من جزو اون معدود گیمرایی هستم که از ول گشتن بی هدف خوشم نمیاد !دی! حالا بعضیارو دیدم اصلا Mission نمیرن عوضش میشینن ول میچرخن تو دنیای بازی ....که ازین مورد متنفرم !
Printable View
من جزو اون معدود گیمرایی هستم که از ول گشتن بی هدف خوشم نمیاد !دی! حالا بعضیارو دیدم اصلا Mission نمیرن عوضش میشینن ول میچرخن تو دنیای بازی ....که ازین مورد متنفرم !
وضعیت داف توی این نسخه چطوره؟ میشه از توی خیابون بلند کرد؟
:n04::n08:عجیبهنقل قول:
حمید خودتی؟:n08:
:|:worried::n08: نشه که من بازی نمیکنم دیگه :n08:نقل قول:
مگه اینکه تو جی تی ای از این کارا کنیم :n02:
نقل قول:
@علی Leon :
علی من یادم نمیاد دقیقا" الانم روشن نیست نگاه کنم. راستی منم C رو انتخاب کردم. حتی حاضر نیستم اونیکی ها رو نگاه کنم. چطوری تونستی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: پایان بازی
+
dude,are you for real?! :|نقل قول:
من امروز 2 ساعت داشتم تلاش میکردم که وارد پایگاه merryweather بشم و ازشون هواپیما و جت بدزدم :|
2 بار جت دزدیم ولی با موشک زدن جت ها رو خراب میکردن،وقتی که جت رو با بدبختی تو فرودگاه خودم فرود میاوردم دیگه کار نمیکرد :|
@ manuelcalavera
منبع خواستن از یه سریا اسباب خندس:دینقل قول:
میشه این فکت رو از یه منبعی ، موسسه ی فکت سازیی ، شرکت اعلام فکتی چیزی به من نشون بدی ؟
بیا:
این یه تعریف از این سبکه و شما نمیبینید داشتن ماموریت های تکراریه فرعی رو از اصولش دونسته باشه!نقل قول:
An open world is a type of video game level design where a player can roam freely through a virtual world and is given considerable freedom in choosing how or when to approach objectives
خیلی معذرت میخوام ولی میشه بگی اسمشو چی بزاریم؟ شما اسمشو بزار ما صداش کنیم! O-oنقل قول:
اگه شما رسوندن ِ یک آدم رو (وقتی یهو جلو پات سبز میشه) سر قرار رو ماموریت میدونی ، یا اینکه یکی کیف یکیو دزدیده بری پس بگیری ماموریت میدونی ، که اصن من حرفی ندارم در این زمینه !
من دیگه به سلیقه شخصیت کاری ندارم،وقتی نمیدونی یه بازی OW یکی از بهترین لذت هاش همین گشت و گذاره دیگه حرفی ندارم.نقل قول:
همگان شاید سلیقه ی من رو نداشته باشند. من خوشم نمیاد الکی توی شهر بچرخم! شاید شما با دور دورم حال کنی ، ولی من کاری که بدون هدف انجام بشه رو دوست ندارم. منی که بازیو بالای 75 درصدم ، و در کنار ماموریتهای اصلی و فرعی هر کاری توی بازی کردم، چه انگیزه ای برام میمونه برم الکی دور بزنم ؟ با چتر بیام پایین یا Race بذارم ؟
اگه گشت زدن صرفا" خوب بود ، یه بازی میساختن که فقط توش گشت بزنی! کسی زحمت ساخت ماموریت و اینارو به خودش نمیداد.
اکثر گیمرهایی که میشناسم چ داخل چ خارج همه بخاطر آزادی میخوان این بازیو!
خودمو کشتم الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اصن این لودینگ و اینویزبل وال چه ربطی داشت ؟ Skyrim هم اینطوری بود شما خودتو کشتی سرش ؟ :دی
نگفتم که هیچ بازی ای اینو نداره(اسکایریم بازی نکردم،نمیدونم داره یانه)،گفتم اینا در راستای آزادی بی حد و حصر طراحی شده که از هدف های اصلی این سریه!
حالا بعدش بگو سوپرماریو هم آزادی میده:دی
ببین توی بحث باید دلایلت قد و قواره ی یه بازی بزرگ باشه،آخه اینو توی یه نقد معتبر بیاری که هوت میکنن:نقل قول:
اولا" شما هِی از آزادی و Motoی راک استار حرف میزنی، ولی اینکه اول بازی یک سری چیز نباشه ، آزادیه ؟ اون موقع که بحث free roaming میکنی ، باید جواب این قسمتم داشته باشی. من شاید اول بازی بخوام برم از یه جایی Comet بدزدم. چرا نمیتونم ؟
شما که آماتور نیستی ، شما که فن ِ دو آتیشه نیستی مثلا و داری منطقی بحث میکنی ، مطمئن باش اگه از اولش همه چی باز بود نمیگفتی میخوام در راستای بازی پیشرفت کنم و اینا. خلاصه که این قضیه در راستای بازی با اون حرف خودت اصلا" نمیخونه.
یجوری میگی محدودیت انگار با یه بازی خطی طرفیم،شهر لوس سانتوس به تنهایی به حدی بزرگه که ساعتها بتونی داخلش گردش کنی و اصلا بین آزادی این بازی از لحاظ موقعیتی نمیتونم ربطی با امکانات یا آبجکت ها برقرار کنم!نقل قول:
من شاید اول بازی بخوام برم از یه جایی Comet بدزدم. چرا نمیتونم ؟
آزادی این نیست که از همون اول بدون هیچ زحمتی همه بازی صددرصد در اختیارت باشه،
نداشتن یه ماشین یا آبجکت چه ربطی به free roaming داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همینو بگو....
حرفی ندارم!نقل قول:
آقا میخوای اصن انقدر نبوغ بذارن که شما پشت ِ فرمون یه بوق بزنی بعد 200 ملیون پول بگیری ؟ چطوره هان ؟ میخوای اصن بوق رو هم نزن. نبوغ به حدی بالا میره که حسابت به صورت خود به خود پر میشه! آقا من اصلا" حال نمیکنم اینطوری ، شما حال میکنی آسون باشه ؟؟ من حال نمیکنم ... اصن کشت و کشتارش چلنجی نداشته باشه ، پلیسارو سه سوت جا بذاری ... شما میذاری به حساب نبوغ ؟ من نمیذارم.
ولی تو این کارا استاد بودیم و هستیم،اینجوری بخوای بحث کنی آبکش میشی،حالا خود دانی!!!
بدون هیچ چلنجی! یه میز لطفا بدید به من....
@ali
محتوای مخفی: اقا تهه بازيه نخون !
آرمین :
محتوای مخفی: پایان بازی
+
البرز همین الان میخواستم بیام این پستم رو ویرایش کنم و اون قسمت بولد شده رو بگم :دینقل قول:
راه های سرگم شدن تو این بازی هیچوقت تموم نمیشن!
GTA V یه زمین بازیه که میتونید هرکاری توش انجام بدید و لذت ببرید،چیزی که توی بازیهای دیگه عمرا با این کیفیت پیدا شه...سرگرم شدن بسته به خلاقیت خودت داره باید خودت عشقو حالتو بسازی و منتظر چپترهایی از نوع COD نباشی...
من از ول چرخیدن و کشف ریزترین جزییات این بازی هیچوقت سیر نمیشم و خیلی لذت میبرم،جوریکه بقول حمید ماموریت هارو انجام نمیدم و محو جزییات وحشتناک بازی میشم،دیگه کسی ذوق نداشته باشه و براش این چیزا مهم نباشه به خودش بر میگرده!
بچه ها کاریایی رو میکنید بیاید اینجا به لیست کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا من خودم امروز در حال تلاش بی فایده برای دزدیدن هواپیما و جت جنگی بودم،با مایکل یه آشیانه هواپیما خریده بودم،ترور هم که خودش فرودگاه داره،برا خودم challenge درست کرده بودم که با کدومشون زودتر میتونم یه جت رو سالم بشونم توی فرودگاهم :دی :دی یه بار با هواپیما و چتر رفتم تو پایگاه،یه بار با ماشین از در اصلی،یه بار با موتور از بالای کوه پریدم تو پایگاه،یه بار با اسنایپر از بالای کوه تا تونستم سربازا رو کشتم یعد رفتم،یه بار دیگه با هلیکوپتر Buzzard که روش اسلحه داره و یه بار هم به سبک طالبان هواپیما رو کوبیدم وسط تانکاشون :دی
توی 2-3 ساعتی که داشتم به پایگاه حمله میکردم اصلا گذر زمان رو حس نکردم و اصلا خسته نشدم،اگه بیشتر وق داشتم بازم راه های دیگه رو امتحان میکردم :دی
بزودی یه آموزش how to steal a jet from fu*cking MerryWeather - for dummies به همراه عکس و جزییات میزارم :دی
+
این مسافر سوار کرد نبین راه هم یه کوئست جداگانه جالب با ترور داره،اگه میخویا دخودتون کشفش کنید نخونید :
محتوای مخفی: .............
منباب مهم نبودن گشت و گذار و آزادی بی حد حصر عرض کنم!
بقول کارولین پتی منتقد گیم اسپات:
راه های سرگم شدن تو این بازی هیچوقت تموم نمیشن!نقل قول:
there’s no end to the ways that you can make your own unstructured fun
GTA V یه زمین بازیه که میتونید هرکاری توش انجام بدید و لذت ببرید،چیزی که توی بازیهای دیگه عمرا با این کیفیت پیدا شه...سرگرم شدن بسته به خلاقیت خودت داره باید خودت عشقو حالتو بسازی و منتظر چپترهایی از نوع COD نباشی...
من از ول چرخیدن و کشف ریزترین جزییات این بازی هیچوقت سیر نمیشم و خیلی لذت میبرم،جوریکه بقول حمید ماموریت هارو انجام نمیدم و محو جزییات وحشتناک بازی میشم،دیگه کسی ذوق نداشته باشه و براش این چیزا مهم نباشه به خودش بر میگرده!
بچه ها کاریایی رو میکنید بیاید اینجا به لیست کنید!:دی
من چپترارو نمیرم،میرم بالای کوه ها و با چتر نجات پایین میام از مناظر فوق العاده بازی لذت میبرم،نه چنتا ماموریت پیش پا افتاده که انجامشون نمیتونه منو ارضا کنه!
با تریلی اتوبانو میبندم اطراف اتوبان گازوییل میریزم و آتیشش میزنم و منفجر شدن ماشینارو میبینم،یا با هواپیما واسه خودم چلنج های مختلفی میسازم مثل عبور کردن از بین دره های عمیق یا گذشتن از زیر پل ها!
پمپ های بنزینو میترکونم،آدمارو به رگبار میبندم به کلانتری ها حمله میکنم! میرم استریپ کلاب،میرم غواصی،تنیس،گلف یا دارت بازی میکنم،Race های خیابونی میرم،با موتور کراس دامنه ی کوه هارو زیر پا میزارم و.....
+
هدف سرگرم کردن به هر طریقیه که خودت دوس داری و لذتی که از این کار میبری،من از RPG متنفرم پس نمیرم دنبالش بعد بیام بگم ای بابا چرا اینقد دیالوگ داره،چون ذات بازی اینه،حالا بیای بگی GTA آزادیش به درد من نمیخوره و من ماموریت میخوام دقیقا میشه همون قصه!
Turok - 71
من اکثر پست های شما رو خوندم میبینم یه جورایی هم مثل خودم بازی میکنی این چیزایی که تعریف میکنی :)) :n02:
بعد یه چیزی که میخواستم بگم اینه که من بیچاره هنوز نتونستم GTA V رو جز چهار ساعت بازی کنم چون دفعه اولی که ریختم رو فلش و دیسک دوم رو گذاشتم اجرا شد (ایکس باکسم آرکید هستش) راحت اما فرداش دیگه همش رو لودینگ میمونه هی رستارت میشه هی لودینگ تکرار میشه !!!!!!!! نمیشه که هر بار نصبش کنم آخه !!!
خواستم ببینم شما رو ایکس باکس بازی میکنی ؟؟ از کجا خریدی بازیت رو ؟ من چیکار کنم اینطوری نشه آخه
دیسک دوم رو هم نصب کردین شما ؟
البته خیلی ها بهم گفتن بازیم مشکل داره منم از نت یکی دیگه سفارش دادم امیدوارم که اون سالم باشه ... فردا پس فردا میرسه دستم :n28:
@Turok-71
شما بحث رو همگانی میکنی و در عین حال شخصی. همگانی میکنی از این بابت که دوست داری چیزایی که شما خوشت میاد منم خوشم بیاد ، شخصی میکنی از باب که این بازیو دوست داری و حالا من هر چی بگم بر علیه بازی میگی نخیر! خوبه. شما وقتی آسونی مراحل رو میذاری به حساب نبوغ آخه آدم چی بگه ؟
من هنوزم میگم این بازی بی نظیره ولی جوابتو توی پست قبلیه دادم. داداش رفتم ایکس باکس گرفتم بخاطرش با Controller اوستا شدم. دیگه خودت حساب کن. ولی سر یه سری مسائل اختلاف سلیقه داریم که به قول خودت ذات همین فروم هست.
@علی و آرمین
وسوسه میکنید آدمو ... چه احساسی هم میشن :))
هدف بازيهاي رايانه اي لذت بردن و سرگرم شدن هست....حالا يكي از گشت و گذار خارج از روند اصلي بازي يا به قولي آزادي بسيار زياد و گاهي بدون هدف تو بازي لذت مي بره يكي هم هميشه از انجام بازي اي لذت ميبره كه هدف يا داستان يا دليلي پشتش باشه.....
من خودم به خاطر همين ولگردي كردن از gta شديدا بدم مياد ولي نميشه كتمان كرد كه ميليونها گيمر از انجام اينكار لذت مي برن
+
خلاصه خواستم بگم نظرات متفاوت....بازي هم نوش جون كسايي كه بازيش مي كنن:n06:و ما هم كه بازيش نمي كنيم از خوشحالي اونا خوشحال ميشيم:n02:
.
خب بله اینطوری است دقیقا کسی خوشش نمیاد و اونو یه چیز بی مورد می دونه موضوع کاملا سلیقه ای است ولی جدا جی تی آی بازی نمی کنی:n04:حالا درسته ولگردی داره ولی خب ماموریت هم داره می تونی اونارو انجام بدی.چون کاربر فعالی اینون پرسیدم والله بازی نکردن جی تی آی نمی تونه عجیب باشه هاف لایوم عشقه:n02:نقل قول:
You wanna see the real thing ? باو اینایی که گفتی خب یا Side ان یا Main ! منظور من با ماشین ول گشتنه ...ازین ماشین پیاده شی بری به اون یکی و ازین کارا .....ملت و زیر کنی :n02: ....خوشم نمیاد درکل ازین مدل بازی کردنا !نقل قول:
آخه البرز این گیم از هر گیم دیگه ای ماموریت زیاد داره ....! کدوم گیم 30 الی 40 ساعت فقط Main داره ؟ حالا Side ارو هم اضافه کنیم که دیگه واویلا میشه !دی!نقل قول:
هدف سرگرم کردن به هر طریقیه که خودت دوس داری و لذتی که از این کار میبری،من از RPG متنفرم پس نمیرم دنبالش بعد بیام بگم ای بابا چرا اینقد دیالوگ داره،چون ذات بازی اینه،حالا بیای بگی GTA آزادیش به درد من نمیخوره و من ماموریت میخوام دقیقا میشه همون قصه!
حیف نیست آدم این همه ماموریت جالب و باحال رو ول کنه بچسب به ماشین روندنو ملتو زیر کردن :n02:
دوستان این بازی براب پی سی قراره بیاد یا نه؟
دیسک اول نصبه و دیسک دوم واسه بازی کردن،احتمال زیاد بازیت خرابه،همیشه از جاهای معتبر بازی تهیه کنید! جدیدا هرکی یه نت پرسرعتو پرینتر لیزری داره یه بازی فروشی میزنه!نقل قول:
همگانی و خصوصی دیگه چیه؟:دینقل قول:
نبوغ رو واسه اون مرحله ی سرقت جواهرات گفتمو الانم میگم! حرف غیرمنطقی ای بوده؟؟ براتم مثال زدم!
واقعا اینجور نیست داداش،اگه ضعف های بازی گفته شه به شخصه استقبال میکنم ولی چیزی که base بازی هست زیر سوال بره طبیعتا ازش دفاع میکنم،با کسیم دعوا نداریم:دی
اوکی...
دیگه نبینم تو فروم بازی نظر بدی:دینقل قول:
دقیقا،حساب کردم بازی حدود 170 ماموریت داره که به 5 دسته تقسیم بندی میشن!واقعا زیاده،اما ظاهرا دوستمون باز احساس کمبود کردن در این زمینه:دینقل قول:
نــه!نقل قول:
+
دوستانی که بازی براشون آسونه میتونن تو قسمت seting نوع aiming رو به free تغییر بدن تا بازی مشکل تر بشه.
مورد دیگه اینکه نشونه ی بازی رو مخم بود که اونم میشه به complex تغییر داد و خیلی بهتر میشه.
+
متا یه پله سقوط کرد: 97
97 ....اگه همین بمونه ...باز هم دلیلی دیگر بر هایپ بودن متا ! دی ! چون IV رو 98 موند .نقل قول:
متا یه پله سقوط کرد: 97
خب Missionاشو برو ....خیلی جالب و جدید هستن ..حیفه ! :n12:نقل قول:
من خودم به خاطر همين ولگردي كردن از gta شديدا بدم مياد
تو ظوغ ملت نزن عاقا!:n02:نقل قول:
نــه!
+
برا دختر خانوم ها هم مناسب هستش . دیگه چی میخواین؟ :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10
I'm a girl and i normally don't play games but i make a exception for this one, my boyfriend played this tonight so now i purchased the game for my self to because i was very impressed by the game. So to any girl who doesnt like games in general, try this one it wil blow you away haha
نشونگر تیراندازی رو نمیشه بزرگتر کرد؟ روی LED 42 بازی میکنم. کلا فکر کنم یه پیکسل بیشتر نباشه:n02:
از جایی که خریدم خبر مرگش معتبر ترین فروشگاه گیم شهرمونه !!!نقل قول:
سایت خوب چی سراغ دارید سفارش بدم ؟؟؟ از 360market.ir سفارش دادم زدم پیشتاز برام پیام زدن لطفا مبلغ فیش رو پرداخت کنیم تا بفرستیم !!! اینطوریش رو دیگه ندیده بودم !!
لطف میکنید یه سایت معتبر برای خرید بهم بدید ؟ حالا یا اینجا یا پیام خصوصی ممنون میشم
start>seting>display>simple change to complexنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 8.5/10
مجموع نمرات بازی با 42 نقد 97
اصلا سایت هیچی ... !! یه فروشگاه گیم خوب تو تهران معرفی کنید ( با آدرس ) که فردا دارم میام تهران برم اونجا بخرم ... یه جای خوب و معتبر !!
اگه فرودگاه های این بازیو پیدا کردین آدرسشو بدین
بیزحمت آدرس منظقه نظامیشو هم بدین:n01:
چون تا تموم بشه این بازی یه حدود 1-2 ماهی طول میکشه:n02:
من تازه 7.8 درصد رفتم.
ممنون
بخشی از نقد یه سایت رو خوندم که در همین راستا جمله ای گفته که برام جالب بود!نقل قول:
Chris DeAngelus منتقد سایت WPا(Worth Playing) میفرمایند:
فعالیت ها و ماموریت های جانبی به قدری زیاد هستند که شما میتوانید صدها ساعت صرف آنها کنید،بدون آنکه هرگز داستان اصلی را لمس کنید!نقل قول:
There are so many side missions and activities that you could spend hundreds of hours on them and never touch the main plot
+
کارمون شده: روزا زدن GTA V،شبا خوندن نقدای GTA V ,دی
این صفحه در مورد eatser egg های بازی هست : (حتما یه سر بزنید) تا الان دوستان تونستن 3 تا UFO پیدا کنن،ولی هنوز کسی نتونسته از داستان Mount chiliad چیزی سر در بیاره :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی اگه واسه PC نیاد خودکشی میکنم :n02:
خب Amazonهم زد :
محتوای مخفی: Amazon GTA V PC
من الان تو امازون زدم چیزی نیومد !!
یه جا خوندم که قراره نسخه PC هم منتشر بشه ....
کسی خبری نداره در این رابطه که کی منتظر میشه ؟ :n03:
این خبر که سایت آمازون فرانسه GTA V رو برای PC تایید کرده برای حدود یکسال پیش هست.
تاریخ های احتمالی که مطرح شده برای نسخه PC: روز 22 نوامبر 2013 یا روز 6 دسامبر 2013
اما خبر جدید:
سایت آمازون آلمان هم GTA V رو برای PC تایید کرد.
داش علی ، روش چون حکاکی شده وقتی داستانت تموم شد بیا فکر کنم هنوز کار داره این Moat Chiliad .نقل قول:
دوستان من این Soundtrack ِ آفیشیالی که اومده بود دیروز توی آیتونز رو گرفتم. ولی یه سری آهنگ توی رادیوهای GTA V شنیدم که اون تو نیست ، کسی لیست کاملشو داره ؟
راستی از اینجا هم میتونید این آفیشیاله رو دانلود کنید ؛
اون بالای صفحه ، هر سه تا آلبوم رو میتونید جدا جدا دانلود کنید و یک لینک هم داره کنارشون که Full هست و مثکه سه تا آلبوم رو پک کرده.\
ادیت : اینی که iTunes گذاشته ، بیشتر Score بازی هست تا Soundtrack. فک کنم دونه دونه باید آهنگای رادیو ها رو دانلود کنم یا یکی پیدا بشه که همه رو جمع کنه بذاره توی تورنت چون تا حالا که نبوده .
این بازی نسبت به نسخه های قبلش خیلی صحنه های بی تربیتیش بیشتر شده.
خوبه که حرفهاشون رو زیاد نمی فهمیم والا واویلا بود. بیشتر صحبتاشون فا#ک هست.
تو یه ماموریت با دوستم و سگش میریم تعقیب یه نفر، وسط راه سگ دوستم تا سگ ماده میبینه حمله میکنه بهش و بطرز فجیعی....
شخصیت داستان تو خونه با یه دختره هست که بعضی وقت ها به نظرم کارهای انحرافی خاصی انجام میده. و...
بخاطر همین مشکلات نمی دونم چطوری این بازی رو تو خونه وسط اتاق پذیرایی و در بین خانواده انجام بدم. :(
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
عزيز قبلا اين بحث انجام گرفت و قرار شد دوستاني كه مشكل دارن قبلهانجام بازي به سن خودشون و سن پيشنهاد شده ي بازي دقت كنن اگه همخوني داشت بازي رو انجام بدن . الان تاپيكو منحرف نكنين با اين بحثاي پوچنقل قول:
شاد باشي
عزیز شما یه طوری صحبت میکنی انگار با بچه داری حرف میزنی!نقل قول:
من با اینکه نزدیک چهل سالمه به مشکل برخوردم.
راستی اتاق های مخصوص دیسکو هم خطریند.
اشتباهاتی رفتم اونجا از ترس اینکه کسی نبینه مجبور شدم یهو تلویزیون رو خاموش کنم.
در نهایت مجبورم بیخود و بی هدف به رانندگی در شهر بپردازم
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
خب شما باید انتظار همچین صحنه هایی رو داشته باشین چون نسخه های قبلی هم همچین پاک نبودن. اسم بازی هم که معنیش ماشین دزدی و فساد و.. هست.نقل قول:
این لغت Fuc*هم اونجوری که ملت ما میفکرن بد نیست یعنی تا اون حد بد نیست !دی! پرکاربردترین لغت هنگام عصبی شدن هست تو فرهنگ آمریکایی برا کسایی که بالای 18 ان چیز خوفناکی نیست ....منظورم اینه که درکل حساسیت نشون ندید سر این لغت .
اون نوشته بالای کوه رو easter eggـش رو فهمیدن،بعد اینکه بازی 100% شد باید بین ساعت 12 تا 2 شب و وقتی هوا بارونیه بریم بالای mount chiliad و بعد یه ufo تو آسمون ظاهر میشه.نقل قول:
داش علی ، روش چون حکاکی شده وقتی داستانت تموم شد بیا فکر کنم هنوز کار داره این Moat Chiliad .
لاان همه دنبال اون نقاشی روی دیوار تلکابین هستن،نقاشی یه چیزی شبیه هرم هست هست که بالاش عسک یه ufo کشیده شده و داخل هرح هم 5-6 تا مربع هستن که داخلشون شکل های مختلف هست(مثل تخم مرغ شکسته،رعد و برق و جت پک.)برا همین احتمال دادن که جت پک ت وبازی هست ولی یه جایی مخفیه..........
+
ممکنه اون هرم در واقع یه نقشه از داخل mount chiliad باشه،یعنی اینکه داخل کوه یه سری تونل و اتاق و ... بشاه.یا اینکه کلا زیر blaine county و los santos تونلی چیزی باشه :دی
توی عکس همونطور که گفتم بالای هرم عکس یه ufi کشیده شده و اطراف هرم هم کلی شکل شبیه صاعقه کشیده شده،برا همین وجود داشتن تونل توی Mount chiliad بیشتره،چون وقتی بازی 100 بشه و توی هوای بارونی ساعت 2 نصف شب بریم بالای کوه ufo ظاهر میشه........
داداش يه جور ميگي همچين هم بد نيست اينگار وقتي ما عصبي ميشيم چي ميگيم ؟ چيز پاك تر ميگيم ؟ مثلا بي تربيت ؟:n02:نقل قول:
اولاي بازي كه ميگفت Fu*kشايد جالب بود ولي الان ديگه شورشو درآورده مخصوصا Trevor .
Franklin بهتره باز.
نه آخه ، اصن هیچ کسی حق نداره بگه شورشو دراورده :n02: ، تیکه کلامشه باید بگه ،همچین کرکترایی هستن تو دنیای واقعی ...نقل قول:
خب تو فرهنگ ایرانی هم موقع عصبی شدن بدتر از Fu*k استفاده میکنن ....بازم اینا همین یه لغتو استفاده میکنن ....دی!