شما گوشيت رو ببر بيرون بده با باكس فلش كنننقل قول:
شما گوشيت رو ببر بيرون بده با باكس فلش كنننقل قول:
اولا ايران سل به شه اصلا نگران نباش دوما اگه گوشيت cid36 باشه كه خيلي راحته اگه هم نباشه باز راحته بري به اين سايت مشكلت كاملا حل ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من وقتي رو مديا پلير اسكين ريختم علاوه بر اون بلاهايي كه قبلا گفتم سرم اومد يك بار ريست كردم بعد از 12 بار ورود وخروج به مديا پلير دوباره مثل اولش مي شه البته قبل از اينكه ريست كنم با 6 بار ورود به مديا پلير مثل اولش مي شد:18: :18: :18: :18:نقل قول:
تو چرا جوش ميزني دوستمون زحمت كشيدننقل قول:
اگه هم دوست داري من صبح تا شب نخوابم و اينجا باشم تا تو هر سوالي خواستي جواب بدم
اگه ميخواهي شماره موبايلمو بدم تا مشكي داشتي به من بگي:5: :5: :13: :13:
خيلي ممنون دوست عزيز.بردم با باكس فلش كردن درست شد.نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يه سوال دارم
وقتي با phone xs دارم گوشي رو هك ميكنم وسط كار روشن ميشه و روز از نو روزي از نو.نميشه كاري كرد كه اينطوري نشه.
البته گوشي من چينج هست و با روشي كه آقا حميد براي افزايش صداي w810 گفته بود كار ميكنم.
من وقتی با far کار میکنم و در قسمت sefp matrix رو میزنم و بعد کابل رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و پیامشم انه که میگه
epiusb.sys رو نصب کنید .اگه میشه اینو بزارید برام .
و بعد هم اینکه dcu-60 همون کابل همراه گوشیه دیگه؟؟؟؟
منم همين مشكلو داشتم.يه بار ويندوز رو عوض كن و درايو usbflash رو دوباره نصب كن.نقل قول:
به احتمال زياد مشكلت حل ميشه.:10: :10:
بالاخره تونستم با فار گوشيمو هك كنم.خدايي اين روشي كه براي CID49 هست خيلي باهال تر از XS++ هستش.هم وقت آدمو نميگيره و هم اعصاب آدمو خورد نميكنه.
ولي دوتا سوال برام پيش اومده اگه جواب بديد ممنون ميشم:
1-من وقتي اسكين مدياپلير رو عوض ميكنم بعد از هفت الي هشت بار كه بازش ميكنم اسكين ناپديد ميشه و براي برگشتنش بايد يه بار گوشي خاموش بشه.
2-من درايو صدا رو هم عوض كردم و اين درايو رو روش ريختم:ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6 .حالا مشكلي پيش نياد يه وقت يه جاش نسوزه بيوفده رو دستم.
در ضمن درايو دوربين رو هم به پيشنهاد moriss جان 1.81 رو زدم به نظر شما چطوره؟درايو 8.54 رو هم ريختم ولي تعريفي نداشت.
اگه درايو باهال ميشناسيد لطفا معرفي كنيد.
با تشكر از همگي
گوشي تو cid 49 هستش و تو با پلاگين هاي cid36 وصل ميشي:18:نقل قول:
لطفا منو کمک کنید تو رو خدا من میخوام گوشیم رو با Far هک کنم اما هر کاری میکنم Error میده مثل شکل زیری:
در صفحه ای که برای انتخاب تلفن با CID اون میاد من k750 CID 49 رو انتخاب میکنم چون گوشیم هم همینه بعد از شناسایی تلفن توسط کابل USB هنگام ورود به فولدر های Flash یا System نرم افزار یا مثل شکل بالا Error میده یا مثل شکل پایین همین جوری میمونه حتی تا ساعت ها... لطفا منو راهنمایی کنه هر کی میدونه تو رو خدا...............
سلام
گوشی من k750 49 red تا حالا چند سری تغییرات و پچ هایی رو که می خواستم خیلی راحت رو گوشی می ریختم و با ریختن فایل rest گوشی بدون مشکل روشن میشود
ولی این بار وقتی گوشی رو روشن می کنم یه صفحه سفید نشون میده و صفحه شروع میکنه به چشمک زدن چند دفعه هم تا حالا تمام پچ هایی رو که نصب کردم رو پاک کردم و دوباره فایل rest رو ریختم ولی درست نشده
به نظر شما حالا چیکار کنم
چند گرفتن فلش كردن قيمت؟:18:نقل قول:
اولا که مبارک باشه.در مورد سوالات:نقل قول:
1- مشکل من با یکبار مستر ریست حل شد ولی مثل اینکه مال بعضی از دوستان با منستر ریست حل نشد و هنوز این مشکل رو دارند.
2- من 2-3 ماهی میشه که درایور صدای گوشیمو عوض کردم و همیشه هم اکولایزرها تا خرخره پر هستند و با آخرین ولوم هم گوش می کنم ولی به مشکلی برنخوردم.درایور صدای من اینه که خیلی خوب جواب داده در صورتی که درایوری که شما گفتید روی گوشی ن در ولوم بالا با خش خش همراه بود.The LOUDEST Acoustic By ToShaRa v2
در مورد درایور دوربین هم با اینکه زیاد فرقی نمیکنه منم درایور 1.81 رو استفاده و پیشنهاد می کنم.
یکبار پلاگینها رو چک کن .این اشتباه به خاطر پلاگینها هست. یکبار همه پلاگینها رو پاک کن و دوباره نصب کن.نقل قول:
پنج هزار تومن گرفتن:13: .گوشيمم چنج بود.:41:نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو اروميه دادم فلش كردن.
سلام
اگه من با Phone Xs+ منوی گوشیمو عوض کنم نیازی به فلش فایل Rest نیست که گوشی من کا 750 چنجی 49 رد هستش. اگه این کار رو بکنم گوشیم میترکه یا نه
ممنون
منظورتون قسمت fsx برنامه xs++ هست؟نقل قول:
اگه با اين برنامه منوهارو عوض كنيد نيازي به ريختن فايل ريست نيست.فقط بايد حوصله كنيد چون ممكن هك كردن گوشي 8 ساعت طول بكشه و وسط كار هم چندين بار برنامه هنگ خواهد كرد.
در ضمن يادون باشه اگه موقع انتخاب start FSX برنامه ازتون سوال پرسيد حتما no رو انتخاب كنيد در غير اينصورت رجيستر گوشي ميپره!يعني اگه yes رو بزنيد
نقل قول:
کسی نظری نداره !!
cid 36 رو میشه باXS++روش نغییرات داد یا این فقط مخصوص 49 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام با فار منيجر كپي كن خيالت راحت با شه چون من امتحان كردم هيچ مشكلي نداشتم ولي وقتي با sx گوشيمو فلش كردم مثل دوستمون شد:10: يعني تو please wait گير كردنقل قول:
چرا حالا ميگي :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:نقل قول:
راستي تو كجاي اروميه گوشيتو بردي درست كردن
دفعه ي پيش من گوشيمو فايل ريست نريختم روشن نشد بردم دادم تو خيابون مدرس موبايل فروشي x ازم ده هزار به خاطر فلش كردن فايلهاي ريست گرفت نامرد
پيغامهاي خصوصي رو چك كن:10:نقل قول:
اتفاقا در گوشیهای CID36 دیگه نیازی نیست که از XS++ استفاده کنید و فار بدون هیچ مشکلی گوشی رو میشناسه.فقط باید از پلاگین SEFP10044 استفاده کنی.نقل قول:
با سلام : من گوشی k750 cid 49 brown دارم وقتی گوشی را ریست کردم صفحه گوشی به هم ریخت بردم بیرون فلش کردند ولی حالا هنگام روشن کردن گوشی صفحه بصورت سفید روشن میشود یکی از تعمیرکار های خیابان مدرس ارومیه مشکل را نرم افزاری تشخیص داده است چون تمام قطعات آن راچک کرده لطفا دوستان عزیز کمکم کنند : با تشکر
سلام من تازه عضو شدم نمی دونستم کجا باید تایپ کنم اگه اشتباه شده ببخشید!!
میخواستم بدونم فضای sms w800 قابل افزایش هست؟؟
خب اگه تشخيص دادن مشكلش نرم افزاريه بده يه جا ديگه برات فلش كنن.نقل قول:
در ضمن بيشتر از 5هزار تومن هم نده.چون منم تو اروميه دادم فلش كردن 4 تومن.
بله قابل افزايش هست.:31:نقل قول:
فكر كنم تو صفحه اول همين تاپيك آموزشش باشه.
بله قابل افزايش هست.:31:نقل قول:
تو صفحه اول همين تاپيك آموزشش هست.
به بابا اينجا كه همه همشهري منن :10:نقل قول:
دوست من اگه از من ميشنوي هنوز واستا چون همه ي موبايل فروش ها يه جورن بگو تو كدوم موبايل فروش بردي تا بگم اصلا چرا گوشي تو باز كردي
واي واي حالا ياد افتاد ماله من هم مثل ماله تو شده بود ببين اينجوري بود يا نه
1: موبايل به غير از دكمه هاي جوي استيك هيچ كدوم از دكمه ها رو نميشناخت مثل دكمهي منو و نميتونستي زبان رو انتخاب كني تو اولش
2: گرافيك گوشي به هم ريخته بود مثل شطرنجي بود
اگه اينطوري بود نبايد عجله ميكردي حالا ازت چند گرفتن اينجوري كردن
اگه اينجوري باشه به من بگو تا بگم كه از اين مسير اين فايلت پاك شده /tpa/system/layout/layout.xml
ولي ديگه كه اونطوري كرده من نميدونم
همه ي سوالامو جواب بده:11:
چطوري ميشه رو k310 نرم افزار نصب كرد
سلام همشهرينقل قول:
فكر كنم منظور دوستمون يه چيز ديگه بود.
وقتي فايل layout.xml پاك بشه گوشي بالا مياد ولي نوشته هاي منو بالا ميره و عكسهاي theme قاطي ميشه و بعضي دكمه ها هم كار نميكنه.درست همونطور كه شما توضيح داديد.
ولي دوستمون ميگن كه بعد از روشن شدن يه صفحه سفيد مياد.
ممكن درايو صفحه نمايش پاك شده باشه.اگه درايو صفحه نمايش پاك بشه صداي گوشي شنيده ميشه ولي تصويري ديده نميشه و صفحه نمايش سفيد خواهد بود.
لینک مشکل داره..نقل قول:
اگه ممکنه یه جا دیگه آپ کنید.
باتشکر
سلام توحيد جاننقل قول:
من اون مشكل قبلي رو ميگم كه قبل از اينكه اون موبايل فروش اون بلا رو سرش بياره ولي حالا نميدونم:11: :40:
آقا ميشه چند تا از همين منوها بذارين قبليا كار نكرد:41:
با سلام دوستان اولش نوشته های منو بالا بود و بعضی از دکمه ها کار نمی کرد ولی بعد از فلش صفحه سفید آمد با تشکر لطفا راهنمایی کنید
همون اول اگه فايل layout.xml روي گوشي ريخته ميشد مشكلت حل ميشد.ولي بيشتر موبايل فروش ها همون فلش رو بلدند و آسونترين كار رو انتخاب ميكنند.نقل قول:
خب اگه بعد از فلش اين مشكلو پيدا كرده گوشي رو نشون همون كسي بده كه فلشش كرده تا درستش كنه.
در ضمن مگه همون موقع كه گوشيتو فلش كردن تستش نكردي كه سالمه يا نه؟
آقا يكي جواب ما رو نمي دهنقل قول:
نصب کردن برنامه روی K310 با بقیه نسخه های جاوای سونی اریکسون تفاوتی نداره.شما باید فایل برنامه یا بازی خود با پسوند Jar یا Jad خودتونو بوسیله کامپیوتر در فولدر Other گوشی بریزید سپس با استفاده از فایل منیجر گوشی برنامه را نصب کنید.یعنی به فولدر Other رفته و نصب کردن را میزنیم تا برنامه در فولدر Application نصب شه.فقط یادت باشه برنامه هایی که دانلود میکنی با سایز صفحه نمایش گوشیت یکی باشه وگرنه درست نمایش داده نمیشه.فکر می کنم 128*160 باشه.نقل قول:
سلام توحید جان دوست عزیز اگه بلد بودن که درستش میکردن در ضمن cid تلفن از 49 به 36 تغییر دادن و R1L002 فیرم ور گوشی پایین اومده وقتی می خوام fs رو با فار بازش کنم پیغام زیر رو میدهنقل قول:
script fs_mode exection error
Error code : 0
سلام هم شهري كدوم موبايل فروشي حالا بردي خوب به نظر من كه اينجوري بهتره cid36نقل قول:
برو ببر بزن تو كلش و بگو موبايل من هر جوري بوده همون جوري بكنش البته اروم بزن چون قاب اصلي كا 750 دوازده هزار تومانه:27:
راستي اون error هم به خاطر اينه كه تو پلاگين هات ماله 49 ولي گوشي تو حالا 36 هستش