اگه این مدل mkv باز میکنه که من hd player نخرم !؟!نقل قول:
Printable View
اگه این مدل mkv باز میکنه که من hd player نخرم !؟!نقل قول:
ایا میتوان در قسمت منوی مخفی v20s زبان فارسی را فعال کرد؟جالبه که در این 160 صفحه فقط اموزش ساعت کارکرد v20 وجود دارد و هیچ بخش اموزشی در مورد این تلویزیون وجود ندارد.فکر کنم اگر تاپیکی برای اموزش این تلویزیون پر طرفدار ایجاد بشود خیلی مفید خواهد بود.
پخش فایل های ویدئویی متصل به وب سایت یوتیوبنقل قول:
اگه این مدل mkv باز میکنه که من hd player نخرم !؟!
نرم افزارچند رسانه ای : پشتیبانی از AVI, MKV, MP4, video, 3gp, MPG, PS, vob, dat, ts, m2ts, flv, asf, rmvb, wmv, and wma,
اما rmvb ، wmv و wma مجوز نیاز دارند.
مدلی نیست که این امکانات رو نداشته باشه ؟ چون من اگه HD player بگیرم اینا به دردم نمیخوره.نقل قول:
فقط یه مدل که HD ساپورت کنه(full hd) و hdmi داشته باشه .
دوستان بلاخره مشکلی که با بودن تصاویر ثابت داشت رو دیگه نداره؟چقدر تصویر ثابت باشه این مشکل به وجود می یاد؟ سینما خانگی چی براش بگیرم که عالی باشه و بهش بخوره ؟ممنون
HD Media Player:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بودجتون رو کمی تقویت کنید میتونید بعضی مدلهای پایونیر رو بخرید من کیفیت صدای پایونیر رو میپسندم ولی برای آشنایی با نظر دیگران میتونید اینجا مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از گذشت 100 ساعت اول مشکلی از بابت محدودیت در برایتنس و کنتراست وجود نداره.نقل قول:
در مورد V20 رفتم از نمایندگی سوال کردم.گفتم سری S رو می خوام که سفارش اروپا باشه و DVT داشته باشه . گفت اونها که S هستند و تو بانه می آرن جنس استوک اروپاست!!!
درسته؟
ببخشيد اين مثل معروف مال اينجاست كه ميگه "گربه دستش به گوشت نميرسه ميگه بو ميده"نقل قول:
اولا مدل S اروپايي نيست بلكه سنگاپوري هست هم ساخت سنگاپور و هم سفارش سنگاپور.
دوما خودم يكيش رو از بانه خريدم و ساعتش رو چك كردم تازه كاركرده بود و دوستان هم خريدن و همين وضعيت بود در نتيجه استوك كه نبود هيچ نو نو بود.
به غير اينكه 300 تومن ارزونتر برام تموم شد من دارم از ----T اون استفاده ميكنم , عاليه.هم كيفيتش و هم اينكه چون داخليه ديگه لازم نيست يك كنترل جدا فقط به خاطر گيرنده ديجيتالي دست آدم باشه.
سلام
دوستان من به یکی از بستگانم پیشنهاد کردم v20 بخره و اون رفت واسه خریدش به یکی از نمایندگیها ولی میگه کنار v20 یه led پاناسونیک بوده (مدلشو نمیدونست) میگفتش تصویر شفافیت و رنگ بهتری داره!من بهش گفتم در led کنتراست بالاتره ولی دقت کمتره!حالا شک داره که کدوم رو بگیره!
میخواستم بدونم تو پاناسونیک led وجود داره که تصویرش از v20 خیلی بهتر باشه و قیمتشم در حدود 1800 تا 2 باشه؟
مرسی
سلام آقا کسی شماره ای از بانه داره که v20 قیمت خوب بده ممنون میشم
دوستان سلام من بلاخره باکلی گشتن دنبال تلویزیون vt20 اورپایی اونم درکل بانه وتهران نتونستم پیدا کنم دربانه مدل p این مدل بود که سفارش عربستان شرکت بانیان هم دو هفته ای است این تلویزیون رو آورده البته مدل r ونتونستم مدل اوپایشو گیربیارم تااینکه بلاخره از یکی از نمایندگی ها مدل اروپایی شو که برای نمایش آورده بود گرفتم مدل e همه چیز داره دوبی اس دوبی تی عالیه فقط از دوستان خواهش می کنم اون کدی رو که نشون می ده تلویزیون چقدر کار کرده رو به من بگن تاببینم چقدر کارکرده اینم بگم که تلویزیون رو به قیمت مدل ساخت ایرانش یعنی 3300000 گرفتم مرسی
اين تاپيك خيلي از تب و تاب افتاده و سوت و كور شده.
دوستان تا قبل خريد سوال ميكردن و جنب و جوش داشتن اما بعد خريد ظاهرا خيلي مشغول تي وي شدن!!
لطفا هر كسي از تجربه كار با تي وي و نظرش راجع به اون بعد خريد صحبت كنه كه براي ديگران هم اين تجارب و نظرات مفيد واقع بشه.
بيشتر اينجا سر ميزنيم كه از همديگر مطلب جديد ياد بگيريم در نتيجه به تكاپوي بيشتر اين تاپيك كمك كنيم.
دوستانی که میخان برن بانه دست نگه دارن
چون این تی وی خیلی کمیاب شده و کلا موجود نیست اگه هم باشه خیلی گرون شده
پش توصیه من به شما اینه که فعلا به بانه نرید
اگه هم اطلاعاتی خواستید به من زنگ بزنید بهتون بده
آقا من دیروز تماس گرفتم 1400بود که 20روز پیش 1350 میگفت فکر نمیکنم اونقدرا هم گرون شده باشه با توجه به گرونی شب عیدنقل قول:
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
دوستان تنظیمات v20 برای 100 ساعت اول چی بود؟
دوست عزيز شما خريدت رو انجام دادي؟نقل قول:
تنظيمات 100 ساعت اوليه اينكه:
-از تصاوير ثابت به مدت زياد استفاده نشه ( حتي لوگوي ثابت شبكه ها ).
-به هيچ وجه از مد دايناميك استفاده نكنيد و مد نرمال استفاده شود.
- تمام تنظيمات تصوير همچون كنتراست و برايتنس و اينها زير 50 ست بشه.
فعلا نه دوست عزیز - از یه فروشنده دیگه هم قیمت گرفتم قرار شد فردا جواب بده چون امروز نداشت گفت فردا یه سری جنس میاد -نقل قول:
به نظر شما 50 اینچ وی 20 حداقل تو چه فاصله ای خوبه؟
فكر نكنم 50V20 رو بانه پيدا كنيد , اگر پيدا شد لطفا مشخصات فروشنده و قيمت اون رو براي من پ خ كنيد.نقل قول:
نه به خاطر بالا رفتن دلار هست که 60 تومن گذاشته روش
و مدل v20 . 50 ' اینچ ÷یدا نمیشه
بچه ها منم این پلاسما را خریدم مدل 50 اینچ با گارانتی با قیمت 2400000 که 100 تومن هم داخل کارتش بود که کلا شد ر2300000 تا الان واقعا دارم ازش لذت میبرم توی تصاویر اچ دی زیباییشو به رخ میکشه 5 ترابایت فیلم ومستند اچ دی دارم که الان دارم کیفیتشون را حس میکنم به زودی هم عکس ازش میگیرم و در تاپیک مربوطه میگذارم فقط یک سوال داشتم نمیدونم تی وی شما هم همینطوره یا من حساس شدم بعضی وقتها صدای ویززززززززز برق از سمت راست و پایین تلویزیون میشنوم البته اعضای خانواده هیچکدام نمیشنوند فقط من هستم که این صدا را متوجه میشم همیشه هم این صدا نمیاد ولی وقتی بخصوص روی تصاویر سفیدرنگ میره این صدا شدید تر میشه البته بگم از بالای پنل که نگاه کردم فن نداشت هیت سینک داشت حالا نمیدونم اون پایین پنل فن داره یا نه به نظر شما عادیه این صدا یا نه ربطی به ولتاژ برق داره یا نه؟
كلاً صداي ويز ويز موقع پخش تصاوير با روشنايي زياد (مخصوصاً صفحاتي كه خيلي رنگ سفيد توشون هست) توي اغلب تلويزيونهاي پلاسما طبيعي هست البته به شرطي كه ديگه از فاصله 3 متري شنيده نشه ! معمولاً در هنگام استفاده از تلويزيون چون صداي فيلم يا برنامه اي كه داره پخش ميشه به گوش ميرسه اصولاً ديگه نبايد اين صداي ويز ويز به گوش برسه. اگر خيلي اين صدا غير طبيعي و زياد هست ممكنه كه پنل ايراد داشته باشه.نقل قول:
اقا مبارک باشهنقل قول:
یه سوال دارم اینکه تصویرش نسبت به ال ای دی های دیگه و حتی پلاسماهای دیگه مات نیست اخه من رفتم نمایندگی توی اصفهان تصویرش خیلی مات بود کلی خورده توی ذوقم چون کلی تحقیق کردم وبا اطمینان به صحبت ها و ریویو های موجود اونو انتخاب کردم من جبوب زندگی میکنم و اینجا کسی این تی وی رو نداره
ممنون اگه چندتا عکس از این tv با سورس های مختلف و خصوصا شبکه های داخلی بذارین
حتما تنظیم نبوده عزیز تصویرشو بزاری روی دینامیک با کنتراست آخر متوجه میشی روی مد سینما گامارو بزار روی s.curve تا تصویر براق بشه.نقل قول:
ببخشیدنقل قول:
از چه طریقی فیلم HD میبینید؟ آیا کامپیوتر را به TV وصل می کنید یا از طریق USB یا SD card ؟
با تشکر
ممنون دوست عزیز پس من زیاد حساسم چون از 2 متری صداش به زور شنیده میشهنقل قول:
ممنون از شما دوست من منم اتفاقا از اصفهان خریدم توی فروشگاه وقتی تنظیماتشو دیدم روی نرمال تنظیم شده بود که ان درخشندگی مورد نظر شما را نداره با گذاشتن روی مد داینامیک همینطور که دوست قبلی به شما گفتند درخشندگی مورد نظرتون ایجاد میشه ولی خدایشش مشکی خیره کننده ای دارهنقل قول:
چشم در اولین فرصت یک سری عکس میگذارم
از طریق WESTERN DIGITAL HD PLAYER که هارد اکسترنال بهش متصلهنقل قول:
بهترین پلیر برای این تلویزیون چیه
میخوام همه فرمتهای موجود رو پخش کنه
قیمت زیادی نداشته باشه
ظاهره خوبی هم داشته باشه
لطفا چند مورد پیشنهاد بدین توی رنج قیمتی 150 الی 250
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
[/COLOR]ممنون از شما دوست من منم اتفاقا از اصفهان خریدم توی فروشگاه وقتی تنظیماتشو دیدم روی نرمال تنظیم شده بود که ان درخشندگی مورد نظر شما را نداره با گذاشتن روی مد داینامیک همینطور که دوست قبلی به شما گفتند درخشندگی مورد نظرتون ایجاد میشه ولی خدایشش مشکی خیره کننده ای داره
چشم در اولین فرصت یک سری عکس میگذارم[/QUOTE]
میشه بگین از کدوم فروشگاه خریدین چون میخوام تا آخر هفته بخرم
راستی چطوری وارد منوی مخفی شدید و مدت کارکردش رو چک کردین اگه امکان داره یه توضیح اجمالی بدین . درضمن عکس فراموش نشه ---- ممنون دوست من
نقل قول:
میشه بگین از کدوم فروشگاه خریدین چون میخوام تا آخر هفته بخرم
راستی چطوری وارد منوی مخفی شدید و مدت کارکردش رو چک کردین اگه امکان داره یه توضیح اجمالی بدین . درضمن عکس فراموش نشه ---- ممنون دوست من[/QUOTE]
پلیر که به نظر من همین وسترن دیجیتال را بگیرید هم اندازش خیلی کوچکه هم همه فرمتها را به جز WMV پخش میکنه
از فروشگاه عبدالله پور نمایندگی پاناسونیک
روش وارد شدن به منوی مخفی
عکس هم اخر هفته قرار میدهمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5900324&postcount=1588
دوست عزيز، بنده اين پلير رو دارم، WMV9 هم پخش ميكنه.نقل قول:
حقيقتش رو بخواين تا حالا نشده من يك فايل بندازم اين پلير پخش نكنه! البته Custom Firmware روش نصب كردم.
فقط یه سری از FLV ها رو پخش نمیکنه (البته نه همشون )نقل قول:
منم دارمش . همه جوره ازش راضیم . خوبیش اینه که حداقل ماهی یه آپدیت براش میاد . اخرین بار هفته پیش آپدیتش کردم خیلی از ایراداش برطرف شد . قیمتش هم حدود 130 تا 140 تومنه که با یه هارد اکسترنال 500 گیگ و یه کابل HDMI خوب سر جمع حدودا 240 درمیاد که به نظر من واقعا میارزه و وجودش لازمه .
سپاس :10:
خوب من هنوز اپدیتش نکردم فریمورش خیلی قدیمیه امشب اپدیتش میکنم با اپدیت انشالله این مشکل هم حل میشه ممنوننقل قول:
سلام آقا کسی v20 50 بدون گارانتی تو بانه یا تهران سراغ نداره؟
اون دوستانی که v20 50 دارن حداقل تو چه فاصله ای با کانالای ایران با سورس م*ا*ه*و*ا*ر*ه و سورس HD باهاش راحتن؟ و فضاشون چند متره؟
ممنون
؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی اینجا نیست؟ عجب سوت و کوره
دوست خوب، اگر كسي جواب نميده، حتماً كسي جواب سوال رو نميدونه! نيازي به سه تا پست پشت سر هم نيست!نقل قول:
البته 7 ساعت هم هنوز از پست اول شما نگذشته.
من تا حالا 100 ساعت از كاركرد تلويزيونم گذشته و قصد دارم كاليبره كنم . خواستم ببينم چطور بايد اين كار را انجام بدهم؟؟
آقا ممنون که جواب دادین فکر نمیکردم انقدر سوالم سخت باشه ، ولی خوب همین که دیدم بچه ها هستن خیالم راحت شد.نقل قول:
فقط سوال فراموش نشه- پست 1632
سلامنقل قول:
من v20 42 دارم ولی تصویر HD از فاصله 1.5متر به بالا و SD از 3 متر به بالا راحت جواب میده به نظر من 50 حداقل 4 متر در sd رو در نظر بگیرودر hd مطمئن باش 2متر جواب میده
بر عکس نگفتی ؟
اچ دی 1.5
اس دی 3 ؟
مگه برای سورس HD فاصله مهمه؟
از هر فاصله ای ببینی، تصویر خوبه