برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک راهنما بیشتر وجود نداره که اونم بر اساس اوبونتو نوشته شده ! به نظرم بهتره اوبونتو (۹.۱۰) رو امتحان کنید.نقل قول:
Printable View
برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک راهنما بیشتر وجود نداره که اونم بر اساس اوبونتو نوشته شده ! به نظرم بهتره اوبونتو (۹.۱۰) رو امتحان کنید.نقل قول:
سلام دوستان pppd رو چطور restart کنم؟ و اگر kill شده باشه چطور راه بندازمش؟(در خط فرمان)
این خروجی lspci تو لینوکس هست:
موتورولا جز کدوم دسته از مودم ها میشه؟نقل قول:
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Eaglelake DRAM Controller (rev 03)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation Eaglelake PCI Express Root Port (rev 03)
00:1a.0 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB UHCI Controller #4
00:1a.1 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB UHCI Controller #5
00:1a.2 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB UHCI Controller #6
00:1a.7 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB2 EHCI Controller #2
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation ICH10 HD Audio Controller
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation ICH10 PCI Express Port 1
00:1c.4 PCI bridge: Intel Corporation ICH10 PCI Express Port 5
00:1c.5 PCI bridge: Intel Corporation ICH10 PCI Express Port 6
00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB UHCI Controller #1
00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB UHCI Controller #2
00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB UHCI Controller #3
00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB2 EHCI Controller #1
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev 90)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation ICH10 LPC Interface Controller
00:1f.2 IDE interface: Intel Corporation ICH10 4 port SATA IDE Controller
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation ICH10 SMBus Controller
00:1f.5 IDE interface: Intel Corporation ICH10 2 port SATA IDE Controller
01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Radeon HD 3870
01:00.1 Audio device: ATI Technologies Inc Radeon HD 3870 Audio device
02:00.0 Ethernet controller: Attansic Technology Corp. Unknown device 1026 (rev b0)
03:00.0 IDE interface: Marvell Technology Group Ltd. 88SE6121 SATA II Controller (rev b2)
05:00.0 Modem: Motorola SM56 Data Fax Modem (rev 04)
05:03.0 FireWire (IEEE 1394): Agere Systems FW323 (rev 70)
سلام. من دبیان لنی دارم. همین هفته برای اینکه در لینوکس اینترنت داشته باشم یک مودم سازگار تهیه کردم. مودم شاتل با چیپ اینتل که دستوراتlspci , scanmodemمودم را536epمی شناسند. اما تا رفتم مراحلی را که چند بار به دقت خوانده بودم اجرا کنم متوجه شدم نمی توانم فایل درایور را دانلود کنم. تمامی لینک ها بهLinmodemsدیگر کار نمی کنند. جستجو در اینترنت برای کرنل 2.6.26 بی فایده بود. ویکی انجمن اوبونتو هم ندارد.
__________________________________________________ ______________نقل قول:
اصلا چطوري ميشه تو اوبونتو به اينترنت وصل شد جواب دقيق لطفا مرسي
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=256729&postcount=1
با سلام خدمت دوستان گرامی
من اوبونتو 9.10 را روی سیستمم نصب کردم بالاخره ÷س از دردسر های فراوان نیز مودم سیستمم را شناسایی و اون را نیز نصب کردم ( Conexant hsf modem ) حالا که میخوام به اینترنت وصل بشم به error های زیر برخورد میکنم من هم از ستور Wvdial و هم از برنامه Gnome ppp استفاده کردم که در هر دو مورد به مشکلات زیر برخوردم . از شما خواهشمندم به عنوان یک دوست بهم کمک کنید ، ممنون .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
این مشخصات را پس از دستور sudo wvdial.conf بهم داد که من مشخصات اکانت خودم را داخلش وارد کردم
[Dialer Defaults]
Init1 = ATZ
Init2 = ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
Modem Type = Analog Modem
Baud = 460800
New PPPD = yes
Modem = /dev/modem
ISDN = 0
; Phone = 9712210
; Password = 1
; Username = 1
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این ارور را پس از اینکه خواستم از طریق دستور wvdial به اینترنت وصل بشم بهم نشون داد
ali@ali-desktop:~$ sudo wvdial
--> WvDial: Internet dialer version 1.60
--> Initializing modem
.--> Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Sending: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
OK
--> Modem initialized
--> Configuration does not specify a valid phone number
--> Configuration does not specify a valid login name
--> Configuration does not specify a valid password.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پس از این مشکلات خواستم با برنامه gnome ppp به اینترنت وصل بشم که باز هم این ارور هارو داد .
WvDial: Internet dialer version 1.60
--> Initializing modem
--> Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Sending: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
OK
--> Modem initialized
--> Sending: ATM1L1DT9712210
--> Waiting for carrier
ATM1L1DT9712210
CONNECT 115200
User Access Verification
Username:
--> Carrier detected.
Waiting for prompt
Username:
Username:
--> Don't know what to do! Starting pppd and hoping for the best
--> Unable to run /usr/sbin/pppd
--> Check permissions, or specify a "PPPD Path" option in wvdial.conf
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
--> pipe failed: Too many open files
دوست عزیز لطفا از مطرح کردن سوالات خود در چندین تاپیک خودداری کنید.نقل قول:
---------------
در مورد مودم های dialup تجربه ی زیادی ندارم ولی به نظر میاد در فایل wvdial.conf قبل از Phone ، Password و Username یک علامت ; وجود داره که باید حذف بشه.
همچنین یک سری نکات در مورد wvdial رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم که بهتره انجام بدید !
در مورد gnome ppp هم قبل از اجرای این برنامه در ترمینال دستور sudo pppd رو اجرا کنید. سپس این برنامه رو اجرا کنید و به اینترنت کانکت بشید.
سلام دوستان من adsl دارم از طريق lan به اينترنت وصل ميشم ولي تو اوبونتو هم كارت شبكه را ميشناسه هم از طريق pppoeconf براش كانكشن ميسازم و كانكت ميشوم ولي تو موزيلا صفحهاي باز نميكنه اشكال از چيه كمكم كنيد !!!!!!!!!!!!
سلام.. چک کردین که تیک Offline از منوی فایل برداشته شده باشه ؟؟!
سلام
اقاي Ahmad-ra شما با مني ؟ نه چك نكردم يعني منظورت اينه تو موزيلا از منوي فايل تيك افلاين را چك كنم ؟ باشه چك ميكنم خبر ميدم
مرسي فعلا
من رفتم چك كردم درست بود تيك نداشت بعد چيزهاي ديگه هم تست كردم فهميدم تو اوبونتو اصلا اينترنت ندارم نه فقط تو موزيلا . بعد تو موزيلا 1 گزينه ديدم به اسم Error Console كه بازش كردم اين اررور توش بود :
Error: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE) [nsIXMLHttpRequest.status]" nsresult: "0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE)" location: "JS frame :: chrome://ubufox/content/startpage.html :: anonymous :: line 51" data: no]
1 چيز ديگه هم هست وقتي سي دي اوبونتو را ميذارم از توي live راحت از طريق دستور pppoeconf به اينترنت كانكت ميشم ولي وقتي نصبش ميكنم ديگه از به اينترنت وصل نميشه
شما کلا برو تو ترمینال و یه پینگ از یه سایت مثلا yahoo بگیر ببین برگشت میده یانه :
ping yahoo.com
نه برگشت نداد يعني اصلا پينگ نگرفت
سلامنقل قول:
مودم من usb هست d-link asl-200
ممنون میشم اگه راهنمای گنید
خیلی واجبه
سلام من یه سوال داشتم در مورد مودم نوت بوکم. امیدوارم جای درستی پرسیده باشم. مدلش Sony VAIO VGN-Z540PAB.
چند وقت پیش کابل مودمم به برق وصل بود و زدمش به مودمم. هرچند بلافاصله درآوردم ولی به هرحال اون تارهای سیمی داخلش ذوب شدن. وقتی با مودمم برای اتصال به اینترنت مثل همیشه شماره گیری کردم، شماره می گرفت ولی به دلیل قطعی سیم ها وصل نمی شد. حالا می خوام بدونم سیستم مودم به چه شکله؟ آیا چون شماره میگیره نسوخته و با عوض کردن صرفا همون ورودی درست میشه؟ یا کامل سوخته؟
ممنون از جوابتون
شرمنده دیر جواب میدم.. هیچ نظری ندارم مگر دوستان دیگه چیزی به نظرشون برسه بگن.نقل قول:
سلام.. نصب مودم های با پورت usb کار آسونی نیست.. تو همین تاپیک سرچ کنید نتایجی رو پیدا میکنید.نقل قول:
سلام.
من مودم رو نصب كردم و با kinternet هم connect ميكنم ولي وصل نميشه .
تويه قسمت log كانكت رو ميزنه بعد از چند ثانيه خودش discon ميشه.
مودم هم dial هست.
ممنون ميشم كه كمك كنيد...
سلامنقل قول:
خود برنامه اگر گزارش خاصی میده قرار بدید واین دستور رو قبل از کانکت شدن بادسترسی کاربر ریشه وارد کنید
درحین کانکت شدن خروجی هایی میده خروجی رو بگذاریدکد:tail -f /var/log/messages
پيغام كانكت و بعد پيغام ديس كانكت.
status is connecting.
[status is disconnected
pppt [0] died : pppd option error (exit 2
اشکال از تنظیمات نرم افزارتونه
ولی اگر kppp دارید ازون استفاده کنید راهنمای تنظیمش فکرکنم در انجمن موجوده
دوستان من یک عدد kubuntu نصب کردم الان توی مودم گیر کردم
سیستمl هم 64 بیت هست سیستم عاملم هم win 7 64bit هست و اون برنامه PCI32 توش اجرا نمی شه
ولی وقتی از طریق device manager نگاه می کنم برای مودم نوشته PCI SL2801 Soft modem
سیستمش هم kde هست من الان kppp رو تنظیم کردم ولی وقتی روی اون قسمت query میرم مودم و نمی شناسه چیکار باید بکنم؟!
خروجی این دستور را بده:
یا صفحه اول این تایپیک را بخون!نقل قول:
lspci
سلامنقل قول:
ممنون داداش خلاصه یکی جواب داد!اون پست صفحه اولم که همون اولش سر اون برنامه گیر کردم دیگه نفهمیدم چی به چیه بد بختی هم اینه که اصلا معلوم نیست این مودم به لینوکس می خوره یا نه
اینم از اون کدی که زدم (فقط خدا کنه بخوره چون خیلی دوست برم تو لینوکس بدون اینترنت ضد حال می شه)
کد:
m@ubuntu:~$
lspci
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Core Processor DMI (rev 11)
00:03.0
PCI bridge: Intel Corporation Core Processor PCI Express Root Port 1 (rev 11)
00:08.0
System peripheral: Intel Corporation Core Processor System Management Registers (rev 11)
00:08.1
System peripheral: Intel Corporation Core Processor Semaphore and Scratchpad Registers (rev 11)
00:08.2
System peripheral: Intel Corporation Core Processor System Control and Status Registers (rev 11)
00:08.3
System peripheral: Intel Corporation Core Processor Miscellaneous Registers (rev 11)
00:10.0
System peripheral: Intel Corporation Core Processor QPI Link (rev 11)
00:10.1
System peripheral: Intel Corporation Core Processor QPI Routing and Protocol Registers (rev 11)
00:1a.0
USB Controller: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset USB Universal Host Controller (rev 06)
00:1a.1
USB Controller: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset USB Universal Host Controller (rev 06)
00:1a.2
00:1a.7
USB Controller: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset USB2 Enhanced Host Controller (rev 06)
00:1b.0
Audio device: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset High Definition Audio (rev 06)
00:1c.0
PCI bridge: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset PCI Express Root Port 1 (rev 06)
00:1c.4
PCI bridge: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset PCI Express Root Port 5 (rev 06)
00:1c.5
PCI bridge: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset PCI Express Root Port 6 (rev 06)
00:1d.0
00:1d.1
00:1d.2
00:1d.3
00:1d.7
USB Controller: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset USB2 Enhanced Host Controller (rev 06)
00:1e.0
PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev a6)
00:1f.0
ISA bridge: Intel Corporation 5 Series Chipset LPC Interface Controller (rev 06)
00:1f.2
IDE interface: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset 4 port SATA IDE Controller (rev 06)
00:1f.3
SMBus: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset SMBus Controller (rev 06)
00:1f.5
IDE interface: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset 2 port SATA IDE Controller (rev 06)
01:00.0
VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Device 6899
01:00.1
Audio device: ATI Technologies Inc Device aa50
03:00.0
SATA controller: JMicron Technology Corp. JMB362/JMB363
AHCI Controller (rev 02)
03:00.1
IDE interface: JMicron Technology Corp. JMB362/JMB363 AHCI Controller (rev 02)
04:00.0
Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168B
PCI Express Gigabit Ethernet controller (rev 03)
05:05.0
Communication controller: Conexant Systems, Inc. Conexant SoftK56 Data/Fax Modem (rev 01)
m@ubuntu:~$
مودمت conexant هست
فقط باید با سوئیچهای دیگه امتحان کنی ببینی از کدوم نوعه
اقا می شه لطفا یکم واضح تر بگین من اصلا نمی فهمم چه سوئیچی رو باید امتحان کنم این سوییچ چی هست اصلا؟نقل قول:
الان این معنیش اینه که مودم من با لینوکس مشکلی نداره؟
البته ببخشین من یکم گیج می زنم همش تو همون vMware کار کردیم این آموزشیهایی هم که کار کردم چیز خاصی در این موارد نگفتن فقط چیزای ابتدایی مثل پنهان کردن پوشه و .....
===========
ویرایش:الان آموزش و صفحه اول دیدم برم ببینم چیکار می کنم
سلام
خب خوشبختانه مودم شما از نوع conexantاست ولی چون خود conexant دونوع هستن باید مشخص بشه!خب اول این برنامه را بگیر واجرا کن:
اگه راهنمایی در مورد این برنامه می خوای اینجا را ببین :نقل قول:
کد:http://linmodems.technion.ac.il/packages/scanModem.gz
در کل برنامه را که اجرا کردین خروجی فایل modemdata.txt را اینجا قرار بدین .!نقل قول:
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/DialupModemHowto/ScanModem
موفق باشین
داداش این لینکش (خود فایل و گذاشتم چون تو محیط ویندوز اینترهاش برداشته می شه و محتواش همش از بین میره )
کد:http://nzmehran.persiangig.com/ModemData.txt
سلام دوست من!
با توجه به فایل شما براحتی می تونید اون رو نصب کنید چون داخل همون فایل توضیح داده شده است :
8086:3b56 could be either a HSF or HCF Conexant modem, because of ambiguous
use of the PCI ID by modem assemblers. First try the hcfpcimodem package.
If the installation aborts, then use the hsfmodem package. Read DOCs/Conexant.txt
for details and Modem/DOCs/YourSystem.txt for follow through guidance.
Fromdownload hsfmodem-7.80.02.05full_k2.6.31_14_generic_ubuntu_i386.deb. zipکد:http://www.linuxant.com/drivers/hsf/full/downloads-ubuntu-x86.php
Under Linux unpack with:
$ unzip hsfmodem*.zip
Then install with:
$ sudo dpkg -i hsfmodem*.deb
Subsequently, the modem should be found with
$ sudo wvdialconf /etc/wvdial.conf
Edit in your personal information with:
$ sudo gedit /etc/wvdial.conf
and try dialing out with:
$ sudo wvdial.
See DOCs/Testing.txt for details.
شما مراحل گفته شده در ModemData رو انجام بده مشکلی بود بیان کنید.
موفق باشید.
ممنون دوستان درایور نصب شد ولی به اینترنت وصل نمی شه (وقتی کانکت و می زنم بعد از یه مدت قطع می شه و بدون هیچ گونه نشون دادن خطایی دوباره وصل می شه) تنضیمات kppp رو هم دقیقا مثل صفحه اول تنظیم کردم اینارم تو اون پنجره مسیجش نشون می ده
OK
ATM1L3
OK
ATDT4621614ATZ
OK
ATM1L3
OK
ATDT4621614ATZ
OK
ATM1L3
OK
ATDT4621614
سلام دوست من!
شما با wvdial امنحان کن چون wvdial لاگ بهتری نسبت به اون داره . . سپس کل لاگ رو بزار اینجا. تا جایی که یادمه مشکل از این init string هست. البته یادت نره که :
را اجرا کنی و تنظیمات رو وارد کنی.کد:wvdialconf
مودمتون هنگام وصل بوق میزنه و صدای دابالینگش میاد؟ لطف کنید این رو هم بگید.
امیدوارم موفق باشی.
سلامنقل قول:
داداش این متاسفانه رو سیستم من نصب نیست رفتم از سایت دبیان نسخه هایی که اونجا بود به سیستمم نمی خورد و پیغام خطای architecture میداد فقط یه دونش یه خطای دیگه میداد که الان یادم نیست cpu من هم core i5 هست البته نمی دونم شایدم من نسخه های بدی رو دان کردم؟!
مودم بوق می زنه یعنی اینکه مثلا رفته رو شماره گیری ولی دیگه صدای شماره گرفتن نمیاد یعنی کاملا ساکت ساکت می مونه و بعد صدای قطع شدن و دوباره وصل شدن میاد و همین جوری ادامه پیدا می کنه!
سلام دوست من!
خوب! شما به من بگو که کدوم رو نصب کردید؟ نسخه ی hsf یا hcf چون حودش اونجا تو modemdata گفته بود اگر کار نکرد نسخه ی دیگه رو هم یک امتجان بکنید و نتیجه رو بگید.
در ضمن مگه سیستم شما kubuntu نیست که میرید از سایت دبیان نسخه ها رو دانلود میکنید شما باید :
رو بسته به سیستم عاملتون یعنی ۶۴ بیتی یا ۳۲ بیتی(همون i386) بگیربد.کد:http://packages.ubuntu.com/hardy/wvdial
موفق باشید.
سلام.. بچه ها يه سوالي دارم. در مورد استفاده از مودم هاي adsl، اونهايي كه داراي پورت lan هستند روي نسخه هاي لينوكسي به خوبي كارا هستند.
در مورد مودم هاي وايرلس دار چي؟؟ در مو.رد اين مودم ها هم آيا پورت لن وجود داره تا به خوبي رو توزيع هاي لينوكسي كارا باشه؟
فرقی نمی کنه، مودم های وایرلس دار هم یا پرت lan دارند و یا usb و یا هر دو، که باز اگر lan داشته باشند، فرقی نمی کنه، و می تونی خیلی راحت کانکت شی، البته وایرلس هم بی مشکل و راحت کانکت میشه، من خونه، خودم مودم وایرلس با پرت lan دارم، پرت lan به یک سوویچ وصله، که من گاهی اوقات با کیبل به اون وصل میشم و گاهی اوقات هم که اتاق بیرون می رم به وایرلس وصل میشم.نقل قول:
سلام
من suse 11.0 دارم می خوام روش مودم اینستال کنم ولی اصلا نمی دونم چکار کنم
در مورد مودم zoltrix و یا smartAX MT882a ADSL هرکدوم رو کمکم کنید نصب کنم ممنون می شم
شما اول باید تشخیص بدبن که چیپست مودمتون چیه.
به صفحه اول همین انجمن برید !
مرسی از راهنمایی تون
از pci استفاده کردم ولی ADSL را پیدا نمی کنه
کسی مودم Huawei ADSL روی لینوکس نصب کرده که بتونه راهنماییم کنه؟ (در ضمن من تازه کارم)
سلامنقل قول:
میشه بیشتر اطلاعات راجع به مودتون بدی ؟ مدل دقیقش منظورمه