اره اتفاقا بعضی وقتا میبینی طرف نیم ساعت هست از تلگرام بیرون اومده ولی هنوز زده انلاین !!!نقل قول:
نمیدونم مشکل از چیه !؟ از کسی میدونه بگه
بیشتر تو گوشی های سامسونگ این مورد رو دیدم
Printable View
اره اتفاقا بعضی وقتا میبینی طرف نیم ساعت هست از تلگرام بیرون اومده ولی هنوز زده انلاین !!!نقل قول:
نمیدونم مشکل از چیه !؟ از کسی میدونه بگه
بیشتر تو گوشی های سامسونگ این مورد رو دیدم
سلام دوستان
یه مشکلی پیش اومده برای تلگرام لپتابم
تلگرام لپتاب من اخرین نسخه است 1.1.2 و اپدیت هم نمیشه چون میگه اخرین نسخه نصبه.
ولی از چند روز پیش که لپتابو روشن کردم کلا قابلیت ویرایش از پست هام برداشته شده!حتی اونایی که زیر 1 دیقه ارسال کردم.
و اصلا گزینه ادیت وجود نداره
همچنین قابلیت حذف پست هم فقط پست رو برای خودم حذف میکنه
قبلا گزینه ای داشت که اونو تیک میزدیم و مثلا برای طرف مقابل هم حذف میشد الان میگه فقط پست برای خودتون حذف میشه.
سلامنقل قول:
پاک کنید از اول نصب کنین حل میشه !
سلامنقل قول:
درست نشد همونطوریه!
باسه اطمینان، از سایت خود تلگرام دانلود کردی؟:n36:نقل قول:
الان وقتی روی متنی که فرستاد و تیک خورده کلیک را ست می کنی چه گزینه هایی داره؟
مثل مال من است؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چطور میشه کانال های مسدود شده را باز کرد ؟؟اصلا راهی داره؟؟
سلام دوستان خسته نباشيد
من تلگرتممو به موبايل يكي از دوستان لينك كردم حالا هر چي contact داشتم رفته تو موبايل طرف هر چي مخاطب داشته اومده تو موبايل من خواستم ببينم راهي هست برم تو تلگرام و مخاطبمو از تو تلگرامش پاك كنم شايد پاك بشه شماره هام از تو موبايلش
دوستان چطور امنيت تلگرام دسكتاپم رو بالا ببرم؟
مگه با امنیتش در حال حاضر مشکلی داری؟نقل قول:
سطح امنیت مورد رضایت شما چیست؟!
يه مدل هست امنيت دو مرحله اي بره گوشي ميذاره ميشه روي تلگرام دسكتاپم بذارمش؟نقل قول:
دو مرحله ای درواقع ترفندی بوده که دولتها برای نفوذ به اکانت کاربر استفاده میکردن و مدیریت تلگرام این ترفند رو با رمز دومرحله ای پوشش داده.نقل قول:
اینطوری که شرکت مخابرات بر فرض همراه اول میومده ارتباط کاربر رو قطع میکرده و سیمکارتشو موقتا غیرفعال میکرده بعد میومده با شمارش تو تلگرام ثبت نام میکرده و تلگرام هم براش کد ورود رو به شمارش ارسال میکرد و دولت چون به مخابرات دسترسی داشت متن پیام رو میخونده و وارد اکانت شخص مورد نظر میشده.
البته در مواقعی هم که گوشی کاربر در دست دیگران قرار میگرفت هم امکان ورود به حسب کاربریش فراهم بود.
تلگرام هم در این مرحله برای کاربرها یک رمز اختصاصی در نظر گرفته که کاربر از قبل حفظ بوده که اگر دولت از این ترفند استفاده کرد، حتی با وارد کردن کد نتونه وارد حساب کاربری فرد بشه و با پسورد مواجه میشه. این پسورد هم اگر کاربر دیگه با اون شمارش وارد تلگرام نشه 3 ماه بعد غیر فعال میشه و کل حساب کاربریش هم پاک میشه و مثل این میمونه که اصلا حساب کاربری در تلگرام نداشته
این ویژگی مربوط به حساب کاربری میشه و ربطی به نرم افزارها نداره و در دسکتاپ هم قابل فعال سازی هست. اما فقط در اولین ورود به حساب کاربری سوال میشه و در دفعه های بعدی از کاربر سوال نمیکنه.
از گزینه setting و گزینه cloud password میتونی اینکار رو بکنی.
این عمکرد بخاطر انسانیت ما ایرانیها و مورد اعتماد بودن دولت ما ساخته شده وگرنه هیچ جای دنیا از این کارها نمیکنن که بخان وارد حساب کاربری کسی بشن. :n36:
ممنون اين قسمت هست درسته؟توضيح ميدن چجوري بايد عمل كنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
این تصویر به این معنیه که شما قبلا پسورد دو مرحله ای تنظیم کردی
اینجا شما میتونی پسورد رو تغییر بدی. البته اگر رمز قبلی رو یاد هست.
این رمز در هر دستگاهی ایجاد بشه، خودش در همه دستگاهها اعمال میشه و نیازی نیست که برای هر سیستم عاملی یک رمز مجزا تعریف کنی. همینکه در موبایلت فعال هست کافیه و در دسکتاپ هم باقی میمونه
نقل قول:
خوب بايد عبارتي كه جلوي اين منو هست ترن اف باشه درسته كه پسورد عمل كنه؟
سلام دوستان
من از نسخه ویندوز دسکتاپ تلگرام استفاده میکنم
مجبوری همیشه لاگین کنم , بعد از لاگین کردن تنظیمات به حالت پیش فرض میره و مجبورم باز تنظیمات و درست کنم
میشه کاری کرد که این تنظیمات بعد از لاگین شدن ثابت بمونه و تغییر نکنه؟
آره باید Turn off نوشته باشه. که هست دیگه.نقل قول:
فکر کنم از نسخه پرتابل باید استفاده کنید! چون تنظیمات تلگرام ذخیره نمیشهنقل قول:
سلامنقل قول:
شما همیشه لاگ اوت میکنید؟
اگه لاگ اوت میکنید خب معلومه همیشه به حالت پیشفرض میره حتی کشی که در هارد ذخیره میشه همش میپره
یعنی اگر قبلا عکسی رو دیدید و رفته تو کش بعد از لاگ اوت حذف میشه و دفعه بعد بخای این عکسو ببینید مجبورید دوباره ترافیک مصرف کنید
تو اندروید تست نکردم ولی ظاهرا تو اندروید هم اگر لاگ اوت کنید تمام کش ها پاک میشن
به نام خدایی که زیباست و زیبایی را دوست دارد
با سلام و عرض احترام
ببخشید دوستان سئوالم بی ربطه اما جوابش برام خیلی مهمه. من شماره کسی رو دارم که تلگرام داره ولی حدود یک سال پیش بهش زنگ زدم گفت این شما ره در شبکه وجود نداره .آیا این شماره رو ممکنه کسی خریده باشه و صاحب فعلی خط همون کسی من قبلا می شناسم نباشه؟ چه طور میشه مطمئن بشم در اینستاگرام هم صفحه داره اما من به هیچ وجه مجاز نیستم در اینستاگرام بهش پیام بدم یه بار دیروز به شماره پیام دادم و محترمانه ازش پرسیدم آیا این خط رو شما تازه خریدید اما بدون گفتن حتی یه کلمه بلاکم کرد در ضمن سیمکارت مربوط به همراه اول هست؟ خواهش می کنم اگه راه حلی دارید بگید
دوستان عزیز پیغامی رو که برای کسی فرستادیم تا چه زمانی میتونیم پاک کنیم؟ چون من پیغام و عکس های چند هفته پیش رو نمی تونم پاک کنم:n13:
فکر میکنم 36 یا 48 ساعت !نقل قول:
دو روز.....نقل قول:
سلام
دوستان تو کانال چطور میشه یه قسمت از متن رو بولد کرد؟ یا رنگش رو تغییر داد؟
اصلا همچین چیزی هاست
سلام
دوستان من میتونم روزی 500-1000 نفر تو یه کانال عضو کنم که همه اعضا فیکه
حالا میخواستم بدونم برای یه کانال برای کسب درآمد ویو مهم تره یا اعضای بالا؟
و اینکه دست زیاد شده در کسب درآمد از طریق تلگرام, امروزه بازهم میشه درآمدی کسب کرد؟
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند
سلام من با این خطا مواجه میشم موقع لاگین
to many attempts ,try again later
همچین امنیت تلگرام تایید شده هم نیست.چون از هیچ الگوی رمزنگاری اشتفاده نکرده و هیچگونه اطلاعاتی در این زمینه نمیده.
از نظر امنیت signal از همه امنتره چون یک کد در گوشی ایجاد میکنه که منحصر بفرده و از گوشی های دیگه و سخت افزارهای دیگه اجازه ورود نمیده
خب معلومه ویو
اگه امن نبود تقریبا یک سوم جمعیت کشور اعدام شده بودند.نقل قول:
سلام:n12:
آقا من توی تلگرام ویندوز یه مشکلی دارم اونم اینکه صدای تلگرام یا همون notifications تلگرام قطع شده داخل تنظیمات خود تلگرام که همه چی درست داخل تنظیمات ویندوز هم همینطور تیک notifications تلگرام رو زدم اما باز هم مشکل دارم و وقتی پیام میاد واسم متوجه نمیشم کسی اگه میتونه کمک کنه
همچنین ایا راهی هست تنظیمات notifications در ویندوز 10 رو ریستارت کرد که به حال اولیه برگرده
ممنون میشم کمک کنید
سلام
عجیبه مگه به غیر از مدیر اصلی مدیرای فرعی یه مدیر فرعی دیگه رو ریمو کنه نباید ریمو شه؟ به دست دو مدیر فرعی ریمو شدم خودمم یکی از مدیرای فرعی هستم ولی نتونستم مدیرای فرعی رو ریمو کنم !!!! :n04:
جریان چیه؟!!! :n04:
سلام
آقا من نسخه ویندوزش رو تو کامپیوتر نصب کردم به محض اینکه یه سایتی باز میکنم تو مرورگر اینترنت اکسپلورر تلگرام واسه خودش باز میشه چیکار کنم غیرفعال بشه باز نکنه؟
فقط مدیر اصلی میتونه شما رو حذف کنهنقل قول:
سلام
من ایدی یه نفر را داشتم ولی الان اون ایدیش را تغییر داده ، ایا راهی هس که بتونم ایدی جدیدش را پیدا کنم؟
اگر قبلا باهاش چت کردید و هیستوری چت رو دارید و یا شمارش هست که مشکلی نیست وگرنه هیچ راهی نیست.نقل قول:
سیگنال یقینا از نظر امنیت بهتره ولی توی ایران مسدود شده!نقل قول:
یادمه یکجا مدیر تلگرام میگفت دلیل اینکه تماس های صوتی ما توی بعضی کشورها مسدود شده ولی بقیه سرویس ها مثل واتس اپ و اسکایپ کار میکنن اینه که ما اطلاعات رو در اختیار نهادهای ثالت نمیگذاریم. حالا همین استدلال رو میشه به سیگنال و تلگرام ربط داد.
البته تلگرام واقعا سرویس خوبیه ولی دیگه امن ترین نیست.
چرا امن ترین نیست؟نقل قول:
تماس صوتی همچین حفره امنیتی مهمی نیست که دولتها به دنبل باشن. این حرف مدیر تلگرام رو خودت دیدی یا داری نقل قول میکنی از کسی دیگه؟
سلام
من از تلگرام voice call کسی زنگ بزنه ring دارم اما وقتی جواب می دم یک بوق ممتد میاد که عملا ینی قطع
واسه من فقط این طوره یا نه ؟راه حل؟مرسی
مسدود شده در ایراننقل قول:
کسی نمیدونه تو مرورگر کجا میشه رفت غیر فعالش کرد باز نشه :n13:نقل قول:
دوستان من يه ايدي تلگرام دارم ميخوام ببندمش اما گروه هاي زيادي توش دارم چجوري متونم اين گروه ها رو به ايدي ديگه منتقل كنم؟