آره ، گوگل رو میزنه اوکراین!!!!!نقل قول:
والا من پارس آنلاین نداشتم و نمیدونم حجم دزدی میکنن یا نه...:n06:
Printable View
آره ، گوگل رو میزنه اوکراین!!!!!نقل قول:
والا من پارس آنلاین نداشتم و نمیدونم حجم دزدی میکنن یا نه...:n06:
نقل قول:
خب من قرار دادو بستم به زور یک ساله.... تا ببینم چطوریه امیدوارم حد اقل اکراین نزنه :n34:
نقل قول:
خب من قرار دادو بستم به زور یک ساله.... تا ببینم چطوریه امیدوارم حد اقل اکراین نزنه :n34:
سلام دوستان
من چند روز دیگه قرارداد اشتراکم تموم میشه . میخاستم بدونم ترافیک باقیمانده به دور بعد منتقل میشه یا نه ؟
جزئیات ترافیک هم بدین شرح است:
12 گیگ مربوط به خود قرارداد هست
بعدش یه 17 گیگ یکجا به صورت جدا خریداری شده
بعدش هم یه 2 گیگ استاتیک پارس جایزه داد
در حال حاضر هم حدود 7 گیگ مونده واسم
حالا میخاستم ببینم هنگام مصرف هم به همین ترتیب کم میشه از اکانتم؟
استاتیک رو که یادمه نوشته بود منتقل نمیشه حالا سوال اینجاس که با این ترتیب که بالا نوشتم این 2 گیگ مصرف شده یا نه ؟
تست سرعت پارس آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط صبح ها تا این سرعت میره بعد ظهر ها در حد 20 کیلوبایت هست.تست دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت همین الان پارس آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این داغون تر هم میشه تا چند ساعت دیگه
لطف میکنین یک تست هم از سرور های خارجی بگیرین ؟ شما تو صفحه باز کزدن هم مشگل دارین ؟ پینگ یاهو رو چند میزنه ؟ نوع سرویستون چی هست ممنوننقل قول:
پارس برای بنده هم چند هفته ای میشه افتضاح شده (256 محدود)
زنگ میزنم پشتیبانی میگه سرویس 256 داری سرعتت زیر 30 بیاد زنگ
بزن الان که 80 کیلوبایت دانلود میکنی از سرتم زیاده
من پارس آنلاین 128 دارم در اصل مال دوستمه نمایندگی ایرانسل داره تست گرفتم.آره درست میگی صفحه هم میخوام باز کنم مشکل دارم خیلی بیش از حد سرعتش پایینه نمیدونم دلیلش چیه فقط صبح خوبه بقیه ساعات داغون هست.نقل قول:
منظور شما از پینگ یاهو چی هست لطفا
این ترافیکی که واسه شما مونده به دوره بعد منتقل میشه.نقل قول:
منظورم هست که وقتی داخل cmd پینگ سایت یاهو رو میزنید چی میده ؟ راجب مشکلات با پشتیبانی صحبت کردین ؟ چی گفتن ؟نقل قول:
16 مگ پارس که تبلیغشو میکنه اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله من تموم شد ولی 10 مگ بود تست گرفتم مشهدنقل قول:
چند تا آیپی دادن تو اینترنت آپشن یه جا وارد کردم بازم ولی سرعت یه لحظه خوب میشه بازم داغون میشه.خودشون از اونجا اومدن تو سیستم میگن مشکل از مرکز مخابراتی شما هست پر شده ظرفیتش.میگن نامه اداری دادیم منتظر باشین.الان 2 ماه بیشتر شده هیچ تغییری نکردهنقل قول:
در خواست تخلیه فرستادم
گفت احتمالا فردا تخلیه میشه
اگه اون 5 روز اضافی تو سایت رو فعال کنم (فقط واسه چند تا پیج باز کردن و اینا ) ممکنه تو روند تخلیه مشکلی ایجاد بشه ؟
فکر کنم به عنوان بدهی با شما حساب کنند، همراه با هزینه تخلیه ... من باشم این کار رو نمی کردم.
آقا از پارس داری می ری کجا؟؟؟
من خیلی وقته شبانه ندارم ولی به خاطر سرعت پارس که خوبه می ترسم برم جای دیگه...
آسیاتک می ری شما؟
به فکر اون پرداخت بدهکاری هم باش :n02:نقل قول:
اینها موقع تخلیه می بینن طرف داره استفاده می کنه و میگن بزار یه ذره بیشتر طولش بدیم :n02:
نقل قول:
سلام
من به عنوان اینترنت منزل و مغازه پارس آنلاین دارم ولی راضی نیستم البته از پارسال
از سال 88 خدماتش رو داشتم یک سال عید 5 روز 24 ساعت ترافیک رایگان اعلام کرد کلی دانلود کردم
ولی از پارسال نه تنها ترافیک رایگان برداشت حجم دزدی هم شروع کرد:n04:
به اسم اینترنت 10مگ من با سرویس مغازه فقط سایت های قیمت های طلا-دلار بود رو دسکتاپ اتوماتیک رفرش میشد طی 2روز 1 گیگ مصرف کرد زنگ زدم پشتیبانی میگم که این چه وضعشه در جواب میگه شما صفحه رو سریع تر لود کنی حجم بیشتر مصرف میشه به حق حرف های ندیده و نشنیده
ولی کلا شرکت باهالی هست سرویس 128 هم پهنای باند رو 2mg میبنده
حتی برای من که مشتری قدیمی بودیم مغازه رو 10mg بسته ولی حجم خوری داره مجبورم کرد بگم رو همون 2mg محدود کنید خیلی تابلو داره کار میکنه
در فکر نقل مکان هستم کلی هم دانلود دارم نمیدونم چیکار کنم ولی از نظر سرعت الحق و النصاف نمرش بین همه سرویس دهنده ها 20 هست ولی هزینش با جیب ما سازگار نیست
سلام ؛ 128 نامحدود ، اگه سرعت هدیه اش ( 2 مگ ) تموم بشه سرعت چند میشه ؟ تو سایت گفته سرعت اسمی ؛ یعنی 128/8 میشه 16KB ؟!
بله میشه ۱۶نقل قول:
سرویس 10 مگ من
سرعت دانلود 1مگ در ثانیه
ping های زیر تو کامپیوتر من اینه چطوره؟ سرعتش
ping 4.2.2.4 225ms
ping 8.8.8.8 240ms
پینگ پارس آنلاین همین الان یهویی
در مورد اینکه با جیب کسایی که دانلود میکنن نمیسازه به شدت موافقمنقل قول:
ولی من تا چند روز پیش که ازشون سرویس داشتم خدا وکیلی حجم دزدی و اینا نداشت اصلا حتی خیلی وقتا یک مقدار کمتر از چیزی که مصرف میکردم واسم حساب میکرد. کلا قبل از برداشتن شبانه واقعا نسبت به بقیه سرویس دهنده ها سر تر بود ولی خوب خرابش کردن . حتی تخفیف 3 ماهه به بالاتر سرویسهای 128 و 256 و 512 نامحدود رو هم برداشتن !
شما یه نرم افزار مدیریت اینترنت مثل NetWorx یا BW meter نصب کن تا گزارش دقیقی از مصرف اینترنتت داشته باشی
آی پی شما از37 شروع میشه یا 91نقل قول:
سلام دوستان
دیشب نه کلش اف کلنز بالا میومد نه لاین نه وایبر و...
ولی گوگل باز میشد و سرعت دانلودم رو 500 kb/s بود :n41:
احتمالا تا اخر تابستون اینترانت خواهیم داشت :n21:
با اینکه اصلا دل خوشی از پارس ندارم اما تست داخلی زیر هم خالی از لطف نیست
سرویس 4 مگ
منم این سرویس نامحدود 256 آخر این ماه تموم بشه تمدید نمیکنمنقل قول:
من در مغازه چون بیشتر اوقات پنجره ها روی سایت های برابری ارزها و سکه و طلا هست بصورت اتوماتیک رفرش میشه دقیقا شب قبلش 1gb شارژ کردم فردا بعد از ظهر تموم شد فقط به خاطر اینکه پهنای باند زیاد شده بود:n27:
همه رو چک کردم تو سایتشون مصرف ترافیک تو 24 ساعت چک کردم تو ساعت های که فقط 2 تا سایت رفرش میشده ترافیک کم شده بود
اینم از این سرویس نامحدودی که دارم سرعت آپلود بیشتر از دانلود هست عجیب هست باسم
نامحدود:
128 قیمت 30 سرعت بعد از منصفانه 15 و در بعضی مناطق 30
256 قیمت 50 سرعت بعد از منصفانه 36
512 قیمت 90 سرعت بعد از منصفانه 60
خب سرویس اول و دوم واقعا افتضاح و سرویس سوم خوبه اما قیمت خیلی بالاست
کارمندان عزیزی که در تایپیک مشغول هستند لطفا پیشنهاد بنده را به اطلاع رؤسا برسانید
یک سرویس 384 با قیمت حدودی 70 تومن در این لیست جایش خالی است
لطفا مرقوم بفرمایید این سرویس را حتما بگذارن و گدا بازی هم در نیاروند و سرویس 384 را بعد از منصفانه روی 45 تا 50 ببندن
اینترنت 16 مگابیت پارس آنلاین !
امشب چرااین طوریه؟
کشش خطم از12 امده رو4
چیکار کنم مشگل ازکجاست؟
با سلام خدمت همه دوستان یک سوال داشتم و اینکه پینگ داخلی صبانت برای گیم آنلاین در خوزستان و از همه مهمتر آبادان چنده؟!
و میخواستم 128 نامحدود بگیرم به درده گیم میخوره بعد از 10گیگ دانلود کردن؟!
چه پینگی داره تاحالا ندیدمنقل قول:
دقیقا شبیه نت من شده.سرعت در حد 20 کیلوبایت 17 هم میادنقل قول:
شما وضعیت خطتت چطوری شده؟نقل قول:
دان استریمت امده پایین؟
قارت آنلاین هم برای من داغونه
زنگم که میزنم به پشتیبانی میگه بالای 30 کیلو سرعتت هست مشکلی نداری
چون 256 محدود دارم .
دوستان وضعیت خطتتون رو از مودم چک کنید ببینید نویز نگرفته خطتتون؟
من خطم تا12 مگ میکشید روی 9 بود هیچ مشکلی مداشتم ولی الان میبنم خطتم اومده روی 4 مگ کشش خطتم هم همین قدره
امشبم باز بزحمت میشه حتی تست گرفت
برای من نزدیک اواخر قرار داد نویز به حدی زیاد شده بود که خط همیشه down بودنقل قول:
بعد از تماس با پشتیبانی و کم کردن ریت روی 4 مگ به زحمت وصل شد اما بعد یک روز دوباره عادی شد
شاید در حال تغییر سیستم ها هستند با پشتیبانی تماس بگیرید شاید کارتون راه انداخت
اینجا تاپیک پارس آنلاینه سوالتونو باید تو تاپیک صبانت بپرسیدنقل قول: