بلهنقل قول:
کلا من بعد از اجرای کارای سنگین مثل بازی dust removal رو میزنم که گرما از لپتاپ خارج بشه.
کاش برای این لپتاپ که سیستم قوی ای داره تهویه بهتری میزاشتن.یه فن کوچیک براش کمه.
Printable View
بلهنقل قول:
کلا من بعد از اجرای کارای سنگین مثل بازی dust removal رو میزنم که گرما از لپتاپ خارج بشه.
کاش برای این لپتاپ که سیستم قوی ای داره تهویه بهتری میزاشتن.یه فن کوچیک براش کمه.
داداش زیاد که نباید از dust removal استفاده کنی!!!!این گزینه برای زمانهای به مدت زیاد هست برای خروج خاک!!!!نقل قول:
وقتی این گزینه رو میزنی فن با اخرین سرعن میچرخه و استهلاک فن رو زیاد میکنه....
شما برای خارج کردن گرما از لپتاپ میتونی ازکولپد دست ساز استفاده کنی!
سلامنقل قول:
اون صدا مربوط به هارد هست!فن این مدل صدای خیلی کمی داره.
موقعیت هارد هم سمت راست تاچ پد هست.
شماها 8 دارید روی این لپ تاپ یا 7؟
یه جا هم خوندم که پاور منیجر توی سون کار نمیکنه! ولی من نصب کردم و راحت کار کرد.به نظرتون برگردم به همون 8 یا همین 7 خوبه؟با 8 نمیتونم کنار بیام.
دوستان چرا این گزینه Conservation mode توی برنامه Energy Manager، بعد از ری استارت یا خاموش روشن کردن لپ تاپ خود به خود برداشته میشه؟
این مشکل این نرم افزار هست و کاریش نمیشه کرد.نقل قول:
البته با ری استارت و خاموش شدن ریست نمیشه. فقط اگه خاموشه برق شارژر رو قطع کنین و دوباره وصل کنین، اون موقع ریست میشه
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
پس احتمالا باید فقط منتظر آپدیت بایوس بود...نقل قول:
رو سفیدم تستش کردی؟ شاید فقط قاطی کرده باشه!نقل قول:
راستی درباره بالا اومدن کیبرد که گفتی یه چیز یادم اومد! چن وقت پیشبچه همسایمون داشت میدویید که پاشو گذاشت تو شکم کیبرد!! ممکنه اومده بوده باشه بالا ولی اون اتفاق درستش کرده باشه!!!:n02:
تو که بچه تهرانی، من که بوشهرم تا حالا لپ تاپم به این درجه نرسیده! کول پدم یه مدل ارزون قیمت بی کیفیت روشه! تقریبن روزی 12 ساعت حداقل داداشم بتل 3 و بت من اریجین و pes 14 میزنه!نقل قول:
رو سفید درسته! کلا فقط روی صفحه تیره دیده میشه! یعنی مشکی و قهوه ای و اینا!نقل قول:
کیبورد هم احتمال میدادم چون داغ شده اینجوری شده!چون از یه نرم افزاری استفاده میکردم که همیشه بالا بود،و کرکش مشکل داشتو سی پی یو رو میاورد رو 20 تا 25 درصد.
ولی شما میگید داریم بازی میکنیم و این مشکل نیست!.
اونقدری نیومده بالا ولی معلومه که تغییر شکل داده و اون قاب دور کلیدها رو فشار میدی میره پایین.
سلام داش مسعودنقل قول:
دادا نیستی چرا؟
والا من با یه برنامه دما رو که میگرفتم تا 90 هم بالا میرفت!!
ولی وقتی میرفتم تو ویندوز بعد دو دقیقه میرفت رو 40-50 که خودم تعجب میکردم چرا اینقدر سریع میاد پایین!
شاید برنامه بدرد نمیخورد.اسمشم argus monitor بود.
سلام درسته . صدا از همون نقطه میاد.میخواستم بپرسم عادیه یا مشکلی داره؟؟؟؟:n13::n13:نقل قول:
در ضمن من ویندوز8.1 دارم
عادیه داداش.. صدای هد هارد هست و وقتی کار میکنه این صدا شنیده میشه... زیاد بهش توجه نکن...نقل قول:
به نظر عادی میاد تو تایپک Z500 هم چند تا از بچه ها این مشکل رو داشتننقل قول:
:n16::n16::n16:نقل قول:
اینجا یا اونجا!!؟(تو بازی سنتر که شوخیشون گرفت بنم کردن به جرم پست ســیاسی!!!:n05::n13:)نقل قول:
من Speccy دارم و خیلیم خوب و دقیقه! کلن برنامه کاملیه! البته بعید میدونم برنامه دمای سیستم مشکلی داشته باشه!
سیاسـی؟! :n02:نقل قول:
داره آقا مشکل داره.یه برنامه تا 90 دما رو نشون میداد یکی دیگه تا 80!
ولی هیچ کدوم دقیق نیستن چون اینطور که من متوجه شدم این برنامه ها دما رو از رو سرعت فن میسنجن!
وقتی داخل بازی هستی 80ـه ولی وقتی خارج میشی یهو میشه 64!!
برای لپتاپ فکر نکنم برنامه دما بتونه درست کار کنه.حداقل برای گرافیک
speccy رو هم ریختم خوبه.ولی به نظرم برای گرافیک msi afterburner از همشون بهتر باشه.
تمام این برنامه ها درست کار میکنن دوست عزیز. همه دما رو از سنسورهای رو گرافیک و پردازنده میخونن. این برنامه ها فقط نمایش دهنده هستن.نقل قول:
درضمن درمورد کم شدن سریع دما هم باید بگم کاملا طبیعی هست، سیستم خنک کننده اونقدری باید خوب باشه که وقتی منبع تولید گرما متوقف شد دمارو سریع کاهش بده.
دوستان حس میکنم صفحه نمایش این لب تاپ شدیدا چشممو اذیت میکنه...
با لپ تاپ قبلیم همچین مشکلی نداشتم...
کلا اینجورین یا چشمای من حساسن؟!!
اگه بعد یا قبل کار کردن باهاش به یه مانیتور با کیفیت و رزولوشن کمتر نگا کنی چشمت میسوزه کمی! در غیر این صورت اذیت نمیکنه اصن!نقل قول:
چه ارتباطی بین اینا هست؟ یعنی دلیل علمی داره؟!نقل قول:
اگه اینجوری باشه یعنی نباید قبل و بعدش به گوشیم نگا کنم...
از وقتی خریدمش، الان سه روزه، چشمام قرمزه قرمزن!!!! :)))
سلام دوستان یه سوال فوری.
دیروز این لپ تابه شارژ نداشت.حدود10% بود.چراغ باتریش نارجی شده بود بعد من میخواستم بزنمش به شارژ.اومدم خاموشش کنم دیدم خاموش نمیشه بعد که زدمش به شارژ دیدم خود به خود خاموش شد.ولی حالا دیگه اصلا روشن نمیشه.یعنی ویندوز بالا نمیاد.
چیکار کنم؟؟
داداش از خیلی از چیزها میتونه باشه...ولی اگه چراغی رو صفحه روشن نمیشه و هیچ اتفاقی نمیفته سریع ببرش گارانتی ممکنه مادربرد مشکل دار شده باشه یا باتری مرخص شده باشه... کاری نیست که بتونی خودت انجام بدی سریع ببرشنقل قول:
اساسن وقتی چشم به یه رزولوشن و کیفیت خاص عادت کرد، موقع دیدن کیفیت بهتر یا بدتر کمی درد میکنه! میخای چشمات درد نگیره بلافاصله که مثلن گوشیتو نگا کردی به لپ تاپ نگا نکن یا برعکس! از چن ثانیه تا چن دیقه طول میکشه که چشمت باهاش جور شه!نقل قول:
آخه من با لپ تاپ قبلیم همچین مشکلی نداشتم!نقل قول:
یعنی این مشکل خاص این لپ تاپ هست فقط؟!
شاید بخاطر اختلاف روشناییشونم باشه! شاید روشنایی صفحه گوشیت و لپ تاپ قبلیت اندازه هم بوده! البته اینا در صورتیه که فبلت داشته باشی وگرنه گوشیای کوچیکتر اصن در حد این حرفا نیست! من این مشکلو با مانیتور pcـم پیدا کردم بعد خرید این لپ تاپ!نقل قول:
داداش من مشکل از صفحه نمایش مات این لپتاپ هست... بعد از مدتی بهش عادت میکنی... لپتاپ قبلیت حتما صفحه برات داشته.نقل قول:
سلام
دوستانی که Z510 دارن میشه روی کارتن رو چک کنن ببینن آیــــا :
1- صفحه نمایش Full HD هست ؟
2- هارد SSHD هست یا عادی!
هر دوی اینها رو روی لیبلی که روی کارتن لپ تاپ هست می نویسن.
Z510 با صفحه نمایش Full HD خیلی کم گیر میاد ولی با هارد هیبریدی (SSD به عنوان کش) راحت تر پیدا میشه.
میخوام بدونم کسی هست لپ تاپش هر دوی این آپشن ها رو داشته باشه؟!
ممنون
داداش تو ایران ما که نشنیدیم و ندیدم z510 با صفحه فول hd اومده باشه و فقط صفحه مات با رزولوشن hd روی این لپتاپ هست(البته در ایران با گارانتی های معتبر)نقل قول:
مدل ssd دارش از نوع هیبریدی هست که خیلی سخت گیر میاد... ولی اکثرا در بازار مدل معمولی هارد پیدا میشه( مدل sshd دار روی کارتن دستگاه مینویسه 1tb +8 gb ssd )
ما که هر چی گشتیم ssd دارشو هم گیر نیاوردیم و هیچ کس حتی اطلاع نداشت از این کانفیگ... در پیدا کردنش موفق باشی
دقیق نفهمیدم! روشن میشه ولی ویندوز بالا نمیاد؟ یا کلا وقتی دکمه روشن رو میزنی اصلا روشن نمیشه!نقل قول:
فن سیستم فعال میشه موقعی که روشن میکنید؟مانیتور چی؟ روشن میشه؟یعنی ارم لنوو رو میاره؟
شاید تنظیمات بایوس دیفالت شده!اگه روشن میشه وارم لنوو میاد،یه بار خاموشش کن و با اون کلید کوچیکه کناریش روشنش کن و برو تو بایوس و ببین بوتش روی چیه.
البته احتمالا این روشها رو رفته باشید ولی گفتم بگم بد نیست.چون خودمم اول که خریده بودم مونده بودم چجوری بایوس رو بیارم و هارد رو انتخاب کنم.:n02:
سلام.دادمش بیرون تعمیرش کردن.اینقدر عصبانی بودم یادم رفت ازش بپرسم چش بوده.نقل قول:
ولی اینو میدونم هر چیزی که بره زیر دست تعمیرکار،به ماه نکشیده دوباره خراب میشه.
خدا به داد برسه.......................:n22::n23:
سلام دوستان من قصد خرید این مدلو دارم گفتم بیام یه چنتا سوال قبل خرید بکنم که مطمعن برم برای خرید:
1- اینکه میگن کیفیت صفحش زیاد جالب نیست درسته ؟؟؟
2- چنتا نقد خوندم به سیستم خنک کنندگیش ایراد گرفته بودن درسته ؟؟
3- صدای فن خیلی برام مهمه چجوریاست بی سر صداست ؟؟ هاردشم میگن یکم صداش زیاده درسته ؟؟
4- تو اجرای بازیا چجوری عمل میکنه قابل قبول هست ؟؟ ( core i7 مد نظرم هست .... همون z510-B یا z510-D )
5- در کل من از یه pc قدیمی دارم کوچ میکنم سمت لپ تاپ با بودجه منم z510 و z50-70 سازگاره حالا شما دوستان در کل میگید کدومو بگیرم ؟؟؟
ببخشید سوالا زیاد شد شرمنده... ممنون بابت کمکاتون پیش پیش :n16:
1- درسته کیفیت صفحش خوب نیست ولی خیلی بدم نیست در حد قیمت خودش خوبهنقل قول:
2- سیستم خنک کنندگیش خیلی خوبه به ندرت صدای فنو میشنوی بدنه دستگاه هم در حالت عادیش همیشه نرماله در بازی هم من تا حالا از 53 54 درجه بالاتر رو تجربه نکردم البته بازیای من زیاد گرافیکی نیستن
3- صدای فن که گفتم در حالت عادی خیلی کمه در کار سنگین کمی زیاده ولی آزار دهنده نیست صدای هارد هم در همه هاردها وجود داره ولی این دستگاه به خاطر پروفیل اسلیمش بیشتر شنیده میشه البته برای خود من باید گوشمو به بدنه دستگاه بچسبونم تا بتونم بشنومش
4- در اجرای بازیا قابل قبوله ولی انتظار یه هیولا رو نداشته باش یه دستگاه متوسط برای بازی محسوب میشه بین i7 و i5 تو بازی و کارای عادی فرقی احساس نمیکنی بیخود پولتو دور نریز مگر اینکه استفاده محاسباتی مثل رندر و امثالهم داشته باشی
5-در این رنجقیمت بهترین سخت افزارو داره این دستگاه در کنار g510 بقیه هم رده هاش یه جای کارشون میلنگه یا سی پی یوی خوبی ندارن یا گرافیک خوب
تجربه شخصی از 2 ماه استفاده از z410 i7/1000T/8 ram//GF 740:برای من عالی بوده از هر نظر تقریبا در روز 17 18 ساعت روشنه یا دارم رندر میگیرم یا بازی میکنم و ... ولی تا حالا هیچ مشکلی نداشته .
فقط شاید به زودی هاردشو عوض کنم به جاش ssd بذارم چون 5400 خیلی برام محدود کنندس
باید قبل از خرید حتما صفحشو از نزدیک ببینی... لپتاپهای مات بیشتر ساخته شدن تا در شرایط نوری قوی نور رو انعکاس ندن... ولی نسبت به صفحه های براق از شفاقیت کمتری برخوردار هستن و رنگها هم به جون داری صفحه های براق نیست...نقل قول:
سلام.صفحه نمایش اگه کثیف بشه باید با چی تمیزش کنی؟
دستمال مخصوص میخواد یا با دستمال عادی هم میشه؟
سلامنقل قول:
با دستمال معمولی نمیشه تمیزش کنی بد تر کثیف تر میشه :n02:
از این محلول هایی که مخصوص صفحه نمایش هست با این دستمال های مخصوص استفاده کنی خوبه :n26:
بهترین ترکیب:نقل قول:
دستمال میکروفایبر + شیشه پاک کن ضد بخار ( ترجیحا بدون الکلش رو بگیرید)
بچه های فیفا باز مثل اینکه امسال EA سنت شیکونده میخواد نسخه pc و با کنسولای نسل بعد یکی بده اینم مشخصات سیستمیه که میخواد به نظرتون z510 i7 میتونه راحت این بازیو اجرا کنه ؟؟؟ میشه گرافیکشو با اینی که فیفا میخواد یه مقایسه بکنید ممنون...
CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DirectX: 11.0
z510 در مقابل این پیشنیاز تا حدود زیادی ضعیف ترهنقل قول:
اگه می خوای لپ تابی در این حد بگیری باید 3500 به بالا خرج کنی
دوست عزیز به نظر من هم قبل خرید حتما صفحه نمایشش رو از نزدیک ببینین...برا من یکم سخت بود بهش عادت کنم...ولی عوضش مث براق چشممو اذیت نمیکنهنقل قول:
صدای فنش فقط تو جاهای خیلی ساکت یکم شنیده میشه
صدای هد هارد هم وقتی هارد خیلی درگیره یکم شنیده میشه که طبیعیه...در بقیه مواقع باید گوشتو بچسبونی به دستگاه تا بشنوی
من گیم بازی نمیکنم ولی با نرم افزرهای سه بعدی کار میکنم که بنظرم این کانفیگ خوب از پسش برمیاد(i7/8G RAM/8G SSD)
من یه ماهه خریدم (بعد کلی تحقیق)...واقعا با این بودجه بهههههههترینه
ولی اگه واسه گیم میخواین و میتونین یکم دیگه هم بذارین رو پولتون ...خوب میشه به y510 هم فکر کرد
درضمن G510 از لحاظ قیمت بصرفه تر از Z510 هست...G510 با هارد SSD و گرافیک 4 AMD و باطری قابل تعویض و البته صفحه براق وظاهر زمخت!!!حدود2.38 و بقیه اجزا مشابه ولی Z510 با گرافیک Nivida 2G و هارد معمولی و باطری داخلی و صفحه مات و ظاهر خوشکل!!!2.43!!!!هرد دو Cori7 و رم 8 !!!نقل قول:
دوباره رفتم G510 را دیدم حالا با ظاهر بیرونی اش کنار اومدم ولی ظاهر داخلی اش و کیبوردش یک ذره دل آدم را میزنه!!!
بچه ها که در مورد عیب صفحه براق میگن،مگه نمیشه با کم کردن نور صفحه و تنظیمش،جوری تنظیم کرد که چشم را اذیت نکنه؟امکان نداره؟
من با g510 کار کردم. بنظرم تصویر بهتری داره. فقط بازتاب نور بیشتر اذیت میکنه.نقل قول:
اصلا چشم رو اذیت نمیکنه