دوستان من gp2101 دارم. بعضی وقتا چراغ وای فای خاموش میشه و قطع میشه اینترنت. پشتیبانی گفت ریست کن انجام دادم. کمتر شد ولی باز اتفاق می افته. کسی میدونه مشکل چیه؟
Printable View
دوستان من gp2101 دارم. بعضی وقتا چراغ وای فای خاموش میشه و قطع میشه اینترنت. پشتیبانی گفت ریست کن انجام دادم. کمتر شد ولی باز اتفاق می افته. کسی میدونه مشکل چیه؟
نقل قول:
در شرایطی که مودم آنتن نداشت این پینگها رو گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همین شرایط کیفیت سیگنالها و snr هم تو این دو عکس مشخصه:
ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا اینترنت قطع میشه و موقع پینگ گرفتن هم Request time out میده، مثل عکس زیر:
با vpn خود سرور بازی وصل نمیشه!نقل قول:
با همراه اول هم این مشکل رو دارم،با رایتل نداشتم قبلا اما قطعی زیاد داشت وسط بازی دائم قطع میشد.
adsl هم چون فیبر هستیم کلا تعطیل مگر اینکه این vdsl به نتیجه برسه.
سرویس کاهش پینگ هم استفاده کردم بازم ارور nat میاد! :n27:
ممنون بخاطر عکسهای کاملی که گذاشتید.نقل قول:
شما دو خط آنتن داری،اون سومی وقتی انتن فول باشه روشن میشه و به معنای خالی بودن انتن نیست.به ترتیب یک خط یک چراغ روشن میشه،دو خط دو چراغ و سه خط سه چراغ.
.مقدار sinr هم برای شما 10 هست و وضعیت سیگنال رو خوب زده.اون اکسلنت برای wifi هست نه مودم.
پینگ هم برای شما از من خیلی بیشتره.من حدود 310 تا 350 میگیرم.
در کل شما با 2-3 تا sinr بیشتر و سیگنال یکم بهتر،سرعت دانلود بالاتری نسبت به وضعیت من دارید.اما پینگ و نوسان بیشتری هم دارید.البته فاصله با دکل،تراکم منطقه و ... تاثیر مهمی دارند.
مرسی از راهنمایی و توضیحاتی که دادید.نقل قول:
مشکلی که الان وجود داره دیر باز شدن بعضی سایتها و خصوصا اینستاگرامه که البته اینطور که دوستان میگن باید از VVPPNN استفاده کرد که البته هنوز تستش نکردم
و مسئله مهمتر اینه که چرا بعضی وقتها خود به خود Request time out میده، که یا باید صبر کنی تا شانسی درست بشه و یا اینکه مودم رو روشن خاموش کنی!
آقایون بعضی وقت ها (اکثرا) هم به مودم td و هم به مودم fd ایرانسل وقتی با وای فای مبایل وصل میشم بهش یه علامت خطر رو علامت وایرلس میاد و میگه (اینترنت ممکنه در دسترس نباشه) ولی کار میکنه اینترنت (البته صفحه دیر باز میکنه و بعضی سایت ها هم اصلا باز نمیشه وقتی این علامت میاد) با این توجه ، سرعت دانلود خیلی بالاست.
به نظرتون مشکل از چیه ؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
رایتل به خاطر این که آی پی هاش valid هست و nat باز دارهنقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
مشکل قطع شدن رو من ندارم.ممکنه بخاطر نوسانات سیگنال شما باشه.از پشتیبانی دوباره بپرسید.
الان دوباره رایتل رو تست کردم همون 3g سابق بود با این تفاوت که اینبار حتی صفحه هم باز نمیکنه!نقل قول:
من همچنان بدنبال راه حلی برای NAT هستم.:n02:
میشه بگید این داستان NAT اصلا چی هست؟نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی گفتن یه بار مودم رو ریست کن تا مودم خودشو با پوشش td-lte در منطقتون تطبیق بدهنقل قول:
ریست کردم، فعلا تو این 4-5 ساعت اخیر که قطعی نداشتم
یه سوال دیگه، چراغ wifi نارنجی رنگ روی مودم برای من همیشه در حال چشمک زدن هست!
چه موقعی که به مودم وصلم و چه موقعی که ازش استفاده نمیکنم
طبیعیه؟
داداش تونستی راهی پیدا کنی به ما هم بگونقل قول:
پورت فوروارد رو ایرانسل بسته
IP valid هم که ارئه نمیده :n27:
تمام پورت هاش هم بسته ست حتی 80 و 443 :|
با وی پی انن هم تست کردم (رو کامپیوتر ران کردم پوکسی کردم روشبکه برای PS4 ) که اون هم جواب نداد
پشتیبانی هم به طور کاملی به صورت رک میگم
هیچی حالیشون نیست
DMZ روهم تست کردم
این NAT درست نشد
من پیشنهادم ثبت شکایت 195 هست که هممون با هم یه شکایت ثبت کنیم
تو خود پشتیبانیشون ثبت شکایت کردم گفت باهاتون تماس میگیرن
بعد دو روز تماس گرفته میگم تمام پورت ها روبستید زیر بار نمیره
میگم پروتوکل FTP هم حتی بستست میگه نه اونا رو به ما ربطی نداره :n27:
خلاصه مسخرمون کردن
دوستان اگه همکاری کنید 195 شکایت ثبت کنیم حداقل مجبور به IP valid میشن مثل وایمکس
که تمامی مشکلات نت تایپ رفع میشه
من با یکی از پشتیبانی فنی که حالیش بود و قصدش هم کمک کردن بود در این مورد و مخصوصا پینگ صحبت کردم گفت در حال حاضر بهترین راه اینه که آی پی static بگیرید که ظاهرا فقط به شرکت ها میدننقل قول:
من گذاشتم پشت پنجره در دیدم نیست :n02:نقل قول:
توی دفترچه راهنما همه اینها رو نوشته.
من روی 4g ایرانسل با سیستم کاهش پینگ تونستم تا حدودی مشکل رو رفع کنم اما بازم به همه نمیتونستم وصل بشم و اروری که میداد کدش مربوط به nat میشد.نقل قول:
فعلا روی td lte تست نکردم.
اگه اکانت دارید یا با اکانتهای تست که در سایتهای فروش کاهش پینگ یا vpn ایرانی میذارن تست کنید به یه راهی برسیم.
پس بذارید برای هر کسی که میخواد بدونه NAT چیه بگمنقل قول:
بازی های امروزی به دو دسته تقسیم میشن یک دسته که کلا اطلاعات به سرور بازی ارسال میشه و پلیر ها تک به تک از سرور بازی اطلاعات رو دریافت میکنن و هیچ گونه اطلاعاتی بین پلیرها رد و بدل نمیشه به صورت مستقیم و سرور واسطه هست مثل battlefield
و نوع دوم هم که سرور بازی اطلاعات اصلی بازی رو رد و بدل میکنه مثل تعداد kill و امتیاز و ... و بقیه اطلاعات مثل voice و چت بازی و اطلاعات دیگه مستقیما بین پلیرها رد و بدل میشه و به نوعی پلیرها مثل روتر عمل میکنن بین هم در کنار سرور اصلی بازی (آپلود بیشتری هم انجام میشه به همین دلیل) مثل call of duty , ghost recon , division
و وقتی که NAT بسته باشه به نوعی اجازه رد و بدل ارتباطات داده نمیشه و شما نمیتونی به صورت کامل اون اطلاعات مثل voice و .... رو رد و بدل کنی مثلا صدا قطع و وصل میشه توی voice chat (یا کلا اطلاعات رد و بدل نمیشه و شما نمیتونی کانکت بشی به match و یا اگر بتونی وصل بشی اطلاعات رد و بدل میشه ولی قطع و وصل میشه و desync میشی) و تازه هم فقط به کسانی میتونی وصل بشی که NAT باز داشته باشند
به طور خلاصه شما نمیتونی host بشی یا حتی اطلاعات بین شما و پلیر دیگه به درستی رد و بدل بشه به خاطر این که NAT بسته هست و یک نوعی دیوار بین شما کشیده شده توسط ISP البته برای کنترل بیشتر روی اینترنت در راستای مانیتورینگ بیشتر کاربران
سلام من مودم تی دی ال تی ای فضای باز گرفتم zw101 به روتر ایسوس کانکت کردم ولی وایرلسش مشکل داره کسی میتونه راهنمایی کنه
یعنی با چه دلخوشی td lte رو راه انداختم برای بازی انلاین ولی الان 10 روزه داغون شده ها.یعنی هر چی بگم داغون کم گفتم.پینگ افتضاح تازه قطع و وصلم میشه .اوایل خوب بود ولی داغون شده .هیچ کسم جوابگو نیست.مومم gp 2101
تو بازی مثل gears 4 حداقل 2 ثانیه عقبم از بقیه.فقط اعصاب ادم خورد میشه. تازه انتن هم به نظرم عالیه. snr 24 rsrq -6 rsrp1 -78
خلاصه که هر از گاهی یه چیز حدید راه میندازن و تبلیغات برای فروشش اخرم میبینی که اشغالی بیشتر نبوده مثل قبلیا. نه کیفیتی نه خدماتی هیچی .هیچ کسم پاسخگو نیست.فقط عمرمون تلف میشه تو این مملکت
داداش میشه یه اسکرین شات از پینگ ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۴ بگیری بزاری .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=151ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=153ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=154ms TTL=53
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 151ms, Maximum = 159ms, Average = 154ms
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=175ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=162ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=160ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=160ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 160ms, Maximum = 175ms, Average = 164ms
البته این با یکی از رنج های آی پی هست که پینگش بالاتره اون یکی رنج آی پی پینگش میانگین 130 هست
یک معما من در سمت شمال منزلم به یک دکل ایرانسل و در سمت جنوب به دکل دیگری از ایرانسل وصل می شوم حالا در سمت جنوب اسپید تست اکلا سرعت دانلود را 30 نشون می ده وآپلود را 10 مگابیت و با دانلود منیجر سرعت دانلودم 500 تا 600 کیلو بایت است حالا در سمت دیگر یعنی شمال اسپید تست سرعت زیر 1 مگا بیت را نشان میده ولی با دانلود منیجر سرعتم 800 تا 900 کیلو بایت است حالا پیدا کنید پرتقال فروش را ؟
آقا مشکل پینگ ندادن آی پی ایرانسل درست نشد؟ مثلا برای امنیت بیشتر کاربران این کار رو کردن ولی خوب نمیگن ملت به مشکل میخورن؟ عاخه وقتی این کار رو میکنن باید یه تنظیماتی هم ارائه بدن که ملت بتونن غیر فعال کنن. این چه وضعیه عاخه؟
حالا از هات اسپات استفاده کنیم میشه پینگ گرفت؟
آنتن شمالی احتمالا فرکانس 1800 هست با کاربر بیشتر طبیعتا به خاطر رنج بیشتر و آنتن جنوبی 2600 هست با کاربر کمتر به خاطر رنج کمترنقل قول:
پینگ از چی نمیده ایرانسل ؟نقل قول:
سلام دوستان می خواستم ببینم این بدرد گیمینگ اکس باکس می خوره؟
به دلیل NAT بسته خیرنقل قول:
خوب من با نت بازم هم مشکل دارم! شما داری؟نقل قول:
آقایون از امروز اون علامت خطر ، کنار علامت وای فای من رفته
امکان داره nat باز شده باشه ؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
NAT شما اگر باز باشه و شما هنوز مشکلی داری مشکل از جای دیگه هست یا اون سرور یا جای دیگه ای از ISPنقل قول:
وقتی مودم رو مستقیم وصل می کنی به کنسول می گه نت بازه.وقتی از طریق لبتاپ وصل کنی می گه بسته.کلا نت تاثیر گذار در پینگ نیست.شایدم یکم ولی بازم نت باز لزوما عالی نیست بر خلاف تصورها.نقل قول:
کسی هم نگفت روی پینگ تاثیر گذاره من یک پست گذاشتم صفحه قبل توضیح در مورد نت اون رو بخونید متوجه میشید تاپیک هم زدم برای توضیحات کامل ترنقل قول:
چرا برای من برعکسه.البته من با های وبم.ولی زمانی که مودم مستقیم وصل هست نت بازه ولی وقتی از طریق لبتاپ و وی پی ان می زنم بسته می شه؟نقل قول:
من اینترنت ایرانسل دارم میخوام به سیستم خودم که این اینترنت روشه، وصل بشم اما نمیشه. مثلا نمیشه ریموت دسکتاپ زد. اصلا عای پی ایرانسل رو نمیشه پینگ گرفت. شما عای پی خودتو پینگ بگیر ببین میشه.نقل قول:
همون قضیه nat هست احتمالا.
بله میدونم بسته هست به خاطر اینکه فایروالشون کلا همه ارتباطات ورودی رو تقریبا بسته و همین مشکل NAT رو ایجاد میکنهنقل قول:
با سلام دوستان یه سوال داشتم
میخواستم بدنم فرق بین مودم هایی که تو سایت ایرانسل هست چیه؟
دو قسمت داره یکی مودم های 3 و 4جی و یکی هم مودم هایTD-LTE فرق اینا چیه؟
بسته هاشون چطوریه و اینکه مثل سیمکارت های معمولی میشه براشون شبانه نامحدود هم گرفت؟
فقط یه نکته هم بگم،خونه ما چون ویلاییه و دورتادورش آپارتمانه آنتن دهی 4جیش اونقدام قوی نیست
به 4جی وصل میشه البته ولی فقط دوخط از آنتن گوشی نمایان میشه
یه مودمی لازم دارم که بتونه سیگنال لازم رو دریافت کنه با تشکر!
بلاخره ایرانسل بسته های ترکیبی TD-LTE , FD-LTE رو ارائه کرد
بخش مودمهای 3G و 4G مربوط به نسل چهار همراه ایرانسل هستنقل قول:
در بین مودمهای 3G و 4G که در سایت ایرانسل موجود هست سه مدل CA60، LH92، LH96 قابلیت حمل دارند ولی مدل D-100 رومیزی هست و دارای کیفیت خوبی هم هست
مودمهای 3G و 4G:
کد:https://irancell.ir/Portal/Home/?86772/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA#3G-4G
مودمهای TD-LTE مربوط به نسل چهار ثابت ایرانسل هست
در بین این مودمها z6000 میگن خوب نیست البته زیاد اطلاعی ندارم از این مودم، مودم DT-350 و GP-2101 مشابه هم هستن با این تفاوت که DT-350 دو پورت شبکه داره و یک پورت USB داره ولی مدل GP-2101 یک پورت شبکه داره و USB نداره ولی اینطور که پیداست فریمور DT-350 آپدیت نداره و GP-2101 آپدیت میشه. قیمت این سه مدلی که ذکر شد ظاهرا تا آخر خرداد با تخفیف 150 تومن هست که میتونید همراه اینا بسته هم خریداری کنید که اون بسته ها هم تخفیف دارن. مثلا میتونید یه مودم 150 تومنی بخرید به همراه یک بسته 75 گیگ یک ساله 130 تومن که در مجموع حدود 280 تومن میشه.
و یک مودم فضای باز هم هست ZW101 که شاید بدرد شما بخوره ولی قیمتش حدود 400 تومنه
مودمهای TD-LTE:
کد:https://irancell.ir/Portal/Home/?86772/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA#TD-LTE
بسته به پوشش منطقتون ممکنه سرعت متفاوتی برای این دو نسل داشته باشید
ولی در حالت عادی اینطور که پیداست سرعت مودمهای نسل چهار ثابت تا حدودی بیشتر از نسل چهار همراه هست
تنوع بسته های اینترنتی رو هم از تو خود سایت ایرانسل میتونید مشاهده کنید
ضمنا پوشش منطقتون رو از طریق لینک زیر میتونید چک کنید:
پ.ن: اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قبلا یه توضیحی نوشتمکد:https://irancell.ir/portal/Home/?12857/
سلام به همه . اگه یادتون باشه آنتن WIFI مودم Z6000 رو تقویت کرده بودم عکس هاش رو هم گذاشته بودم . امروز فرصت دست داد بردمش گذاشتم رو پشت بوم طبقه دوم واسه بهتر شدن اتصال 4G که البته فرقی نکرد ولی جالب اینجاس که 2 طبقه پایین تر WIFI فول آنتن میده . گفتم که اونایی که مشکل WIFI دارن بهره ببرن .
از دوستان اگر کسی آخرین FIRMWARE ایرانسل یا اورجینال Z6000 رو داره لطفا به اشتراک بزاره . ممنون
سلامی مجدد
دوستان یه سوال من اگه مودم CA60 ایرانسل رو خریداری کنم میتونم سیمکارت همراه اول رو هم توش بزارم و از نت استفاده کنم؟
CA60 مودم فورجی (FDD LTE ) هست که از فورجی پلاس هم پشتبانی میکنه . ربطی به این تاپیک نداره. در مورد سوالت هم نه نمیتونی .نقل قول:
چند تا از مشکلات دوستان در مورد nat. و... خوندم . من از ۹۰ تا اخرای ۹۴ وایمکس داشتم . هررر دفعه یه مشکل بود .سرعت رو کنار بزاریم . مثلا چندین ماه وب سایت ها باز نمیشدن کند بود بعد دانلود خوب بود . یدفعه وب سایت داخلی خوب باز میشدن خارجیا نه و برعکس و هزارتا بدبختی دیگه . بعد با چندبار شکایت تو ۱۹۵ دیگه من رو میشناختن .بعدم یه سری ادم های مغرور هستن که فقط میگن ما بلدیم تو هیچی نمیدونی میگم اقا من فلان مشکل رو دارم . میگفتن نهههه اصلا این مشکل رو ما نداریم . میکفتم اقا اینطوره با فیلتر شکن درسته بدون اون نه .میگفتن ما فقط ارائه دهنده اینترنتیم ولاغیر بقیش به ما ربطی نداره . شما الان بزنگ بگو وب سایتها کنده ، میگن بله؟؟ کنده؟؟ مشکل از شلنگ اب شماس میگم کنده اقا میگن خب سرور سایت مشکل داره . گفتم مشکل داره چا با اینترنت وایرلس نداره مثلا . الانم اومدن تمام تعرفه های عادی وایمکس ورداشتن تو فرومش دیدم یا باید نامحدود گرفت یا نمیشه تغییر داد. بعد شکایت کردن . اایرانسل جواب داده طبق بند ۳ فلان ایرانسل هر وقت بخاد طرح های تشویقی رو هرجور بخاد میزاره یا حذف میکنه .
میخوام بگم سمت اینترنت ایرانسل نرید مگه مجبور باشید یا منطقه شما نشه از سرویس ده دهنده های دیگه گرفت. یه روز همین tdd رو کاری میکنن فرار کنید مودم و بزاری و بگی اقا بیا ببرش واس خودتون .
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
من بهمن ماه یه مودم 6000 و یه طرح یک ساله گرفتم فکر میکنم سیصدو خرده ای بصورت آنلاین وجه رو گرفتند
تا چند روز که میگفتند مدارکتون نرسیده نمیشه فعال کرد.در صورتی که همون پیکی که مودم رو اورد مدارک رو هم گرفت
بعد که فرمودند فعال شده سیمکارت دبدبم اصلا مودم سیم رو نمیخونه گفتم عوض کنید گفتند نه نمیشه باید مرجوع بشه.
خلاصه بعداز سه ماه زنگ زدن دو هفته پیش مودم رو بردند و قراره پولش رو به حساب بزنند. الان سه چهار ماهه پولو گرفتند پس هم نمیدند .195 هم فرم پر کردم
از اون ور یه مودم وایمکس مبین نت داشتم از قدیم که تعویض شد با td طرف اومد منرل تست سیگنال گرفت مودم نو را باز کرد پول رو گرفت و رفت کلا 48 ساعت
مبین نت منو خیلی قدیما سر وایمکس اذیت کرد ولی حلالش کردم بابت این برخورد آخرشون روی td
طرح های مبین نت تا الان که من تایپ میکنم اصلا قابل قیاس با ایرانسل نیست.
تعرفه مبین نت عالین . هرکی پوشش مبین نت داره بگیره . شبانه هم دارن و متنوع تر هستن طرح هاشنقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk