سلام.
خواهش میکنم دوست عزیز.
من نمیدونم شما به کدوم رنگش میگی خاکستری.اما من تیتانیومش رو دارم و میپسندم بعدش هم آبی.(فکر میکنم تیتانیوم همون رنگی باشه که شما میفرمائید خاکستری).:11:
Printable View
سلام.
خواهش میکنم دوست عزیز.
من نمیدونم شما به کدوم رنگش میگی خاکستری.اما من تیتانیومش رو دارم و میپسندم بعدش هم آبی.(فکر میکنم تیتانیوم همون رنگی باشه که شما میفرمائید خاکستری).:11:
به نظرم مشکی و قهوه ایش قشنگن
قرمز هم همینطور
من قرار بود سفید بخرم ولی چون رنگ سفید زیاد تو چشم هست و اگر لکه چرکی روش بشینه و مشکل هست برای پاک کردن و همیشه باید مواظب باشی تا دستت تمیز باشه ، باعث شد برم مشکی بخرم که مشکی ان براق و زیبا هست و از اینکه نظرم در مورد رنگ عوض شده ، ناراحت نیستم :n02:
کسی نبود.....نقل قول:
کابل ش فرق میکنه چون تو قسمت AllShare Cast هم چیزی رو پیدا نمیکنه
اگه مدل قرمز رنگش مثل آبی راه راه بود خیلی عالی میشد
دسته دومه ترو تمیزش با توجه به قیمت روز چند بخرم با صرفه هست؟
سلام
این گوشی فقط ویتنامی و چینی داره؟
1250-1300نقل قول:
خیلی از کشور ها بودن هنگام تولید،تو بازار ما فقط این دو تا دیده شدهنقل قول:
خوب چه کاریه آدم بخواد 1250 بده 250 بذاره روش نو بگیره بهتر نیست؟نقل قول:
1450 نوئش هست. اگر از دست میگیرید 1تومن بگیرید
ولی توی پرشین تولز یا مغازه دار اینجوری نیست
اگر گوشی مشابه اک باشه و از شخص مطمعن بگیری میصرفه.در غیر این صورت 1450 نوش رو بخری خیلی بهتره.نقل قول:
نظر خودمم یه تومن بود گفتم اس پلاسو بدم 700 سیصد بذارم روش اس 3 بگیرم ارزش داره به نظر شما؟نقل قول:
1450 نوئش هست. اگر از دست میگیرید 1تومن بگیرید<br />
ولی توی پرشین تولز یا مغازه دار اینجوری نیست
البته موقتی تا یکی دو ماه دیگه که اس 4 ارزون بشه که اگه بشه:(
اس3 هنوزم گوشی عالی هست
همچنین اندروید 5براش تایید شده
چند ماه دیگه که ثابت شد برید سراغ اس 4
ممنون از وقت و توجهتون آره اگه بشه همین کارومیکنم فکر نکنم دیگه قیمت دسته دومش از یه تومن پایینتر بیاد که خیلی ضرر کنمنقل قول:
این گوشی عوض کردن پدر مارو درآورده
جفتشون By Samsung هستن؟کدومشون بهتره؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
به نظر بنده هیچتفاوتی نمیکنه.چونهمه با نظارت سامسونگ ساخته میشن و از تستهای استاندارد سامسونگ باید گذر داشته باشن.و فکر نمیکنم شرکتی مثل سامسونگ یا هر شرکت بزرگ دیگه ای مثل سونی یا اپل و....بزارن کیفیت ساخت توی کشورهای متفاوت باهم فرق داشته باشن وگرنه قیمتهاشون هم متفاوت بود.:11:
ممد جون ، شیرینی فراموش نشه هااااااااااااا:n19::n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
نه خیر مال بنده کره هستش که به سفارش اسپانیا تولید شده.:n26:
مرسی از دوستان ، یکی از دوستام امروز میگفت نسخه اروپایی بگیرین ، پیدا میشه اینجا ؟؟
آخه ما هرچی نسخه خاورمیانه گرفتیم ( تلویزیون یکیش ) کلی از قابلیت های نسخه اروپا رو نداشته
با گارانتی مایکروتل چنده؟نقل قول:
شما طبیعتا میخواید رام عوض کنید یا روت کنید که کلا گارانتی رو میپرونه
قابلیت هم هر چی باشه ، قابل پورت کردنه. به خاطر اوپن سورس بودن اندروید
حتی عوض کردن رام هم گارانتی رو میپرونه؟نقل قول:
اگه با گارانتی بگیرم باید برای موندن گارانتیش با ICS سر کنم در حالی که 4.2 اومده ؟ :18:
رسمی که مشکلی نداره .ولی کلا عوض کردن رام به غیر رسمی میپرونه
مثل روت
به نظرم گارانتی دزدی قانونی تو ایرانه
چطوری ریفر بودن یا نبودنش رو تشخیص بدیم؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
شما همونطور که دوستمون فرمودن با آپدیت توسط رام رسمی گارانتیتون از بین نمیره منتها اگر گارانتیتون گارانتی اصلی باشه.اگر بفرمائید گارانتیتون چیه بهتر میشه راهنمایی کرد.:11:
فعلا میخوام بخرم :دی
فکر کنم مایکروتل اصلی باشه
درسته؟
سلام.نقل قول:
بله پارس مایکروتل ، سام تل ، و همراه سرویس خاورمیانه گارانتی های اصلی هستن به ترتیب هم قیمتهاشون از بالا به پائینه(مایکروتل بالاترین قیمت و....) سام تل در صورت ایراد داشتن گوشی (که به ندرت پیش میاد) یک هفته تعویض داره.ضمنا" رام اروپایی هم چندان فرقی با ایران نداره ضمن اینکه من دو سه روزه رام اروپایی ریختم روگوشی مصرف باطریم به شدت افزایش پیدا کرده و باید برش گردونم به رام ایران.:n02::11:
پس رام رسمی بریزم مشکل نداره. چون من رام رسمی انگلیس رو ریختم و ازش هم راضیم.
گارانتی چیه دیگه
من با گارانتی مایکروتل خریدم روز بعدش روت کردم گوشی رو به همین راحتی و به همین خوشمزگی
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
نقل قول:همین حرف دوستمون لپ کلامه : گارانتی رسمی یعنی دزدی قانونی ( اصلا وقتی خود سامسونگ هیچ کدوم اینا رو قبول نداره موندم این رسمی رو از کجا میارن ؟ )نقل قول:
من خودم از همون اول بدون گارانتی خریدمش.
اگه میشه اموزش روت کردن رو هم بزاریدنقل قول:
من با گارانتی مایکروتل خریدم روز بعدش روت کردم گوشی رو به همین راحتی و به همین خوشمزگی
سلام.نقل قول:
دوست عزیز سه شرکت فوق رو که عرض کردم خدمتتون به عنوان نماینده رسمی سامسونگ در ایران از طرف سامسونگ مورد تائید هستند ضمن اینکه گارانتیهاشون هم در سرتاسر دنیا توسط نمایندگیهای سامسونگ مورد قبول هست.شما حتی برای نصب رامهای آپدیت هم اگر با داشتن گارانتی به این شرکتها مراجعه کنی بدون دریافت هزینه برات آپدیت میکنن.گارانتی سام تل یک هفته هم تعویض داره.:11:
نقل قول:سلام.نقل قول:
شما رام رسمی بریزی ،رام غیر رسمی بریزی ،روت کنی و....اگر موقع مراجعه به گارانتی بدونی باید چکار کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد.کافیه رام رسمی رو دوباره نصب کنی(روت خود بخود از بین میره) و در آخر هم کانتر گوشی رو صفر کنی .(البته اگر گوشی روشن نشه یا مثلا" توی دانلودینگ نره اونموقع کار به مشکل میخوره):n06:
:n09:به همین سادگی.:n02::11:
سلام.نقل قول:
برای روت بین رامهای ICS و JB تفاوت هست بفرمایید رامتون از کدوم دسته هست تا دوستان راهنمایی بفرمایند.:11:
با سلام خدمت دوستان اگر کسی از دوستان کد مخفی برای اطلاع از میزان کارکرد یعنی همون مکالمه گوشی را می دونی بذاره ممنون میشم
سلام.نقل قول:
برای اینکه مدت زمان کارکرد گوشی رو بدونید میتونید برید توی قسمت ستینگ و به ترتیب زیر برید جلو:(اما مدت مکالمه رو نمیدونم)
Setting=>About device=>Status=>Up Time
توی قسمت آپتایم مدت کارکرد گوشی مشخصه.:11:
با تشکر این up time از اون وقتیه که گوشی رو روشن میکنی و وقتی دوباره خاموش شه اون ساعت صفر میشه من ساعت کارکرد رو از زمان ساخت کارخانه میخواستم مثل نوکیا که همچین کدی رو داره
نقل قول:
سلام ، ممنون میشم یکی نمایندگی مایکروتل رو توی تهران شمارشو برام پ.خ کنه ، و چندتا از موبایل فروشی های پاساژ علاالدین که قیمت فروششون خوبه ... با اطلاعات تلفنی و 0212323 نتیجه ای نگرفتم !
یه شماره از خیابون جمهوری بود 16 گیگ سفید با گارانتی مایکروتل رو میداد 1630!
سلام ..می خواستم بپرسم این کد *#*#8255#*#* رو توی galaxy s3 mini می زنم اما میره واسه شماره گیری ...
برای گرفتن اطلاعات GTalk Service Monito رو بگیرم اما متاسفانه نشون نمی ده ..چطور باید این کد رو زد.. من توی قسمت شماره گیری میزنم اما به شماره گیری میکنه و اطلاعات رو نشون نمیده ..
سوال بعدی من در مورد 2 تا عکس زیر هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بپرسم کسی می دونه توی عکس های بالا که مربوط به galaxy s3 mini قسمت تظیمات gprs هست کدوم گزینه ها با عبارات زیر که در کامپیوتر هست مطابقت داره
ip server
subnet mask
defaul getway
Dns 1
Dns 2
این گزینه ها کدوم هستش و پروتکل iIpv4 رو چطور میشه توی عکس فعال کرد و توی نوع Apn چی باید نوشت کسی می تونه یک توضیحاتی در این گزینه ها بده ممنون میشم چون نیاز هست می خوام یک کانکشن بسازم که با لپ تاپ ست کنم ممنون
سلام.نقل قول:
بله کاملا" حق با شماست بنده تست نکرده بودم.به دانسته های من هم افزوده شد سپاسگزارم .:11:
دوستان امروز اين ايميل به جيميل من از طرف sumsung apps فرستاده شده:
اطلاعیه عمومی
کاربر محترم
بدینوسیله به آگاهی می رساند که از تاریخ {22 می، 2013} خدمات برنامه های کاربردی سامسونگ به جهت برخی موانع حقوقی موقتاً متوقف خواهد شد.
پیشنهاد می گردد تا پیش از تاریخ مذکور برنامه های کاربردی گوشی سامسونگ خود را بروزرسانی نمایید، در غیر اینصورت پس از آن تاریخ، بروزرسانی برنامه ها امکان پذیر نخواهد بود.
این اطلاعیه، به موجب ماده 2 -10 شرایط استفاده از برنامه های کاربردی سامسونگ برای خریداران و ماده 2-23 شرایط و ضوابط خدمات سامسونگ، یک اخطاریه قبلی در خصوص توقف خدمات برنامه های کاربردی تلقی می گردد.
پوزش ما را از بابت وضع پیش آمده بپذیرید.
خوب اين يعني چي الان؟ كسي اطلاع داره واسه چيه؟