با گزارش مزدک میرزائی و تفسیر تحلیل گر ورزشی
بلاخره بعد از حدود 20 روز کار شبانه روزی و تلاش گروهی بازی ساکر 2013 با گزارش مزدک میرزائی آماده و تولید شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با گزارش مزدک میرزائی و تفسیر تحلیل گر ورزشی
بلاخره بعد از حدود 20 روز کار شبانه روزی و تلاش گروهی بازی ساکر 2013 با گزارش مزدک میرزائی آماده و تولید شد
فایل گزارش بصورت جدا وجود داره که بشه ریخت تو فولدر نصب بازی؟؟؟نقل قول:
دوستان بالاخره پیداش کردمنقل قول:
نرم افزاری که میشه باهاش هم اون خونه قفل رو باز کرد و هم گزینه consumable items رو در قسمت Items تو مستر لیگ(ML) فعال کرد
اسم نرم افزار :
PES2013 ITEM EDITOR
زبونش متاسفانه آسیای شرقی هست.
اما کار باهاش راحته . هر سوالی راجع بهش داشتید بپرسید، در خدمتم
اینم لینک دانلودش :
کلا خود کونامی اگر صفحه اصلی بازی دقت کنی نوشته Data Pack که همون DLC هست و روبروش هم نوشته Ver 1.x که الان ورژن 1.2 امده لینکش به همراه کرکش تو صفحات قبل موجود هست میتونی دانلود کنید و استفاده کنید. البته چون کیت سرور هماهنگ با ورژن 1.2 نیومده نمیتونید از پچ های Pes Edit یا سایر پچ ها به همراهش استفاده کنید باید صبر کنید تا کیت سرور جدید بیاد تا با این نسخه جدید هماهنگ بشه ، در اون موقع خود سازندگان پچ Pes Edit مثل همیشه جدیدترین پچ های رسمی کونامی رو در پچ های خودشون اعمال می کنند.نقل قول:
حله داداش ؟:n02:
یا تشکر از دوست عزیزنقل قول:
نحوه کارکرد :
A
1. Open file PES2013 ITEM EDITION.exe
2. Click on Button A (from Pic) to Open Option.bin (automatical load)
3. Put a max value 100 in the right box (all list)
4. Click on Button B (from Pic) to Save File
در ادامه Menu = Item > Item List > Consumable Items :
B
1 = Fruit > Reduces Fatigue by a little.
2 = Energy Drink > Reduces Fatigue.
3 = Vitamin Supplements > Greatly reduces Fatigue.
4 = Power Supplements > Full recovery from Fatigue.
5 = Ultrasound Machine > Greatly quickens recovery from injury.
6 = Conditioning Supplements > Change player form (Violet & Blue) to Green
7 = Training Machine > Increase your focus Point (Max=100)
8 = Extra Pocket > Use for Unlock 3rd Item Slot (Max=3)
9 = Positional Advice > Get a random Position
10 = Technique Enhancement > Get a random Skill Card (Max=11)
برگرفته از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:
من باید از اول become legend رو برم یا از سیو هام هم میتونم استفاده کنم و اون قفل باز باشه؟نقل قول:
اخه واسه من کار نکرد رو سیو هام:n13:
کسی ایمیلی از تولید کنندگاه pes نداره
تا حالا به فکرتون نرسیده نظراتتون رو برای بهتر شده بازی برا کونامی بفرستید؟؟
اگه کسی ایمیل یا راه ارتباطی دیگه ای میدونه بگه :n26:
حقیقتش خودم تست نکردم ، ولی معمولا این جور موارد رو باید قبل از شروع انجام داد ولی باز هم 100% مطمئن نیستم در هر دو حالت تست کن ببین چی میشهنقل قول:
نقل قول:
روی سیو ها هم اعمال میشه و عمل میکنه من خودم تست کردم
............
PES از لحاظ گرافیکی از FIFa بهتره ولی متاسفانه از لحاظ گیم پلی خیلی از FIFA عقبه
من یک فصل be come بازی کردم الان که پایان فصله میتونم برم 1تیم دیگه؟ پیشنهاد میدم قبول نمیکنن؟
آپدیت رسمی جدیدم اومددددددددددددددددددددد:n 18:
آره میشه رفت یه تیم دیگه ........ اگه خودت مثلا به رئال پیشنهاد میدی ولی نمیگیرتت ، دلیلشنقل قول:
Connection کم مربی شماست ! من پول زدم مربی خودمو عوض کردم و الان دارم تو اودینزه بازی میکنم .......
شما هم اگه خواستی پول بزن و آخرین مربی را بخر :n10:
بچه ها من درجه رو میگذارم روی سوپر استار ولی خیلی راحت تیم های بزرگ مثل رئال رو 4-5 تا میزنم. چی کار کنم بازی خیلی بی مزه شده برام ؟ پارسال (نسخه 2012) با بایرن مونیخ 5 فصل طول کشید تا قهرمان بشم امسال خیلی راحت همون فصل اول همه رو 5 تایی کردم. بازی آسون شده آیا ؟ درجه سخت تر از سوپراستار نمیاد که واقعاً بازی با کامپیوتر رو نفس گیر و سخت کنه ؟
درسته بازی آسون تر شده یه کم.نقل قول:
پچ یا برنامه خاصی هم برای افزایش سختی بازی نداریم :n02:
اینم آپدیت رسمی جدیددددددددددددددد...دم کونامی گرم با این پشتیبانی خوبش[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ رسمی کرک شده ورژن 1.03
فقط در محل نصب بازی کپی شود :
راهی نیست که pes2013 رو ویندوز xp نصب بشه ؟
چجوری مربی بخرم؟ از کجا؟ چقد پول میخواد؟نقل قول:
آره داداش مرررررررررررسی:n02:نقل قول:
اگه داری BaL میری برو تو منوی خود BaL ، یه گزینه هست به اسم Negotiations .... اینو بزن بعد آخرین گزینه نوشته Agent's Contractنقل قول:
از این قسمت میتونی مربی مورد نظرت را استخدام کنی
بهترین مربی که داره قیمتش 600,000$ ....... اگه پول زده باشی میتونی راحت استخدامش کنی !
البته یه دلیلش مربی هست ولی اصلش اینه که باید تو گزینه هایی که واسه سرچ تیم ها هست یه گزینست که میزان تمایل هر تیم به شماست که اون رو باید رو high بذاری بعد سرچ کنی تیمهایی که می خواننت میان:n06:نقل قول:
با اینکه 2-3 روز فقط فیفا بازی کردم و باهاش هیچجوره حال نمیکنم و pes رو خیلی سر تر میدونم ولی با حرفت موافقم:n01:نقل قول:
راه خاصی نداره. خیلی راحت نصب میشه. من خودم روی xp نصب کردم.نقل قول:
دوستان پچ 2.6 اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.ir/game/14324-pesedit-2013-patch.html
(فاصله soft و 98 رو بردارید)
این آخرین آپدیت کونامی رو همراه خودش داره؟نقل قول:
سلام
ترزگه توی این بازی نیست؟؟
پیداش نکردم من!
رو xp سرویس پک 3 نصب میشه.اکه سرویس پکتون 2 یا کمتره میتونین از سایت microsoft.com سرویس پک 3 رو دانلود کنین نصب کنین.نقل قول:
الان 22 سالگی BAL هستم بعد از 2 فصل حضور در آ. اس رم و تصاحب قهرمانی یورو لیگ و چمپیونز لیگ در حالیکه فصل دوم کاپیتان تیم بودم به منچستر اومدم نه به PES 2011 که بعد 10 فصل به زور می رسیدی به اورال 85 نه به اینکه الان توی 22 سالگی اورالم رسیده به عدد 99 و هنوزم پارامترام دارن رشد می کنن البته ناگفته نماند اون آیتم 5000 GP رو خریدم که باعث میشه تمرینات موثر باشه توی رشد ولی خوب حتی اونم نداشته باشی نهایتا توی 22-23 سالگی 90 رو راحت رد می کنی. الانم شماره 9 منچسترم ولی اصلا لیگ لایسنس نشده انگلیس حال نمیده! BAL خیلی آسون شده نسبت به دو ورژن قبل. اونقدر ترینر و Tool واسه دستکاری BAL دادن که کونامی اونقدر راحت کرده رشد رو که دیگه نیازی به اینا نباشه خیلی راحت میشه همه چیز رو با GP بدست آورد حتی لازم نیست بشینی یکی بهت پیشنهاد بده وقتی پولات زیاد شد و اون مربی 6000 پوندی رو خریدی هر تیمی رو که بخوای فصل بعد براش بازی کنی رو برات مهیا می کنه.
آقا شماها چطوری با این پچای دستساز :n02: کار میکنید قید ارجینالشو میزنید!نقل قول:
والا من هربار اینا رو نصب کردم از مستر لیگ میپره بیرون
نرم افزاری برای افزایش پول توی بال نیست؟نقل قول:
ببین این به کارت میاد ؟! >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <<نقل قول:
بالاخره شاخ غول رو شکستم و لوگوهای اورجینال رو وارد بازی کردم ویرایش نسخه ایکس باکس فوق العاده سخته تقریبا تمام برنامه های اصلی ویرایشی برای PC هست و کسانی مثل Wilder , Goldar Killer اصلا اهمیتی به ویرایش نسخه کنسولی نمی دن ولی با نرم افزار های مختلف و ترکیبی از فایل های نسخه PC و کنسولی بالاخره تونستم لوگوهای غیر فیک رو وارد نسخه ایکس باکس بکنم. قدم بعدی اصلاح کیت ها هست
دوستان این بازی چرا لیگ نداره ؟ من خیلی علاقه به رفتن لیگ داشتم و در لیگ انجام بازی های جام باشگاه ها و ... .
با پچ لیگ اضافه نمیشه ؟
چرا قرار ندادن ؟!
منم فقط لیگ می رفتم ولی این نسخه لیگ نداره. با پچ هم اضافه نمیشه. میشه مسترلیگ رفت و نقل و انتقالات رو خاموش کرد ولی اون هم حال نمیده. لیگ خوب بود که حذفش کردند. من که دیگه تقریباً گذاشتم کنار بازی نمی کنم. گیم پلی هم که افتضاح و مصنوعیه. ضعیف ترین بازیکنا هم بهترین مدافعا رو دریبل می زنند. نه یک بار نه دو بار که بگیم عادیه.نقل قول:
کجا میتونم نقل انتقال رو غیر فعال کنم ؟نقل قول:
کسی لینک مستقیم برای دانلود گزارش ترکی برای این نسخه داره؟
این همه پچ و برنامه ای که به این نسخه زدمو به قارچ خور زده بودم یه فوتبال درست و درمون از توش دراومده بود,اما این...در یک کلام غیرقابل تحمله این نسخه...حرکت بدون توپ اصلن وجود نداره تو این بازی بخدا..همه ممد نوری.آقا اگه کسی راضیه و با این بازی فاز گرفته یکم بیاد توضیح بده شاید ما ماهم راه افتادیم,بعد این همه سال فوتبال زدن!
من چون اصلاً مسترلیگ نمی رم الان نمی دونم تنظیماتش دقیق کجاست.نقل قول:
من مشکلم با این بازی فقط پاس هاش هست که میندازه توی پای حریف مخصوصا پاش های عمق .
و ایستگاهی زدن با کریس رونالدو اصلا نمیشه از سر مدافع رد کرد و گل زد رد کنی یا میگیره به تیر یا اوت یا در گوشه ترین جا هم بزنی دروازه بان میگیره اولین فوتبالیه که ایستگاهی هاش بهم حال نمیده . پرو 11 و 12 از فاصله 29 30 متری با فلش بالا از سر مدافع رد میکردم گل میزدم اینجا نمیشه یا من بلد نیسم