مهدي از نوع ب ک ام تو خواب نداري؟ از صبح تا شب آني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مهدي از نوع ب ک ام تو خواب نداري؟ از صبح تا شب آني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من خواب ندارم و به علت سختي ومشكلات گذشته خواب به پلكام نمياد:18: امير تو چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟ راستي ديشب تا صبح ساعت 6 توي انجمن پست ميدادم.
قرار اين هفته چه شكليه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
نقل قول:با این حساب که ...نقل قول:
منم که محسلم پولم کجا بید :31:
نه این خواب و خوراک نداره :27:نقل قول:
دود چراغ میخوره میاد تو پس30 . :13:
تو مایهای سبک پدر خوانده ...:31:
بای .
نقل قول:
پدرخوانده ؟؟؟؟؟؟؟؟ اينو خوب اومدي
آواتار حجت پايه ي خندست
اگه یه بار دیگه تو نغل غول من جواب بدی ... :4:نقل قول:
بابا این مال خودمه . البته دیگه عوضش کردم . :27:
خوب خوبه. اين آواتار بهتر شد.
تو چرا هي آواتار زن ودختر ميزاري ؟؟؟ نكنه مخ ميزني ؟؟؟
نقل قول:
اولا حالا من آواتار زن و دختر میزارم به تو چیکاره ؟؟؟
دوما اینا تا حالا همش اتفاقی بوده . :27: اونی که گل داشت اهدایی بود اینم که هرمیونه :20:
دوستان بحث نکنيد ،قرار نويد تشريف فرمايي کنند و قرار ملاقات رو اعلام نمايند :دی
در گوشي (قرار مثل قبله :دی)
من ساعت 6 جايي باشم ولي خيلي دوستداشتم ببينمتون. لااقل يك كم بهتون ميخنديدم شما هم به من
دوست داشتم شب جمعه باشه كه بچه ها فكر نكنم بيان. ساعت هاي 4 بعدازظهر باشهكه ميگين هوا گرمه.بگم صبح ميگين خوابيم .پس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساعات راحتت رو بگو ... بچه ها هم بر اساس اکثريت + يک نفر (يهني خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تصميم ميگيريم
من غير از 6بعدازظهر جمعه هر ساعتي باشه ميام ولي دوست ندارم برنامتون به هم بخوره .( جملات به سبك پدر خوانده بيان شد ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
آقایون به استحضار می رسانم که علی آقا نامدار هم تشریف فرما می شوند
این رو توی چت فرمودن ممن هم قراره برم دنبالش
شما قرار رو بذارین من باهاش تلفنی هماهنگ می کنم
امری فرمایش دارین در خدمتم
گفتم من دارم میرم تاپیک نخوابه .
بعدنم یه بزرگواری بیاد نزاره این بره صفحه دوم .
بای .
خوب چرا اسپم ميدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قرار چي شد ؟؟؟؟؟؟ دلم واسه همتون گشاد نه ببخشيد تنگ شده
قرار جمعه عصر ، هر کي هر موقع دوست داشت بياد :دی
قرار عصر جمعه است ، در مورد ساعتش هم همينجا بگيد چه ساعتي راحت هستيد ...
مثلا نظرتون در باره ساعت 5 چيه ؟
5 خوبه . خوبه اگه 5 باشه تا 6 پدر خوانده را خواهيد ديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون 6 باشه فکر میکنم بهتر باشه
هوا رو به خنکی میره
البته هوا خنک نمی شه همینه که آفتاب نیست بهتر میشه
نظرتون چیه ؟
آره اين مهدي ب ک ام داره ساعت قرار رو خراب ميکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم با 6 و حتي هرچي که به شب نزديک تر بشه بيشتر موافقم ... ساعت 5 سگ هم حاضر نيست زوزه بکشه :دی ، چه برسه بياي سر قرار
سلام.....خبر فوري :دي
همين الآن( بهم خبر رسيد فردا خونه مادربزرگه 1000تا قصه داره نهار دعوتيم........خداوکيلي نميدونم چه کار کنم! نميدونم تا 6 آزاد ميشم يا نه؟ :دي
نويد خونوک بازي چيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم خونه خاله خرسه دعوتم :دی ...
خداوکيلي بايد ناهار برم اونجا.........
نقل قول:نقل قول:
پس مارو از ملاقات عفو بفرماييد .انشا ... يك سري ديگه خدمت ميرسيم.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
منم با حاجي زنبور عسل بايد برم دنبال ننش .شايد تو راه مخشو زديم :11:
باز مخ چي رو بزني ، چقدر فعالي تو :دینقل قول:
در همه شهر،دلی نیــست که دیـگر بربایــی ...
دوستان عرضه رو از مهدي ب ک امي ياد بگيريد ، مهدي اسب کش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار رو هم بيا از تجربياتت استفاده کنيم :دی
اين فعاليت ها در راه حق است.و حق گرفتنيست .اگه توئنستم حق خودمو بگيرم يك كمم حق سرريز واسه ي امير جونم ميگيرم ( مثل شله كه سرريز ميدن )
سعيم رو ميكنم ( وقتي ميگم سعيمو ميكنم يعني 99 در صد ميام وشبيه به يك نوع از كلاس گذاريست )
6 مهموني دعوتيم ( به صرف چريدن در در يك مزرعه ي بدون صاحاب ) ولي خوب شايد يك نيم ساعتي بيام وبا چمن هاي پارك يك ته بندي بكنم.
به شرطيكه 6 بيايي باز مثل اون هفته 12.30 شب نيايي .
همون در سجاده ؟؟؟ كيا ميان ؟؟؟
من کي دير اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، قرار بود پيشي بياد خواستم براش کلاس بذارم :دی
قرار هم همون جاي قبلي ، تعداد کسايي هم که ميان ... کلا تو قرار ملاقاتا توجه کن ببين هر وقت که من ميام نميدونم چرا همه ميان :دی
اما فکر کنم آمار امروز خوب باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تو توي تمام قرار ملاقت هايي كه هردومون بوديم دير اومدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كلاس واسه پيشي يا پيشي واسه كلاس؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه به تو نظر نه ببخشيد همه تورو دوست دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمار چي كلك ؟؟؟ به ما هم بيك كم از اين آمارات بده :27:
آقایون چند نفر میان ؟
من هستم .
بای .
خب قرار ملاقات امروز هم به خوبي تشکيل شد ...
رفتار بابا بزرگ هم جالب بود که ساعت قرار رو عوض کرد اما حضور پيدا نکرد ...
در ضمن دوستان ؛ پيشي ، مهدي ب ک امي ، نويد منصور ، بهنام و ... لطفا از جريانات امروز در قرار ملاقات هرگر حرفي به ميان نيايد .(بذا بقيه تو کف باشن :دی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی به من چیزی نگفت کسی قرار رو قطعی نکرد
قرار قطعی کی اعلام شد ؟
قرار قطعي ... مهدي جان ما چند هفتس که هميشه سر يک ساعت خاص و در روز خاص قرار داريم ، حالا بايد هر دفعه بيايم با رنگ نارنجي بنويسيم ؟ تازه بعش هم بگي نديدمش :دینقل قول:
رنگ نارنجی رنگ مورد علاقه من و محمود هست
نوشته بشه که بهتره
نیست ؟
حالا من میدونم یکی که تازه میاد از کجا بدونه قرار ملاقات چه وقت و کجا هست ؟
سلام
نقل قول:
تفرقه افکنی
آماده یک جدای از گروه بچه های مشهدی باشین
به اسمتون نمی خوره این قدر زود نارحت بشین
ما که خوشحال می شیم به دوستن خوش بگذره
تفرقه افکنی؟؟؟ :18:نقل قول:
اوه خداي من چي دارم ميشنفم اصطلاحات جديد :27:
داش مهدي اسپمر از نو بي جي شما چرا مشرف نشدين ؟؟؟
نکنه ازش خاطره خاصي دارين :دینقل قول:
رنگ نارنجی رنگ مورد علاقه من و محمود هست
thats gay ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
very very funny
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفقای مشهدی ...
من بچه اهوازم ولی ایشلا فردا شب میام مشهد ... (یکشنبه 5/14)
اگه طی چند روز آینده قرار ملاقات داشتید ... خوشحال میشم خبرم کنید من 5 شنبه برمیگردم اهواز ....
البته اگه قابل بدونید
خیلی ممنون.
نقل قول:
ما نوكرتيم داداش . توي پ خ شمارتو بده ببريم چرخت بزنيم.
اينجا جاي اين قرتي بازيا و انگليسي نوشتن نيست مخصوصا تو تاپسک مشهديا که حمايت کننده زبان پارسي و مشهديه.......هر گربه اي از راه برسه نميتونه اينجا انگليسي بنويسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: