برای دو سیم کارته کردن گوشی چی کار کنیم؟شنیدم یه سری آدابتور هست که این کار رو انجام میده.کارایشون چطوره؟
Printable View
برای دو سیم کارته کردن گوشی چی کار کنیم؟شنیدم یه سری آدابتور هست که این کار رو انجام میده.کارایشون چطوره؟
سلام بچه ها من w550دارم اما ازش راضی نیستم چون نه memory نه کیفیت دوربینش بالاست. می خوام با یه نوکیا عوضش کنم شما بگین با قیمت 280 تا 300 چه مدلی میشه خرید؟اگه خشابی باشه بهتره مرسی. مهشید
سلام به همگی اگه میشه منو تا سقف 280 تومن برای خرید گوشی های سونی اریکسون راهنمایی کنید ممنون میشم
دوستان سلام
اول بگو منظورت از خشابی چیهنقل قول:
سلام بچه ها من w550دارم اما ازش راضی نیستم چون نه memory نه کیفیت دوربینش بالاست. می خوام با یه نوکیا عوضش کنم شما بگین با قیمت 280 تا 300 چه مدلی میشه خرید؟اگه خشابی باشه بهتره مرسی. مهشید
دوم اینکه غیر از صدا چه انتظار دیگه ای از گوشیت داری(اینو به این خاطر گفتم که حتما صدا برات مهم بوده که 550 گرفتی)
تا 300 تومن می تونی یک k800 بگیری دوربینش برا عکاسی که ok هست صداشم می تونی تقویت کنی تا به سری w برسه یک گوشی کامل می تونه برات باشه
یعنی هیچ معیاری نداری برا خرید نداریدنقل قول:
سلام به همگی اگه میشه منو تا سقف 280 تومن برای خرید گوشی های سونی اریکسون راهنمایی کنید ممنون میشم
اگه معیارت عکاسیه 800 خوبه
اگه صداست سریw سونی با اکسپرس موزیک نوکیا مثل 3250 و 5700
اگه کارایی و امکانات و ال سی دی تاچ می خوای 990 با بعضی از پاکت ها
اگه زیبایی و کلاسه که فقط خودت می تونی به خودت کمک کنی
دیگه امری نیست
بدبختي همينه كه بايد كلي صبر كني بازم رو دستش مياد. البته GLX من سايتش رو ديدم براي ژاپن هستش مونتاژ ابران دست چند نفر ديدم راضي بودن سرعت بالايي داره. تو همين سايت هم يه تاپيك از GLX بودش نزديك 30 صفحه همه راضي بودن شما از چه نظر ميگي خوب نيستش؟؟؟؟ قطعاتش كه خارجيه مونتاژ كاري نداره اگه مال ايران بود حتما زبان فارسي داشتش سايتشم خارجيهنقل قول:
دوستان سلامنقل قول:
مصطفی جان تو اون تاپیکی که میگی هم بیشتر از دستش ناراضی بودن تا راضی خود من هم اول ازش تعریف می کردم ولی بعد فهمیدم بی خود بوده
شاید سرعتش بالا باشه ولی اینکه سیستم عامل مشخصی نداره اینکه برنامه براش گیر نمیاد یا حداقل به راحتی براش گیر نمیاد خیلی ضد حاله حتی یکی از دوستان گفته بود که جاوا رو هم پشتیبانی نمی کنه
اصلا به درد نمیخوره. اولا که باید سیم کارت رو قیچی کنی و فقط قسمت فلزیش باقی بمونه. بعد دو تا سیم کارت رو واردش میکنی. ممکنه اصلا تو گوشیت جا نشه. در ضمن فقط یکی از سیم کارتها فعال میشه. فقط تنها خوبیش اینه که نیازی نیست برای تعویض سیم کارت باطری رو در بیاری و پشت گوشی رو باز کنی. همین.نقل قول:
دوستان قیمت یه w800 دست دوم تمیز چقدره؟
اينا پيشنهادهاي منه.در ضمن 6120 classic هم ميتوني بخري.اگر هم ميخواي ميتوني به اين سايت بري و خودت جستجو و انتخاب كني.نقل قول:N70کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Mobile-Search.asp
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS ـ DV - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 35 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.1a , Series 60 UI - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 108.8*53*21.8 ميليمتر - وزن 126 گرم
قيمت: 259000 تومان
3250
مشخصات كلي :
فرم چرخان - دوربين 2.0 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - كارت حافظه همراه گوشي 1 GB مگابايت - حافظه داخلي 10 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, Series 60 rel. 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 103.8*50*19.8 ميليمتر - وزن 130 گرم
قيمت: 258000 تومان
7390
مشخصات كلي :
فرم تاشو - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 16000000 رنگ TFT با ابعاد - ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - حافظه داخلي 21 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 90*47*19 ميليمتر - وزن 115 گرم
قيمت: 298000 تومان
بهتر ميشه اگه بگي دقيقا چه چيزايي برات مهمه.نقل قول:
به هر حال اينا پيشنهادهاي منه.اما به نظر من اگه امكانات گوشي برات مهمتر از ظاهر گوشيه P990 بهترينه.
P990
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 41*56 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 114*57*26 ميليمتر - وزن 150 گرم
قيمت: 289000 تومان
K800
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 30*40 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 105*47*22 ميليمتر - وزن 115 گرم
قيمت: 272000 تومان
S500
مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 2 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 2 اینچ ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - M2 - كارت حافظه همراه گوشي 0 مگابايت - حافظه داخلي 12 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 99 * 47 * 14 ميليمتر - وزن 94 گرم
قيمت: 274000 تومان
W700
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 256 مگابايت - حافظه داخلي 34 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*20.5 ميليمتر - وزن 99 گرم
قيمت: 191000 تومان
فعلا از خیر w960 بگزر چون نه اومده و نه اگرم بیاد قیمت مناسبی خواهد داشت...نقل قول:
s200 همه اینها رو داره ولی صدای بلند رو در هدفون داره...
p990 هم همون مشکل صدا رو داره...
ولی اگه یکم جرات داری میتونی بزنی تو کار گوشیهای چینی که خریدش همچین ریسکیه ولی همه اینها رو داره به جز یک سیستم عامل درست حسابی...
خواهش میکنم.نقل قول:
مبارک باشه...با هدفونش حال میکنی....
منظورت از خشابی یعنی کشویی..نقل قول:
اگه اینطوریه میتونی n80 بگیری که البته از اینها گرونتره...البته 6270 .6288 هم خوبه...
حالا حتما باید نوکیا باشه...سامسونگ u600 هم خوبه...
از بین w850 .w660.w610,p990 ببین از ظاهر کدوم خوشت میاد تا بیشتر کمکمت کنم ضمن اینکه میتونی بیشتر در مورد امکانات مد نظرت بگی تا بهتر بشه راهنماییت کرد...نقل قول:
دوستان یه نفر به من یه w800 تمیز معرفی کرده و میگه 120 که تخفیف هم میده
حالا میخواستم باهاتون مشورت کنم اول اینکه قیمت نو این گوشی چقدره؟
بعد اینکه این قیمت به نظر شما چطوره؟
کلا w800 گوشی خوبیه یعنی اینکه مشکل خاصی نداره؟
ممنون
قیمتش خیلی خوبه بگیر البته اگه از سالم بودنش مطمئنی...نقل قول:
گوشی خوبیه (دوربینش خوبه.صداش هم خوبه و...) مشکل خاصی نداره...
با سلام
یه سوال داشتم:
گوشی هایی مثل n95 8gb edition ,e7,iphone دارای (به ترتیب) 2-8 . 2 . 8 .sdram هستن؟ یا hdd هستن؟یا flash ؟
باتشکر.
بله 100%نقل قول:
البته اگه كاملا سالم باشه
دوستان از راهنمائيتون ممنون
با سلام و خسته نباشید میخواستم اگه میشه یک گوشیه جدید نوکیا به من معرفی کنید که از N73 جدیدتر باشه همه جور برنامه بشه روش نصب کرد کیفیت دوربینش هم خوب باشه هم عکاسیش هم فیلمبرداریش خلاصه شدیدن پیشرفته باشه و قیمتش هم بین 300 تا 400 هزار تومان باشه من یه گوشی میخوام که برنامه و بازی همه جوره روش نصب بشه و دوربینشم خوب باشه صفحش هم بزرگ باشه
راستی قیمت n93i چنده وآیا از n73 بهتره
این چیزایی که گفتی تو 300 تا 400 تومان نمیگنجه دوست من....
در ضمن جدیدترین گوشی های نوکیا هم تو بعضی موارد از n73 کم میارن. مثلا از نظر عکاسی به غیر از n95 حتی n93 و n93I هم به n73 نمیرسن. لقب cameraphone رو نوکیا به n73 داده.
کاش کاملتر جواب میدادی مثلا قیمت n93i چنده
سوال دوم آیا از n73 بهتره
سوال سوم بازی و اینجور چیزها روش نصب میشه
سوال چهارم p990 گوشی خوبی هست؟ و آیا از n73 بهتره ؟
سوال آخر اگر p990 گوشیه خوبیه چرا قیمتش پایینه؟
لطفا به همه سوال هام جواب بدید
[QUOTE=amir2011;1531537]فعلا از خیر w960 بگزر چون نه اومده و نه اگرم بیاد قیمت مناسبی خواهد داشت...
s200 همه اینها رو داره ولی صدای بلند رو در هدفون داره...
p990 هم همون مشکل صدا رو داره...
ولی اگه یکم جرات داری میتونی بزنی تو کار گوشیهای چینی که خریدش همچین ریسکیه ولی همه اینها رو داره به جز یک سیستم عامل درست حسابی...
QUOTE]
آقا منظورت كدوم گوشي ها هستش؟؟؟ اين GLX خوبه چون قطعاتش ميگن مال ژاپن هستش تو سايتش هم رفتم مال ژاپن هستش.
اين جريان بلوتوس و NEC چيه ؟؟؟ چجور گوشي هستش
كا 850 كسي نميدونه صداش زياده يا نه مثل كا800 صداش كم هستش و همينطور كا 810 ؟؟؟ قيمتش كا 850 كسي نداره ؟؟؟
1.قیمتش حدود 500 .نقل قول:
2.این شوال یکم خیلی کلیه n93i به جز کیفیت صدای اسپیکر چیزی از n73 کم نداره و تازه از نظر فیلمبرداری عالیه و کلا کلاس خاصی داره...
3.آره چون سیستم عامل سیمبین داره روش بازی و برنامه های سیس رو هم میتونی بریزی...
4.p990 گوشی خوبیه دلیل اینکه قیمتش پایینه هم کاملا مشخص نیست... ولی یک دلیلش میتونه این باشه که این گوشی بر خلاف n73 دارای سلیقه همه پسند نیست...و یکجورایی کار کردن باهاش طرفدارای خاص خودش رو داره که البته ازش لذت هم میبرند.
ولی برای شما میتونه e65 و n76 هم گوشیهای خوبی باشند...
[quote=mrmostafa;1542559]تقریبا همه اینها در یک سطحند با کمی تفاوت ببین کدوم یکیش امکانات بهتری داره و مهمترین چیز اینه که از تجربه کسانی که از اونها استفاده کردن بهره ببری....نقل قول:
من خودم یک n95 چینی دیدم که دوربینش 3 بود از نظر کیفیت صدا و lcd هم خیلی خوب بود ولی معلوم نیست که تا کی دوام میاره...
بچه ها گوشی نوکلا n95 چینی کاری کرده که به دلم بشینه به این دلایل
صدای بسیار بلند
صفحه نمایش بزرگ و بسیار با کیفیت
قلم نوری
دو سیم کارت خور
دارای --- که کانال تلویزیون میگیره
مموری میکرو اس و دی بلوتوث
و خیلی چیزای دیگه....
حالا بعضی ها میگن که این گوشی اصلا به درد نمیخوره و ارزش خریدن نداره
این گوشی قیمتش 200 هزار تومنه
حالا من میخواستم ببینم که چه گوشی تو این قیمت میتونه کاری بکنه که من از این گوشی دل بکنم و به اون گوشی روی بیارم؟!
خودم که یه جورایی 6300 رو مد نظر دارم ولی نمیدونم چی کار کنم
خواهش میکنم کمک کنید!!!
همینو بگیرم یا گوشی به خصوصی پیشنهاد میکنید؟!
سلام سلام یه سوال
n95 چطوره؟
منظورم اینه که یه گوشی هست که تا چند سال عوضش نکنم آخه هر 4 ماه به 4 ماه دارم گوشی عوض میکنم
با تشکر بای
اينا همش صداي طبل تو خاليهنقل قول:
... نشي يه وقت اينو بگيي چون ريسكش خيلي بالاست و احتمال ضرر كردنت بر طبق تجربه ها خيلي بيشتر از بردت هست
من همون 6300 رو ترجيح ميدم
از لحاظ امكاناتي كه مطمئن باش حالا حالا ها راضيت ميكنهنقل قول:
ولي ممكنه تا چند وقت ديگه خز شه كه مطمئنا اگه قيمتش يه خورده پايين بياد ميشه
اگه خز شدن واست مهم نيست واست خوبه
فقط اگه از گوشيت خيلي استفاده ميكني بايد هميشه دست به شارژر باشي چون باتريش واقعا افتضاحه يه روز با استفاده معمولي به زور دووم مياره
يه مقدارم شعورش تو برگشتن از حالت لند اسكيپ به معمولي پايينه
اينايي كه گفتم همشون تجربه هاي يك دوست هست
حالا من باید چی کار کنمنقل قول:
لطفا بیشتر راهنمایی کنید:19:
سلام.
cpu گوشی n81 چقدره؟
دلمو برده بدجور.
احتمال اینکه صداش مثل 800 , 810 باشه خیلی زیاده چون در واقع اصلا این گوشی برای عکاسی ساخته شده...نقل قول:
نوکلا رو نمیدونم ولی یک گوشی هست به نام نوکیا n95 که دوربینش هم 3 هست و همه اینهایی که میگی رو هم داره ولی خریدش یک ریسکه که به نظر من به ریسکش میارزه...!!!نقل قول:
ولی اگه میخوای از نوکیا بخری به جای 6300 یک 6120 بخر که از همه لحاظ سرتره...
البته اینکه یک گوشی رو چند سال نگه داری یکم بعیده...نقل قول:
ولی تا مدت زیادی انتظاراتت رو براورده میکنه فقط اگه صبر کنی 8گیگش رو بگیری خیلی بهتره...
هم lcd بزرگتری داره . هم مشکل باتریش حل شده و هم ظاهر جذاب تری داره...
Single CPUنقل قول:
CPU Type: ARM 11
CPU Clock Rate: 369 MHz
عزيز شما بايد قيد اين گوشي هاي خوف چيني رو بزنينقل قول:
بعدشم بين اين گوشي ها يكي رو انتخاب كني :
6300
6120
v3x
w700
:31:
سلام يكي از دوستام 170 تومن حداكثر پول داره رفته گشته ميگه موتورولا تو اين قيمت خوبه بين دو تا گوشيه motorola L7 و motorola v3i مونده من يه سيرچ كه كردم تنها برتريه v3i نسبت به L7 دوربين با كيفيترش هست
و قيمتش هم 20 تومن فكر كنم گرونتره . اين صفحه رو يه نگاه بندازين لطفا مقايسه L7 و v3i از لحاظ performance يا كارايي هم فكر كنم L7 بهتره البته من هيچ كدوم رو نداشتم با سرچي كه كردم ميگم به نظر شما كدوم يكي بهتره .مهندساي گرامي كه v3i دارن تاييدش ميكنن ؟لطفا سريعتر جواب من رو بدين
کد:http://www.gsm.ir/a5.asp?brandid1=14&brandid2=14&phoneid1=553&phoneid2=557
v3i علاوه بر دوربین بهتر دارای طراحی بینظیری است...نقل قول:
که این میتونه به تنهایی نظر هر خریداری رو جلب کنه ولی در کل من v3i رو پیشنهاد میکنم...
به نظر من قبل از خرید یه نگاه به K1 موتورولا که قیمتش همون حول 170 تومنه بندازه بعد اقدام به خرید کنه تازه k1 قابلیت فیلمبرداری با رزولوشن 352*288 رو داره.نقل قول:
آیا می تونم با گوشیp990 sonyericson بدون هیچ مشکلی کتابهای الکترونیکی (با فرمت pdf & word) بخونم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
اگه گوشی موبایل هم نبود اشکالی نداره. فقط قیمتش مناسب باشه با تشکر از همه شما عزیزان
دوروود
دوستان کسی از قیمت گوشی های قاچاق اطلاع داره
مثلا n95,n73music,......
ممنون می شم به من جواب بدید
چون 90%نقل قول:
از گوشی های تو بازار مخصوصا سری ان نوکیا که ارزون شدن
قاچاق هستن
زیاد قیمتشون فرقی نداره با بازار:27:
دبلیو 580 چطوریه ؟ نسبت به دبلیو 850 از لحاظ بلندی صدا و کیفیت صدا در چه حدی هستش؟
سلام
من یه گوشی تا 500 تومن می خوام بگیرم که این مشخصات رو داشته باشه
1-حتما صفحه لمسی باشه
2-دوربینش زیاد مهم نیست
3-صداش خوب باشه
4-خوشگل شیک و باکلاس باشه
ممنون می شم جوابم رو بدبد.
بايد بزني تو خط IMATE و مدل هايي مثل KJAM و JAMIN پيشنهاد هاي من هستندنقل قول:
غیر از پاکت پیسی دیگه چی هست لطفا دوستنا دیگه هم راهنمایی کنید که واقعا موندم چی بگیرم!!