مثل این که علی کریمی هم منصرف شده از خداحافظی.
گفته من بعد بازی و در اون شرایط سخت اون حرف ها رو زدم و البته در مورد خداحافظی صحبتی نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مثل این که علی کریمی هم منصرف شده از خداحافظی.
گفته من بعد بازی و در اون شرایط سخت اون حرف ها رو زدم و البته در مورد خداحافظی صحبتی نکردم.
کد خبر : 1006410 زمان ارسال : دوشنبه 1392/02/23 19:51
خليلزاده با پرسپوليس قرارداد داخلي بست
مدافع تيم فوتبال مس با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شجاع خليلزاده، مدافع تيم فوتبال مس کرمان با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا کرد تا در سيزدهمين دوره ليگ برتر براي سرخپوشان پايتخت به ميدان برود.
به گزارش فارس، اين مدافع 24 ساله با تأييد اين خبر به فارس گفت: با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا کردهام اما منتظر انتخاب سرمربي اين تيم هستم تا تصميم نهايي خود را براي حضور در جمع سرخپوشان بگيرم.
اين دومين خريد پرسپوليس براي فصل آينده است. پيش از اين سرخپوشان با يونس شاکري مهاجم ابومسلم قرارداد بسته بودند.
ورزش 3
خليلزاده با پرسپوليس قرارداد داخلي بست
مدافع تيم فوتبال مس با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا کرد.
شجاع خليلزاده، مدافع تيم فوتبال مس کرمان با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا کرد تا در سيزدهمين دوره ليگ برتر براي سرخپوشان پايتخت به ميدان برود.
به گزارش فارس، اين مدافع 24 ساله با تأييد اين خبر به فارس گفت: با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا کردهام اما منتظر انتخاب سرمربي اين تيم هستم تا تصميم نهايي خود را براي حضور در جمع سرخپوشان بگيرم.
اين دومين خريد پرسپوليس براي فصل آينده است. پيش از اين سرخپوشان با يونس شاکري مهاجم ابومسلم قرارداد بسته بودند.
------------------------------------
این خبر هم میتونه خوب باشه هم بد
خوب باشه به خاطر اینکه بازیکن خوبی گرفتیم
و بد به خاطر اینکه ممکنه سید جلال رو از دست بدیم.
امروز یکی از خبرگزاری ها یک خبری گذاشته بود که نیلسون دروازه بان پرسپولیس در استانه جدایی از این تیم قرار داره حالا نمیدونم صحت داره یا نه :n13:اگه نیلسون از تیم بره بهترین گزینه برای جایگزینیش بین دروازه بانهای داخلی حامد لک دروازه بان صبای قم هستش -تکلیف سرمربی تیم که میگفتن امروز مشخص میکشه کشید به اخر هفته:n29:
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همایون بهزادی سرطلایی فوتبال کشورمان به دلیل کسالت در بیمارستان آسمان بستری هستند از همین رو پس از اینکه روزهای گذشته تعداد زیادی از پرسپولیسیها و استقلالیها بر بالین او حاضر شدند بعد از ظهر امروز حمید استیلی به همراه شیرینی سرپرست پرسپولیس و حمید عباسی مدیر رسانهایی این تیم به عیادت بهزادی رفتند و دقایقی از خانواده او دلجویی کردند.
شیرینی اعلام کرد که شرکت پیشکسوتان و باشگاه پرسپولیس آماده هرگونه کمک برای سلامتی همایون بهزادی است.
خبر دیگر از پرسپولیس اینکه نیلسون دروازهبان پرسپولیس امروز دیداری با محمد رویانیان داشت و در خصوص تمدید قرارداد خود با مدیرعامل پرسپولیسیها گفتوگو کرد.
این جلسه بسیار خوب برگزار شد اما فعلاً طرفین در خصوص تمدید قرارداد، به نتیجه خاصی نرسیدند و همه چیز به جلسه بعدی موکول شد.
تکرار / سپاهان و تراکتور درپی قهرمانی ، پرسپولیس به دنبال مربی تیم آخر لیگ برتر!پرسپولیس نیوز : چرخه پرسپوليس براي انتخاب سرمربي همچنان لنگ ميزند. چرخهاي پر از نامهاي تكراري و امتحان پس داده كه البته چند نفري هم خارج از آن و پنهاني در حال مذاكره با باشگاه هستند.
نفر اول محمد مايليكهن است كه خودش گفته بي هيچ شرطي جانشيني يحيي را ميپذيرد. او اما هيچ جامي ندارد و مهمترين عنوان فوتبالياش به 17 سال پیش و مقام سومي با تيمملي ايران در جام ملتهاي 1996 آسيا برمی گردد!
مايليكهن دو دوره هم در تيم اميد مربيگري كرده و سرمربي تيمهاي بيشماري در ليگ برتر بوده كه به جز سومي با سايپا و سقوط با پيكان و گهر در كارنامه او چيزي به چشم نميآيد.
البته به همه اینها سقوط فولاد خوزستان را هم باید اضافه کرد . در فصل ٨٦-١٣٨٥ که مایلی به عنوان سرمربی فولاد منصوب شد. فولاد که فصل ٨٤-١٣٨٣ را با قهرمانی لیگ برتر به پایان برده بود، در این فصل نتایج ضعیفی گرفت تا مایلی کهن در اواسط فصل از کار برکنار شود و نهایتا فولاد به دسته یک سقوط کند.
اینها تنها اشاره به سابقه فنی محمد مایلی کهن بوده و از حاشیه ها و مشکلات اخلاقی وی با بازیکنان در این مقال چشم پوشی شده است.
.................................................. .................................................. .................................................. .....................
پرسپولیس نیوز : نیلسون كوریا ساعت 14:45 دقیقه و درحالیكه شرایط روحی خوبی نداشت وارد ورزشگاه شد و تلاش نمایندگان رسانه ها نیز برای گفت وگو با وی نتیجه ای دربرنداشت.
باتوجه به اینكه مسوولان باشگاه پرسپولیس در ابتدای هفته اعلام كردند،تسویه حساب با نفراتی كه در فهرست مازاد هستند از همین هفته آغاز خواهد شد به نظر می رسد این دروزاه بان برزیلی یكی از بازیكنانی است كه جایی در پرسپولیس در فصل آینده ندارد.
همچنین وینگو بگوویچ امروز نشستی را با محمد رویانیان برای تسویه حساب انجام داد.
درحالیكه قرار است امروز سرمربی جدید سرخپوشان مشخص شود هنوز محل برگزاری جلسه كمیته فنی مشخص نشده اما از قرائن پیداست كه محمد مایلی كهن شانس بیشتری نسبت به دیگر گزینه ها دارد.
رویانیان در پایان نشست با نیلسون با عصبانیت باشگاه پرسپولیس را ترك كرد و گفته می شود كه وی برای دیدار با مسئولان ورزش راهی وزارت ورزش شده است .
** ابـــــــراهیم زاده به لیست گزینه های پرسپولیس اضافه شد **
منصور ابراهیم زاده به لیست گزینه های سرمربیگری پرسپولیس اضافه شد.
به گزارش اوج نیوز، سرمربی نفت تهران در فصلی که گذشت، در این باره گفت: شخصی که احترام زیادی پیش من دارد تماس گرفت و گفت به زودی پرسپولیسی ها با تو تماس می گیرند. این شخص البته جزو مدیران پرسپولیس نبود.
ابراهیم زاده که پیشنهادات مختلفی از تیم های لیگ برتری دارد بعد از بازگشت از کربلا در مورد تیم آینده اش تصمیم گیری خواهد کرد.
برانکو ايوانکوويچ گزينه جديد پرسپوليس
برانکو ايوانکوويچ به گزينههاي مدنظر باشگاه پرسپوليس براي هدايت اين تيم اضافه شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئولان باشگاه پرسپوليس اين روزها درگير انتخاب سرمربي اين تيم براي فصل بعد هستند و در چند روز گذشته گزينههاي مختلفي براي اين کار مطرح شدهاند.
به گزارش ايسنا ، علي دايي، زلاتکو کرانچار، محمد مايلي کهن، حميد درخشان و افشين پيرواني نامهايي بودند که در اين چند روز از سوي باشگاه پرسپوليس به عنوان گزينه مطرح شدند اما جديدترين نام برانکو ايوانکوويچ، سرمربي اسبق تيم ملي است.
ايوانکوويچ که فصل گذشته سرمربي تيم الوحده امارات بود، اکنون مدنظر پرسپوليسيها قرار گرفته است، اما براي حضور در ايران مشکل بزرگي به نام ممنوع الخروجياش دارد.
برانکو که فصل گذشته به همين دليل براي بازي الاتفاق عربستان و استقلال به ايران نيامد هنوز با اين مشکل براي ورود به ايران دست و پنجه نرم ميکند.
گفته ميشد که برانکو براي مذاکره با پرسپوليس وارد ايران شده، اما به خاطر پرداخت نکردن ماليات قراردادش و مشکلي که بعد از حضور در ايران خواهد داشت، هنوز خبر موثقي از ورود او به تهران در دست نيست.
همین چهارتا اسطوره رو یک تیم داشته باشه دیگه بسه:
که خوشبختانه هر چهار نفرشون قرمز پوش بودن و هستن
و البته کریم باقری:n12:
مرحوم ایرانپاک:n12:
بی خیال اسم بهتره بشیم چون تعداد اسطوره ها واقعا زیاده
تاریخ پرسپولیس واقعا قلمرو بزرگانه
اما
حقیقت اینه که به خاطر همین بزرگی حالا باید تاوان بدیم
همه اینا درسته ولی نمیشه فقط با گذشته ها زندگی کرد.این پرسپولیس هیچ اشتراکی با اون پرسپولیس چند سال پیش نداره
این تاریخ و ریشه هست که یک تیم رو میسازه و سبب ماندگاریش میشهنقل قول:
و گرنه بالا پایین شدن همیشه بوده و خواهد بود
تو نظر سنجی برنامه نود در بدترین حالت برای طرفداران پرسپولیس ، و تماشا نکردن این برنامه توسط اونها باز هم پر طرفدارترین تیم ایران بود.اینم برای کسایی که میگن متر و معیاری وجود نداره
من بعد از باخت به سپاهان و وداع تلخ کریمی و مهدی واقعا دل و دماغ پست دادن توی تاپیک رو نداشتم
واقعا هنوزم به شرایط نرمال برنگشتم چون چهره مهدی و تاسف خوردنش موقع چرخیدن دور میدون اصلا از جلوی چشمم کنار نمیره
اما چیزی که من واقعا به خاطرش ناراحتم اینه که تعمد در خراب کردن این تیم رو در این سالها دقیقا دارم میبینم
اکثر تیمهای ما دولتی هستن ولی تنها تیمی که مدیریتش اینقدر بی ثباته و هر ساله و گاهی توی یک سال مدیر عامل عوض میکنه پرسپولیسه
این تیم مگه فرقش با باقی تیمهای دولتی چیه؟
هیئت مدیره نداره؟
پیش کسوت نداره؟
مدیر عاملی که قهرمانی آورده باشه و بشه برای سال بعد هم بهش اعتماد کرد نداشته؟
توی این ده ساله استقلال و سپاهان چنتا مدیر عامل داشتن پرسپولیس چنتا؟
چطور ممکنه دو تیم مدیر عاملشون از یک جا انتخاب بشه اما استقلال ثبات داشته باشه و پرسپولیس نه
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
اگه غرض و مرضی نباشه این اتفاق نمیفته
چه کسی پای لیدرهای بی هویت و بی بته رو به اطراف این تیم باز کرد که از وقتی اینها پیداشون شد پرسپولیس روی خوش ندید
اینها از کجا اومدن که حتی با جسارت تمام با اسطوره و آبروی فوتبال ایران یعنی علی دایی هم برخورد فیزیکی میکنن؟
واقعا هیچ قدرتی نیست که دم اینها رو قیچی کنه؟
چرا استقلال و سپاهان چنین لیدرهایی ندارن؟
نمیتونم جلوی تکرار این جمله رو بگیرم
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
میگن دولتها که عوض میشن طبیعتا ممکنه مدیر عامل پرسپولیس هم عوض بشه
اما در عمل میبینیم در مدت کار یک دولت که نه در مدت کار یک وزیر هم بارها و بارها مدیر عامل تیم عوض میشه بدون اینکه کسی سوال کنه:
پس پرسپولیس قراره بر چه اساسی موفق بشه؟
وقتی مدیرعامل تیم ثبات نداشته باشه قراره چه اتفاقی بیفته؟
ما وقتی عابدینی سه سال مدیر عامل تیم بود دو بار قهرمان لیگ شدیم 70 درصد استخون بندی تیم ملی مال پرسپولیس بود
تیم ملی بهترین و زیباترین بازیها رو در جام ملتهای 96 و مقدماتی جام جهانی 98 انجام داد
این تیم سالهاست داره از خودیها و غیر خودیها ضربه میخوره
و در این بین طرفدارای این تیم موندن و انبوهی از ستاره ها و اسطوره ها و یک تاریخ با شکوه که با تمام بزرگیشون تنهای تنها هستن
که اگر تنها نبودن اسطوره های این تیم اینقدر غریبانه خداحافظی نمیکردن که دل دوست و دشمن به حالشون بسوزه
این رو زمانی باید متوجه میشدیم که علی دایی توی تمرینات مشت خورد ولی به کسی بر نخورد
ستاره های این تیم یکی یکی غریبانه با فوتبال وداع کردن ولی به کسی برنخورد
باز هم خریدای بدون حساب کتاب شروع شد ؟ سرمربی تیم رو مشخص نکرده برا خودش داره میره پول خرج میکنه . دوباره روز از نو روزی از نو . فصل دیگه هم سرمربی جدید بیاد تیم نتیجه خوب نگیره بهونش جوره دیگه که خودش تیم رو نبسته . پینیکیو آدم شد سردار تو هم تلاش کن !
سلام مجتبی جان
اونجوری که من میدونم قرارداد های داخلی بستن و اگر سرمربی بازیکن رو نخواد به راحتی قرارداد لغو میشه .
سردار میترسه بازیکن ها تموم شن به این هیچی نرسه . :n09: ولی به نظر میرسه باز داره عجله میکنه .
بیشتر باید بترسه مربی های خوب تموم شن...نقل قول:
سردار میترسه بازیکن ها تموم شن
موافقت ستاد کل نیروهای مسلح با حضور سردار در جمع قرمزپوشان
رویانیان در پرسپولیس ماندنی شد
ستاد نیروهای مسلح موافقت خود را با حضور رویانیان به مدت یک سال دیگر در پرسپولیس اعلام کرد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با توجه به اینکه محمد رویانیان زیرمجموعه ستاد نیروهای مسلح است باید ماموریت او هر یک سال در پرسپولیس تمدید شود.
در همین راستا به دلیل اینکه این اتفاق نیفتاده بود چند روزی دچار مشکل شد و حتی برخیها خبر از کنار گذاشتن او دادند اما صبح امروز ستاد نیروهای مسلح موافقت خود را برای حضور رویانیان به مدت یک سال دیگر در پرسپولیس اعلام کرد و قرار است ابلاغیه مربوطه امروز یا فردا به دست او برسد.
رویانیان ضمن تشکر از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد که امیدوار است در پرسپولیس بتواند با خدمتگزاری شایسته به هواداران گامهای مثبتی را برای خدمت به این باشگاه بزرگ با توجه به اعتماد مجددی که به او شده بردارد.
منم دقیقا به خاطر تاریخ و ریشه اش میگم .چرا پرسپولیسی که هر بازیش حداقل 40هزار نفر استادیوم بودن الان 5هزار نفرن نمیان؟ پرسپولیس پر طرفدارترین و محبوب ترین تیم اسیا بوده .هست وخواهد بود:n12:ولی دلیلی نمیشه که خودمونو دور بزنیمنقل قول:
به قول دوستان اين خريدهاي بي هدف و الكي به درد نميخوره و اول بايد فكر سرمربي باشن و البته نه اون مايلي كهن گريه او و اون حميد درخشان به درد نخور!
حداقل يا كرانچار يا فركي و يا ابراهيم زاده
واقعا ببينديد وصع استقلالو و وضع ما رو!اونا همش يا نايب قهرمانن يا قهرمان ولي ما چي؟همش ميانه هاي جدول شديم مسخره هواداراشون!خسته شدم از متلكا و اينكه ميگن اين فصل هم شما هيچي نميشيد و متاسفانه متاسفانه هر فصل داره درست در مياد و اين فصل هم با اين گزينه هاي سرمربي و روال پارسال كه دوباره پيش گرفتن و خريدن بازي كنا بت صورت بي هدف ظاهرا باز هم به جايي نميرسيم
باشگاه پرسپوليس با ابراهيمزاده وارد مذاکره شد
مسئولان باشگاه پرسپوليس ظهر امروز با منصور ابراهيمزاده وارد مذاکره شدند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از نظرسنجيهاي مختلفي که در مورد انتخاب سرمربي جديد پرسپوليس از سوي محمد رويانيان صورت گرفت و همچنين گفتوگو با پيشکسوتان اين باشگاه، يکي از گزينههايي که به عنوان بهترين گزينه براي سرمربيگري پرسپوليس به رويانيان تاکيد شد منصور ابراهيمزاده به دليل اخلاق خوب و حتي حضورش در بين 16 مربي جهان بود.
به نقل از فارس، از همين رو، رويانيان سعي کرد تا با اين مربي نامآشنا وارد مذاکره شود که بالاخره ظهر امروز (پنجشنبه) در تماسي تلفني توسط نماينده تامالاختيارش با ابراهيمزاده که در کربلا به سر ميبرد، صحبت کرد.
در اين تماس رويانيان از ابراهيمزاده سوال کرد که آيا شما با تيمي قرارداد داريد يا خير که او نيز به مديرعامل قرمزها اعلام کرد که با هيچ تيمي قرارداد ندارد.
بعد از اين صحبت، مديرعامل پرسپوليس بر اينکه توافقات خوبي بين طرفين انجام شده تاکيد کرد و قرار است تا جمعه تکليف نهايي ابراهيمزاده با پرسپوليس مشخص شود.
با توجه به صحبتهاي مفيد طرفين، حضور منصور ابراهيمزاده در پرسپوليس بسيار نزديک و تقريبا قطعي شده است. البته قرار است رويانيان با اعضاي کميته فني و هيئت مديره نيز در اين خصوص گفتوگو کند.
شکرريز: توافقات بسيار خوبي با رويانيان داشتيم
نماينده تامالاختيار ابراهيمزاده گفت: به صورت حضوري و تلفني توافقات بسيار خوبي با مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشتيم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش شکرريز نماينده تامالاختيار منصور ابراهيمزاده ظهر امروز به ديدار محمد رويانيان رفت و در خصوص همکاري اين مربي با باشگاه پرسپوليس به بحث و گفتوگو نشست. اين در شرايطي بود که ابراهيمزاده در سفر کربلا به سر ميبرد و رويانيان توسط نماينده تامالاختيار او امروز با ابراهيمزاده تلفني صحبت کرد.
پس از صحبتها نماينده تامالاختيار ابراهيمزاده به فارس گفت: خدا را شکر جلسه بسيار خوبي را با آقاي رويانيان برگزار کرديم و با توجه به اينکه مديرعامل پرسپوليس مطمئن شد که ابراهيمزاده با جايي قرارداد ندارد مذاکرات جديتر شد.
وي افزود: خوشبختانه توافقات خوبي نيز بين طرفين انجام شد و انشاءالله تا فردا پس از گفتوگوهاي داخلي باشگاه، تکليف همه چيز مشخص خواهد شد. خوشبختانه رويکرد رويانيان نسبت به آقاي ابراهيمزاده مثبت بود و ابراهيمزاده نيز با توجه به اينکه باشگاه بزرگ پرسپوليس علاقمندان زيادي دارد، نظرات خود را به مديرعامل باشگاه گفت.
وي در پايان در پاسخ به سؤالي که آيا توافق نسبي بين طرفين ايجاد شده است يا خير، گفت: خوشبختانه جلسه خوبي داشتيم و مذاکرات بسيار خوب و عالي بود و من بسيار به اين جلسه اميدوار هستم. ابراهيمزاده هم از مکتب شاهين است و قطعا دوست دارد به اين مکتب کمک کند.
با اینکه پرسپولیسی نیستم ولی به نظرم ابراهیم زاده گزینه ی خوبی میتونه باشه به شرطی که بهش هواداران فرصت بدهند
تجربه ی خوب ابراهیم زاده با ذوب آهن که یادتونه
نایب قهرمانی آسیا
دوستان در مورد این انتخاب نظر بدن
مربی خوب و با دانشی هست اما نگرانی من چگونگی برخوردش با بازیکنان میلیاردی هست.نمی دونم آیا اون جذبه لازم و قدرت برخورد کافی را داره یا نه؟
ویرایش:
مثل اینکه بچه ها از شنیدن این خبر بدجوری شوکه شدن که نظر نمی دن
دوباره پرسپولیس بی مربی شد!
دوستانی که پارسال با اومدن علی پروین مخالف بودن و می گفتن بار فنی نداره و نمیدونم مدرک نداره، به نظرتون اگه پروین بود پرسپولیس نتیجه بهتری نمی گرفت؟!!
امیدوارم ابراهیم زاده انتخاب بشه انصافا شعور فوتبالی واخلاقیش خیلی بالاست
وقتی هوادارها پشتش باشن بازیکن میلیاردی معنی نداره.که خدا را شکر همه هوادارها از اومدش راضی هستند و مشکلات دو فصل اخیر رو با مربی انشاالله این فصل نخواهیم داشت.نقل قول:
مربی کم تجربه ای نیست که بازیکنها بخوان براش بازی دربیارن و اگر اشتباه نکنم جز برترین مربی های آسیا بوده
شخصیتش هم فکر نکنم جوری باشه که کسی بخواد باهاش لج کنه.
ولی امیدوارم زودتر به طور رسمی قرارداد امضا کنن تا سردار بازار رو جارو کنه:n02:
امروز برای تعویض گواهینامه ام اقدادم کردم و دیدم تو گواهینامه اسم رویانیان هست :n02:
این چند وقت اصلا دقت نکرده بودم
تنها ركوردی كه برای مسی و رونالدو فقط در رویا قابل شكستن است
میگن یک پیج اسپانیایی این عکس رو گذاشته
اومدن ابراهیم زاده رو به فال نیک میگیرم.به هر حال ابراهیم زاده کارنامه درخشان تری نسبت به درخشان و مایلی کهن داره و با رسوندن ذوب آهن به فینال آسیا و نفت به پنجمی لیگ و از دست دادن آسیا در هفته آخر امتحان خودش رو پس داده و تو پرسپولیس با قراردادن مهره های قوی تر در اختیارش قطعا میشه به گرفتن نتایج درخشان امیدوار بود
گفته میشه حتی دستیاران و بدنساز خودش رو هم به باشگاه معرفی کرده و نهایی شدن قراردادش به روزهای آینده و برگشتنش از سفر موکول میشه
باشگاه هم در نبود مربی دست به کار شده و فعلا اومدن خلیل زاده،شاکری و حسین ابراهیمی یه جورایی قطعی شده و گفته میشه با یعقوب کریمی و پیام صادقیان هم به توافق اولیه رسیده.از سیاست خرید ستاره های جوان به شدت استقبال میشه،بخصوص بازیکنایی که پتانسیل بالای خودشون رو نشون دادن و میتونن در آینده فیکس تیم ملی هم باشن.یعقوب کریمی که امسال هم گلزن و هم پاسور خوبی نشون داد و پیام صادقیان هم کاپیتان تیم ملی نوجوانانه و با بازیهایی که ازش تو تیم ملی و ذوب آهن دیدم نوید یه هافبک آینده دار رو میده...
امیدوارم هر چه سریعتر اومدن ابراهیم زاده قطعی بشه تا باشگاه هم با اطمینان بیشتری پا به بازار نقل و انتقالات بزاره و بازیکنای مورد نیازش رو جذب کنه و صد البته ستاره های فعلی از جمله سید جلال،پولادی و نیلسون رو نگه داره...
امروز تو خبر شنیدم که دارن با ابراهیم زاده مذاکره میکنن
بهترین گزینس تو گزینه هاشون اگه بیاد بهتره تا اونای دیگه بیان ولی من که چشم آب نمیخوره به این زودی ها اعلام کنن
باید بمونن یه هفته مونده به لیگ مربی بیارن که بعد بهونه برای بد بازی کردن داشته باشن
من فکر میکنم به جای نیلسون یه دروازه بان خوب مثل لک بیاد بهتره.نیلسون با 37سال سن و با اون عکس العمل های عجیبش تو بازی فینال خیلی از امیدواریارو نسبت به خودش از دست داد:n03:
بعد از فینال اون قدر ناراحت بودم که اصلاً دست و دلم به پست دادن نمیرفت ...
هنوزم تو شوک اون بازی و وداع غریبانهی مهدیام ...
اما این بحث انتخاب سرمربی داره شورش در میاد ...
پیشکسوتا احترامشون سر جاش، ولی با این نظرات گهربارشون دارن پرسپولیس رو به قهقرا هدایت میکنن ...
یعنی چی که سرمربی باید پرسپولیسی باشه ؟!
مگه استیلی و گلمحمدی چه گلی به سر تیم زدن که منصور ابراهیم زاده نتونه ؟!
من خودم موافق صد در صد ابراهیم زاده نیستم، اما هر چی باشه از ممد مایلی و درخشان بهتره !
با این حال میدونم با این وضعیت اومدنش بدجوری با حاشیه همراه میشه و بهتره نیاد ...
وقتی باند قدیمیای پرسپولیس موافق نباشن، از فرداست که مصاحبهها شروع میشه و کمر به نابودی تیم میبندن ....
مواضع رویانیان بسیار معقولانه بود ...
تو ورزش و مردم حاضر نشد اسمی از ابراهیم زاده بیاره، چون باید فرداش از پروین اوکی میگرفت
حالا هم که پروین و دوستان گفتن اگه ابراهیم زاده بیاد باید دو تا دستیار پرسپولیسی داشته باشه، رویانیان زیر بار نرفته و به حق گفته که سرمربی باید اختیار داشته باشه و می تونه با کسی که راحته کار کنه ...
نمیدونم تیم قراره فصل بعد به کجا برسه، ولی با این وضعیت خیلی بعیده که امیدی وجود داشته باشه ...
محمد نوری هم امروزه مصاحبه کرده گفته احتمال موندم در پرسپولیس 5 درصده و فصل بعد به تیمی میرم که کسی فکرش هم نمیکنه :n29:دیگه همینمون مونده تو این شرایط حساس انتخاب سرمربی این محمد نوری هم برامون کلاس بزاره:n24:احتمالن فصل دیگه باید با لباس زرد یا آبی تو لیگ برتر ببینیمش:n21:
دوباره بحث مایلی کهن پیش اومد. نمیدونم این بشر کجا لابی داره که همیشه جزو گزینه ها هست (لبته میتونم حدس بزم!)
الان خوندم که شانس مایلی بیشتره!:n04:
آخه واسه چی اینو میخوان بیارن؟ تو این چند سال گذشته چه کارنامه ای داشته؟ همش که حاشیه داره. فکر کنم 4-5 نفر ازش شکایت کردن!
به نظر من تو مربی هی ایرانی ابراهیم زاده گزینه خوبیه. مربی ورزش یکی از دوستانم بوده. خیلی از شخصیتش تعریف میکنه.
من با ممد مایلی موافقم به خاطر یک دلیل مهم :دی
اون هم اینکه در حال حاضر و غیر از سلطان پروین ؛ تنها کسی هست که اونقدر وزن پرسپولیسی داره که بتونه ارزش "پیراهن" پرسپولیس رو به بازیکنهایی مثل نوری ، فشنگچی ، نوروزی و... یادآوری بکنه ...
به نظر من هم ابراهیم زاده خیلی مربی بسیار خوب و بادانش و با شخصیتی هست و البته امیدوارم اگر به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب بشه اول از همه بتونه استقلال داشته باشه در کارش و دوم اینکه بتونه از پس حواشی رنگارنگ این تیم بربیاد .
اقا بزار بره...بیچارمون کرد این فصل با بازیاش...نقل قول:
اصلا خدا کنه بره استقلال بازی تیم اونا رو خراب کنه:n02:
یکی از بازیکن هایی هست با پایین ترین شعور فوتبالی که تا حالا دیدم...
خدا رو شکر که داره میره...
محمدی نوری جزو بهترین های پرسپولیس تو این فصل بود ...
رفتنش ضربه ی بزرگی به پرسپولیس میزنه !!!!
گل زدن که باعث تاثیر گذاری یه بازیکن نمیشه !
تو گل هایی که نوری اخر فصل زد هر بازیکن دیگه ای هم که جاش بود میتونست گل بزنه.
مهم بازیسازی (که پست نوری همینه اصلا) و پاس صحیح و توپ لو ندادن و... هست که نوری جزو ضعیف ترین ها بود...
تحلیل های جالبی داشتی!!!نقل قول:
نوری گل هایی برای پرسپولیس زده که شاید اگه کس دیگه ای جاش بود توپ ها رو به اون زیرکی گل نمیکرد ...
حالا که بره متوجه خلا نوری میشین
نقل قول:
کلا هر موقع بازیکنی از تیمه ما رفته بیرون تو تیم های دیگه خوب ظاهر شده ، شانس نداریم کلا . :n13:
میخواستم همین رو بگم دیدیم حرف دل من رو زدید...نقل قول:
مایلی کهن مربی بدی نیست ولی توی تیمهایی بوده که ابزار مناسب رو نداشته.اگر بتونه حواشیش رو جمع کنه به نظرم میتونه موفق بشه(من هیچ وقت تیم ملی 98 رو فراموش نمیکنم.چه تیمی ساخته بود که الان حسرتشش به دل همه مونده)
ولی الان با این حرف و حدیثی که پیش اومده میترسم دوباره داستان استیلی مطرح بشه
به نظرم اگر پیشکسوتان اجازه بدن ابراهیم زاده هم میتونه تیم رو مدیریت کنه چون هوادرها پشتش هستند
در مورد نوری هم ،دوستان زود قضاوت نکنن. بازیکنها حق دارن که ببینم با کدوم مربی کار باید بکنن.شاید وقتی داستان ممد مایلی پیش اومده یکسری بازیکنها که فکر میکنن که نمیتونن با این مربی کار کنن چیزها دیگه رو بهونه میکنن تا هم پالسی بفرستند برای بقیه و هم درصورت انتخاب اون مربی از تیم جدا بشن
سلام
آقا دیشب برنامه ی ورزش 2 ، وطنخواه و پنجعلی رو دعوت کرده بودن ، وطنخواه که خیلی صریح گفت سرمربی حتما باید پرسپولیسی باشه . ولی جالب بود بین مایلی کهن و ابراهیم زاده میگفت رای من ابراهیم زاده هست .
بعد یه هو وسط برنامه علی دایی هم به گزینه های سرمربی گری اضافه شد :blink: ، وطنخواه گفت بین ابراهیم زاده و علی دایی ، مسلما علی دایی بهتره چون پرسپولیسی هست !!!
این قضیه ی پرسپولیسی بودن داره برای تیم درد سر ساز میشه .
پنجعلی هم که مستقیم حرفش رو نمیزد ولی ته دلش با بچه های خودمون بود .
موفق باشید .