[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران
شمال غربی
شهرک گلستان
هم اکنون
SONY XPERIA Z2
Printable View
تهران
شمال غربی
شهرک گلستان
هم اکنون
SONY XPERIA Z2
سرعت امروز حدود 1 مگابیت. (دقیق تر 900kbps)
Tapatalked
کدوم منطقه ؟نقل قول:
سید خندان.نقل قول:
Tapatalked
آرژانتین و خیابون گاندی من تست میگیرم تا 2مگ بیشتر نمیره (دانلود حدود 400)نقل قول:
من زیر پل سید خندان تست کردم همون EDGE بود .سرعتش هم به 40 کیلو بایت نمیرسید. شما کجای سید خندان تست گرفتید؟؟؟!!!
دقیقا روبروی ساختمون وزارت ارتباطات. (پارک اندیشه)نقل قول:
از اونجا تا اول پاسداران کلا 3G بود تعجب میکنم شما ندیدی. این واسه همین امروز بعدازظهره.
------------------
بالاترین سرعت من تو اون منطقه (اینطور که به نظر هم میرسید نزدیک دکل!)
اکثر مناطق مرکزی و شمالی اهواز رو تست کردم همه رو ۱ مگ و کمتر بسته شدن
شایدم کاربرها زیادن!
Sent from my iPad using Tapatalk
پارک ساعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC One using Tapatalk
نقل قول:
خوب شده قدرت سیگنالش نسبت به 2هفته پیش :n01:
همراه اول یه جاهایی از شهر اصفهان داره یه کارهایی میکنه نتیجه: عیب از تنبلی خود ایرانسله نه مسولین شهر
سیم کارتم ایرانسل بود تست سرعت نگرفتم
حالا ببینیم همین بسته ها میمونه یا نه . از نمونه وایمکسش دیدیم چطور بودهنقل قول:
بعدشم من خودم تو مسافرت از بسته استفاده میکنم بقیه موارد هم خونه خط هشت مگ دارم و محل کار هم ۱۰ مگ با ترافیک اضافه گیگی ۴۰۰ تومن .
بعدشم کیلوبایت ازاد بدرد ایمیل چک کردن و اینترنت بانک میخوره و چند تا بازدید معمولی از سایت ها و وایبر
تا دیروز پریروز که بالای 4 مگ میداد .اگه پینگ بالاتر رفته احتمالا به خاطر افزایش کاربراست و گرنه خود ایرانسل محدودشون کرده که فکر میکنم دومی دلیلش باشهنقل قول:
فعلا که برا ما محدودیتی در کار نیس!! ولی سرعت دانلودم از 1.8 مگ به 1 مگ تنزل پیدا کرده !! به علت کثرت یوزر هانقل قول:
محتوای مخفی: عکس
امیدوارم که همه جای ایران همچین سرعتی باشه !! چون واقعا نت همراه خیلی به درد من میخوره و الان از این بابت دیگه مشکلی ندارم !! ولی قبلا همش برام دردسر بود که چی استفاده بکنم !!
مشالا چه دانلوداي سنگيني...همين دوستان نميزارن سرعت به ما برسه لولنقل قول:
به نظرم سرعتا همين بمونه چون الان ديگه بعيده كسي باشه ك از نسل 2 استفاده كنه مگر خود ايرانسل محدود كنه
دانلود من تا 4 روز پيش ك 600 بود فردا دوباره بسته ميخرم تست ميكنم
راستي چيكار كرديد ك idmتون اونقدر تعداد پارتاش زياده؟؟!!!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
کسی نمیتونه کمک کنه ؟نقل قول:
احتمالا به خاطر رومینگ داره اینجوری جابجا میشه !! و اون آنتن قوی تر شاید مال رومینگ هست که نمیره رو اون !! یا هر 3 تا BTS مال ایرانسله؟؟نقل قول:
پهنای باند BTS محله ما فاجعه به تمام معناست !! با اینکه فول انتنم سرعت و پینگ افتضاح ! ولی پوشش دهی خیلی خوب شده تا 1-2 هفته پیش به زور 1 انتن میداد الان انتن فول شده :n01:
محتوای مخفی: speedtest
دلیلش هرچی باشه دست شما نیست، از تنظیمات شبکشونه، ممکنه نزدیکه ظرفیتش پر باشه! یا هرچی دیگهنقل قول:
قدیما یه اپ برای سیمبیان بود میشد دستی انتخاب کرد به چی وصل شد
این آنتن کوچیک ها دقیقا چیه؟نقل قول:
من همیشه بعضی نقاط شهر ها می بینم
چی هستن؟
کارشون چیه؟
اره دیگه مال ایرانسله وقتی روی ایرانسل شبکه رو فیکس کنم هر چی دکل بیاره مال ایرانسله دیگه .مگه دکل های رومینگ جدا هستند ؟نقل قول:
رشت امروز از فلکه راضی تا و گاز تا پارک سمیه کلا 3G بود
سه راه پاستوریزه 3G هست
دوستانی که در مورد لاکانی و پارک شهر پرسیده بودن . اونجا هنوز E هست
ایرانسل به رشت خیلی توجه نکرده . اما امروز تو منطقه راضی و گاز ، آنتن خیلی خوب شده بود و نسبت به قبل پیشرفت خوبی داشته !
شاید چون تازه BTS راه اندازی شده هنوز پهنای باند کافی بهش ندادن !!!نقل قول:
اینا میبی سایتن و تو مناطق شلوغ که عمدتا نمیشه سایت های بزرگ نصب کرد اینارو نصب میکنن که پوشش دهیشون کمتره ولی فضای شهری رو هم زیاد خراب نمیکنه و جای زیادی اشغال نمیکنهنقل قول:
اگر رو یه شبکه فیکس کنی همون هست ولی اگر فیکس نکنی و سرچ کنی و بعدش خودش خود به خود تغیر کنه و علامت رومینگ بیاد این اتفاق میفته و دکل های رومینگ جدا هستن چون مال یه شبکه دیگه اس!!نقل قول:
الان شما چطور همزمان قدرت آنتن ها رو باهم میفهمی که چجوریه ؟ با open signal ?
منم امشب تو پارک غدیر اصفهان این سرچ را انجام دادم
همونطور که میبینید همراه اول 3g داره
منم سیم کارتم ایرانسل بود نتونستم بیشتر تست کنم
دقیقا منم به همین نتیجه رسیدم که اشکال از خود ایرانسله
آخه قرار نیست انتن اضافه کنه که با مسولین مشکل داره
رو همون انتن قبلیا میخوتد یه تغیرات بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تست سرعت ایرانسل غرب تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ دقیق واسه راه اندازی رسمی اعلام شده؟
از فردا قراره رسمی بشهنقل قول:
دوستان، همراه اول از دو سال پیش تجهیزات 4G در اصفهان نصب کرده و از اون زمان برای ارائه ی سرویس 4G و 3G برنامه ریزی کرده.. این خبرو دو سال پیش خواندم:
آرزو میکنم ایرانسل هم برای ارائه ی سرویس 3G و 4G در اصفهان کارشو شروع کنه..
امروز اخرین روزیه که با سرعت بالا در عمرمون با 3G تجربه میکنیم:n28:/فردا معلوم نست چه بلایی سر این نت بیارن.....
بنابراین من اخرین تستام از این سرعت رویایی رو میزارم تا یادمون باشه یه همچین روزایی این سرعتارو برای مدت محدود تجربه کردیم::n02:
محتوای مخفی: ....
دوستان عزیز فردا دیگه راه اندازی میشه!!!!!!!؟؟؟؟
من تجهیزات رو روی انتنها نمیبینم که؟؟؟خدایا فردا به منم برسه تری جی
از ساعت 24 امشب دوره انحصار رایتل به پایان میرسه کسی از زمان و چگونگی راه اندازی نسل سه ایرانسل خبر داره ? مناطقی که تجهیزات نصب کردن ولی سرویس نمیده شروع به کار میکنه یا همین جاهای که الان سرویس هست رو افتتاح می کنن?
اگر امکان داره یکی از دوستان چند تا عکس به تفکیک از این آنتن های مخابراتی بذاره که بفهمیم هر کدوم برای چیه مثلا 3g کدومه و پار**از*یت کدوم؟تا اشتباها فکر نکنیم دکل پارا***ز*یت اینترنت پرسرعته:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
=========
امیدوارم که دیگه با این سرعت ها بای بای نکنیم !! ولی اگر قرار به بای بای باشه دیگه زیر 1 مگ نیارن !!:n15:
============
اینم نمونه پینگ ایرانسل:
توي همدان دكل ايرانسل فقط تجهيزات 2 و 3 داره از 4 خبري نيست فك كنم فقط شهرايي ك وايمكس دارن نسل 4 هم داشته باشند
بچه ها كسي فرق دكل همراه اول و تاليا رو ميدونه؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اینها را دیده بودم خیلی ناواضحه منظورم تفکیک شده و با کیفیت تر بودنقل قول:
نقل قول:بله اینا سایت ماکرو یا همون مینی بی تی اس هستن و تو مناطق شلوغ و جاهایی که مخصوصاً زیر زمینها انتن ندارن به کار برده میشه ( بنا به گفته ی یکی از دوستان مخابراتی )نقل قول:
جالبیش تو این عکس واسه من اینه که اینجا دوتا سایت و مخابرات یک جا زده هم مینی و هم آنتن بزرگو، دلیل همینو میخواستم بدونم :n06:
نه ببین من mode رو روی حالت 3g میزارم تا فقط اپراتورهای نسل سه رو پیدا کنه بعد از بین اپراتور ها ایرانول رو انتخاب میکنم و در قسمتی از گوشی که مشخصات اتصال رو نوشته rssi رو بعضی وقتها -101 میبینم و بعضی وقتها هم -58 جای هر دو دکل رو هم میدونم کجاست اون که -58 حدودا 300 متر باهام فاصله داره و دیگری حدودا 1000 تا 1500 متر هر دو هم نسل سوم دارن و اونی که -58 هست یوزرهاش چه برای وایمکس و چه مکالمه و کلا برای همه چی کمتر از دیگری هست اما نمیدونم چرا در حالت تری جی بیشتر روی اون -101 میافته و کم پیش میاد که روی نزدیکه باشه ولی در حالت نسل 2 همیشه روی همین نزدیک تری هست و rssi -58 میده .و هیچ وقت هم علامت رومینگ نمیاد .نقل قول:
سرعتم که فعلا 700 کیلو دانلودکد:Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=170ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=174ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=166ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=151ms TTL=37
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 151ms, Maximum = 174ms, Average = 165ms
باید دید فردا چه بلایی سرش میاد
اقا کسی می دونه افسریه پوشش داره