه. خطم رو حالت Interleave هست.
چطوری پینگ شما اینقد پایینه رو حالت interleave من الان رو حالت fast پینگم 125 تا 150
پیامک هم تا حالا یادم نیست از دیده بان گرفته باشم شاید فقط تهران و کرج رو تغییر دادن
این پینگو من رو fast داشتمنقل قول:
داخلی چند شده ؟
با توجه به پینگ خارجیت پس داخلی باید الان رو 40 باشه بزاریش رو fast میشه 20 یعنی ؟
نت من شده GDMT زنگ زدم گفت فردا یا شنبه ، همین قدر بی حسابو کتاب واقعا احمق فک نمی کنه من تا شنبه چند بار باید بسته بخرم .
راستش رو بخواهی نمیدونم ، این شرکت هیچی اش معلوم نیست ، من تهران یا کرج نیست.نقل قول:
اره داخلی هم بهتر شدهنقل قول:
ping با توجه به مسیر اینترنتی زیرساخت تغییر میکنه. مال من الان عمان شده مسیر اینترنتم ping 8.8.8.8 کاهش داشته ولی ping داخل بازی بهتر نشده packet loss هم حس میکنم بیشتر شده از وقتی مسیر عوض شده البته شبدیزم من ... در کل همون مسیر اروپا خیلی بهتر بودنقل قول:
شما پینگت با مودم/روترت چنده ؟نقل قول:
من هرکاری می کنم نمی تونم با روترم پینگ استبل 1 میلی ثانیه بگیرم
مثلا ده تا 1 میلی میده یهو میره رو 450 همین جوری بالا پایین میشه ، تنظیمات وای فایم تغییر دادم نشد که نشد ، با دوتا روترم تست کردم هم تندا و هم ایسوس ، دیگه مجبور شدم کابل وصل کنم ، گفتم شاید از firmware روتر باشه ، شایدم به خاطر وسایل اتاقمه کلا بدون کابل که اصن نمی تونم بازی کنم ....
سلام. هیچ وقت از ارتباط بی سیم وایفای انتظار استیبل بودن نداشته باش همه روترها این مشکلات رو دارند.معمولا وقتی چند دستگاه به روتر وصلند و بار پردازشی میره بالا ping به ip روتر هم میره بالا مثلا یهو از 1 میره 100 میلی ثانیه...ایسوس در این مورد از بقیه بهتره و از روتر تندا انتظار نداشته باش که استیبل باشه اصلا این روترای تندا اپدیت هم نمیشن سالی یه بار ولی ایسوس به طور منظم اپدیت میده برای مودم-روتراش..نتیجه تست ping به ip روتر ایسوس DSL-N16 خودم که جدیدترین اپدیت روش نصبه ..نقل قول:
Ping statistics for 192.168.1.1:
Packets: Sent = 200, Received = 200, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1ms, Maximum = 101ms, Average = 2ms
یه فیدبک به شرکت ASUS بده بهشون بگو که وقتی PING روتر رو میگیرم مشکل PING SPIKE داره احتمالا اونا بتونن یه اپدیت بدن که بهتر بشه .پشتیبانی ASUS خیلی خوبه و جواب میدن به فیدبک کاربرا...
مگه قبلا vpi و vci شما چند بود.من یه ماه پیش خریدم اینا رو 2 و 35 داد.نقل قول:
چون 0 و 35 زدم وصل نشد.
برای من قبلا ۱ و ۳۵ بود.نقل قول:
پس میتونم امیدوار باشم که چون هم اس ام اسی برام نیومده و هم vpi و vci ام تغییر کرده بوده. پس قطعی سراغم نمیاد.نقل قول:
در مورد تغییرات ping باید بگم ،حدود دو هفته هست کاهش دارم و پینگم بالا نرفته.
البته امروز پینگهای فقط dns گوگل رفته رسیده به 100.که تا دیروز رو 70 بود.ولی امروز رسیده به 100.ولی بقیه سایتهای مثل ایپی ایران و cloudflare و سایت ea پینگشون بالا نرفته.
اونم احتمالا برمیگرده به قبل.