اینطوری میتونید با دو مگ شبی 10 گیگ دانلود کنیدنقل قول:
بنظرم در صورتی که واقعا دانلودتون اینقدر زیاده اینو بگیرید
عملا من بعضی از شبا واقعا چیزی ندارم واسه دانلود
Printable View
اینطوری میتونید با دو مگ شبی 10 گیگ دانلود کنیدنقل قول:
بنظرم در صورتی که واقعا دانلودتون اینقدر زیاده اینو بگیرید
عملا من بعضی از شبا واقعا چیزی ندارم واسه دانلود
وقتی سی سی کیو و سیگنالت خوب باشه نویزتم خوب میشهنقل قول:
شاخص سی سی کیو و سیگنال مرجع هستن و هر دو مکمل هم
سیگنال بعد از پایین اوردن پاور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا الان از فارا سیگنالم -67 و ccq هم 100 درصده اما نویز -89 پس چطور میگی وقتی اون دوتا خوب باشن نویز هم خوب میشه ؟نقل قول:
من از بچه های پرشین نتورک شنیدممم. عضو انجمن پرشین نتورک هستم و حسابی اونجا تحقیق میکنم راجب این مسائل. بلاخره اونا بیشتر ماها توی این مسائل هستن.در مورد نویز هم همچین چیزی به من گفتن
آرش برای تو فارا پینگ یا سرعتش نسبت به قبل فرقی نکرده ؟ بهتر نشده ؟
آرش گفتی نمیشه نانو ام 5 رو عمودی گذاشت ولی این گذاشته .اگه من اینطوری نصبش کنم سیگنال بهتر نمیده ؟
محتوای مخفی: اینجا
2-ارش ایمان چرا رادیوی من بعضی وقتها بعضی از دکل ها رو پیدا نمیکنه تو اسکن لیست ؟ حتی وقتی که تمام فرکانس ها رو تو لیست انتخاب کرده باشیم ؟ و باید چند بار روشن خاموشش کنم یا دکل عوض کنم تو اون دکل ها بیان توی لیست .این مشکلش چیه ؟
ببخشید یه چندروز مشغله ام زیاده نمیرسم زیاد بیام
رادیو خودش بصورت اتو ماتیک تنظیمات عمودی و افقی فرستادن شیگنال رو انجام میده وقتی شما رادیو رو ۹۰ درجه میچرخونید نوع انتشار سیگنال عوض میشه یعنی ورتیکال میشه هریزنتال
حتما طرف جبور بوده که اینطور بسته
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
مثل این که مشکل از رادیوی من نبوده چون امروز سر راهم که داشتم میومدم یکی از دکل ها که معلوم نی مال کدوم شرکته یه نفر بالاش بود داشت با رادیو ور میرفت یه دکل دیگه هم نزدیکمون بود که تا دیروز پریروز دیش روش بود ولی امروز دیشی روش ندیدم انگار درش اورده بودن و به جای دیش یه رادیو شبیه نانو بود ولی مربع بود و بزرگ .علاوه بر بهتر شدن سیگنال از یک شرکت و بدتر شدن سیگنال از یه شرکت دیگه یه دکل هم از اذرخش تو لیستم اومده که میتونم ازشون سرویس بگیرم .
نمیدونم قضیه چیه
این اذرخش چقدر خسیسه اکانت تست نمیده میگه اگه میخای ccq رو ببینی باید سرویس ازمون بخری بهش میگم سیگنالم 80 از کجا معلوم سی سی کیو پایین نباشه و سرعت کامل بهم بده ؟
میگه خیالت راحت مشکلی نیست سیگنالتم خوبه ما کیفیت سرویس هامون بالاست بخر و حالشو ببر .منم بهش گفتم تو هم خیالت راحت باشه حتما ازت سرویس میخرم .
بار اول هم که زنگیدم یه زنه گوشی رو بلند کرد گفت اکانت تست نداریم گوشی رو کوبوند خیلی بی تربیت بود
نظرت چیه ایمان ؟ اکانت تست نمیدن چکار کنم ؟
در صورتی که واقعا تحت فشاری و اینترنت نداری میصرفه ارزونترین سرویسشون رو بگیری.نقل قول:
که فکر نکنم الان شرایطت بحرانی باشه واسه این کار
یکم سر رادیو رو دادم رو به اسمون سیگنالم کلا بهتر شد البته فکر کنم روی دکل ها هم کار کردن چون هم پینگ بهتر شده هم یه سری دکل جدید روشن شدن که تا الان تو لیست من نبودن چون چند روز پیش دیدم داشتن رو دکل ها کار میکردن یه تغییراتی هم روی دکل ها انجام داده بودن .اما مشل اینجاس که ادم زورش میاد از شرکتی که به مشتریش احترام نمیزاره چیزی بگیره .همین مخابرات با اینکه پشتیبانیش داغونه اما تا حالا هیچ وقت اینطوری بهم بی ادبی نکرده بودن که این اذرخش کرد .اما کنجکاوی پینگ و سرعتش داره منو دیوونه میکنه خیلی دوس دارم تستش کنم:n10:نقل قول:
آرش و ایمان به نظرتون کیفیت لینکم خوب شده دیگه یا هنوز ضعیفه ؟
محتوای مخفی: عکس
خوبهنقل قول:
البته بستگی به دکل هم داره ولی معمولا مشکلی نیست
چرا دیگه کسی اینجا پست نمیزاره ؟ یه تستی سوالی عکسی چیزی بزارید حوضله ادم سر میره
اقا من پینگ خوب میخوام سرعت دانلودم 300 کافیه تو اهواز مرکز انقلاب یکی بگه چه کار کنممممممممممممممممممممممم ممممممممممم
:n15:
تلفنتون سیم مسی هست یا فیبر نوری؟؟؟نقل قول:
فیبر نوری نیستم همه شرکت ها ساپورت میکنه این عکس که کذاشتی مال کدوم isp هست ؟
میشه پینگ سرور زیر رو بگیری ببینم چنده ؟
کد:easo.ea.com
کد:
10.201.59.22
منم همین ها رو پینگ کردم همین تایم رو میدهنقل قول:
الان چه تعرفه ای از فارا داری؟
ولله من شنیدم شاتل پینگش خوبه و قطعیش کمه - که بعضی از دوستان میگن اینجور نیستنقل قول:
پارس آنلاین رو بشخصه خودم تست کردم توی مرکز انقلاب و توی سرور های داخلی پینگش خوب بود و سرعت 128 رو روی 4 مگ مینده اما سرور خارج رو جالب نمیگرفت تو اسپید تست
کلا اگر من بودم شاتل میگرفتم
شما هم ک دانلودر نیستید
پینگ 10.201.59.22 رو گرفتم 29 بود با راصد 1مگ الماس
با سلام خدمت دوست گرامی که ما همیشه مزاحمش میشیم واقعا شرمندهنقل قول:
میشه لطف کنید دوباره پینگ 217.218.155.155 رو بگی چنده الان؟!
و اگه برنامه team Speak رو پاک نکردی بگی الان پینگت در این برنامه چنده؟!
با تشکر
سلامنقل قول:
پینگش 49 هست
اون برنامه رو کلا پاک کردم
موفق باشید
با تشکر شما کسی رو میشناسین اینترنت پیشگامان داشته باشه ؟!نقل قول:
شنیدم زیر ساخت راصد و پیشگامان یکیه.درسته؟!
همون 128 حجمی تصمیم دارم نامحدودش کنم ولی چون وضعیت مشخصی نداره فعلا میترسم شارژ کنم باید مطمئن شم ok شده بعد میشارژمش.راستی چند وقت پیش یه تست گزاشته بودی پینگت دور و بر 170 بود ؟نقل قول:
پینگ 8.8.8.8 بودنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان میخواستم بدونم پایینترین پینگ و تاین اوتی و پکت لاس رو در خوزستان کدوم شرکت داره؟
هم پینگ داخلی و هم پینگ خارجی
لطفا بگید کدوم شرعت Adsl پایینترین پینگ ؟؟
و بگید کدوم شرکت wireless پایینترین پینگ رو داره؟!
با تشکر فراوان
بهتون پیشنهاد میدم بجای تیم اسپیک از ریدکال استفاده کنید :n02:نقل قول:
دوستان بشدت ترافیک کم میارم.از این ماه ۲۵۶ نامحدود راصد رو میگیرم.خیلی مصرف بالاست متاسفانه نمیرسم
نقل قول:
ایمان تو خو از ساعت 7 اینترنتت نامحدوده پ دیگه چی کم میاری ؟ اصلا نمیصرفه 60 تومن برای 32 کیلوبایت یکم رادیوت رو دستکاری کن اگه فارا رو با سیگنال خوب پیدا کردی ازش نامحدود بگیر سرعتش هم دوبرابره ارزونتم هست یعنی با 40 تومن 512 داری پینگشم ظاهرا خوب شده
ولله بچه ها نمیتونن تحمل کنن تا ساعت ۷.
فارانت رو متاسفانه نمیتونم بگیرم.
حداکثر رفاتک رو بشه گرفت ک اونم دردسره بری رو پشت بوم تنظیمش کنی.حالا ۱ ماه امتحانی اینو میگیرم
من ماهیانه 70 هزار تومان هم میتونم بدم واسه یه اینترنت نامحدود متوسط
اینترنت الان بخش جدا نشدنی و مهم از زندگی هممون شده دوستان
بنظرم قبلش دوباره دکل های اطراف رو چک کن چون احتمال داره تو این مدت تغییراتی داده باشن
برای من که تغییرات دادن .هم پینگ فارا بهتر شده هم یه دکل از اذرخش اومده که تا الان نبود .نقل قول:
متاسفانه کسی حاضر نیست بره سر پشت بوم. منم پاهام توی سربازی دچار مشکل شدننقل قول:
فردا زنگ میزنم به فارانت ببینم چی شده که هنوز توی منطقه ما نیومدن
چند شبه فارا تو ساعت رایگان خیلی افتضاح شده
برای شما هم همینطوره؟
نقل قول:
من که دیگه شارژش نکردم از شبا هم خبر ندارم اما اخرین بار که یه هفته پیش بود سرعتم 14 کیلوبایت بود ساعت 5 صبح اما الان رو دیگه نمیدونم شرمنده
پس معلومه گند زده به شبانهنقل قول:
دانلود فوری دارم چند شبه علافم کرده سرعت همش از 10 تا 200 کیلو نوسان داره
رفتم یه بسته 5 گیگی خریدم خیال خودم رو راحت کردم. 1 گیگ تو 50 دقیقه دانلود شد
اگه از نسل 3 همراه اول استفاده می کردم هم ارزونتر میشده هم دانلود زودتر تموم میشد
ارش به نظرم با اومدن 3g دیگه دلیلی نداره که از وایرلس استفاده کنیم مگر در مواقع ضروری فقط به درد شبانه میخوره وایرلس فارا همین روزاش هم گند زده شب که جای خود داره .برای من فقط مشکل پینگ حل شده سرعت هیچ تغییری نکرده .قبلا پینگ بالای 200 بود ولی چند روزی بود که پینگم اموده بود روی 130 حالا یه چند وقت دیگه دوباره شارژ میکنم ببینم هنوز خوب مونده یا شانسی اومده پایین .دیگه این سرعت های کیلوبایتی استفاده ای ندارن .همه رفتن تو کار مگابایت:n03: