تو این شرکت هیچ گاه با تمدید سرویس،محدودیت برداشته نمیشه و حتما باید ارتقا بدی؛نقل قول:
به زبان ساده ، چند نفر دزد سرگردنه تصمیم میگیرن یه شرکت اینترنتی بزنن به نام شاتل و تا میتونن از ملت ساده که کمم نیستن( حتی تو این تاپیک) باج گیری میکنن و....
Printable View
تو این شرکت هیچ گاه با تمدید سرویس،محدودیت برداشته نمیشه و حتما باید ارتقا بدی؛نقل قول:
به زبان ساده ، چند نفر دزد سرگردنه تصمیم میگیرن یه شرکت اینترنتی بزنن به نام شاتل و تا میتونن از ملت ساده که کمم نیستن( حتی تو این تاپیک) باج گیری میکنن و....
سلام دوستان
3 سال مشترک شاتل بودم
70 گیگ شبانه دانلود کردم سرعتم رو بردن رو 5 کیلوبایت بر ثانیه
سرویس اکو 4 مگ
ارتقا هم نمیخوام بدم.
میخوام فسخ کنم . چه شرکتی سرویس شبانه رایگان و بدون محدودیت باسرعتی که بشه شبی 2 گیگ دانلود کرد میده که برم با اون قرارداد ببندم؟
الان یعنی هیچ سرویسی از شاتل نیست که دالود شبانه اش رایگان باشه؟نقل قول:
اگه اینطوری باشه باید از جای دیگه سرویس بگیرم. این طوری اصلا به صرفه نیست. شما شرکتی رو میشناسید که رایگان بده شبانه رو؟
نه دیگه اکو ها که دیگه اصلا شبانه رایگان ندارن و باید حتما ین مبلغ پرداخت بشه آرت ها هم که حجم دارند دیگه که کاری به شب یا روز بودن نداره.نقل قول:
بله شرکتهایی مثل فن آوا شبانه رایگان میدن به کاربر
دوست مننقل قول:
میتونید شرکت های بیشتری رو نام ببرید
من کاشانم و گمون نکنم فن آوا اینجا باشه
کاشان چند تا شرکت چک کردم خدمات دهی ندارند متاسفانهنقل قول:
صبانت هم اونجا سرویس ارایه میده که وضع شبانش بعید می دون ماز شاتل بهتر باشه...
آرتهای شاتل همن یه چک کنید با این اوضاع خدمات شهرتون...
سلام عزیزان
سوال داشتم لطفا بخونید همشو ممنون
من اینترنتم آسایتک هست
ازش هم راضی هستم
اما 18 فروردین همین امسال تمومه(چند روز آینده)
خواستم تمیدید کنم (همین طرحی که داشتم و سال گذشته خریدم 80 هزار تومان با دانلود شبانه یک ترابایت 4-10 صبح و 12 گیگ برای یک سال)
اما مسئولش میگه الان طرح ما شده 250 هزار تومان دو سال 24 گیگ شبانه 600 گیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی خیلی گرونه
الان میخوام اینترنت شاتل بردارم
خواستم از دوستان عزیز بپرسم که شاتل چطوری هست؟
چه طرح هاییش خوبه؟؟ (بنده مشهد هستم)
دوستان عزیز اگه لطف کنید راهنمایی بفرمایید واقعا ممنون میشم
نقل قول:
عزیزجان اگر دنبال شبانه این داستانهایی راحت بهت بگم شاتل ماهی 5250تومن ازت میگیرسرویس 8مگ هم که داشته باشی یکی دو شب دانلود کنی سرعت خطت رو میاره روی 16کیلو در بازه رایگان! تماس هم میگیری میگن قانون مصرف منصفانه .... از من میشنوی سمت شاتل نیا کلا از همه شرکتها هم الان اینترنت رو گرون تر میده
یه سر به تاپیک فن آوا بزن.
مخابرات بعضی استان ها حداقل برا دان شبانه عالیه
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتنقل قول:
اگه بیخیال دانلود شبانه بشم شما چه شرکتی با چه تعرفه ای رو پیشنهاد میدی؟؟
ممنون میشم تو این زمنیه هم منو راهنمایی بفرمایید
اگر دانلود شبانه نمیخوای خوب شاتل مناسبه و به صرفه می افته چون لازم نیست اون 5250تومن ماهیانه رو پرداخت کنی, حالا من نمی دونم مصرف شما ماهی چند گیگ میشه ولی از خانواده اگو 8مگ 1ماهه مناسبه 4گیگ بهت حجم میده اگر نه مصرف بیشتری داری آرت 2 مناسبه تا 25-30گیگ در ماه جواب میده با سرعت اسمی خود سرویسنقل قول:
تقریبا ماهی 4 گیگ برام کافیهنقل قول:
میشه رو همین چهار گیگ مناسبترین سرویس با در نظر گرفتن قیمت رو معرفی بفرمایید؟؟
راستی تو خود آسیاتک بخوام سرویس بردارم چی؟؟
اونو هم راهنماییم میفرمایید؟؟
8مگ 1ماهه بگیرید تعرفه ها هم صفحه اول تاپیکنقل قول:
آسیاتک هم تو تاپیک خودش سوال مطرح کنید از کاربرانش
بایت بهترین خدمات رو میده فقط قیمتش بالا هست...نقل قول:
میشه بپرسم چه اپدیتی هست که می صرفه براش توی ساعات غیر محدود ماهی 5000 تومن بدید؟:n02:نقل قول:
آپدیت مصرفش میانگین ماهی 1 گیگ هست...روزانه دانلود کنی که صرفه اش بیشتره...مطمئنی برای آپدیت استفاده می کنی؟
دقیقاً همینه و همین هم هست که من خوشم میاد از شرکت شاتل...چون طرز تفکر حکومت جنگل نیست...نقل قول:
ولی یه زمانیه شما خط شاتل رو واقعا برای مصرف کم نمی خوای و میخوای دانلود کنی اونجاست که شما سرویس 8مگ هم داشته باشی بعد از یکی 2شب سرعت میاد روی 16کیلو :n02: اگر غیر از اینه بفرمایید
من یک زمانی صبانت داشتم...wow هم بازی می کردم به محض شروع شدن تایم شبانه بلیزارد که هیچ به سرور های داخلی هم نمی تونستم وصل شم و اگه وصل میشدم پینگم 800 بود!!!(شما فرض کن پینگی که در روز 12 بود در ساعات شبانه 800 تا 3500 می شد!!!!)
دلیلش چی بود؟حکومت جنگل
یعنی یک فردی با طرز فکر اینکه پولشو دادم حقمه استفاده کنم از فیلمهای با کیفیت 4K تا برنامهی منچ رو میذاشت دانلود (بدون اینکه تا 10 قرن آینده هم بخواد ازش استفاده کنه) و فقط SHIT دراپ می کرد وسط گیم بنده...حتی با اینکه شاید من هزینه بیشتری نسبت به اون فرد پرداخت می کردم.
حالا یکی از روش های جلوگیری چنین افرادی که دانلود افراطی هستند همین محدودیت هست
من کی گفتم 4 صبح؟!من گفتم 10 شب الان هم میگم...شاید مخابرات منطقه شما خلوت باشه ولی همه مناطق این نیست...خواهش می کنم big picture رو در نظر داشته باشید.نقل قول:
ما داریم آی پیمونو می زایم پینگمونو میزاریم حتی گفتم من 4صبح هم برای شما از خط مخابرات پینگ میزارم چون به گفته شما حجم دانلود میره بالا شبها پینگ خراب میشه ولی شما اصلاً حتی 1کلمه صحبت در مورد مدارکی که بنده میزارم نمی کین اصولا
آ باریکالله جوابتو خودت دادی...شرکتی که ناتوان از ارائه سرعت بالاتر از 512 برای نامحدود مدل شما هست رو اصلا اسمش رو میتونی بزاری شرکت؟:n02:نقل قول:
بله حرف شما درباره سرویسهای نامحدود درسته بالاتر از 512به مشترکین جدید نمیده مخابرات ولی شما سرعت بالا داشته باشی مثل همین 2مگ جمع نمی کنه دیگه :n01:
حالا هی بیا بگو نامحدود فلان ...
همین که کیفیت شاتل توی نظرسنجی های سراسری بهتر از مخابراته بهترین دلیل برای حرف بنده هستنقل قول:
منم رو هوا نگفتم کیفیت مخابرات از شاتل بهتره با مدرک گفتم که شما 1کلمه هم جواب بنده رو در اون بخش ندادی :n02:
ببین مهم اینه که کدوم نت stable تر باشه...نت مخابرات اصلا stable نیست...نقل قول:
خیلی علاقه مند بوید همزمان برات پینگ شاتل هم میزام ببین اصولا 8.8.8.8 رو زیر 150میندازه یا نه وقتی خط مخابرات داره همون پینگ رو برمیگردونه 110 .
منم همین الان پینگ شاتلم رو درآوردم با IP مربوط به dota 2 (سرور اروپا)
برای من که کافیه تو گیم هم همینه
Ping statistics for 146.66.152.1:
Packets: Sent = 196, Received = 195, Lost = 1 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 142ms, Maximum = 171ms, Average = 144ms
Control-C
ساعت تست هم حوالی 4-4.5 صبح هست...(بعد از معلوم نشدن نتیجه مذاکرات اومدم اینجا رو چک کنم)
یعنی شما ماهی 1-2 گیگ از شاتلت استفاده می کنی که برات خوبه؟نقل قول:
شاتل هم در صورتی برای مشترک خوبه که کلا بخواد ماهی 1-2گیگ مصرف کنه وگرنه نه نامحدودی روش وجود خارجی داره اصولا نه پینگ خیلی WoW داره!
راستی نگفتی...شما 8 ساله شاتل داری؟:n02:
حتما از مصرف 1 ساله اخیر شاتلت هم گزارش بگیر ببینیم میزان مصرف دانلودت چه قدر بوده:n01:
این سوالاتی که قرمز کردم رو حتما پاسخ بده
من امیدوارم با این بحث پرده از جلوی چشم شما و بقیه کنار بیافته و بتونی از این به بعد نگاه منطقی و بی طرف نسبت به تمام ISP ها داشته باشی
ببینید هیچ کسی که بی طرف باشه نمیاد بگه شاتل برای دانلود خوبه(حتی زمان هایی بود که بچه های اینجا میومدن از دانلود های فضاییشون عکس میگرفتن و من بهشون میگفتم اینکارو نکنید چون بقیه فکر می کنند همه می تونند اینقدر دانلود کنند)نقل قول:
مسئله من با این دوستمون اینه که بعضی از حرف هایی که میزنه خلاف واقعیت هست و این باعث میشه کاربران گمراه می شن...باور کنید من اگه فکر منافع خودم بودم سکوت می کردم چون اینطور هم بهم انگ پشتیبان بودن بهم میزنن(که باور کنید تا این لحظه نه توی شاتل و نه هیچ ISP دیگه ای فعالیت نداشتم)و هم اگه مشتریان شاتل کمتر بشن کیفیت خدماتش بهتر میشه
ولی شما ببینید ایشون میگن شاتل برای کسی خوبه که ماهی 1-2 گیگ دانلود داشته باشه...دلم می خواد عکس یکسال (یا 6 ماه) مصرفشو با شاتل بزاره ببینید همین دوستمون چه قدر دانلود کرده :n02:بعد هم میاد بد میگه از شاتل
یا همین قضیه 8 سال مشترک بودن
یا خوب بودن مخابرات(باور کنید هر بار که این جمله رو می خونم دلم میخواد با سر برم تو LCD لپتاپ :n02:)...آخه کدام آدم عاقلی می تونه از خدمات یک شرکت تقریبا دولتی جلوی شرکت های خصوصی دفاع کنه؟اونم شرکتی که در حال حاضر بیشترین سرعت نامحدودش 512 هست و ورشکسته هست!!!!اگه خودم با سرویس محدود و نامحدود مخابرات کار نمی کردم شاید قبول میکردم ولی باور کنید peace of shit برای خدمات این شرکت بهترین توصیفه...
من خودم قبلا از شاتل سرویس داشتم محدود شدنش شانسی بود من سرویس 8 مگ ازش داشتم یه بار تا 30 گیگ هم محدود نمیشدم یه بار هم بعد از 23 گیگ دانلود محدود میشدم پشتیبانیش هم تنها چیزی که بلد بودن این بود که دوباره پول بده سرویس جدید بگیر یا 3 هفته اصلا دانلود شبانه نکن تا شاید محدودیت برداشته بشه من حتی یکبار که بعد از محدود شدن سه هفته هم دانلود نداشتم باز محدودیت برداشته نشد پشتیبانی هم میگفت ما کاری نمیتونیم کنیم محدودیت توسط سیستم اجرا میشه و کاری از دست ما برنمیاد شاتل در کنار صبانت و پارس انلاین مزخرفترین و دزدترین شرکت در ایران هست واقعا بر پدر و مادر این شرکتها و اونهای که تبلیغش میکنن لعنت
delete.........
من میخوام یه سرویس 512 مگ بگیرم با ترافیک 2 یا سه گیگ ماهیانه
ولی میخوام حتما شبانه رایگان داشته باشه و کیفیت ارائه آی اس پی هم در کل خوب باشه
محدوده سکونتم شرق تهران نزدیک متروی مدنی هست
به نظر شما شاتل گزینه مناسبیه؟
دوستان شاتل الان رایگان شبانه نداره دیگه؟ باید پنج تومن واسه هر ماه جدا پول داد؟ اینطور شنیدم
درود
من میخواستم isp رو عوض کنم الان های وب هستم میخواستم ببینم برای من که ماهی میتونم 80تومن بدم چه بسته ای خوب هست؟
اصلا شبا نمیتونم دانلود کنم پس قید شبانه رو باید زد
خب حالا کدوم بسته خوب هست(اگر از بسته های نامحدود باشه به چه شکلیه؟؟)
بعد بهترین پینگ تو کدوم isp هست؟
من بیشتر برای کیفیتش شاتل رو میخوام که قطعی نداشته باشه و پینگش کم باشه در حد 150 با سرور خارج
ممنون میشم راهنماییم کنید
شاتل شبانه رایگانش پولی هست و جدا هزینه بابتش دریافت می کنهنقل قول:
ولی در صورتی که شبانه زیاد دانلود داشته باشید محدود می کنه و سرعت شبانهتون به صورت پلهای کم میشه تا به دایال آپ برسه :n02:ب
برای همین به افرادی که در ماه بیشتر از 25-30 گیگ در شب دانلود دارن شاتل توصیه نمیشه.
کیفیت شاتل و پایداریش توی ISP ها تقریبا بهترین هست
میزان دانلودتون در ماه چه قدر هست؟نقل قول:
درود
من میخواستم isp رو عوض کنم الان های وب هستم میخواستم ببینم برای من که ماهی میتونم 80تومن بدم چه بسته ای خوب هست؟
اصلا شبا نمیتونم دانلود کنم پس قید شبانه رو باید زد
خب حالا کدوم بسته خوب هست(اگر از بسته های نامحدود باشه به چه شکلیه؟؟)
بعد بهترین پینگ تو کدوم isp هست؟
من بیشتر برای کیفیتش شاتل رو میخوام که قطعی نداشته باشه و پینگش کم باشه در حد 150 با سرور خارج
ممنون میشم راهنماییم کنید
پینگ با چه آی پی ای میخواید زیر 150 باشه؟
از کدام شهر هستید؟
تقریبا 60 گیگنقل قول:
4.2.2.4
اهواز
Ping statistics for 4.2.2.4:نقل قول:
Packets: Sent = 100, Received = 98, Lost = 2 (2% loss),
Minimum = 217ms, Maximum = 248ms, Average = 220ms
بنده از اصفهان هستم و همیشه با 4.2.2.4 پینگم خوب نیست ولی پینگ با سرورهای اروپایی بین 100-250 هست (بسته به ایپی و مسیر trace داره که هر زمان یک حالتی داره)
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 81, Received = 79, Lost = 2 (2% loss),
Minimum = 102ms, Maximum = 202ms, Average = 106ms
البته بهتره شما از کسی که توی اهواز شاتل داره هم بپرسی
شما با آرت 6 می تونی این مقدار دانلود داشته باشی ولی من توصیه می کنم که آرت 5 تهیه کنی و اگه دیدی محدود شدی آرت 6 بگیری
فقط فراموش نکن ماه به ماه سرویس بگیری و از گرفتن سرویس های 3 ماهه 6 ماهه و یکساله خودداری کنی
دانلود هات هم سعی کن توی ماه پخش کنی چون واحد نظارت کامپیوتری شاتل که محدود می کنه به دانلود های زیاد توی بازه زمانی کوتاه حساسه...یعنی اگه مثلا توی 2 روز 10 گیگ دانلود داشته باشی بیشتر حساس میشه و زودتر محدود می کنه این نوع دانلود هارو:n01: اگه هم دلت می خواد هیچ وقت محدود نشی آرت 6 بگیر که به راحتی 60 گیگ می تونی دانلود کنی
آقا از شاتل سرویس نگیرید این وضع خطشه! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه، متاسفانه چند روزیه پکت لاست بالا، سرعت با نوسان بالا در سرویس ها مشاهده می شود.نقل قول:
سلام دوستان
سرعت دانلود ART 1 , ART 2 در روز و شب چقدر هست ؟؟
و بعد از چقدر استفاده، سرعت را محدود میکنن ؟
ممنون
رنج ip شما مشکل داره،واسه من عالیهنقل قول:
شاتل،اکو 8 مگ ، تست از سرور فرانسه و فرانکفورت ، ساعت 5 بعد از ظهر
داداش یه تست با idm بزار.ممنوننقل قول:
داداش کیفیت اینترنتت خیلی خوبه تک کانکشن هم خوبه.نقل قول:
سلام دوستان
من از صبانت نامحدود استفاده ميكنم
سرعت 256
ماهي 43300 ت
مشكلش اينه بعد از 20 گيگ مياد رو دايل آپ
خواستم ببينم سرويس هاي نامحدود شاتل هم اينجوريه؟
سلام.نقل قول:
بله (گاهی هم بعد از ۲۰ گیگ محدود میکنه). ولی فرق شاتل اینه که قیمت سرویس ۲۵۶ـِش خیلی کمتر از صبانته و سرعتش هم حدود ۲ تا ۳ مگ بسته میشه.
شاتل چالوس :n05:نقل قول:
مثل همه که پینگامون :n02:نقل قول:
من با این پینگ هر 5 دقیقه یک بار از بازی بدون هیچ اروری دیسکانکت میشم توی همه بازی های انلاین این مشکل رو دارم در ضمن لگ هم دارم شدید
مشکل شما بخاطر سیستم فیلترینگ هوشمند جدیده که هر چند دقیقه UDP رو برای چند ثانیه بلاک میکنه.نقل قول:
این محدودیت کلیه برنامه هایی که از UDP استفاده میکنن رو شامل میشه (بازی های آنلاین، وایبر و . . .)
اعصاب برامون نزاشته وسط بازی کلش علامت وای فای میاد و قطع میشه،هم کاپ از دست میدم،هم منابع،هم وار رو میبازم،هم کلن به فنا میره.. راه حلی نداره؟ سرویس رو از یک شرکت دیگه بگیرم حل میشه؟ خیلی حال گیری میکنه این شرکت دزد...نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk