لینک دانلود بازی هایی که گفتی بزار
جدیدا از شرکت HiWeb نت گرفتم که ۱۵ گیگ رو ۱۲ ت میده
Sent from my iPhone 3Gs using Tapatalk
لینک دانلود بازی هایی که گفتی بزار
جدیدا از شرکت HiWeb نت گرفتم که ۱۵ گیگ رو ۱۲ ت میده
چرا قیمت y510 تو سایت های مختلف انقدر فرق داره :n13: مثلا تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 2,899,000 هست ولی تو این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3,369,000 فرقی دارن به نظرتون یا فقط قیمت سلیقه ای هست؟؟؟
یکی از لینک هات باز نمیشه
شاید دلیلش این باشه این یکی رمش بیشتر باشه
یا اینکه هنوز قیمت خودش رو اپدیت نکرده :n06:
...............................
اینم لینک تایپیک dota 2
کلا بازیش با خود برنامه اجراییش حدود 8 گیگه وقتی دانلودش کردی بهم بگو که بت بگم چیکار کنی :n02:
بازی دوتا ۲ روی اتاری هم اجرا میشهنقل قول:
چه برسه به این لپتاپ
داداش یه بازی خر گرافیک بده دانلود کنم اخه این بازی ای که تو گذاشتی برای این لپتاپ عین اب خوردن اجرا میکنه
هه هه فک میکنی عزیز دل :n09:
من روی 740 اجرا کردم که نتونست رو های اجراش کنه چه برسه به اولترای این بازی :n09:
واسه همین به 750 هم زیاد اعتمادی ندارم واسه همین میخوام تستش بکنی :n06:
اوکی بازی دیگه ای هم هست که گرافیک و رم مثه چی میکشه
skyrim
این لینک دانلودشه
این هم تایپیک گفت و گو :
اختلاف فکر کنم مربوط به رم باشه که دومی 16 هست و اولی 8نقل قول:
دوست عزیز Sorena جان توجه داشته باشین لپ تاپ محدودیت پاور داره .
لپ تاپ های معمولی حدود 90 وات ، لپ تاپ های گیمنگ 120 وات و لپ تاپ های گیمینگ MSI حدود 180 وات و لپ تاپ هی قوی تر 220 وات هستند . نهایت نهایت قدرت لپ تاپ ها که مربوط به لپ تاپ های با قابلیت Corssfire یا SLI هست 300 واته !
ولی شما با 300 وات نمی تونی کامپیوتر معمولی رو روشن کنی !!!!! ( اگر هم بشه باید سخت افزار خیلی قدیمی + کارت گرافیکی مثل 9400GT گذاشت )
منم توقعم خیلی پایینه که :n02:
و بله حدود 10 سالی میشه لپ تاپ داشتم که سوخت و دیار باقی پیوست پس میدونم مورد استفاده هم چیه:n06:
اخه من فقط بازی های انلاین انجام میدم که در حد گرافیک های معمولی نیازشونه مثه همین wow و دوتا 2 و اگه همین دوتا 2 رو با بهترین کیفیت و بدون لگ بتونم بازی کنم دیگه هیچی نمیخوام نه کرایسیس و نه چیز دیگه ای فوق فوقش هم یه بازی مثه اسکایریم
من همیشه در حال رفت و امد هستم حداقل هفته ای 3-4 بار نزدیک به 4-5 ساعت توی راهم اگه پی سی بگیرم چجوری باید استفاده اش بکنم ؟:n09:
فک کنم مشکل اینه که پولم کمه فقط 3.5-4 میله :n08:
پس شاید بهترین انتخاب در حال حاظر بشه گفت Y510p برای شما باشه .نقل قول:
چون قابلیت SLI داره و هر موقع که دوست داشتین می تونین بدین اونور واستون یه کارت گرافیک اضافه بزارن
Y510p یه مزیت دیگه داره که رم گرافیکش از نوع ddr5 هست و نسبت به ddr3 عملکرد بهتری داره . فقط صفحش فول اچ دی نیست و در بقیه موارد عالی هست .
برای گیم Y510p سرعت بیشتری داره نسبت به n550 .
اره ولی اگه فولش گیر بیاد امروز تو این بارون 2 بار رفتم مغازه هایی که میگفتن حتما همین هفته میارن :n30:
فقط یه نفر اورده بود که نامرد میگفت 4.6 میل :n27:
اخه این انصافه ؟؟؟؟چونکه میدونه من میخوامش این جوری بهم تازه منت هم میزاره که واسه تو دارم این قیمت رو میدم
من عمرا همچین خری باشم که واسه یه فول شدن صفحه نمایش 1.5 میل بیشتر پول بدم تازه رمش هم 8 گیگ بود :n09:
Y510p یه مزیت دیگه داره که رم گرافیکش از نوع ddr5 هست و نسبت به ddr3 عملکرد بهتری داره . فقط صفحش فول اچ دی نیست و در بقیه موارد عالی هست .
برای گیم Y510p سرعت بیشتری داره نسبت به n550 .
کالای دیجیتال با مشخصاتی که تو بازار کم باشه گرون حساب می کنن .نقل قول:
یه دلیل که خیلی میگن صبر کنین همینه . به مرور مدل های جدید که بیان و رقابت بین محصولات بالا بره قیمتا ( البته تا حدی ) پایین میاد . خرید لپ تاپ بالای 4 تومن با توجه به قیمت و مشخصات بیشتر برای کسایی بدرد می خوره که یا پول براشون مهم نیست ، یا خوره های گیم که
همه جا بتونن بازی کنن یا که نیاز مبرم به چنین محصولی دارن وگرنه از نظر کار کرد شاید یه corei5 یا corei3 هم نیاز خیلی ها رو براورده کنه . ولی خوب خرید یه لپ تاپ که اخرین امکانات رو داشته باشه و همه بازی ها رو جواب بده وسوسه انگیزه .
و این که لااقل تا دو سه سال نیاز به تعوض لپ تاپ نخواهید داشت . به جز کارای 3d کمتر به سیستم با کانفیگ قوی احساس میشه که اون هم توضیح دادم که طراحان کار با مانیتور بالای 17 و PC رو ترجیح میدن هم بدلیل قیمت و هم بدیلیل راحتی ( ارگونومی ) .
بقیه موارد فقط قابل حمل بودن مزیت به حساب میاد . نرم افزار های مهندسی هم کمتر به پردازنده خیلی قوی احتیاج پیدا می کنن .
حذف شود ........
میگمااا هی شما ها میگین مدل جدید
میتونید برند و مدل و مشخصاتشون رو بگین یا حداقل لینکاشون رو؟:n06:
و اینکه اگه تا بعد عید صبر کنم کلا موقعیت و گزینه هام تغییری میکنه؟:n13:
فعلا از نظر پردازنده نسل چهارم اینتل اخرین مدل معرفی شده هست و فقط در سرعت کلاک تغییر داره نسل بعدی هم که broadwell باشه بهبود عملکرد در توان مصرفی و کلاک هست و معماری تغییر انچنانی نداره .نقل قول:
ولی گرافیک و مانیتور تکنولوژی های جدید تر میان . این یه لینک که هم گرافیک 760 هست و هم رم گرافیک ddr5 شده که نتیجه تغییر قابل ملاحضه در عملکرد گرافیک خواهد بود . پنل هم از نوع ewv ذکر شده .
در کل منظورم اومدن مدل جدید که توی بازار نباشه نیست و همین که انتخاب شما از بین کانفیگ و برند های بیشتری باشه
زمان خرید به خود شما برمیگرده . من دو ماه صبر کردم یه ماه دیگه صبر می کنم ببینم چه کانفیگی وارد بازار میشه . یه هر حال حتی اگه قیمت افت زیاد نداشته باشه کانفیگ جدیدتر رو می گیرم .
حالا که این جوریه پس منم باز منتظر میمونم واسه مدل های جدید با کانفیگ های جدید تر :n06:
اگه بتونم یه لپ تاپ با گرافیک 760 بگیرم عالی میشه چونکه میدونم کارم باش راه میافته :n20:
انشاالله که همه بتونن اون چه میخوان و یا حتی بهترش رو بدست بیارن
ممنون از راهنمایی خوبت عزیز دل :n16:
پس خودتونو برای بودجه 5 میلیون تومانی اماده کنین :n09:
احتمالا N56JR وارد بازار نمی شه . چون الان کلی N550JV تو انباره !
اگر هم بیاد زیر 4.5 نمی دن ! Acer V3-772G هم 4,100 بود
با این حرفت یه لرزش و سرمای خاصی رو در تمام بدن احساس کردم :n30::n02:نقل قول:
پس خودتونو برای بودجه 5 میلیون تومانی اماده کنین
ای خدا یعنی میشه مثل PS4 ملت از این مدل ها با این قیمت های فضایی و حبابی نخرن تا خودشون مجبور بشن قیمتاشون رو بکشن پایین :42:
بخدا بعضی ها پولشون رو از سر راه اوردن یا اینکه خر پولن و میرن با این قیمت میخرن و اون دلال های حروم خور هم که مزه پول مفت میره زیر زبونشون و دیگه هیچ :n15:
همونطور که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن کلی n550jv توی انبار هست که باید فروش بره .
هیچ شرکت یا فروشگاهی نمیتونه تا ابد فروش رو متوقف کنه . یه دوره کوتاه و حساسی بود که بیشتر مربوط به مذاکرات بوده و گذشت . حالا هم جو بازار تحت تاثیر نتایج مذاکرات هست .
نزدیک 5 ماه واردات و فروش محصولات IT شدیدا محدود بوده و حالا هم که جو کمی باز شده و هم واردات داریم هم سیر نزولی قیمت . شما یه سری به سایت ها فروش اینترنتی بزن ، می بینی که قیمت ها با سرعت کم ولی مدام در حال کاهش هستن .
پس سود در حال کاهش هست چون رقابت افزایش پیدا کرده و یه پای ثابت رقابت و جذب مشتری افزودن گزینه جدید برای خرید هست . n550jr یه مثالی بود که مدل جدید برای واردات هست . وقتی سود فروش یه مدل پایین باشه چاره ای جز تنوع محصول نیست . مدل های جدید تر سود بیشتری دارن . وقتی ببینی یه مدلی همه جا هست و همه فروشگاه ها موجود دارن . خوب کسی اختلاف قیمت حبابی رو قبول نمی کنه که همون رابطه عرضه و تقاضا هست . گذشته از این مثل sorena_777 جان که حاضره پول بیشتری بابت گرافیک 760 بده . مطمئنا مدلهای با این کانفیگ وارد خواهند شد .
بله حرف شما کاملا متین هستش:n06:
فقط الان یه چیز دیگه هم هستش اونم سری جدید y لنوو هستش :n02:
منظورم y50 , y40 هست
پسر چه قده خوشگل و پر قدرت هستش :n19:
همه چی تمومه
به نظرتون تا چند ماه دیگه وارد بازار ایران میشه؟
واقعا که واسه خودم متاسفم , الان چند ساله که میخوام لپ تاپ جدید بگیرم هی میگم بزار جدید تر بیاد وقتی هم میاد میگم بزار ارزون بشه تا وقتی هم بخواد ارزون بشه مدل جدید میاد و من فک میکنم روی دایره دارم راه میرم :n09:
دوستان کسی خبری از سری جدید dell xps 15 نداره وارد شده یا نه؟؟؟
بچه ها من میخام لپ تاپ بخرم به نظرتون hp probook 450 go بخرم یا lenovo ideapad z510 ؟
کسی میتونه معایب z510 رو بگه؟
این که باطریش داخلی هست خوبه یا بد؟مشکل پیش نمیاد در استفاده ازش؟
مگه شما میخوای موقع استفاده باطری رو در بیاری ؟نقل قول:
هیچ مشکلی پیش نمیاد
( 90% شارژ قطع کنی 10 % بزنی به شارژ )
صفحه z510 تعریف چندانی نداره
داغ کردن که میگن به خاطر باریکی و الومینیومی بدنست
مشکل خاصی نداره
شما هم z510 رو پیشنهاد میکنین از بین این دو تا لپ تاپ؟نقل قول:
خودتون کار کردین با Z510?
برای گیم یه سری هم به این مدل بزنید
MSI GE60 2OC
اوه اوه 3.5 پولشه.من ندارم:n30:منم هم واسه گیم میخام هم کارا گرافیکی و اینا.هیشکی نیس ازش بپرسم معایب z510 رو:n03:نقل قول:
دوست عزیز Z510 مدل اصلاح شده Z500 هست . اصلاحات صورت گرفته :نقل قول:
1 - کاهش دما ، که مشکل بسیار از کاربران Z500 بود و دمای بدنه تا 50 درجه بالا می رفت . در Z510 حداکثر دمای بدنه 40 درجه است
2 - اصلاح کیبورد ، کیبورد Z510 حالت پایداری نداشت و برای تایپ طولانی مدت مناسب نبود . لنوو در این مدل توانسته مشکل کیبورد رو بهتر کنه و برای تایپ مناسب تره . البته مدل اصلاح شده کیبورد فاقد Keyboard backlit هست !
3 - استفاده از صفحه نمایش مات به جای Glossy ، که استفاده زیر نور آفتاب رو تسهیل نموده . البته توجه داشته باشین سعی کنین مدل FHD این لپ تاپ رو پیدا کنین !
4 - کارت لن 100 مگابیتی جاش رو به گیگابیتی داد
5- طبق بررسی بعضی سایت ها لنوو در Z510 از اسپیکر های JBL + سیستم تنظیم صدای Dolby استفاده کرده .
سوالات بیشتر در کلوب Z500 در انجمن
خیلی کامل بود توضیحاتتون با تشکر:n12:نقل قول:
دوستان خرید Apple MacBook Pro 15-inch with Retina display 2013 ME293 پیشنهاد میشه؟میخوام یه 3 سالی باهاش سر کنم.نسبت به قیمتش می ارزه؟
Sent from my SM-N9005
سلام
من میخوام hp 15t touchsmart بخرم
در مقابل n550 و y510 چطوره؟!
قیمتش یکم کمتر از 4 تومان
نظرتون چیه در موردش؟!
این که میگن اچ پی زود خراب میشه درسته؟!
حداقل سه سال میخوام ازش استفاده کنم.
دوست عزیز تو خریدش شک نکنین کیفیت فوق العاده ای داره .من با این مدل کار کردم و میتونم بگم صفحه نمایش عالی داره و مشکل زاویه دید هم نداره. سیستم صوتی هم که بیتس هست و اونم عالی بود.گرافیکش هم 4 گیگ 750 و پردازنده ci7 4700 همچنین دارای 24گیگ ssd cache هستش که این خودش خیلی سرعت کار رو بالا میبره اگه یه سری به سایت لپ تاپ مگ بزنید میبینید که در سرعت امتیاز بالای 5000 رو کسب کرده .خودمم قصد خرید همین مدل رو دارم و منتظرم پول قلمبه ام که بخرمش .
3aman021این مدل فول اچدی و ای پی اس هست ؟ برتریاش نسبت به n550jv به جز ssdچیه ؟
دوستان نظرتون در مورد این دو لپ تاپ چیه؟کدومشون بهتره؟
msi cx61 20c-A
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 383 × 249.5 × 37.6 میلیمتر - وزن: 2.4 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 1TB - نوع: هارد دیسک - مشخصات: SATA 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 720M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ TFT LED-backlit LCD 1366x768
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
lenovo z510
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 380 × 265 × 25 میلیمتر - وزن: 2.22 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
بله,فول هست .ips نیست اما هیچ مشکلی تو زاویه دید نداره رنگ هاش هم فوق العادست.چون سری انوی جز بهترین سری اچ پی هست اچ پی همیشه واسه سری انوی سنگ تموم میذاره.برتری هاش نسبت به n550 سیستم صوتی بیتس,ویندوز اورجینال ,ssd flash cache, وزن کمتر, زیباتر, جنس بدنه با کیفیت تر که اصلا اثر انگشت جذب نمیکنه,کیبورد بهتر و خوش ساخت تر و گرافیکش از نوع ddr5 هست.معایبش هم نسبت به n550 اینه که یه دونه فن داره و گارانتی رسمی نداره که طبیعیه چون امریکاییه.نقل قول:
ویندوز اورجینال n550هم داشت!. اگه یه دونه فن داره با این حساب خرید یه کولپد از نون شب هم واسش واجب تره! درباره گارانتیش بعدا مشکلی پیش بیاد چیکارش کنیم؟ با توجه به اینکه گارانتی معتبری مثل سازگار و آواژنگ نداره..رنگاشو به نظرم بد طراحی کردن مدل مشکیشو همه جاشو مشکی کردن حتی قسمت تاچ پدشو و کیبوردش اما مدل سفیدشو اومدن کیبوردشو مشکی کردن بقیه جاشو سفید ...کاش مدل مشکیش قسمت تاچ بدتش هم سفید بود یا حداقل کیبوردش سفید بود. منظورم مثل ظاهرn56ایسوسه. پشتش مشکی داخلش به جز کیبورد همه جاش سفید ..تو عکس زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من مدل hp envy touch smart رو گفتم .
تاچ اسمارت فقط رنگ نقره ای داره و خبری از مشکی نیست.در مورد گارانتی هم به نظرم خرید با چشم باز از گارانتی واجب تره .بعدش هم بستگی داره از کجا خرید کرد باید از جای معتبر خرید کنید .اگه گارانتی براتون مهمه میتونید گارانتی 2 ساله با 18 ماه تعویض که شامل ضربه و آب و برق گرفتگی هم میشه رو انتخاب کنید .در کل خودتون میدونید انتخاب با خودتونه
دوست عزیز منم لنوو z510رو نگفتم که!!منظورم همین hp eny tochsmartبود ! منظورم رنگ بندیش کاش مثل n56بود.در ضمن ممنون از راهنمایی
داحلش خوبه فقط کاش پشتش مشکی بود خیلی جالب میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]