مبارکه , یوزر و پسورد بزن تو مودم و گاز بده:biggrin:نقل قول:
Printable View
مبارکه , یوزر و پسورد بزن تو مودم و گاز بده:biggrin:نقل قول:
سلام به دوستان
یه سوال
آیا بعد از راه افتادن vdsl افت snr نداشتین؟
با اینکه دانلود همونه ولی آپلود دوبرابر شده
اینجوری بگم دانلود روی 18 و آپلود روی 4.5 بسته شده اما snr دانلود همیشه دور 18 تا 20 بوده الان اومده روی 13- 12
سوال بعدی اینکه مودم شما هم دیر وصل میشه؟ نزدیک به 10 دقیقه طول می کشه تا dsl ثابت بشه!
تنظیماتش هم vdsl2 - g.inp -annex M -profile :17A -Bitswap - SRA - Special Vectoring فعاله
مودم یوتل v301 با فایل دوستمون آپدیت شده به 1.4
snr دانلود با این حال که پایین اومده بازم خوب هست ولی اگر میخوای بالاتر بره و آپلود پایین تر بیاد باید به annex A تغییر بدی از داخل مودم
بله snr نسبت به زمانیکه adsl بود کمتر شده طبیعی هم هست چون سرعت بالاتر رفته مال شما هنوز خوبه برای من روی حدود 9 اومده اما دیر وصل شدن مودم طبیعی نیست اونهم ده دقیقه! البته مودم من 9970 هست حدود سی ثانیه ای وصل میشه مودم شما یخورده ضعیغتره اما بازهم نباید اینقدر طول بکشه. درست متوجه شدم یعنی دانلود vdsl برای شما روی 18 مگ بسته شده؟ خیلی کم هست که!نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلامنقل قول:
جالبیش اینه که سرعت ADSL2+ هم همین ۱۸ بود ولی snr بالاتر بود!
یعنی بدون افزایش سرعت شاهد کاهش snr هستم!
سلامنقل قول:
اصلا روی حالت Annex M وصل نمیشه! یعنی عملا روشن و خاموش کردنش تاثیری نداره به هر حال روی Annex A وصل میشه!
احتمال داره از کافو نزدیک خونه باشه.از طریق ۲۰۲۰ یا مخابرات محل پیگیری کن.نباید اینقدر ضعیف باشهنقل قول:
Sent from my G8342 using Tapatalk
الان روی vdsl رفتید و یعنی تجهیزات مخابرات عوض شده براتون و اونهم روی snr اثر داشته. اما بهرحال snr 12-13 عالی نیست اما مشکل زا هم نیست.نقل قول:
من روی 100مگ snr حدود 9.4 میگیرم
بسته به سرعتی که خط شما آپ شده SNR هم متغیر هست
مثلا من برای 24مگ SNRم روی 36 بود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به فروش میرسد w9970
سلام دوستان عزیز
دوستان دو روزه در ساعت ۱۲ و ۱۶ تلفن و اینترنت کلا قطع میشه و هر سری هم بعد وصل شدن کلی از کیفیت کم شده
الان snr به زیر ۱۰ رسیده.
دوست دیگری هم مشکل مشابهی داشته؟ قضیه چیه؟
دوستانی که سرویس دارند لطفاً از صفحه تنظیمات مودم قسمت کیفیت خط و ریت خط یک اسکرین شات قرار دهید .سپاس
سلامنقل قول:
دوست عزیز مشکل شما میتونه بخاطر قطعی مقطعی بخاطر مشکلی از سیم کشی ها از طرف مخابرات یا داخلی باشه، برای تست این مورد اول داخلی هاتون رو یک چک بکنید، بعد اگر مشکلی نبود درخواست بررسی خط از طریق 17 رو بدید نه پشتیبانی، چون پشتیبانی از خزابی خط اطلاعی نداره.
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
دوست عزیز این SNR در سرویس ADSL و VDSL متفاوت هست، شما در ADSL اون SNR میگرفتید بسته به کابل مسی اکثرا بوده و اینکه فاصله مخابراتی، اما در VDSL مساله اینگونه نیست چون یه عده کامل فیبر هستند و یک عده تا کافو فیبر هستند این خودش خیلی تاثیر گذار هست و اینکه VDSL فاصله تا مخابرات اندازه ای داره 700 متر تا 1 کیلومتر و بعضی جاها 1200هم میدن، و این مساله هم مهم هست که تجهیزات بکار برده شده شرکت در اون مرکز مخابراتی چطور بوده و هست، مثلا در یک شرکت ADSL گرفتید و سرعت 16 مگ رو فول میگیرید با SNR:15 اما در شرکت دیگه میاین 8 مگ رو میگیرید و خط کشش 16 رو نداره و پشتیبانی میگه خط کشش نداره و اینجا تجهیزات نشان دهنده هستند خطی که خودش مشکل داشته باشه باید روی اون شرکت دیگر هم مشکل میداشت اما نداره، این مورد رو هم مدنظر بگیرید.
این موارد گفته شده هم برای ADSL و هم برای VDSL صدق میکنه.
با سلامنقل قول:
شما دارید شتباه می فرمایید
اصلا vdsl بدون کافوی فیبر معنی نداره و حالا میخواد مشترک اصلا کناره مرکز باشه اون فاصله کافوی نوری تا مرکز چون از فیبر استفاده میشه اصلا بی معنی میشه چون تجهیزاتی که قبلا در مراکز مخابراتی نصب میشد الان دیگه در کافو نصب میشه و مهم فاصله مشترک از کافو هست
بنده الان از پشت مودم adsl تا خود کافو نوری زیر 100 متر هست و سرعت 26-28 مگابیت حداکثر سرعتم هست کما اینکه یه مدت روی 24.5 بسته شده بود و بدون مشکل کار میکرد،حالا فاصله تا مرکز مخابرات 4.5 کیلومتر بیشتر میشه،امروز مال یکی از همسایه هارو دیدم خط بالایه 28 مگ هم میکشید مودم هم 8951 تی پی لینکه
تو منزل ثبلی هم که کافو مسی بود 23 مگابیت بود،اونجا فاصله کافوی مسی از مرکز حدود 300 و فاصله از کافو تا خونه زیر 100 متر بود(البته واقعا محاسبه اش سخته) قبول دارم اونجا خیلی استثنایی بود یادمه خونه یکی از دوستام که چسبیده بود به مرکز دقیقا مرکز اون سمت کوچه بود اینا این سمت کوچه و پارامتر ها یکم بهتر از ماله من بود
در کل میخوام بگم هر xDSL که میخواد باشه مهم فاصله ای هست که سیگنال روی مس میاد.اینجا هنوز vdsl نمیدن ولی مطمئنم زمانی که ارائه بشه راحت نزدیک به ماکزیمم مدولاسیون انتخابی میرسم
مخابرات منطقه عاطف همچنان VDSL ارایه نمیده؟
سلام،
دوستان یک سوال.
طبق پست های قبلی اینترنت vdsl مخابرات رو اگه مثلا سرویس 8 مگابیت رو بگیریم، سرعت رو روی مثلا 40 مگابیت میبندن انگار.
درسته یا من اشتباه متوجه شدم. بنابراین خرید سرویس های سرعت بالاتر فقط حجم بیشتری رو در اختیارمون میزاره؟
لطفا راهنمایی کنید. تشکر
با سلامنقل قول:
تغریبا همین طوره
غیر از مخابرات، های وب و صبانت و اسیاتک و شاتل هم هست. مخابرات نشد، از بقیه پرس و جو کنید. های وب تانوما هم ارایه می کنه. حالا دیگه شانس شماست منطقه شما هم ارائه بشه یا کی ارائه بشه.نقل قول:
درودنقل قول:
من برای محل کارم از مخابرات گرفتم
50 مگابیت بر ثانیه روی 200 به بالا بستن
از صفحه مانیتور گرفتم تست سرعت روی سایت Speedtest.net
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
درود، بسیار عالی، میشه از سرور فرانکفورت آلمان و آمستردام هلند هم چند تا تست بگذارید؟ ممنون میشم. :wub:
نقل قول:
و اینکه پروفایل 35B بستن؟ اولش فکر کردم FTTH هست. الان VDSL هست یا FTTH? چون ندیدم VDSL ایران پروفایل 35b ببندن
مطمئنم حجم هم باگ داره:Dنقل قول:
نقل قول:
در ایران یا 17a میبندن یا پایین تر. حتی کشورهای خارجی هم ندیدم 35b... فقط انگلستان هست که gfast هست
آقا امشب چرا همش از این تستای سرعت بالا پینگ پایین میذارید؟نقل قول:
بخدا ما بالاتر 1 مگ ندیدیم بخ قلب ما رحم کنید!
یعنی خانگی هم از مخابرات بگیریم انقدر سرعت میده؟؟؟
خدایااااا
کی از اینا میاد شهر من؟
نقل قول:
آره ولی پروفایل 17 نهایت دانلود/آپلودش 150/50 مگابیت هست، یا باید 35 بسته باشن یا اینکه FTTH هست و VDSL نیس، اینطور نیست؟
نقل قول:
ایشون قریب به یقین FTTH هستن..
سریعترین VDSL که دیدم ایران 100 40 بود روی خط شاتل. کلا دو تا مودم تو ایران موجود هست پروفایل 35b ساپ میکنه.
مگه میشه آدم ندونه اومدن خونه اش فیبر نوری با جعبه ftth وصل کرده باشن؟ خیلی فرق داره با یک مودم ساده vdsl توی پریز تلفننقل قول:
:laughing:
من رو 2 2 تا 4 تا حساب میکنم نه صرفا حرف...ایشون هنوز نیومدن بگن فیبر هست یا VDSLنقل قول:
نقل قول:میبایستی تو بحث ftth پست میکردی, اینجا بحث vdsl/fttn استنقل قول:
سلام دوستان
اگر سرویس VDSL رو فعال کنیم کشش خط چه تغییری می کنه؟
یعنی Attainable Rate که در مودم ها نشون میده دانلود و اپلودش
میخوام ببینم اگر VDSL سفارش بدم ولی مودم رو عوض نکنم و از مودم معمولی ADSL+2 استفاده کنم سرعت تا 20-25 مگ بالا میره یا نه؟
چون الان کشش خطم پایینه و به دلیل فرسودگی یا هر چی تا 8 مگ بیشتر نمیتونم بگیرم
اول از همه که خرید یک مودم وی دی اس ال عاقلانه ترین کار است. همین مودم های ایرانی هم کار شما را راه می اندازند و لازم نیست پول صرف مودم های بالاتر خرج کنید. هر روز که مودم نمی خرید نگران هزینه مودم باشید. دوم هم ببینید ورودی سیم کشی ساختمان هم مشکل سرعت رو دارید یا خیر؟ اگر دیدید که مشکل از سیم کشی داخل ساختمان است همون بهتر سیم کشی جدید انجام بدید. درست است که وی دی اس ال سرعت شما را بالاتر می برد ولی واقعا حیف است این همه کاهش سرعت.نقل قول:
نقل قول:
رو مودم ADSL هم میشه VDSL استفاده کرد، ولی نهایت سرعتی که میده 24 مگابیت هست (چون استاندارد مودمای ADSL2+ بالاتر از 24 نیست) این گفته اپراتور ها و وزیر ارتباطات و مدیرعامل شاتل و همچنین از لحاظ تئوریکی هست.
پاسختون خیر هست. وقتی کیفیت خطتون پایین باشه اگر این مشکل از سمت مخابرات باشه یعنی بعلت دوری از مرکز یا کافو که اساسا vdsl بهتون نمیدن. مگر اینکه مشکل از داخل ساختمان باشه که بتونید ابتدا با سیم کشی داخلی مشکل نویز رو حل کنید در هر حال vdsl بخودی خود کیفیت خط رو بالا نمیبره اتفاقا برعکس نسبت به وقتی که adsl داشتی فاکتوری مثل line attenuation اضافه تر و snr کمتر هم میشه چون سرعت بالاتر بسته شده.نقل قول:
دوستانی که مودم های VDSL استفاده کردید(برای VDSL نه ADSL) .
از تجربه هاتون با مودم یا مودم هایی که داشتید بگید.
مخصوصا این که کدوم مودمی هست که بشه دستی پروفایل vdsl تغییر داد داخلش ؟
asus dsl-ac68u یا مودم های جدیدتر asusنقل قول:
تمام امکانات را دارند
نقل قول:
4 میلیون ارزش نداره برا چیپ مدیاتکی که الان روی مودم خودم دارم. یه چیزی ارزون که بشه پروفایل VDSL رو دستی انتخاب کرد و آتو نباشه
نقل قول:ممنون میشم شما دو نفر مدل مودمتون رو بفرماییدنقل قول:
شما میتونید پروفایل رو بصورت دستی تنظیم کنید ؟
عجب, مال خودمو یک و خورده سال پیش دست دو 600 تومان گرفتم, ساخت 2017نقل قول:
عالیه, چند روز پیش firmware جدیدی update کردم, فول از امکانات و بروز
میشه از سرور خارج یه تست بذارید؟نقل قول: