یه قفل پوشه حسابی بزارید برای سونی اریکسون کا 750
Printable View
یه قفل پوشه حسابی بزارید برای سونی اریکسون کا 750
نرم افزاری که قفل روی پوشه بزاره نیست یا من تا به حال ندیدم.ولی برای فایل تا دلت بخواد هست.بهترینش MobyExplorer هست و نرم افزارهای دیگه مثل Filelock و The_Messiah که دومی آدرس یک فولدر رو بهش میدی و همه فایلهای درونش رو قفل میکنه ولی متاسفانه پسورد نداره و هرکسی وارد برنامه بشه میتونه از قفل درش بیاره. البته طرز کار این برنامه ها به گونه ای هست که فقط پسوند فایل رو عوض می کنند تا گوشی نتونه بشناسه وگرنه به جز MobyExplorer بقیه قفل درست حسابی ندارند.
دمت گرم
تو بابل خودمون قیمت w810 شده 220 هزار تومان
k750 شده 18 هزار تومان
سلام دوستان
من تازه در این فروم عضو شدم و این هم اولین پست منه ...
من در حال حاضر یه گوشی J100 دارم و میخوام یه گوشی خوب بخرم (که خوب و مادام العمر هم باشه). اومدم توی این فروم و به هر جا که سر زدم از گوشی خودشون راضی بودن و اونو تبلیغ میکردن و من هم یه کم گیج شدم ...
مثل اینکه k750 خیلی طرفدار داشته میخواستم ببینم که الان هم همینجوره یا اینکه گوشی جدید و بهتر و کامل تر به جاش اومده؟
من امکاناتی که از گوشی میخوام: آنتن دهی قوی، دوربین قوی، ام پی تری پلیر با کیفیت خوب (عالی) هست.
ازتون میخوام کمکم کنید تا بهترین انتخاب رو داشته باشم...
K800 هم خوبه؟
من تا 200 یا 250 تومن بودجه دارم... کمک :41:
سلام
موفق باشين همگي در همه مراحل
زمان آپ ديت ك750 با دايل آپ چقدر ؟
سلام رفقا
گزينه عكس گرفتن از فيلم هنگام پخش فيلم توي مديا پلير گوشيم (k750) فعال نيست
چه جوري بايد فعالش كنم ؟
ممنون ...
اول فیلم رو متوقف کن(pause) بعد این گزینه فعال میشه.نقل قول:
حدود 2 تا 3 ساعت.نقل قول:
بهتره جدیدترین فریمور رو جداگانه دانلود کنی بعد با نرما فزارهای فلش فلش کنی.اینجوری برای دفعه های بعد هم میتونی گوشی رو فلش کنی.
ممنون از راهنماييتون ...نقل قول:
:21:
يه سوال ديگه
وقتي موبايلو به pc با usb وصل مي كني همون عكسايي كه از طريق گزينه عكس گرفتن از فيلم توي مديا پلير گرفتي رو نشون نميده
چي كار كنم ؟
ممنون ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا این عکسها در حافظه داخلی تلفن ذخیره میشن. یا اونا رو یه مموری کارت انتقال بده یا از برنامه هایی مثل PC Suite و My Phone Explorer استفاده کن.
ممنون عزيز از توجهتوننقل قول:
مر29+1
:21:
سلام من این برنامه ی کنترل یه موبایل با موبایل خودمون تز طریق بولوتوثو میخوام یکی برام بفرستش ممنون میشم برا حال گیری میخوام
djparya@yahoo.com
مرسی :11::40::5::46::41::20:
سلام من این برنامه ی کنترل یه موبایل با موبایل خودمون تز طریق بولوتوثو میخوام یکی برام بفرستش ممنون میشم برا حال گیری میخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی :11::40::5::46::41::20:
اگه با فونت معمولی هم تایپ میکردی هم همه میدیدند.اولا برای درخواست برنامه یک بخش مجزا وجود داره و باید اونجا درخواست میدادی.بعدش برای اینکه دیگه اینجوری پست ندی فقط اسم برنامه رو میگم خودت برو تو قسمت برنامه ها پیداش کن. ftp_bt_107 که اون 107 یعنی ورژن 1.07 که جدیدترینشه.
راهی هست که بشه رو k750 سریال چنج درایور ریخت؟
البته بدونه فلش.
همه این روشهایی که معرفی شده(فار منیجر و SEtool2 Lite) اگه مراحل رو درست پشی بری نیازی به فلش کامل نداره. فقط هم با فلش کامل (با Main) برای رجیستر دستیها مشکل ایجاد میکنه.نقل قول:
سلام
پوشش لنز رو وقتي باز ميكنم دوربين براي عكس يا فيلم گرفتن باز نميشه از منو هم كه ميرم پوشش لنز رو باز ميزارم ميرم روي دوربين باز مينويسه پوشش لنز را باز كنيد مشكل چيه ؟
آقا ایمان مرسی.
من نمی تونم گوشیم رو با کابل ارتباطی با کامپیوتر شارژ کنم.
یعنی علامت شارژ می یاد اما درصد باطری زیاد نمی شه!!!!!
مدل : k750
احتمالا قاب گوشيتو باز كردي من با گوشي قبليم همين كار رو كردم 10000 تومن برام خرج برداشتنقل قول:
سلام نه مشكل حل شد سوئيچ پشت در پوش لنز شكسته بود عوضش كردم و 5هزار تومان خرجش شدنقل قول:
کمککککککککککککککککککککککنقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر من خدا رو شکر کن چون من وقتی که گوشی رو به pc وصل میکنم دلم واسه باتری گوشی می سوزه که نصفه باید شارژ بشه. . . خودت می دونی که واسه عمر باتری خوب نیست.
فکر کنم یکی از چیپست ها وصل نمیشه
یعنی ارتباط بین کابل و گوشی (برای شارژ)برقرار نمیشه
شاید هم یه چیز دیگه باشه ، راستش فقط همینا رو میدونم.
این رو میگم یه آزمایش کننقل قول:
نوشته شده توسط Amir_5693
کمکککککککککککککککککککککک
رم رو در بیار
سوکت گوشی رو با سوزن پاک کن
بعداز این که pc suit گوشی رو شناخت از pc souit خارج شو(کنار ساعت)
بعد از 10 دقیقه نگا کن ببین چی شد.
سلام
من یه مشکلی دارم اونم اینه که هر بار که ساعت موبایل رو تنظیم می کنم به 12 ساعت نکشیده عوض می شه و مثلا اگه ساعت 8 صبح باشه می نویسه 20
تاریخش هم بعد میزون کردن چند ساعت بعد بر می گرده به یه زمان دیگه
مشکل از کجاست؟
کسی اکوستیک k750 رو داره؟ میخوام صداشو افزایش بدم. اگه کسی داره ممنون میشم که بزاره.
ممنون.
تو انجمن بگردی پیدا میکنی یه تاپیک هست که تمامی فایل های آکوستیک توش هست و
تو انجمن بگردی پیدا میکنی یه تاپیک هست که تمامی فایل های آکوستیک توش هست و در موردش توضح داده
شرمنده دو بار پست دادم ببخشید راستی دوست عزیز این مشکل که برای ساعت گوشی پیش میاد برای من هم وجود داره والا من یکی که کشفش نکردم بدونم مشکل از کجاست ولی شاید دوستان بدونن
امیدوارم بدونن
مرسی
من که تابحال مشکل ساعت رو نداشتم.
حالا شما یکبار اینو تست کنید شاید جواب داد. تو تنظیمات گوشی (Time Zone) رو روی +3:30 برای ایران قرار بدید. بعد قسمت Auto Time Zone رو روی Off بگذارید
سلام شاید ساعت وتاریخ کامپیوتر درست نیست و گزینه همزمان سازی وسایل متصل به کامپیوتر رو هم on کردینقل قول:
===>ساعت و تاریخ با ساعت وتاریخ کامپیوترت تنظیم میشه
گوشیم بیشتر از 130 -40 تا Sms نمیگره مال شما چی؟(همه جا نوشتن 200)
سلام دوستان
من دنبال اون نرم افزاري هستم كه روي گوشيهاي 750 نصب ميشه و پوشه ها رو قفل ميكنه مثل زيب فولدر هاي كامپيوتر يا مخفيشون ميكنه
لطفا بگيد اسمش چيه و اگه ميشه بذرايدش براي دانلود و البته بگيد چه جوري رو گوشي فعال ميشه
سلام،
چطوری میتونم با K750، اسم Bts را بفهمم؟. مثل نوکیا
گوشيم خود به خود خاموش ميشه رمشو دراوردم همنجوريه تازه روشن كه ميشه خود به خود تم عوض ميكنه
با برنامه MY Phone Explorer امتحان کن و ببین دقیقا چقدر sms در گوشیت ذخیره شده.بعضی از sms ها در پیش نویسها و نمونه ها ذخیره میشند.نقل قول:
برای من که فعلا 900و خورده ای جا شده و وقتی با برنامه My Phone Explorer آمار میگیرم فقط 5% ازش پر شده. شما اگه گوشیت K750 هست هکش کن و آرشیو sms هاتو کامل کن.