شما باید مادربورد رو ریستارت کنید تا تنظیمات بوت به دیفالت برگرده...نقل قول:
برا این کار یا از در آوردن باتری مادر بورد (حدودا 5-6 دقیقه ونه کمتر)ویا از جامپر مخصوص این کار استفاده کنی...
Printable View
شما باید مادربورد رو ریستارت کنید تا تنظیمات بوت به دیفالت برگرده...نقل قول:
برا این کار یا از در آوردن باتری مادر بورد (حدودا 5-6 دقیقه ونه کمتر)ویا از جامپر مخصوص این کار استفاده کنی...
دوست من صفحات اول همینجا اطلاعات خوبی دارن...نقل قول:
نکن این کارو احتمال سوختن رمت هم وجود داره...نقل قول:
رم که به این راحتیها نمیسوزه!! اگه زیادی اورشون کنی سیستم ریست میشه یا اصلن بالا نمیاد و خودت متوجه میشی و باید تنظیمات را تعدیل کنینقل قول:
امکانش هست بعد از اورکلاک و اعمال ولتاژ زیاد زیاد رم ها افزایش دما پیدا کنند و Memory CHip ها آُسیب ببینند!
میشه در مورد این اعداد رم کسی یه توضیحی بده. مثلن 19-8-8-8 یعنی چی؟
چرا این اعداد هر چی باس رم بیشتر میشه اینارم بیشتر میشن؟
کمتر باشن بهتر هست یا بیشتر؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه در مورد این اعداد رم کسی یه توضیحی بده. مثلن 19-8-8-8 یعنی چی؟
چرا این اعداد هر چی باس رم بیشتر میشه اینارم بیشتر میشن؟
کمتر باشن بهتر هست یا بیشتر؟
توضیحاتش مفصل است
فقط این رو بدون به این ها می گن تامینگ رم
و یکی از ملاک ها برای خرید رم هم بعد از باس یا با باس حساب می شه
و هر چقدر پایین تر باشه سرعت رم بالا تر خواهد رفت
مثلان ما در مدل باس 800 دو نمونه تامینگ دارم
4.4.4.12
5.5.5.15
البته 5.5.5.18
رو هم داریم
بهترین تامینگ 4.4.4.12 در باس 800 هست
البته یک سری رم ها خوب هستن که همین باس 800 رو با تامینگ 3.3.3.9 اجرا می کنند
البته یک سر رم ها ضعیف دیگه هم هستن که همین باس رو با 6.6.6.18 اجرا می کنند( برای ارزان تر شودن رم )
خلاصه رم ها همین جور که باسشون میره بالاتر تامینگشون هم باهش میره بالاتر
مثلان باس 1066 اگر رم خوبی باشه و همچنین رم متوسط
با تامینگ 5.5.5.15 یا 5.5.5.18 اون رو اجرا می کنه
ولی متاسفانه سری رم ها ddr3 از باس 1066 شروع شودن متاسف بودنش به خاطره باسشون نیست به خاطره تامینگ افتضاح که دارن
مثلان همین باس 1066 رو که رم های ddr2 با تامینگ 5.5.5.15 اجرا می کنند همین فرکانس یعنی 1066 در رم ها ddr3 طبق اون عکسی که دوستمون اون بالا گذاشته 7.7.7.20 است ( تفاوتشون اینکه ولتاژ ddr3 کمتر از ddr2 است) و البته مثالی دیگر هم وجود دارد که خودتون برید مطالعه بفرمایید
برای همین هست که دوستان برای خرید رم ها ddr3 پیشنهاد می کنند باس 1600 به بالا رو بخرند چون در اون حالت تفاوتشون رو می شه فهمید
با تشکر
من باس رو از 1333 به 1600 تغییر میدم ولی تایمینگ از 24-9-9-9 به 24-11-11-11 تغییر میکنه
چطور میشه اور کرد که تامینگ هم تغییر نکنه(من فقط DRAM Frequency رو افزایش میدم)
سلام ,
ببخشید میشه بگید این اعداد تایمینگ رو در کجای setup باید وارد کرد؟
سلام
من نميتونم cpuم رو اور كنم با مين 8I945PL-G و P4 CPU 3.00 با كوچكترين تغيير FSB در بايوس به محض روشن كردن به مقدار ديفالت برميگرده.و با اور از طريق ويندوز صفحه فريز ميشه و سيستم هنگ ميكنه بايوس مين رو هم آپديت كردم كه درست نشد
لطفا راهنمايي كنيد
سلام من سیستمم رو تا 15% بیشتر نمیتونم پایدارش کنم تازه اینم زیاد مطمئن نیست
چون ht link میره بالا تا 1180 اینجوریا و من تو تنظیمات مادر بوردم فقط ولتاژ ht link رو میتونم عوض کنم نه چیز دیگه ای
بایوس رو هم اپدیت کردم
چطور میتونم پایدار کنم . من دیدم که همین cpu رو تا fsb 250 و ht 1000 پایدار کردن ولتاژ cpu رو هم عوض نکرده بودن .
تنظیمات مادر بورد من فقط fsb و Multiplier و pci و ولتاژها قابل تغیرند فقط . ht link رو میشه با ولتاژش کنترل کرد؟
من مبتدی هستم...
نظری ؟ کمکی ؟ پیشنهادی ؟
چرا كسي جواب نميده:19:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
من باس رو از 1333 به 1600 تغییر میدم ولی تایمینگ از 24-9-9-9 به 24-11-11-11 تغییر میکنه
چطور میشه اور کرد که تامینگ هم تغییر نکنه(من فقط DRAM Frequency رو افزایش میدم)
شما اول از همه باید بگیید که مدل مادربرد شما چیه
بعد دوستان در هر دو سری مادربرد ایسوس و گیگا بایت
قسمتی هست که تامینگ رو از حالت اتوماتیک به حالت دستی می ببره
فقط دوست من دقت بفرمایید تغییر تامینگ رم باید شما از قبل یک سری اطلاعات در مورد تامینگ بلد باشید
و معمولان کم و زیاد کردن تامینگ رم همرا است با کم و زیاد کردن ولتاز رم است
و نکته بعدی اگر شما مثلان فرکانس رمتون رو بزارید رویه 1600 بعد تامینگ شما بجایی اینکه( مثال چون من با تامینگ رم ddr3 اشنایی زیاد ندارم) بجایی اینکه فرکانس رمتون رو بزارید رویه 11.11.11.24 بزارید رویه 12.12.12.24 اون وقت نتایج برعکس می شه و سرعت پایین میاد در واقع شما با این کار تنظیمات رو باهم زدید و نتایج کاملان برعکس گرفتید پس همیشه باید یک تامینگ خوب با یک فرکانس خوب رو انتخاب کنید تا نهایت سرعت رو داشته باشید
دوست من نکته بعدی که باید خدمتون بگم
اگر می توانید برنامه زیر رو دانلود بفرمایید
everest
نسخه اخرش فکر کنم 5.1 باشه
این برنامه کاربردش اینکه مشخصات سخت افزار و دما سیستم شما رو می نویسه
و از قابلیت خوب دیگه که داره تست گیری رم در 4 حالت READ COPY WRITE LATENCY که شما می توانید مقدار رد و بدل شود اطلاعات و سرعت رم خودتون رو با حتا کوچیکتر تغییر ( در اورکلاک رم ) ببنید
LATENCY سرعت رد و بدل شودن اطلاعات است که با nm نشون داده می شه و هر چقدر کمتر باشه بهتر است
READ COPY WRITE خواندنی ، کپی ، رایت اینها هر چقدر بالاتر باشند بهتر هستن و MB یا مگابایت نشون داده می شند
برنامه رو که دانلود کردید به سربرگ بنچ برید و به چهارت اولی مراجعه کنید
با تشکر
سلام دوستان
میخواستم سیستمم رو اور کنم
حرفه ای نیستم
مشخصات سیستم من اینه
P5Q Pro
Q9400
2GB *2
HD 4870
GP 535 A
Tuniq 3
صفحات اول رو هم خوندم ولی خوب میخوام یکی دقیق بهم بگه چکار کنم.
خیلی ممنون.
رکورد اورکلاکینگ Processor های Quad Core توسط AMD دوباره شکسته شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت تامز هاردوار خبر از شکسته شدن این رکورد و رسیدن به فرکانس 7.1 توسط Processor AMD PhenomII 955BE و مادربرد Asus M4A79T-Delxue داد.
رکورد Q6600 B3 چیه با Air Cooling ?!
سلام
این اورکلاک توسط Johnny Bravo ثبت شده.مادربردش هم P5K Deluxe/WiFi-AP بوده.نقل قول:
رکورد Q6600 B3 چیه با Air Cooling
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا 5 گیگاهرتز و خورده ای.
سلام
چجوری باید بفهمیم سیستم بعد از اور پایدار هست یا نه
راستی باس رم کجا نوشته میشه یعنی تو محیط ویندوز از کجا بفهمم باس رمم چقدره؟روی رم که نوشته
800
up to
1066
من q9400 رو فعلا تا 3 اور کردم.....
سیستمم اینه
P5Q Pro
Q9400
2GB *2
HD 4870
GP 535 A
Tuniq 3
دمای فعلی سی پی یو 50 درجه است
بنظرتون باید برای cpu یه خنک کننده حرفه ای بگیرم؟
بسیار عالی.نقل قول:
از تب Memory برنامه CPUZ میشه فرکانس لحظه ای رمتون رو ببینید، از تب SPD هم می تونید پروفایل های تایید شده رم رو ببینید.
برای پایداری از نرم افزارهایی مثل Orthos یا OCCT استفاده کنید و بگذارید CPU برای مدت طولانی در 100% Load کار کنه. دما رو هم در اون شرایط ببینید.
تو تب مموری نوشته 500
البته بعد از دستکاری تو بایوس
قبلش 400 بود!
چقدر من برنامه دانلود کردم....!اوکی الان اینارو هم میگیرم.
سلام
من سی پی یو رو تا 3.68 اور کردم
تو سیستم properties مینویسه 3.68
ولی تو cpu z
همش متغیره یبار 2760 مینویسه ولی بعدش تغییر میکنه به 3680
فکر کنم مشکل از برنامه باشه راستی دما هم خوب رفته بالا
شاید فردا پس فردا رفتم یه خنک کننده گرفتم
الان دما با pc wizard 2008
53.5 درجه
با Real Temp 3.00
58 درجه
برنامه مشکلی نداره این حالت برای کاهش مصرف پردازنده و کم شدن دمای پردازنده در مادربرد طراحی میشه تا عمر قطعات بیشتر بشوند در هنگام استفاده فرکانس اصلی پردازنده رو نشون میده و در بیکاری میزانی که بصورت استاندارد مادربرد هست برای کاهش مصرف انرژی
سلامنقل قول:
سلام
من سی پی یو رو تا 3.68 اور کردم
تو سیستم properties مینویسه 3.68
ولی تو cpu z
همش متغیره یبار 2760 مینویسه ولی بعدش تغییر میکنه به 3680
فکر کنم مشکل از برنامه باشه راستی دما هم خوب رفته بالا
شاید فردا پس فردا رفتم یه خنک کننده گرفتم
الان دما با pc wizard 2008
53.5 درجه
با Real Temp 3.00
58 درجه
دوست عزیز کلا با فنهای استوک اور 0.9 تا 1.1 خوبه و اور شما هم خوب بوده ولتاژ و fsb؟رم رو هم اور کردید؟اون تفاوت 2.7-3.6 هم به خاطر بیکاری پردازنده هست یه اپلیکیشن که باز باشه رو همون 3.6 خواهد بود.و بله دما هم ولرمه!یا یه آهنگ هوی متال!؟ بزارید و دور فن رو زیاد کنید یا یه خنک کننده خوب بخرید که شاید بشه به فرکانس بالاترهم فکر کرد!اگه مادریردتون ایسوزه از پیسی پروب استفاده کنید اگه نه همون ریل تمپ خوبه که البته دمای هسته ها و پردازنده رو جدا چک کنید. هوای دمای مین رو هم داشته باشید.
سلام عزیز
این یه چنتا عکس از cpu -z
ببینید اگه ممکنه نظرتون رو بگید.....بصورت استاندارد بردم بالا یا اشتباه!
رم رو هم نمیدونم شاید این وسط ها یه بلایی سرش آوردم!رم اور میشه چیش بالا میره ...باسش؟باس رم من روش نوشته بود
800
up to
1066
دور فن رو چجوری میتونم کم و زیاد کنم؟الان هم فکر نمیکنم خیلی کم باشه! 3125
دمای سی پی یو تا چند باشه خوبه؟
یعنی بالاتر از اون خطر داره
بعد اگه سی پی یو با یه دمای بالایی(البته نه خیلی بالا) برای مدت زیادی کار کنه امکان سوختنش هست؟
چون من خیلی کم سیستم رو خاموش میکنم!شاید بیکار بوده ولی معمولا خاموش نمیکنم.
سلام
سیستم من اینه
Mother : MSI P31 Neo V2
CPU : E7300
RAM : 2 GIG King
VGA : 3650 DDR3
می خواستم بدونم که واسه اور کردن خوب هست یا نه؟
اگه می شه اورش کرد کسی از دوستان حرفه ای می تونه کمکم کنه؟
سلامم..بنظرم سیستم شما اندازه ی کافی قوی هستش و تنها زمانی باید اور دائمی شه که نیاز واقعی به اینکار داشته باشین مثلن واسه محاسبات سنگین و تا حدی هم گیم.. البته سیستمهای یخورده قدیمی بحثشون فرق میکنه و لازمه اور شن تا بتونن کارهای امروزه را درست انجام بدن..نقل قول:
نوشته شده توسط alex_pk
CPU هم خیلی بندرت پیش میاد بسوزه چون دماش بالا بره کرش میکنه نه اینکه بسوزه.البته رم ضعیف زودتر آسیب میبینه
دمای فعلیش زیادی بالا هستش شما با occt یا super pi یا Burn it test یا sandra بذاری زیر بار سنگین تست شه بنظر من با این دما که ولتاژ هم ندادی اونوقت کرش کردنش حتمیه در هر حال تست پایداری باید انجام بدهی..
سلام
سی پی یو اگه یه مقدار بالاتر بود تو بازی ها بهتر بود.
البته من اینقدر نگهش نمیدارم فقط میخوام تست کنم... برای آینده مفیده!
احتمالا تا 3 اور میکنم.
کرش یعنی چی؟
ممنون.
تا 3GHz خوبه و نیاز به فن بزرگتر نداره حتی با گرمای تابستان ولی همونطور که گفتم با سرعت استانداردش هم پردازنده ی قویی هستش.فن خوب خواستی بگیری تونیک تاور Tuniq tower 120 کارش خیلی عالیهنقل قول:
کرش یعنی ریست شدن=ناپایداری..
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یک سیستم قدیمی با این مشخصات داریم / برای اور کردن چه باید بکنیم / لطفا در صورت امکان راهنمایید کنید.
بورد: ایسوس P4B533-X
رم: 256 - باس 266
CPU هم: Intel Celeron 2 GHz
ممکنه راهنمایی کنید.
متشکرم
سلامنقل قول:
سلام عزیز
این یه چنتا عکس از cpu -z
ببینید اگه ممکنه نظرتون رو بگید.....بصورت استاندارد بردم بالا یا اشتباه!
رم رو هم نمیدونم شاید این وسط ها یه بلایی سرش آوردم!رم اور میشه چیش بالا میره ...باسش؟باس رم من روش نوشته بود
800
up to
1066
دور فن رو چجوری میتونم کم و زیاد کنم؟الان هم فکر نمیکنم خیلی کم باشه! 3125
دمای سی پی یو تا چند باشه خوبه؟
یعنی بالاتر از اون خطر داره
بعد اگه سی پی یو با یه دمای بالایی(البته نه خیلی بالا) برای مدت زیادی کار کنه امکان سوختنش هست؟
چون من خیلی کم سیستم رو خاموش میکنم!شاید بیکار بوده ولی معمولا خاموش نمیکنم
اولین ولتاژی که پایداری ایجاد کنه رو باید به صورت سعی و خطا (تجربی) پیدا کنی و بیشتر از اون ولتاژ ندی که دما بیخودی نره بالا.
(The Intel recommended voltage is 1.3675 at most.)
م هم بله با پردازنده های اینتل میشه اور بشه میشه نشه یعنی اگه draf رو اتومات کنید روی همون 800 کار می کنه اگه نه بسته به مقدار اور پردازنده اونم زیاد میشه که باید منوال (بسته به برند و مدل رمتون و اینکه تو چه فرکانسی بدون مشکل کار می کنه) تنظیمش کنید مثلا 800 به 900 بهد باید یکم هم ولتاژ رو براش بالا ببرید اونم فقط در حد پایداری که با مم تست (بوتیبل) تست بگیری مشخص میشه دور فن رو می تونی اتومات خود ایسوز (AI>>>Q-FAN)تنظیم کنه سه حالت داره performance-optimal-silent یا با همون پی سی پروب تنظیمش کنی نرم افزار زیاده!
الانم که کم زیاد نیست!اگه از صداش مشکلی نداری بیشترش کن!فقط مواظب باش کیس به پرواز در نیاد(اون تاپیک رو هم خوندم بیخیال خنک کننده آبی شو یه ایر کولینگ خوش قیمت مثل همون تونیک تاور بخر)
یه فاصله 20تا حداکثر10 درجه با دمای tj max باید داشته باشی
...کف کردم!
Q9400-O.C:
سوختنم که دوستمون گفت اکثرا نه چون سیستم ریست میشه یا با یه نرم افزاری چیزی بهت هشدار میده ولی رم ممکنه اصلا سیستم بالا نیاد یا با یه پروسس کوچیک فاتحه!کلا اور رم کم اثر و پر خطره!
برای اکثر بازی ها همون 3-3.2 کاملا جوابگو هست!نقل قول:
سی پی یو اگه یه مقدار بالاتر بود تو بازی ها بهتر بود.
کلا بسته به نیازت اور کن
سلام برادر مینت یکم ناجوره!پاورت چیه؟بدون مشکل باید تا 3.5 بری(با فن استوک) ولتاژش هم1.15-1.2 رم هم 860-900 با 1.84-1.86نقل قول:
سلام
سیستم من اینه
Mother : MSI P31 Neo V2
CPU : E7300
RAM : 2 GIG King
VGA : 3650 DDR3
می خواستم بدونم که واسه اور کردن خوب هست یا نه؟
اگه می شه اورش کرد کسی از دوستان حرفه ای می تونه کمکم کنه؟
بیشترش به شدت خطرناکه!برند /مدل جالبی نیست!
گرافیک رو هم یه مختصر اور کن در کل یه تاثیر محسوس خواهی داشت
سلامنقل قول:
سلام
یک سیستم قدیمی با این مشخصات داریم / برای اور کردن چه باید بکنیم / لطفا در صورت امکان راهنمایید کنید.
بورد: ایسوس P4B533-X
رم: 256 - باس 266
CPU هم: Intel Celeron 2 GHz
ممکنه راهنمایی کنید.
متشکرم
دوست من زیاد رو اور این سیستم و تغییر پرفرمنس بعدش حساب نکنید مخصوصا رم که اصلا اور نشه بهتره اما پردازنده رو بتونی 2.8 -3 برسونی پایدار خوبه آموزش کلی اور کلاک هم تو هم تاپیک موجوده سرچ کنید(چون برای هر مدل مین و پردازنده و رم و ...تفاوتهایی وجود داره دوستان یه نسخه کلی پیچیدن!)
سلام
ممنون arbabe.sayeha عزیز
فردا احتمالا میرم تونیک تاور بخرم.
اور رو برای یادگیری انجام میدم
مطمئنا تو آینده بدردم میخوره چه بهتر الان یاد بگیرم!!
وگرنه احتمالا روی 3 میذارم بمونه
راستی من اصلا به ولتاژ دست نزدم فقط دوتا چیز رو تغییر میدادم:
Dram Frequancy
FSB Frequancy
بازم ممنونم از توضیحات کامل شما
avecina عزیز
من یه چنتا عکس از این مدلی که گفتین پیدا کردم
اون قسمت مسی روی سی پی یو میره؟
بعد اینی که نور آبی داره چیه؟
این مدلش این شکلیه؟یعنی موقع روشن بودن نور آبی داره؟
اگه همینجوری نور آبی داشته باشه که خیلی خوشکله
سلامنقل قول:
سلام
ممنون arbabe.sayeha عزیز
فردا احتمالا میرم تونیک تاور بخرم.
اور رو برای یادگیری انجام میدم
مطمئنا تو آینده بدردم میخوره چه بهتر الان یاد بگیرم!!
وگرنه احتمالا روی 3 میذارم بمونه
راستی من اصلا به ولتاژ دست نزدم فقط دوتا چیز رو تغییر میدادم:
Dram Frequancy
FSB Frequancy
خواهش
برای اصلاح!الگوی مصرف جدا اورکلاک امری واجب است.(تا بتونیم بیشتر به مردم ستم دیده جهان کمک کنیم!و...)
...
خب بهتره که ولتاژ اتومات نباشه یعنی کمترین مقدارش که پایداری داره رو انتخاب کنی که هم مصرفش کمتره هم عمر قطعه بیشتر و دما هم بیخودی افزایش پیدا نمیکنه.
(به قول آرمان : کنترل دما در اورکلاک!)
اونم زمانی که روشنه نور آبی داره (؟)واگه کیس گلس داشته باشی که خیلی خوشگلتر میشه!
سلام
بازم ممنون
بعد اینا به همه مین بردها میخورن؟
تو همه کیس ها هم جا میشن؟
P5Q Pro
Q9400
2GB *2
HD 4870
GP 535 A
Tuniq 3
سلام
من وقتی فرکانس رو روی 3.8میزارم روی ولتاژ1.42پایدار میشه .فکر میکنید زیاد نیست ؟
دما هم میره طرفای 75_78که فکر کنم خطرناکه.
به نظره شما از چه فنی استفاده کنم که دما از 62_65بیشتر نشه ؟
ولتاژ nbوsbرو روی چند بزارم؟
خواهش میکنم کمک کنید :19::10::10:
سلامنقل قول:
سلام
بازم ممنون
بعد اینا به همه مین بردها میخورن؟
تو همه کیس ها هم جا میشن؟
P5Q Pro
Q9400
2GB *2
HD 4870
GP 535 A
Tuniq 3
بله با مین و کیس شما هیچ مشکلی نداره
سلامنقل قول:
سلام
من وقتی فرکانس رو روی 3.8میزارم روی ولتاژ1.42پایدار میشه .فکر میکنید زیاد نیست ؟
دما هم میره طرفای 75_78که فکر کنم خطرناکه.
به نظره شما از چه فنی استفاده کنم که دما از 62_65بیشتر نشه ؟
ولتاژ nbوsbرو روی چند بزارم؟
خواهش میکنم کمک کنید
بله (تقریبا!)زیاده مخصوصا با اون p35.و بله دمای عادی 75-80 قطعا غیر طبیعی!و خطرناکه!چون فول لودش دیگه از 100 میزنه بالا اگه فرصت بشه!باز اگه منظورت دمای عادی 65 هست که بالای اگه لود منظورت بوده اون 70-75 گرمه و در آستانه خطر!فن هم چقدر بودجه می خوای بزاری!؟زیاد ارزش نداره همین فن استوک و 3.5 خوبه برای 7300.اون ولتاژها هم برای همون 3.5 دیفالت خوبه تغییرش نده رمت هم اگه کیست خنکه و گینگستون اصیله شاید بتونی به 800 فکر کنی.ولی دیگه پاورت پر فشار میشه!ولتاژ12؟5؟3.3؟
با تشکر از ارباب عزیز
من دیشب امتحان کردم الان fsbروی 400هستش ورمها هم با ولتاژ1.90پایدار شدن روی باس 800
ولی خدایی تا 4گیگا هرتز راحت میره .حیف نیست روی 3.5کار کنه.منظور از دمای 75روی بازی gta ivبعد از نیم ساعت با جزییات بالا.
البته با اورست دما به 78میرسه در حالت 100درصد لود.فن هم 20_30تومنمیتونم خرج کنم .فقط میخوام تا 4بکشه دماشم زیر 65باشه.
متشکر
دوست من شما یک فن ocz بخر همون که فن 12 سانتی روشه فکر کنم حدود 35 تومان باشه اونوقت راحت تا 4.2 اورش کننقل قول:
من خودم e7200 که حدود 0.2 گیگاهرتز از cpu شما کمتره با فن معمولی توی فصل سرما تا 3.75 اورش کرده بودم الان هم بخاطر گرما رو 3.5 راحت کار میکنه
در ضمن برای اور کلاک شما باید دمای هسته ها رو اندازه بگیری نه دمای cpu :46:
منم منظورم دمای هسته ها بود نه سی پی یو .من با real temp دما رو میگیرم.
سلام
من تونیک تاور رو گرفتم
خیلی هم خوشگله!
الان دما
46
46
51
51
Q9400
3.2 GHZ
فکر کنم راحت تا 4 رو بره.
ممنون.
من چجوری میتونم سرعت فن رو تنظیم کنم؟
الان حدود 1500 دوره ولی فن قبلی بالای 3000 هم میرفت....
1500 فن جدید برابر 300 فن استوک؟!!
چون از 1500 بالاتر نمیره
دمای سی پی یو هم الان 48
++++++
هر بار که اور کلاک میکنیم باید توسط یه برنامه تست کنیم ببینیم پایدار هست یا نه؟
چون برنامه occt یک ساعت طول میکشه تست کنه
تازه بعدش از کجا بفهمم پایدار بوده یا نه؟
اینجوری باید هی 1 ساعت تست کنم ببینم اگه مشکلی نبود برم یمقدار دیگه اور کنم
الان 20 درصد اور کردم.
ممنون.