مخلصيم حميد جون!نقل قول:
براي سريال عوض كردن اره بايد با باكس هك بشه تا سريالش اصلي بشه...:11:
موفق باشيد!:40:
مخلصيم حميد جون!نقل قول:
براي سريال عوض كردن اره بايد با باكس هك بشه تا سريالش اصلي بشه...:11:
سلام
من مموري رو عوض كردم مشكلم باز حل نشد تازه يه مشكل جديد هم پيدا شده لطفا راهنمايي كنيد
1 - عكسهايي كه مي گيرم توي مموري خراب ميشه معمولا 50 درصد عكسها قابل ديدن نيست
2 - امروز هم كه كابل رو به سيستم وصل كردم تا محتويات مموري رو ببينم ديدم همه اطلاعات توي مموري پريده و هيچ اثري ازشون نيست
نميدونم چكار كنم
ببخشيد من انقدر خنگ بازي در ميارم ولي ميشه بگين كه سريال رو اگر به شكل اولش در بيارن چطور سريال توي مخابرات ثبت شه؟نقل قول:
مخلصيم حميد جون!
براي سريال عوض كردن اره بايد با باكس هك بشه تا سريالش اصلي بشه...
مننظورم اين هست كه با سريال اصلي گوشي كار ميكنه؟
با سلام
ایا مییشه روی گوشی های w810 یه کاری کرد که بلوتوس دریافت بشه بدون گرفتن تاییدیه؟
برای این کار باید اول از کسی که میخای فایل دریافت کنی بلوتوثش رو باز کنی بعد بری به <وسایل من> در بلوتوث گوشی خودت اگه اسم گوشی شخص دیگه در لیست بود برو روی نام تلفن اون شخص سپس گزینه بیشتر سپس مجاز بودن ارتباط رو انتخاب کن بعد گزینه همیشه مجاز باشد رو انتخاب کن :20:نقل قول:
از این به بعد تا زمانی که اسم ان شخصرو از وسایل موجود در گوشی خودت پاک نکردی دیگه تادیه نمی خواهد.موفق باشی:46:
گوشی هایی رو که قاچاق وارد می کنن، شماره سریالشون ثبت نشده است. برای همین یه شماره سریال دیگه براش انتخاب می کنن!:41:نقل قول:
بعد از اين كار يعني سريال اصلي كردن بايد بري توي مخابرات ثبت كني تا ريجستر بشه و گوشيت ديگه قاچاقي شناخته نشه...:21:
اين اطلاعاتي كه بدست اوردم:11:
فوري
دوستان برنامه ها در w850 نصب نميشه
و وارد كاربرد ها و بازي ها هم نميشه چه كار كنم؟
ميزنه كار انجام نشد
نقل قول:
من قبل از اين كه شما بگي به اين كلوپ سر زده بودم ولي اون چيزي كه ميخواستم پيدا نكردم همه فقط از نحوه آپديت سؤال كردن و كسي هم جواب نداده
در هر حال خودم رفتم تو سايت سوني اريكسون و فكر ميكنم فهميدم بايد چكار كنم اگه برام مشكلي پيش اومد ازتون ميپرسم:46:
...[/quote]
دوست عزیز مثل اینکه اینجا بعضی ها صداشون در امد:31: و منهم وقت درست و حسابی ندارم که آموزش کامل آپدیتو بزارم و از انجایی که شما از سرچ کردنهم خوشتون نمیاد من تو یه سایت دیگه آموزش کامل آپدیت گوشیهای سونی اریکسون را نوشتم ازتون میخام یه سر به اینجا بزنید با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote]
دستت درد نكنه آقا مهدي توي اين سايت كه گفتي توضيحات كاملي دادي من الان در حال دانلود برنامه آپديت هستم تا اينجا رو خودم از سايت سوني فهميده بودم ولي راهنماي فارسي بخصوص در مورد مراحل بعدي ش يه چيز ديگه است !
:20:
سلام.من با کا850 یه مشکل دارم.
فرمویر گوشی من الان R1CA037 هست.
اما وقتی میخوام با برنامه SEUS گوشی رو آپدیت کنم میزنه که update not available.
اول مموری کارت گوشیتو خارج کن بعد ریست کلی:46:نقل قول:
مطمعني درست ميشه؟نقل قول:
2 - امروز هم كه كابل رو به سيستم وصل كردم تا محتويات مموري رو ببينم ديدم همه اطلاعات توي مموري پريده و هيچ اثري ازشون نيست
نميدونم چكار كنم[/quote]
اگه اطلاعات مموریت بریده به ممریه بدبختت هیچ ربطی نداره به خاطر اینه که سوییت گوشیتو نصب نکردی من یه دفه این بلا به سرم اومد هیچ راه برگشتی هم نداره !:41:
مدل گوشيت چيه دوست عزيز:11:نقل قول:
مموري رو روي يه گوشي ديگه بنداز فايل ها هستن...يا روي كامپيوتر ديگه امتحان كننقل قول:
اگه با اينكار هم فايل ها نيومدن پاك شدن ديگه:11:
سلام به همه دوستان
من دیروز یه کا 850 خریدم.
نمی دونم این نوار آبی رنگه دور گوشی اصلاً روشن می شه یا نمی شه.
چون من کوشی رو روشن گردم اون نوار دور گوشی روشن نشد.
سلام
گوشي من k:700 هست وبه اون يه رمز داده بودم كه فقط روي سيم كارت خودم كار كند كه الان رمز را فراموش كرده ام لطفا به من كمك كنيد تا رمز راپيدا كنم.
سلام.من با کا850 یه مشکل دارم.
فرمویر گوشی من الان R1CA037 هست.
اما وقتی میخوام با برنامه SEUS گوشی رو آپدیت کنم میزنه که update not available.
شما برید دنبال برنامه ای به اسم++ XS تو گوگل اسمشو بنویس هم خود برنامه هم آموزش استفاده ازش برات پیدا میکنه البته استفاده از این برنامه خیلی راحت است.نقل قول:
دومین راحل شما فلش گوشی هست.
تو اين تايپك 3 تا پست اخر يه چيزاي گفتن برو امتحان كن نگاه درست ميشه...:11:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=232167
تو اين تايپك هم لينك اون برنامه هست هم يه كم توضيح براش:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=185160
سلام. از دوستان کسی قیمت هندزفری سونی اریکسون hge-100 رو میدونه :20:
دو سه هفته پيش رفتيم به دوستم بگيريم از يه فروشگاه معتبر همه هندزفري ها با گرانتي قيمتشون بين 50 تا 55 بود...:11:نقل قول:
سلام
من زیر Lcd گوشیم ( W810 ) یه ذره خاک گرفته . آیا می تونم کاریش که این خاک هاش را بگیرم ؟
يه w810 دارم كه سريال نامبرش عوض شده بود چند روز پيش از اينترنت آپديتش كردم پيغام Inactive Sim داد بردمش تا سريال نامبرشو دوباره عوض كنن . ميگن كه با چنج كردن سريال نامبر درست نميشه و بايد لايك بشه و هزينه اش هم تقريبا بيست هزار تومنه. اين لايك يعني چي و چرا اينطوري شده. لطفا كمكم كنيد. در ضمن شماره سريال اصليش تو سايت مخابرات رجيستر شده هست.
سلام
اگه W810 را با مموری 2 گیگ ( آبی ) 150 تومن بفروشم خوبه ؟؟یا نه؟؟؟؟
ابل رو وصل میکنم به گوشی ... ولی فایل ها رو نشون نمیده فقط این فایل ها رو نشون میده
- WMPInfo
- Traceability
- MemStickInfo
- MEMSTICK.IND
- MSTK_PRO.IND
مشکل چیست ؟
w700
سلام
اگه W810 را با مموری 2 گیگ ( آبی ) 150 تومن بفروشم خوبه ؟؟یا نه؟؟؟؟
معلومه که خوبه ک800 آکبندش 190 هزار تومنهنقل قول:
خلی ممنون H.VIKE جان شما قیمت hge-100 را هم پرسیدین آخهgps hge-100 دارهنقل قول:
دوست عزيز با اچار ال گوشي بازش كن پاك كن من تا حالا 5 تا قاب عوض كردم با همين كار:18:نقل قول:
خوب داري ميفروشي...دست دومه ديگه چه قدر كار كرده:20:نقل قول:
كامپيوترت ويروسي نيست دوست عزيز!!!نقل قول:
اگه ويروسي نيست تو گوشيت ريست كلي كن بعد كابل رو بزن:11:
نقل قول:حرف مهدي عزيز درسته:46:نقل قول:
لايك فكر كنم به روز اول در اوردن گوشي حالا چرا اينجوري شده يا اپديت خوب نشده يا فريمور جديد اين مشكل رو داره:8:نقل قول:
مهدي جون نگاه ماركاش نكرديم فقط گفت بيشترشون با گارانتي ميشن بين 50 تا 55...:13:نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز اگه ممکنه یه زحمتی براتون دارم من می خواستم هندزفری سونی اریکسون
hge-100 بخرم اما تو شهر ما یعنی مرند هرجا سر زدم نتونستم پیدا کنم:41: از دوستان که تهران یا سایر شهرها هستند خواهشی داشتم که اگه تو شهر شما این مدلو پیدا کردین قیمتشو بپرسید و به من بگین خیلی ممنونم از زحمتی که برام میکشید:46: دوستون دارم:10:
با ريست درست نشدنقل قول:
به جز فلش هيچ راهي نداره؟
گوشيم كاملا آپديت شد يعني پيغام Successful داد از سايت سوني اريكسون آپديت ميشه پس نبايد فيرمور مشكل داشته باشه.
آپدیتش کن تقریبا کار همون فلشو انجام میده با این فرق که آخرین فریمور هم روی گوشیت نصب میشه:5:نقل قول:
پس اگه تونستی آپدیتش کن چون خیلی بهتر از فلشه:46:
نقل قول:همون فلش كني از نظر من بهتره چون حالا هر كي داره گوشيشو اپديت ميكنه يا اپديت نميشه اين update not available ارور رو ميده يا بعد از اپديت اين Inactive Sim ارور ميده گوشي بالا نمياد...حالا نظر خودته:11:نقل قول:
به جز هک کردن آیا راهی هست که تعداد مسیج های اینباکس رو تو دابلیو 800
افزایش داد ؟
هك نميخواد كني كه اگه برنامه ستول داري ميتوني اين كار رو انجام بدي فقط بايد يه فايل كم حجم رو روي گوشي فلش كني همين خيلي راحته...:11:نقل قول:
من تازه w580 خریدم ولی توش برنامه fitness نداره:18:
توی دفترچش هم خوندم نوشته توی منو هست.
اما نیست...
حالا می خواستم ببینم کسی می دونه جریان چیه ؟
ممنون می شم کمک کنید.:40:
سلام
من w550i دارم از وقتی که با usp وصل کردم به کامپیوتر ویروس گرفته ، نه می تونم باهاش عکس بندازم نه فیلم بگیرم با بلوتوس هم نمی تونم چیزی دریافت کنم میشه من راهنمایی کنید باید چیکار کنم.
دوست عزيز سوني اريكسون ويروس نميگيره در كل ويروس جاوا نداريم حافظ داخلي و مموري رو فرمت كن نگاه چي ميشه اگه درست نشد بايد فلش كني:11:نقل قول:
من W880 داشتم و یک هفته هست که فروختمش و می خوام W350 بگیرم
آیا در بازار هست؟ چه رنگهایی و به چه قیمتی؟ در صورت وجود مزایا و معایب خبرم کنین؟؟؟ متشکرم.