نقل قول:
سلام
بله نماینده رسمی داره و شما میتونید آنلاین خرید کنید اطلاعات خریدش داخل سایت ایرانش هست عزیز
موفق باشید
نقل قول:
سلام
بله نماینده رسمی داره و شما میتونید آنلاین خرید کنید اطلاعات خریدش داخل سایت ایرانش هست عزیز
موفق باشید
سلام!
این آنتی ویروس escan مال کدوم کشور هست؟!
خودم فهمیده مال هلند است!نقل قول:
فکر کردم مال روسیه است چون آنتی ویروس های روسی آینده دار هستند مثل همین dr.web و قولشون!
سلام!
این ترکیبی که میگم را شما چند درصد حساب میکنید:
آنتی ویروس نورتون+فایروال کومودو+comodo dragon?
یعنی گاوصندق:n02:
نورتون که جز انتی ویروس های عالیه و جلوی اکثر تهدیداتو میگیره.
فایروال کومودو هم که جز بهترین فایروال هاست و به خاطر HIPS قدرتمندش تمتم فعالیت های کامپیوتر رو زیرنظر میگیره
کومودو دراگونم که هسته کرومه که به نظر من پرسرعت ترین و امن ترین مرورگره وکومودو هم اومده بهتر-ترش کرده که دیگه عالی شده.
SECURE DNS نورتون یا کومودو هم بذار که جلوی سایت های مخربو بگیره.
سلام!
ببخشید میشه یک راهنمایی بکنید که معروف ترین دیتابیس ها یا بزرگ ترین دیتابیس های دنیا مال کدوم شرکت ها هستش!!!!
Symantecنقل قول:
Kaspersky
Avira
Avast
Bitdefender
ESET
سلام
دنبال یه ویروس کش هستم که فرت و فرت نگه فلان کرک ویروسه و پاک کنه یا نذاره دانلود کنم و از این دردسر ها نداشته باشه
در حال حاضر انتی ویروس شما چیست؟نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
همچین انتی ویروسی وجود نداره!
فایل های کرک اکثرن به خاطر ماهیتشون به عنوان ویروس شناخته میشن.
شما میتونید در انتی ویروستون اونو به عنوان فایل امن بشناسونید یا تنظیم کنید که قبل از پاک کردن اون از شما اجازه بگیره.
از بین انتی ویروس ها اونایی که زیاد به کرک گیر نمیدن:
1-Eset
2-Dr.web
3-Comodo
4-Emsisoft
5-kaspersky
کمودو به کرک گیر نمیده ؟ تاحالا نصب کردی؟:n13:نقل قول:
ام سی سافت به کرک گیر نمیده ؟:n04::n08:
دکتر وب از متوسط به بالا به کرک گیر میده و لوچ بازیی زیادی داره مثلا انتی ویروس ای اسکن رو ویروس تروجان تشخیص میده
کومودو حواسم نبود اشتباه نوشتم:n19:نقل قول:
ولی امسی سافت که یه چند ماهی داشتم اصلا به کرک گیر نمیداد.شاید کرک های تو کرک نبودن ویروس بودن:n09:
شاید کرک های تو کرک نبودن :n25: چون از موتور بیت و موتور خودش استفاده میکنه. متور خودش میگیم هیچی خود بیت به کرک ها گیر میده . موتور قبلیش هم که ایکاروس بود که هنوز رو دستش نیامده (گیر دادن به کرک)نقل قول:
سلامنقل قول:
سیستم قوی داری = کسپراسکای
سیستم ضعیف = آواست & نود 32
بقیه دیتابیس ها به کرک ها گیر میدند
مثلا
ترند میکرو و سیمانتک 100 %
بید دیفندر 20 30 %
.....
موفق باشید
خسته نباشیی.داش یه سوال داشتم.
محصولات امسی رو از کدوم سایت قابل خریده؟پرداخت در محل باشه بهتره
:n02:
امن و غیر امن ندارهنقل قول:
هر جا پک امسی بخری معتبر هست
سایت فروشگاهیش alphakala.com هست که در مراحل آزمایشی قرار داره
ممنونم.واسه این گفتم پرداخت در محل باشه چون خاطره خوبی از خرید اینترنتی ندارم.نقل قول:
پیشنهاد میکنم از نسخه رایگانش استفاده کنینقل قول:
تو گوگل هم سرچ کنی سایتش میاد
درود
میخام انتی ویروس بخرم
سیستم من قویه سی پی یو 4 هسته ای و رم 6 گیگ
خودم در مورد انتی ویروس ها تحقیق کردم می خواستم نظر شما رو بدونم
نظر خودم یا کاسپر اسکای یا اویرا کدام بهتره ؟
دوست عزیز سیستم قوی داری ! بهتره که کاسپراسکی نصب کنی !
درودنقل قول:
کسپرسکی رو با اویرا مقایسه نکنید
زمین تا اسمون فرقشه
کسپرسکی پیور بهترین انتخاب برای شماست
کاسپر بهتره.نقل قول:
بولگارد هم مد نظر داشته باش.
خیلی ممنون
کاسپراسکای بهتره یا بلگارد؟
از کاسپراسکا ی بهتر چیزی هست؟ اگر هست به من بگید اون رو بخرم؟
بلگارد نه بولگارد. بین کاسپر و بولگارد سلیقه هست شما میتونی بری سایت اصلی بولگارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و 2 ماه با نسخه تریال کار کنی اگه خوشت امد بولگارد بگیرنقل قول:
اگه نیامد کاسپر بگیر . کلا انتی ویروس های معروف امنیت شمارو براورده میکنند. اگه اینترنت سیکروبتی نمیخواین فقط انتی ویروس میخوایین من ام سی سافت رو پیشنهاد میکنم
بعد هیچ انتی ویروس معروفی از دیگری بهتر نسیت . ینی نمیتونی بگی کاسپر بهتر از بیت دفندره و برعکسش مگر کسی که روی محصولی تعصب داشته باشه.
همه عالی هستن و وقتی یک ویروس جدید بیاد نهایتا تا 3 روز به دیتابیس اضافه میشه. مثلا یک جاسوس افزار میاد کاسپر 6 ساعته به دیتابیسش اضافه میکنه و بیت 2 روزه نمیتونی بگی کاسپر بهتره چون میبینی یک ویروس خطرناک جدید میاد بیت 5 ساعته به ذیتابیس اضافه میکنه اما کاسپر 3 روزه
واسه خرید عجله دارید؟نقل قول:
تا تست نکردید نخرید
همه ی اینا نسخه های ازمایشی سی روزه دارن
اول تست کنید
بیت دیفندر کسپر نورتون سه غول امنیتی دنیا
عجله ندارم تحقیق و مشورت میکنم
بیت دفندر داشتم خیلی نمایندگیش گیره فایده نداره
نورتن نمایندگی داره؟
بولگارد از موتور و دیتابیس کسپرسکی استفاده میکنه دوست عزیز....نقل قول:
سلامنقل قول:
از دیتابیس بیت دیفندر استفاده میکند
هر کدام از آنتی هایی که دوستان در بالا پیشنهاد دادن رو از سایت اصلی نسخه اینترنت سکوریتی رو دانلود و به مدت 30 روز تست کنید هرکدام را دوست داشتین بخریدنقل قول:
خیر نمایندگی نداره
از نظر نمایندگی فعلا بهترین پیشتیبانی رو محصولات زیر داره
Emsisoft
bitdefender
kaspersky
Emsisoft بخرم خوبه؟
قویه؟
قیمتش چنده؟
سلام عباس جان :n02::n16:نقل قول:
سلام
از دیتابیس بیت دیفندر استفاده میکند
.درست میگی با زون آلارم اشتب گرفتم.فایروالشم گمونم از بیس اوت پوست استفاده میکنه...
سلام.امسی سافت عالیه.از دیتابیس دو موتوره برخورداره و کارایی بالایی داره.تو تاپیک خودش بپرس بهتر راهنماییت میکنن...:n01:نقل قول:
Emsisoft بخرم خوبه؟
قویه؟
قیمتش چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر یک کاربر تازه وارد هستید من اینترنت سیکروبتی امسی سافت رو پیشنهاد نمیدم اگه از من میشنوی طرفش نرو یا حداقل نصبش کن بد بگیرنقل قول:
بولگارد هم نمیایندگی قویی تو ایران داره و وقتی که محصول رو بخری یک چیزی تو خودش داره اگه اینگلیسیت یکم خوب باشه میتونی با خود اون ها یعنی اینگلیسی ها حرف بزنی و درجا مشگلت رو حل میکنن. 24 ساته هم هستن یعنی هروقت کمک خواستی اونا هستن و نهایتا تو 2 دقیقه بهت جواب میدن
دوستان من 0 کیلومترم تو آنتی ویروس ها !
کسپر و نود 32 و اویرا و بید دیفندر و AVG رو میشناسم !
به نظرتون کدوم خوبه ؟! سیستمم قویه ! رم 8 و CI7 !
حالا کدوم یکی خوبه ؟!خودم که شنیدم سیستم های قوی کاسپر خوبه ! آیا قوی تر از این هم هست ؟!
سلامنقل قول:
خوش آمدین به دنیای جذاب ویروس و آنتی ویروس ها :دی
تنها حرفی که میشه این موقع زد اینه که شما چند تا سوئیت رو دانلود و تست کنید و ببینید با کدوم راحت تر هستین
الان اکثر آنتی ویروس ها قوی هستند نمیشه گفت کدوم از کدوم قوی تره تنها مسئله ای که باقی میمونه راحت بودن کاربر و نداشتن مشکل با آنتی ویروس است
من نام چند تا آنتی ویروس واستون میذارم شما از سایت اصلی دانلود کنید و به صورت تریال 10 15 روز باهاشون کار کنید ببینید با کدوم راحت تر هستین
به ترتیب اولویت :
نورتون
کسپرسکی
بیت دیفندر
آواست
نود32
(این ها هم هستند ولی به عنوان گزینه های بعدی : f-secure - emsisoft - avira -bullguard)
سلامنقل قول:
چی شده از لینوکس دل کندین اومدین توی قفس ویندوز؟:n02:
آنتی ویروس برای شما من اوست پیشنهاد میکنم. و پیشنهادهای دوست خوبمون رو هم تایید میکنم.:n12:
موفق باشید:n12:
سلام!
دیتابیس و آنتی ویروس comodo به نود 32 میرسد یا نه!
نقل قول:
خیلی ممنون !
فکر کنم همون کسپر گزینه ی مناسبی باشه چون چند مدت که باهاش کار کردم خیلی راحت بودم ! البته نود 32 و نورتون هم استفاده کردم ( نود 32 خیلی کار کردم ) ولی فکر کنم کسپر از نود بهتر باشه ولی بین نورتون و کسپر هم کسپر اسکی رو می پسندم !
نقل قول:
حالا جاش اینجا نیس که بحث کنم ولی خب تو لینوکس تازه کارم دوست عزیز ! هنوز تو مینت خیلی چیزها رو بلد نیستم ! تا حرفه ی بشم و ترمینال رو یاد بگیرم کلی طول می کشه !
بعدشم کله زندگیم الان تو ویندوزه :دی
بازم ممنون از راهنماییتون !
خیر. نمیرسهنقل قول:
بررسی وضعیت برند های امنیتی در گوگل : :n01::n01:
ESET : About 67,200,000 results
AVAST : About 60,400,000 results
Kaspersky : About 101,000,000 results
Norton : About 223,000,000 results
Trend micro : About 49,400,000 results
Bitdefender : About 29,400,000 results
AVIRA : About 41,400,000 results
Comodo : About 83,200,000 results
AVG : About 334,000,000 results
F-Secure : About 266,000,000 results
GData : About 5,480,000 results
Escan : About 5,340,000 results
Emsisoft : About 5,810,000 results
Macafee : About 284,000,000 results
Webroot : About 14,700,000 results
Panda : About 5,670,000 results
....
محمد جان این آماره یک ساله ؟ یک ماهه ؟ یک قرنه ؟ چیه بالاخره ؟
بله کسپر یکی از بهترین هاست و کسپر نصب کنیدنقل قول:
این آمار کلی گوگل هست از تولد تا به لحظه ارسال پستنقل قول:
این نشون میده مثلا برای برند AVAST ( چون خیلی دوس داری :n02: ) بیش از 60 میلیون لینک و مطلب در گوگل ثبت شده است و کاربران و سایت ها به آن پرداخته اند