سلام دوستان یه سوال شاتل لند رایگانه یا باید دوباره برای این هزینه جدا بپردازیم؟
Printable View
سلام دوستان یه سوال شاتل لند رایگانه یا باید دوباره برای این هزینه جدا بپردازیم؟
آپلود سنتر شاتل لند رایگانه و دانلود از اون نصف قیمت حساب میشه (مثل سایتهای منتخب داخلی) اما اگر میخواهید دانلود از شاتل لند کاملا رایگان باشه باید ماهی 10 تومن بپردازیدنقل قول:
سلام دوستان , ترافیک دانلود از شاتل لند برای همه isp ها به صورت نیم بها محاسبه میشه؟
سلام دوستان
آیا راهی هست که بشه ویدیوهای یوتیوب رو به شاتل لند منتقل کرد؟
سرعت دانلود فایلهایی که مستقیم کردین روی آپلودسنتر چطوره؟ سرویس ۱۶ مگ
بهتره یا مزیتش فقط نیم بها بودنشه؟
بعد اون بسته ۱۰ تومن رو هم بخرین، کامل رایگان میشه؟
بعد
از روی seedr.cc هم مستقیم میشه؟ یه موقع که نبستن
من میخوام از مبین نت بیام شاتل، این سرویس مستقیم کردنش خیلی خوب به نظر میاد
اینترنت مخابرات دارم در شاتل لند چه جوری ثبت نام کنم
وقتب ایمیل خودمون رو برای ثبت نام وارد میکنم جایی برای یه ایمیل میاد که نوشته
کابر محترم
اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد
ولی هیچ رمز ورودی نمیشه ثبت کرد وقتی هم میزنی رمز عبور رو فراموش کردی میگه
ایمیل وارد شده در شاتل لند موجود نیست، لطفاً ایمیل را صحیح وارد کنید.
لطفاً راهنمایی کنید
درودنقل قول:
وقتی وارد صفحه ثبت نام میشید بالاش بزرگ نوشته فقط کسایی که اینترنت شاتل دارند میتونن ثبت نام کنن ...
سرعت دانلود برای یوزر های ایران فوق العاده بالاست چون سرور ها ایرانه ! برای ریموت اپلود فقط باید بهشنقل قول:
لینک مستقیم هاست مربوطه رو بدید
کاملا رایگان حساب نمیشه ! بجای نیم بها تمام ترافیک داخلی حساب میشه
ولی دوست عزیز در یک کادر آبی هم نوشته "ثبت نام کاربرانی که از سرویس های شاتل استفاده نمی کنند "نقل قول:
این دیگه چیه؟
اینم اسکرین شات این بخش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
جدیده انگار تا حالا ندیده بودم یا شایدم بوده من متوجه نشده بودم !!
برا تست منم یه ایمیل دیگه زدم و ثبت شد فقط یک ایمیل برام اومد که اطلاعات شما ثبت شد.
حالا نمیدونم بررسی میشه و در آینده پسوردی ارسال میکنن یا نه.
لینک تلگرام گروه شاتلند اگه کسی داره بفرسته لطفا
چرا شاتل لند دو روزه باز نمیشه؟
درودنقل قول:
فقط با ایپی شاتل باز میشه! اگه با شیلترشکن یا هرچی دیگه ای باشید باز نمیشه!
بخاطر فیلترینگ استفاده از شاتل لند برای دانلود از یوتوب و غیره کار سختی هست و باید از واسطه استفاده کرد چند سال پیش من با یه vps و شاتلند خیلی فایل دانلود کردم ولی خیلی وقت گیر هم بود اگه کسی حوصله داره به نظرم vps بهترین گزینه برای شاتلند هست
شاتللند برای بقیه ISP ها هم نیم بهاست؟
مثلا مخابرات؟
شاتل لند مشکل آپلود داره؟
دوستان یه سرویسی راه اندازی شده که اگر بسته شاتللند داشته باشید کل اینترنتتون رو رایگان محاسبه میکنه من خریداری کردم و واقعا عالیه حتما بگیرید
اینطوریه که با ------ فایر تنظیم میکنیدش و کل اینترنتتون از حجم بسته شاتللند کسر میشه
میتونید بی نهایت سایت های پخش آنلاین و .... برید و بدون مشکل حجم از محتوا استفاده کنید
دیگه دردسر دانلود/آپلود رو شاتللند هم ندارین راحت هر فایلی با هر حجمی رو بذارید دانلود.
لینکش فروشندش تو تلگرام اکانت تست هم میده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _land
من ازشون تهیه کردم. تو این چند ساعت که خوب بوده.نقل قول:
سلامم دوستان این اسکریپ شاتلند رو کسی لینک داره بده ممنون فبلا داشتم گمش کردم
اسکریپت آپلودسنتر شاتل لندنقل قول:
نسخه: 3.5.3
آدرس اصلی:
آدرس نصب (آپدیت) خودکار:کد:https://github.com/alirdn/Shatelland-Upload-Center-Userscript/blob/v3/shatelland-advanced-features.user.js
کد:https://github.com/alirdn/Shatelland-Upload-Center-Userscript/raw/v3/shatelland-advanced-features.user.js
نحوه ی نصب: با توجه به مرورگر خود یکی از افزونه ها را نصب کرده و سپس صفحه ی نصب/آپدیت خودکار را باز کرده. بصورت خودکار نصب میشود (پس از تایید شما).
- کروم: Tampermonkey
- فایرفاکس: Tampermonkey و Greasemonkey
- اپرا: Violent monkey
- سافاری: Tampermonkey
- آندروید (4.0.3 و بالاتر): Tampermonkey
Dolphin Browser و Tampermonkey
UC Browser
تغییرات:
- حل مشکل ریلود پشت سر هم صفحه
- بازنویسی تمام آدرسهای http به https
کد:GitHub (https://github.com/alirdn/Shatelland-Upload-Center-Userscript/blob/v3/shatelland-advanced-features.user.js)
alirdn/Shatelland-Upload-Center-Userscript
Add new and awesome features to shatelland upload center using userscript. - alirdn/Shatelland-Upload-Center-Userscript
مخابرات که بین الملل حساب می کنهنقل قول:
نه درست شده یه ده روزی هستنقل قول:
خودمم مخابراتم
آقا این چیه؟ چجوری میشه باهاش کار کرد؟ میشه توضیح بدین؟نقل قول:
این یه اسکریپت برای شاتل لند که لینکها رو بصورت گروهی می تونید بهش بدین تا در شاتللند اپلود کنه. همینطور می تونید برای اپلود سرور 1 یا 4 رو با توجه به پاسخگویی بهتر دستی خودتون انتخاب کنید. لیچر از اینستاگرام داره و ....نقل قول:
دوستان چطور با اینکه بعضی سایتا فیلتر نیستن ولی لینک های مستقیمش رو نمیشه انتقال داد؟
راهی داره که بشه دورش زد؟
دوستان چطور میشه فایل بالای دو گیگ رو روی شاتللند دانلود کرد؟
سایتی هست که پارت بندی کنه؟
سلامنقل قول:
باید از لیچر استفاده کنید که اکثرا پولیه . اگر خواستید لینک فایل رو بدید من براتون اوکی کنم .
تشکر داداش فقط میخاستم بدونم راهی داره یا نهنقل قول:
فقط چرا بعضی لینک مستقیم های بدون فیلتر هم اپلود نمیشه؟
دوستان سایت filmzone.org از کار افتاده
اگه سایت دیگه با سرور شاتلند دارید لطف کنید
سلام دوستان این سایت filmzone.org انگار به مشکل خورده باز نمیشه
سایت دیگه برای دانلود رایگان هست لطف کنید ممنون
سلام . این سایت filmzone.org از کار افتاده اگه کسی مثل همین سایت لینک مستقیم از شاتل لند داره برای فیلم لطفا بزاره ممنون
ادمینش ک از دوستان هستنقل قول:
سایتشو تغیر داده
تو سکانس / سناریو داره کار میکنه
موفق باشی خواستی میتونی راحت اپلودش کنی رو شاتلندکد:https://sekans.club
همینطور
فاصله هارو ور دارکد:t. m e/ ShatellandSharing
ممنون
این سایتش خوبه ولی یک سایت باشه که مثل همین سایتfilmzone.org خودش فیلم هارو با لینک شاتل لند بده
بعضی فیلمهایی که بالای 2 گیگ هست باید اول یک جایی کوچیک کنی بعد آپلود کنی توی شاتل لند . یک سایت باشه خودش این کار رو کرده باشه
بازم ممنون
یکی از دوستان لطف کردن یک نفر رو آدرسش رو دادن که یک کاری میکردن از هر جایی فیلم دان میکردن از ترافیک شاتل لند کم میشد
ایشون هنوز هم هستن؟ و چطور میشه باهاشون ارتباط گرفت ممنون
دوستان ایشون هنوز هستن ؟ و هنوز هم همینطوریه؟ و فقط اکانت تلگرام دارن؟نقل قول:
نخیر سرورش رو بستن دیگه کار نمیکنهنقل قول:
دوستان یکی بگه دیگه سایتی مثل filmzone.org هست که مستقیم از شاتل لند لیک بده
ممنون
دوستان شاتل لند با خرید اشتراکش . دانلود کردن از آپلود سنتر به صورت نیم بها حساب میشه تازگی؟؟
قبلا رایگان بود؟
سلام دوستان کسی میتونه این رو به شاتل لند بده حجمش 14 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه اگه کسی جی تی ای iv داره و میتونه روی شاتللند مستقیم کنه لینکشو بهم بده
یا فار کرای 3 و بازی های باحال تفنگی رو سرور داره که دانلودش رایگان باشه لینکشو بهم بدبد:»:»:»:»:»:»:»
شاتل لند اپلود سنترش خراب شده؟
برا من خطا میده موقع ریموت کردن فایل