من بازم با لاتسیو دارم کریر میرم...هفته 15 هستم و رده 15...:((سسسسسسسسسسسسسسسسسخته چقد
Printable View
من بازم با لاتسیو دارم کریر میرم...هفته 15 هستم و رده 15...:((سسسسسسسسسسسسسسسسسخته چقد
درسته حرفت.... ولی واسه ذخیره کردن گل اینطوری عمل کن : هر موقع بازی تموم شد از گزینه ی match Highlight گل مورد نظرت رو بیار بعد ذخیره کن .... از اول تا آخر گل رو واست ذخیره میکنه .نقل قول:
فقط reloaded کار بیرون داده ان یکی جعلیست و skidrow بزودی نسخه proper را بیرون میدهدنقل قول:
به نظرتون الان وقت خرید dvd بازی هست یا هنوز زوده ؟نسخه های بهتری میاد یا فرق خاصی نداره؟
لاتسیو رو برداشتی ؟؟؟ اونوقت سخته بازم ؟نقل قول:
من همیشه تو قسمت کریر تیم های ضعیف رو برمیدارم تا پیشرفت کنند ، من امسال تیمAL Shabab باشگاه عربستان رو برداشتم ، رده 7 هستم . 1 برد 3 تا مساوی .
یه جوری گفتی ما گفتیم چی زدی..... لااقل کانورت میکردی حجمش کمتر شه :دی ولی خوب بود.راضیم ازت !نقل قول:
10 بازی پر فروش این هفته بریتانیا....
در این هفته Resident Evil 6 نتوانست از FIFA 13 پیشی بگیرد و جایگاه اول پرفروش ترین بازی های هفته بریتانیا را از آن خود کند.
FIFA 13Resident Evil 6Borderlands 2Just Dance 4F1 2012NBA 2k13RocksmithThe Elder Scrolls V: SkyrimPES 2013Sleeping Dogs
بچه ها کاشته زدن چجوریه؟
آره همشون خالین
سلام من تو کرر مود بازیکن هام خیلی مصدوم میشه هر کدوم هم 5 6 ماه فکر کنم فیفا با این سیستم جدید که نوع مصدومیت رو مینویسه خیلی حال کرده حالا در کل دلیل خاصی داره(تمرین و ...)؟؟؟
این بازیکن های 14 15 ساله رو که اکادمی معرفی میکنه باید چه کار کنی (جذب کنی یا بزاری رشد کنن یا ...)
میگیریشون، میرن تو اکادمیت، بعد باید صبر کنی 16 سالشون بشه تا باهاشون قرارداد حرفه ای ببندی.
واقعا بازی پیشرفت چشمگیری داشته ! من هنوز اولین Kickoff سری 12 رو یادم نمیره که تو اولین بازی نواقص از همه جای بازی موج میزد ! واقعا فیزیک ناقص اضافه شده به بازی تو سری 12 کاره اشتباهی بود !
اما هنوز تو سری 13 بعد از 2 ساعت بازی هیچ ایرادی نتوستم بگیرم از بازی کاملا راضی کننده بوده تا اینجای کار
سرعت بازی واقعی تر شده نسبت به تمام شماره های گذشته فیفا که معمولا در حالت Fast ، بازی Real میشه
توپ وزن پیدا کرده و کاملا حس سنگینی توپ در زمان شوت و برخورد به بازی کنان به وضوح مشهوده !
در آخرین موردی که فعلا دیدم داوری بازی واقعا عالی شده !
این داورای ... 12 اشک ما رو در اوردن. علاوه بر داوری فیفا از هزار جور دوز و کلک استفاده میکنه که cpu تو رو ببره.
وقتی نصب کردم میام در مورد ... بازیهای 13 مینویسم. ایشالله که نداشته باشه، ولی تجربه ثابت کرده در تمام نسخه های قبلی چنین چیزایی وجود داشته و بازم داره.
بچه ها من نسخه 5.9 گیگ رو از yasdl.com دارم میگیرم با این کرک سازگاری داره؟
تو این نسخه هوش افزایش پیدا کرده واقعا پاس های غیره منتظره رو شما از CPU میبینید اما خب کنترل شما روی تیم هم خیلی بهبود پیدا کردهنقل قول:
کاملا سالم هست میتونید بازی کنیدنقل قول:
پسر من واقعا از این سیستم حمله ی هوشمند جدیدی که گزاشته واقعا لذت بردم. چلسی می گیرم بعد می زارم رو Counter Attack. پسر فرض کن حریف توپ لو می ده تا میام حرکت کنم میبینم رامیرز از پایین اشلی کول از بالا مثه جت میرن توو حمله . یدفعی میبینی توو حمله 4 به 2 شدیم. یعنی فوق العاده لذت داره. فوق العاده .
توی این تاپیک کسی رسیدگی نمیکنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی برای من و یه سری افراد دیگه کلا اجرا نمیشه ؟ چیکار باید کرد ؟
بچه ها من الان دو تا بروفایل دارم...یکی واسه لایو و یکی واسه افلاین...میخام فیفا لایو بزنم به نظرتون واسه کریر مود((در حالت افلاین))با اون پروفایل لایو برم یا نه با همون پروفایل قدیمی خودم برم....؟
تو این فیفا 13 گل زذن با شوت بسیار بسیار راحت شده
تقریبا من از هر جایی شوت میزنم گل میشه
تو این 48 ساعتی که بازی دستم رسیده و 7-8 ساعت بازی کردم فقط 4-5 تا گل از وسط زمین و نزدیک قوس میانی زمین زدم
از پشت 18 قدم و یکم عقب تر که الی ماشاالله ...
جوری که تا حالا رو لجندری به سی پی یو نباختم و هر چی عقب افتادم با شوت از راه دور جبران کردم و بردم
سی پی یو هم شوت مفت زیاد گل میزنه
12 اینجوری نبود
مطمئنی اسلایدر ها رو دستکاری نکردی؟!نقل قول:
والله فروم های خارجی این بازی ملت توی world class موندن اونوقت روی لیجندری از وسط زمین گل میزنی؟
بازی نسبت به 12 که خیلی سخت تر شده.
نکنه داری PES بازی میکنی؟!
ببین اون که عکس رونالدو رو داره PES هستش ها که از وسط زمین میشوتی گل میشه:31:
به نظرتون الان وقت خرید dvd بازی هست یا هنوز زوده ؟نسخه های بهتری میاد یا فرق خاصی نداره؟
خب نکته همینجاس !نقل قول:
شما در خیلی از مسابقات هم اگه یه Review بزنی گل های میانه ی زمین زیاد میبینی ! اما داستان اینجاس که خیلی از بازی کنان ریسک این کارو نمیپذیرن که یه موقعیت حمله رو به خاطر یه شوت هدر بدن اما این به این معنی نیست که شدنی نباشه ! اما تو سری 12 تقریبا این مورد رو ناشدنی کرده بودن .
خوده من که تا حالا 3 ساعت بازی کردم هنوز حتی گل پشت 18 هم نداشتم با اینکه خیلی شوت میزنم
اخه یه چیزایی به کنترل ما ربط نداره. مثلا تو 12 هر وقت تو ضد حمله، دفاع حریف توپو میزد تو اوت و بازیکنت می خواست بره سری اوتو بندازه، بازی نمیزاشت توپو پرت کنه یا حتی ورش داره. چون اگه پرت میکرد موقعیت 100 درصد بوجود میومد. یا مثلا اگه اخر بازی یدفعه توپ دست یه بازیکنت میفتاد و همه جا میموندن و اونم کله رو مینداخت پایین عین جت میرفت سمت دروازه، بی شک یدفعه می دیدی بازیکن توپو ول کرده و داره شل میزنه.نقل قول:
برای من فیفا 13 خیلی راحت تر شده تا 12نقل قول:
12 جدا نمیتونستم سی پی یو رو ببرم مگه شانسی
اما 13 اصلا مشکل ندارم و به نظر ی پی یو خیلی معقولانه تر بازی میکنه
با کانتر اتک روی دفاعش فشار بیاری توپو لو میده گاهی اوقات
میشه تا حدودی مسیر پاسی که میخواد بده رو تشخیص داد و جلوی پاسشو گرفت
نه به اسلایدر ها دست نزدم
بازی سی پی یو در 13 خیلی بهتر شده و به مراتب آسونتر
آره ریسک نمیکنن اما من توی 12 این کارو خیلی تمرین میکردم که دستم بیاد اما اصلا نشد گل بزنم فقط 2 بار توی تمرین شدنقل قول:
حتی تنظیم این که فقط توپ توی چارچوب باشه هم سخت بود توی 12
اما اینجا خیلی فرق کرده
90 درصد شوت هایی که تو تمرین از وسط زمین میزنم توی چارچوب هست و مواردی هم گل میشه
تو قسمت Skill Games قسمت Advanced Shooting یک قسمتی هست که توپ یهو فرستاده میشه و تو با 2 تا مدافع و دروازه بان هستی و باید به نسبت کاری که انجام میدی پوینت بگیری یک قسمت داره که دروازه بان داره میدوه سمت دروازش و توپ هم دست بازیکن تو هست وسط زمین
من تقریبا هر دفعه دارم اون موقعیت رو مستقیم از وسط زمین گل میکنم
من که فعلا خراب این اسکیل گیم هستم
خیلی جالبه
قسمت دریبل و ضربه آزادشو تا انتهاش رفتم
بقیه قسمت ها هم تا گلد رفتم و چلنجش مونده
خیلی ایده خوبی بود
جالبش اینجاست مه تو اکثر قسمت هاش تنظیمات Manual هست و جدا سخت میشه کار
عجیبه من یک هفته است دارم بازی می کنم با تیمای قوی و ضعیف بازیم هم زیاد خوب نیست اما اینطوری گل نخوردم تا حالانقل قول:
از پشت هیجده هم سخته گل بزنی دفاع خوب توپ رو بلوک می کنه
فعلاً که یه vp ساختم و قرضی دادنم به دسته 2 انگلیس اینجوری خیلی لذت بخشه
بچه ها یه سوال
من بازی رو برای پی سی خریدم بدون کرک
رفت تو بازی :دی
من از دنیا عقبم یا همچنان کرک نشده؟
سلام
دوستان ببخشید من بازی رو امروز گرفتم و نصبش کردم وقتی میخاد بازی شروع بشه میزنه بیرون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
راه حلی نبود برای مشکل right stick!!؟
به یارگیری ها توجه کنید فوقالعاده شده
تو فیفا12 میشد به مهاجم پاس داد و مهاجم هم با یه چرخش و فریب مدافع توپو براحتی بندازه تو دروازه اما توی فیفا13 مدافع نمیزاره حتی بهترین مهاجم ها با اتک پوزیشن بالا جنب بخورند چه برسه به اینکه گل هم بزنند!
و اینکه چه زیبا تو هر بازی آبکش میشم امیدوارم لجند 13 همیشه برام قوی بمونه و مثل 12 ضعیف نشه برام
یه کمکی میکنین...
نقل قول:
بچه ها تو ضربه آزاد من نفر سوم رو میارم میخوام از رو توپ بپره نمیشه...همش شوت میزنه...
اینطوری میگریم RB + X بعدش هم A رو می زنم...
بچه ها این قسمت مدیریت تیم ملی کجا هست همون کریر رو ادامه بدم تو همونجا هست یا قسمت جدا داره
وای چه عالی شدهنقل قول:
خدایاااااااااااااا
ترکونده
راس میگه اقا
خیلی اینش باحاله :دی
دوستان قسمت بازی دوستانه کدومه؟
------------------------------------------------------------------------------------
اگه میشه دکمه های کیبورد رو هم بزارین
من واقعا قاتی کردم
اولش که با موس بود
درستش کردم
حالا wasd شده جا به جا کردن بازیکن
الان دکمه ی شوت و سرعت و پاس رو میدونم
بقیه نا معلومه
انگار هیچ کدومتون مشکل من رو ندارین!!نقل قول:
میشه فایل buttonDataSetup رو از پوشه my document/fifa 13 برام آپ کنید!!؟
سلام دوستان.
من بازیو نصب کردم.
تو کنترل بازی یه سری مشکل دارم.
اول اینکه هر کاری میکنم دکمه تعویض بازیکن و سرعت یکیه. نمیتونم تنظیمات مختلف روش بزارم.
دوم اینکه نمیدونم چطوری باید بازیکنمو با سرعت حرکت بدم. دکمه player run رو e تنظیم کردم ولی وقتی e رو نگه میدارم سرعتش خیلی کمتر میشه.
پنالتیا رو چطوری باید بزنم؟
ممنون
من هنوز نصب نکردم... نمیدونم مشکلاتت رو... ولی یه چیزی میدونم که سریع دویدن sprint بود تو 12... اونو باید e بذاری...نقل قول:
سلام
دوستان تورو خدا کمک کنید من چیکار کنم از بازی نزنه بیرون ؟؟؟
تو منو مشکلی ندارم تا میخاد بازی play بشه میزنه بیرون
دوست عزیز کارت گرافیکت رو آپدیت کن درست میشه...منم آپدیت کردم و درست شد..خیلیا دیگه هم همین کار رو کردن....نقل قول:
دوست عزیز فکر نکنم نفر سوم از روی توپ بپره !!!! ولی این حرکت رو انجام بده قشنگه : دکمه بازیکن دوم رو بگیر بعد دایره بزن ( دایره کم بزن ) بعد حالت قوس دار میندازش روی پا بازیکن سوم . قشنگهنقل قول: