هیچینقل قول:
بالا کشیدن
Printable View
هیچینقل قول:
بالا کشیدن
سلام دوستان آیا ینظرتون ترابرد از همراه اول دائمی به دائمی ایارنسل خوبه بخاطر اینترنتش
اشتباهه
مثل اینه که از چاله در بیای بیوفتی تو چاه
مخصوصا اگه ۹۱۲ داری اینکارو نکن که ودیعه سیمکارتت میپره
نمیپرهنقل قول:
من اینو پرسیدم، بعد بازگشت، بر اساس حد اعتبار قبل هست
امروز از ایرانسل دائمی ترابرد زدم رایتل.
خدا کنه قیمت ها رو تغییر نده [emoji28]
ایرانسل هم شماره ارجاع رو sms کرد.
مرحله بعدی کار چیه؟
رایتل خودش اعلام میکنه که سیمکارت ارسال شد یا خودم پیگیر باشم؟
کار خوبی کردی درسی باشه برای ایرانسل که اینقدر وعده الکی ندهنقل قول:
شما اخرین قبض رو ازطریق برنامه ایرانسل من باید تو 24ساعت پرداخت کنی از الان تا فردا اگر برات پیامک بدهی بیاد خوب همون مبلغ رو پرداخت کن
بعد تومدت 3تا 5روز کاری منتظر باش که انتقال صورت میگیره
فقط ی نکته مهم هست که خیلی از دوستان نمیدونن اینکه حداقل باید 3تا 5ماه ازثبت سیم کارت در اپراتور ایرانسل گذشته باشه
مرسی [emoji120]نقل قول:
خیلی ها ترابرد کردن ! حالا ببینیم رایتل هم رکب میزنه و گرون میکنه یا نه!
سیمکارت رایتل به آدرس پستی داده شده ارسال میشه تو این ۳-۵ روز یا باید برم نمایندگی رایتل ؟!
و اینکه مثلا مجددا بخوام برگردم ایرانسل بعد ار یکماه میشه یا نه؟! تایم دقیقش چند ماه هست؟
سلام .نقل قول:
خیر لازم نیست. مامور پست هنگام تحویل سیم کارت کپی کارت ملی را از شما می گیرد. هر وقت که آنتن سیم کارت ایرانسل شما قطع شد ،سیمکارت جدید که همان رایتل هست رو داخل دستگاه قرار دهید.
و اما سوال دوم برای بازگشت به اپراتور مبدا رایتل یا ترابرد به اپراتور دیگری مثل همراه اول هیچ محدودیتی وجود ندارد و همان روز های اول هم می توانید برگردید.
*در سال فقط دوبار می توان ترابرد کرد. بازگشت به اپراتور اصلی شامل این دوبار نمی شود و لحاظ نمی گردد.
میتونی سریع برگردینقل قول:
اما ۹۰٪ رایتلگرون نمیکنه ! به دو دلیل
اول اینکه فعلا قیمت ارزکم شده، و دوم اینکه مشتری زیادی داره جمع میکنه
از جلو نمایندگیش رد شدم، چندین نفر داشتن ترابرد میکردن در حالی که معمولا خالی هست، و همچنین افراد زیادی هستن که انلان انجام میدن
میتونی فرداش هم برگردی اما نکن، که ایرانسل خیلی فرو مایست!!
سیم هم پست میشه نگران نباش، واسه من ۲ روز بود (تهران)
اگه به هر دلیلی نیومد، برو نمایندگیش
من هم دائمی ایرانسل را به رایتل ترابرد زدم
سه روز زمان برد تا سیم رایتل را پست آورد
سیم رایتل زودتر از ترابرد رسید
دقیقا پنج روز کاری زمان می بره
من هم دایمی ایرانسل را به رایتل ترابرد کردم.
دیوانه بدون اینکه اطلاع بده تعرفه اش را با همراه اول یکی کرده، فکر کرده عاشق چشم و ابروش بودیم اومدیم ایرانسل خریدیم.
چند ماه بود که با پوشش شبکه اش مشکل پیدا کرده بودم، دیگه با این کار میخ آخر را به تابوت خودش زد.
مرسینقل قول:
من که برنمیگردم ، بجز اینکه رایتل هم هزینه رو گرون کنه ! اونم باید بررسی کنم !!
سه تا دائمی ایرانسل دارم :
یکیشو ترابرد کردم رایتل.
احتمالا یکیشو ترابرد کنم به همراه آخر ( بخاطر آنتن دهی و بسته های اینترنتش ).
یکیش هم فعلا بمونه تا بعد [emoji4]
۳ تاش رو ترابرد کن، از هدایاش استفاده کن... بیخودی هم آبونمان به ایرانسل نده :n05:نقل قول:
دوستان تو ترابرد اینترنت رو میشه انتقال داد ؟
من یه ماه پیش بسته یک ساله خریدم ، الان می خوام برم رایتل ، میپره ؟
بله حذف میشه !نقل قول:
منم یکساله دارم منتظرم تموم شه ترابردش کنم[emoji4]
رایتل و همراه آخر چی هدیه میدن ؟![emoji4]نقل قول:
بکیش بسته اینترنت داره ! اگر هدیه خوبه بیخیال بسته شم [emoji28]
برای اینکه از هدیه های ترابرد استفاده کنم میتونم هر بار که سیم کارتم هدیش تموم شد ترابردش کنم به ایرانسل و همیشه بین دو اپراتور همراه اول - ایرانسل بچرخم ؟ فقط برای اینترنتش ؟ میشه ؟
کلا دوبار در سال میشه ترابرد کرد !نقل قول:
بار دوم که وارد اپراتور میشی، هدیه نمیده :n40:نقل قول:
والا دقیق نمیدونم اما رایتل ۳۰ گیگ یک ماهست که ۱۰ تاش روزانستنقل قول:
کور بابای نت , همشو دانلود میکنم , میام رایتل
هر کی تو ایرانسل بمونه به شعور خودش توهین میکنه
دوستان هدیه ترابرد دایمی به همراه اول رو کسی اطلاع داره؟
800مگابایت اینترنت یک هفته ای و ۵۰۰۰ریال اعتبارنقل قول:
دوستان از ایرانسل دائمی ترابرد کنم به رایتل.چه مدت بعد میشه برگشت به ایرانسل و مراحلش مثل همه (برای برگشت )یا سخت تره
تا جای من اطلاع دارم برگشت اپراتور مبدا هر لحظه که بخواهی میشه ..اما قانون ترابرد کلا 3ماه ماندگی در اپراتور مقصد هستش که مکننه گیر بدن و 3ماه باید تو رایتل باشینقل قول:
سلام ، برای من که سیم دائمی ایرانسل بود ۳ روزه انجام شد ، تهران .نقل قول:
هدیه هم ۳۰ گیگ اینترنت یک ماهه ۱۰+۲۰
و پیامک ، مکالمه درون و بیرون شبکه یک ماهه ۴۰۰-۵۰۰ دقیقه.
برگشتش هم مثل همونه فرق نمیکنه.
اون قضیه فک کنم برا مبدا هست یعنی اگر سیم ایرانسل داری و میخوای ترابرد کنی سه ماه حداقل باید از فعال شدنش گذشته باشه ولی برگشتش میتونید بلافاصله اقدام کنید و بعد از ترابرد مجدد برگردید.نقل قول:
ترابرد هم دو بار در سال هست ظاهرا.
چقدر ولخرج [emoji4][emoji58][emoji58]نقل قول:
کلا مخابرات خیلی اذیت میکنه و دست تو جیب مردم میکنه! هم مشترکین adsl هم مشترکین سیمکارت.
نقل قول:برگشت فوریه و اجبتری به سه ماهنیستنقل قول:
سلام
ترابرد از خط ایرانسل دایمی به همراه اول هدیه داره؟ اگر داره چیه
اون سه ماه برای سیم کارت مبدأ هست. وقتی سیم کارتی میخری و فعال میکنی بعد گذشت 90 روز میتونی درخواست ترابرد ثبت کنی.نقل قول:
اول همین صفحه جوابتون هست :n11:نقل قول:
دوستان من ۴روز مونده بسته ایرانسلم تموم بشه امروز اقدام کنم برای ترابرد؟
چند روزی طول میکشه تا ترابرد انجام بشه و تا اون زمان میتونین از بسته هم استفاده کنیننقل قول:
اقایون سیم رایتل من که ترابرد کردم اومد.چقدر دیگه قبلی غیر فعال میشه؟
رایتل که ظرف یکی دو روز فعال میشه ولی همرا اول گفته ۳ تا ۵ روز !نقل قول:
صرفا حرفه اینانقل قول:
چون همش بستگی به سازمانش داره که کی تایید کنه
در کل مزیت رایتل فقط مکالمه ارزون ترشه اونم به شرطی ۲۹۹ حساب میشه که تو شبکه خودش باشی وگرنه ۴۹۹ هست ( البته دوستان گفتن شبکه همراه اولم هست اما من خودم تست کردم نبوده ، کاری ندارم به این موضوع)
مزیت همراه اول رو هم که دوستان اطلاع دارن
در مورد اینترنت بخوایم برسی کنیم، رایتل خیلی سرعتش کمتره، ۳ جی واسه من ۲۰۰ تاس به صورت معمول و پخش از آپارات هم گاهی به مشکل خوردم، د مقایسه با ایرانسل خیلی پایین تره، اما همراه اول نه
در کل اگه قصد استفاده مکالمه دارید رایتل و اگه اینترنت مد نظرتونه همراه اول بهتره
نقل قول:
سلام
دو سیم کارت دائمی ایرانسل ترابرد کردم رایتل (تهران)، یکیش دو روزه رسید دستم و یکی دیگش که دیرتر ترابرد کردم امروز رسید دستم(۳روزه) .
یه سیم کارت دائمی رایتل هم ثبت نام کردم برا داداشم اونم ۳/۱۶ و امروز ۳/۱۹ رسید دستش .
و اما سرعت کاملا بستگی به منطقه داره ، خونه ما ایرانسل فول آنتنlte هست منتها نوسان سرعتش زیاده از ۴ مگ تا ۳۰ مگ ( ساعات شبانه روز )
ولی رایتل اکثرا 3G هست حدود ۵-۸ مگ و یعضی جاهای خونه روی 4G تقریبا سرعتش حدود ۲۰-۲۸ مگ ثابت هست. منتها چون مودم دارم جایی هست که 4G هست و ۳-۴ آنتن داره. همراه اول هم تا حالا نداشتم.
کلا از رایتل راضی ترم تو بحث اینترنت.
هزینه مکالمه همانشالله بالا نبرن ! پرسیدم گفتن فعلا برنامه ای برا افرایش ندارن[emoji4]
میخوام از ایرانسل ترابرد کنم به همراه اول:
وقتی ترابرد می کنیم سیم کارت اپراتور مقصد رو می فرستند خونه یا باید
بریم از نمایندگی بگیریم؟
میفرستننقل قول:
اما اگه نمایندگیش نزدیکه میتونی همونجا ثبت نام کنی
امیدوارمنقل قول:
راستش من سه چهار منطقه به مدت یک ماه تست کردم، فقط هم ۳جی
بالاترین سرعت تو خونه ۲۰۰-۳۰۰ ک بود
بالاترین سرعت کلی هم ۱.۸ مگابایت بود ( نه بیت)
زمان ترابرد هم که نوشتم حرفه، منظورم صحبتی هست که تو سایت نوشته تا ۵ روز....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من خط دائمی رایتل دارم .منطقه ما تحت پوشش رایتل نیست.پس وصل میشه همراه اول وسرعت اینترنتش مثل همراه اوله نهایت60مگابیتنقل قول:
قیمتش هم من بعد یکماه استفاده درخواست ریز کارکرد دادم که بعد24ساعت ایمیل شد برام و هزینش همون دقیقه299ریال بود
تماسهام همه به همراه اوله من که حساب کردم تایمش وقیمتش درست بود