دقیقا منم همین مشکلو دارم عزیزان راهنمایی بفرماییننقل قول:
ورژن نرم افزار دستگاه من 3.541 هست میخاستم آپدیت کنم آپدیتشو از کجا بگیرم؟
بدون گارانتی گرفتم بخاطر همین میترسم آپدیت کنم خلاصه درباره این دو موضوع کمک کنید ممنون میشم
Printable View
دقیقا منم همین مشکلو دارم عزیزان راهنمایی بفرماییننقل قول:
ورژن نرم افزار دستگاه من 3.541 هست میخاستم آپدیت کنم آپدیتشو از کجا بگیرم؟
بدون گارانتی گرفتم بخاطر همین میترسم آپدیت کنم خلاصه درباره این دو موضوع کمک کنید ممنون میشم
سلام به دوستان گرامی
آیا آپدیت جدید 50w800c برای آسیا آمده؟
نقل قول:
سلام
به قسمت Brightness بروید و Advanced Contrast enhancer رو خاموش کنید، نور صفحه دیگه کم و زیاد نمیشه
آخرین ورژن برای 10/2017هست .نقل قول:
3.925
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون مشکل کنتراست حل شد فقط یه سوال ارزش داره آپدیت کنم؟ الان زبان فارسی رو به خوبی پشتیبانی میکنه در این ورژن جدید هم به این شکله؟ خطری نداره که مثلا مشکلی پیش بیاد؟ برتری ورژن 3.925 نسبت به 3.541 چی هست؟
شاید خیلی از سوالام خنده دار باشه ولی خب بهم حق بدین
من تا الان فکر کنم 4 بار آپدیت کردم و هیچ مشکلی پیش نیومده ، خیلی منتظر تغییرات آنچنانی نباشین بیشتر روی عملکرد تی وی آپدیت میدن . گهگاه تغییرات منویی ، نگران زیان فارسی نباشین حتی اگه خود تی وی هم یه زمانی دچار مشکل بشه ( که برای من تا الان نشده) کافیه از برنامه های اندرویدی خیلی خوبی که وجود داره استفاده کنیدنقل قول:
فقط اون طور که دوستان هم اشاره کردن زمان آپدیت نباید برق دستگاه قطع بشه و باید حوصله کنی اجازه بدی خودش کارش رو تموم کنه و ریست کنه و آپدیتهاش تموم بشه و در نهایت پیام اتمام آپدیت میاد که باید ok کنی
سلام دوستان
مرسی از کمک های همیشگیتون
من بالاخره رفتم 2 تا عینک خریدم دونه ای 250 و مشکل 3 بعدیم حل شد ولی به شما پیشنهاد میکنم نخرید که واقعا اصلا استفاده نمیشه.من فقط می خواستم از سالم بودنه تی وی مطمئن شم که ارزششو نداشت.
:n35:
بچه ها من یک سری مشکل عجیب باهاش دارم ، شما تا حالا این براتون پیش اومده؟
من گاهی اوقات که تی وی رو روشن میکردم اون صفحه ی کوچک که مربوط به فلش مموری هست روی صفحه باز میشد (pop-up) و وقتی میخواستم کنسل رو بزنم یا اینه صدا رو کم و زیاد کنم یا هر کار دیگه ای ، بعد از زدن اولین دکمه تلویزیون جوری هنگ میکرد که دیگه هیچ چیز (حتی دکمه های پشن دستگاه) کار نمی کرد و تنها راه درست شدنش این بود که یهو از برق بکشم و دوباره به برق بزنم
یک ماه این مشکل رو داشتم ولی جدیدا پیش نمیاد
یعنی مربوط به فلش یا ویروسه؟
:n28::n28::n28:
خداییش 500 چوق! واسه یه جفت عینک خیلی زیاده. من خوثم هم واسه کنجکاوی میخاستم تهیه کنم که دیدم نمی صرفه.نقل قول:
فقط بفرمایید اختلاف کیفیتش با سیستم عینک های پسیو به اندازه اختلاف قیمتش هست؟ چون اونا خیلی ارزونترن
Sent from my D6503 using Tapatalk
یه سوال مهم دیگه که داشتم اینه که شما برای خاموش کردن تی وی با کنترل دکمه پاور بالای کنترل رو می زنید فقط؟
چون یه نظرم رسید که این شاید فقط یه حالت standby (استندبای) باشه و برای خاموش کردن شاید باید دکمه رو نگهداریم یا یه همچین چیزی
اصولا مربوط به ویروس هستنقل قول:
فکر میکنم که اتوران تی وی ویروس یا تروجان رو فعال میکنه و ویروس نمیتونه روی تی وی کپی شه . به خاطر همین هم کل رم تی وی درگیر میشه البته ممکنه برنامه خاصی هم این کاررو بکنه
ببین من 2-3 ماه تحقیق کردم و از دوستام که سامسونگ و سونی های مختلف داشتن عینک قرض کردم که با هیچ کدوم کار نمی کنه به غیر از bt500 sony که 250 تومنه اصلش
دنبال تقلبیش که 100 و خورده ای بود هم نرفتم.ولی اصلا نگیر که حتی یه فیلم 3 دی هم نمیشینی ببینی
خب حالا چیکار کنم که درست شه؟!!!:n36::n36:
نگفتی کیفیتش چه جوریه؟ محشر،خوب،افتضاح،..نقل قول:
فلش رو چک کن یا با یه فلش دیگه امتحان کننقل قول:
کیفیتش عالیه خداییش ولی جه فایده وقتی هیچ وقت استفاده نمیشهنقل قول:
سلامنقل قول:
فقط یک بار می زنیم خاموش میشه و به حالت استندبای میره
اگر چند ثانیه نگهداری که (5ثانیه) ری استارت میشه
تلویزیون خوبیه
سلام خدمت دوستان
اخیرا یه تلویزیون 50w800c خریداری کردم و حقیقتش اینقدر این تاپیک حجیم شده که یه مقدار مطالعش سخت هست.
دو تا سوال داشتم که ممنون میشم دوستان لطف کنند و جواب کاملی بهم بدن.
1- این مشخصات تلویزیون هست. آیا نیازی به آپدیت داره یا نه؟ اگر داره یه لینک آموزش آپدیت و اینکه فایلهای آپدیت رو از کجا پیدا کنم لطف کنید قرار بدید. ( با مفهوم اسیا و... هیچ آشنایی ندارم و تاپیکی هم ندیدم)
مشخصات:
Version: 5.1.1
Build: SVPDTV15_PA-user 5.1.1 LMY48E. S267 3.541 release-keys
2- یه فیلم 4k دارم روی هارد هست. این تی وی تا چه ظرفیتی از هارد رو ساپورت می کنه و اینکه آیا راهی برای دیدن فایل 4k روی این تی وی وجود داره یا نه؟ اعم از پخش مستقیم توسط خود تی وی یا مثلا پخش رو کامپیوتر و ارتباط دادن به تی وی یا....
( البته میخام اگه امکان داره بدون تاخیر پخش کنه)
1- با آپدیت اتفاق خاصی که برات چشمگیر باشه نمیفته به غیر از یکی دو مورد در منوها یا مثلا" بهینه سازی عملکرد در شناسایی فلش و هارد و ....نقل قول:
حداقل برای من به عنوان یه کاربر عادی اینطوری بود شاید برای کاربرای حرفه ای تصویر و صدا موضوع فرق کنه
2- من هارد 1 ترا دارم استفاده میکنم پر از سریال و فیلم و مشکلی نیست غیر از دفعه اول که کمی با تاخیر شناخت دفعات بعد خیلی سریعتر لود میکنه
متاسفانه فیلم 4k نداشتم که تست کنم اما فکر کنم با نرم افزارهایی مثل Mxplayer خیلی مشکلی در پخش نداشته باشه حالا نه در حد کیفیت تصویر 4k
ممنون از نظرتون.نقل قول:
در مورد آپدیتها از کجا باید بدونم که اسیا هست یا...
روش تشخیص اینگه چی باید رو تی ویم بریزم چیه؟
آپدیت از این سایتhttp://www.sony-asia.com/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kdl-50w800cنقل قول:
يه توضيح مختصر درمورد اينكه اسيا پاسيفيك و تايوان و...بديد ممنون ميشم كه چي هستند و چطور تشخيص بدم كدام مورد براي تي وي من هست؟( از بانه خريدم )
بعضي پستها هم ميگن استراليا و ... كه متوجه نشدم منظور چي هست. مربوط به همين هست يا به يه چيز ديگه ربط داره؟( گويا اينطور كه تو يه پست خوندم ضبط كردن تضوير اگر بخام فعال بشه بايد روي استراليا بزارم و نمي دونم الان رو چي هست)
سرچ كردم تو انجمن نتونستم چيزي پيدا كنم كه توضيح داده باشه
سلام چطور میشه بین صداهای یک فیلم سوییچ کرد؟ من دکمه ای رو کنترل واسه این کار پیدا نکردم
ها.؟نقل قول:
فیلمی هم صدای اصلی رو داره و هم دوبله فارسی بصورت پیش فرض با صدای انگلیسی پخش میشه میخام صدای دوبله فارسی رو انتخاب کنم لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنهنقل قول:
سلام به همه دوستان گرام به خصوص عزیزانی که حوصله به خرج میدن و به سوالات جواب میدن
من تی وی 50w800c دارم دو تا مشکل است
یکی اینکه ساعت تلویزیون من با ساعت اعلام برنامه ها که با دکمه guide فعال میشه هماهنگی نداره
و دیگر اینکه بعد از اینکه کانالها را مرتب کردم بعد از مدتی ترتیب کانالها به هم میخوره
لطفا کمک کنید
باmx player فیلمو ببین بالای تصویر سمت راست علامت تغییر صدا رو دارهنقل قول:
حتما باید mx player نصب کنم؟ راهی نیست با پلیر خود تلویزیون بشه؟نقل قول:
آره دیگه.خاصیت تی وی اندروید همینه.از پلی استور بگیرنقل قول:
یکی جواب منو بده دارم پشیمون میشم از اینکه آندروید خریدم
جواب بدید لطفا دارم پشیمون میشم از اینکه اندروید خریدمنقل قول:
فکر میکنم فقط شمایی که داری تلویزیون وطنو نگاه میکنی!نقل قول:
والا من که رفتم یه گیرنده دیجیتال خریدمنقل قول:
سلامنقل قول:
در مورد به هم خوردن کانالها به مسیر زیر بروید:
channel setup---->digital setup--->technical setup و سپس
auto service update و service replacement رو خاموش کنید.
با پلیر خود تی وی هم میشه Action Menu Playing Option فکر کنم... اگر پیدا نکردی بگو رفتم خونه دقیقتر بگمنقل قول:
سلام
من هر کاری میکنم نمیتونم با بلوتوث گوشی آیفون 7 با تلویزیم سونی w800کانکت بشم
کسی علت رو میدونه
ممنون
دوستان من اپدیت جدیدو ریختم تو فلش به تی وی وصل میکنم اپدیت نمیکنه چرا سه بار تا حالا اپدیت کردم اما این ورژن جدید رو نمیدونم چرا اپدیت نمیکنه
سلام از دوستان کسی بلندگو واسه تلویزیون خریده؟ یا مثلا ساندبار چی پیشنهاد میکنید که خیلی گرون نباشه
این مشکل ساعت رو من هم داشتم. چند بار تنظیم کردن مجدد ولی بعدا دیگه بیخیال شدم.نقل قول:
الان چک نکردم ببینم هماهنگ هستن یا نه. ولی به نظرم مشکل نرم افزاری خود تی وی باشه که ساعت تی وی به هم میخوره.
شاید تو آپدیت های بعدی رفعش کردن
سلام.دوستان چرا گوگل پلی وبرنامه های اندروید تلویزیون اینقدر محدوده؟چرا از طریق گوگل پلی نمیتونم اپلیکیشن بگیرم.هرچی سرچ میزنم مگه موجود نیست.:n13::n13::n13: