سمنان هم اضافه شده اما تا این لحظه که خبری نیست از پوشش شبکه
Printable View
سمنان هم اضافه شده اما تا این لحظه که خبری نیست از پوشش شبکه
تهران
میدان شیخ بهایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعادت اباد
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان مشهدی،چی خبر؟جایی دیگه تست نکردید؟
آرش میگم چرا عکس دوم E هست؟؟؟؟؟
تو حرکت تست گرفتم وقتی می خواستم شات بگیرم از محدوده خارج شده بودنقل قول:
وضعیت همراه اول تو سعادت اباد نسبت به سه ماه پیش خیلی بهتر شده
من نمیدونم چرا همراه اولم دیتا ندارم تنظیمات apn همگی درست است ولی روی gprs هم دیتا ندارم قبلا اینطوری نبود
در ضمن سیگتالم هم در حالت gsm و هم wcdma عالیه
دوستان راهی هست بشه اعتبار باقیمانده را به ماه بعد منتقل کرد؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
پینگ نسل ۲ ـ تهران
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیلی کند داره عمل میکنه اصن انگار براش مهم نیست
تو تهران اینجوره نه توی اصفهان که تا 8 مگ رو راحت میده نه ایرانسل خیلی افتضاحه وقطع و وصل خیلی زیادی داردنقل قول:
تو مازندران هم سرعت خوبه ، (البته هنوز دکل 3G کم داره سیگنالش ضعیف اکثر نقاط)
هرچند با این قیمت ها که اصلا نمیصرفه و فقط بدرد مواقعی که ADSL در دسترس نیست میخوره ...
وقتی بالای گوشی E نشون میده یعنی به GPRS وصل هستیم و وقتی که G نشون میده یعنی نسل سوم فعاله. درسته این حرف؟ اون E و G چه معنی میدن؟
G >>>GPRSنقل قول:
E >>>EDGE (نسل دوم)
3G یا H یا H+>>(نسل سوم)
کسی میدونه 3جی همراه اول تو اراک چه موقع راه اندازی میشه؟بابا مردیم از دست ایرانسل دزد:n27:
به نظر من که جفتش رو امتحان کردم تو تهران ... ایرانسل با اینکه قیمتش افتضاحه ولی عملکردش بهتره
جایی که من هستم با مخابرات 400 متر فاصله داره اما همراه اول همش قطع و وصل میشه و خیلی اوقات 3g نیست
ضمن اینکه تو بحث سرعت خیلی خوبه ... اما باهاش نمیتونم تو وایبر حتی یه عکس رو باز کنم و فقط عکسهای صفحه اول برنامه رو باز میکنه و وقتی روش میزنی که لود کنه ... لود نمیشه ... اما تو ایرانسل به راحتی لود میشه ...
حسابی گیج کننده شده ....
این به این علت هست که احتمالا گوشی شما force 3G نداره یا روی اون نذاشتین . به همین علت دائم بین نسل دون و سوم سوییچ میشهنقل قول:
به نظر من که جفتش رو امتحان کردم تو تهران ... ایرانسل با اینکه قیمتش افتضاحه ولی عملکردش بهتره
جایی که من هستم با مخابرات 400 متر فاصله داره اما همراه اول همش قطع و وصل میشه و خیلی اوقات 3g نیست
ضمن اینکه تو بحث سرعت خیلی خوبه ... اما باهاش نمیتونم تو وایبر حتی یه عکس رو باز کنم و فقط عکسهای صفحه اول برنامه رو باز میکنه و وقتی روش میزنی که لود کنه ... لود نمیشه ... اما تو ایرانسل به راحتی لود میشه ...
حسابی گیج کننده شده ....
"چی خبر":n16:نقل قول:
عرضم به حضورت بنده از فرودگاه شهید هاشمی نژاد تا میدان تلوزیون 3g روشن آنتن داشت تا 2مگ هم سرعت داشت حدودا
ولی دیگه هرچی دو روبر بلوار وکیل آباد و پارک و معلم و... اصن هیییییییییییییییچ ، گلاب به روت اصن ر...
دقیقا همراه اول توی مشهد ، برعکس ایرانسل پوشش داده ، یعنی ایرانسل از غرب شروع کرده به پوشش ولی همراه اول از شرق پوشش داده شهر را...نقل قول:
یک مورد دیگه هم اینکه هر جایی که مرکز تلفن ثابت هست ، قطعا تحت پوشش 3g همراه اول است.
من تحت پوشش هستم ولی دیتا ندارم نمیدونم مشکل از چی هستنقل قول:
سلامنقل قول:
اگه تازه راه اندازی شده پس هنوز لانچ نشده به درستی
کسی نمیدونه چرا تا مدت بسته تموم نشه نمیشه بسته جدید گرفت؟؟؟؟عجب شرکتیه حالا که ما میخوایم خرج کنیم و پول دستشون بدیم اونا نمیخوان
Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk
چطوری میشه فهمید چقدر از بسته باقیمونده؟#320*111* میزنم بعدنیم ساعت پیام میاد که : مشترک گرامی،درحال حاضر سیستم قادر به پاسخگویی نمی باشد،لطفا مجددا تلاش فرمایید.
سلام دوست FORCE 3G چیه ؟نقل قول:
چجور باید روی گوشی گذاشت ؟
گوشیت اگه سامسونگه برونقل قول:
settings---->more networks--->mobile networks---->network mode---->WCDMA only
بعد گوشیت فقط نسل سوم یا بالاتر رو پیدا میکنه
ممنون از پاسختوننقل قول:
نه سامسونگ نیست
ایسوس هست . داره گزینه ی 3G ONLY اما بعضی نقاط قطع میشه میشه E
این مدلشه ؟ یا مربوط به سیمکارته ؟
بسته های همراه اول علاوه بر اینترنت یه تعداد mms هم میدهنقل قول:
باید اونها رو هم تموم کنید تا بتونید بسته جدید بخرید
دوستان مشهدی بگن دیگه 3g مشهد رو دیگه تست نکردند؟
والا ما که هیچ جا 3g ندیدیمنقل قول:
تو عدل خمینی سمت ترمینال و راه اهن علامت 3g میاد ولی سرعتش تعریفی نداره
لطفا یکی بگه چطوری بفهمم چقدر از حجمم باقیمونده
3G همراه اول - دیشب :
محتوای مخفی: منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - بلوار هاشم زاده
محتوای مخفی: -59 سیگنال - کنار دکل
چطوری بفهمیم سیگنال اینترنت موبلیلمون چه اندازه است مثلا شما میگی ۵۹-
دمت گرم برای پاسختنقل قول:
ولی چطور mms تنظیماتش نصب کنم؟؟
320#*111*نقل قول:
یکی با این برنامه که من نصب کردم و برنامه های مشابه..یکی هم تو Status گوشی که تو هر گوشی متفاوته منوش.نقل قول:
توی اندروید real signal هست. بعضی گوشیها هم توی قسمت درباره تلفن تنظیمات بعضی ها توی سرویس مود بعضیها هم مثل گوشی من نداره برای آیفون هم کد هستنقل قول:
متشکر . فقط قضیه این 5 گیگ جای 2.5 گیگ چیه؟نقل قول:
حدود یکی دو هفته است هر کس طرح ماهیانه رو فعال میکنه بهش پنج گیگ میدن به جای دو و نیم گیگ .احتمالا یک ترفند جذب مشتریه در این اوضاع که ایرانسل بسته هاشو دوبرابر کرده