بله فکر کنم 120000تا بودنقل قول:
Printable View
بله فکر کنم 120000تا بودنقل قول:
آقا با 14 تومن هم ميشه يه پارس گير آورد سوال دوم اينكه مدلهاي پايين پژو پارس آيا خرجشون زياده يا نه آيا ميصرفه خريد
پارس مدل 80 یا 81 شاید بتونی پیدا کنی که خریدش پیشنهاد نمیشهنقل قول:
ماشین 12 ساله کارکرده و خیلی باید در خریدش دقت کنی به راحتی نمیتونی مورد سالمش رو پیدا کنی
اکثرا یا بدنه سال ندارن یا موتور سالم ندارن به هر حای برای خرید پای دیگه باید 20 میلیون تومان به بالا فکر باشید
با 14 میلیون فقط به پراید فکر کن
سلام دوستان...میخوام بدونم با 14 تا 15 تومن بگردم میشه 206 گیر اورد؟؟
مورد دلخواه و مناسب گیر نمیاد دوست مننقل قول:
مدل 83 احتمالا پیدا میشه که اونم وقت زیادی باید صرف کنی
تا یه مورد حداقل از نظر فنی تمیز پیدا کنی
یا این بودجه رو پراید فکر کنید.
دوستان با 15 16 تومن غیر پراید مدل بالا ماشین کم خرج چی میشه خرید؟سمند یا 405 به صرفه است؟
میتونید به 405 و سمند ال ایکس 86 و 85 فکر کنید .نقل قول:
ممنون ولی نمیدونم کدوم گزینه منطقی تره،میشه یه راهنمایی کنید!؟نقل قول:
بستگی به سلیقه شما داره اما اگر منطقی ترش رو بخواید 405 بهتر است چرا که بدنه سبک تری دارد ، یکسال کمتر کارکرده و اصطهلاکش کمتر از ال ایکس است ، البته سمند امکانات بیشتری به نسبت دارد .نقل قول:
سلام دوستان
نظرتون رو در مورد سیناد 2 میخواستم بدونم
یکی از دوستام داره مدل 83 میگه 13 تومن خوبه ؟؟
به نظر شما تا 15 بهترین گزینه برای خرید چیه و چه مدلی ؟؟
با تشکر
سلام خدمت دوستان
مخصوصاً آقا پوریا، آقا محمد و shadows_funeral عزیز (ببخشید که اسم تون رو نمی دونم) که هرگز ما رو بی جواب نگذاشتن
پارس نقره ای مدل 85 تک سوز
8 ماه بیمه و از اول تخفیف
لاستیک ها خوب (خونه کمش 60 %)
کاپوت کامل رنگ (خودش میگه بدون ضربه هستش و من هم اثری از تصادف از جلو ندیدم، البته برا خرید حتماً نشونش می دم)
یه در رنگ، خط و خش هم زیاد نیست
گلگیر عقب سمت راننده (محل اتصال گلگیر به ستون) رو با گریس تمیز در آوردن
موتوری تازه تعمیر (خودش می گفت 1 تومن خرج موتور شده)
قیمت رو تا 17.750 پایین آوردم.
اگر مشکلی نداشته باشه آیا ارزش خرید داره؟
++++++++++++++++++++++++++
یه سوال کلی هم دارم:
چون ماشین رو برا یک سال می خوام می تونم بدون سند زدن نگهش دارم؟ (دقیقاً چکار باید بکنم؟ وکالت بگیرم کافیه؟)
++++++++++++++++++++++++++
ممنون
پژو پارس با شرایطی که فرمودید خوب است اما کمتر هم میشود خریدنقل قول:
میتونید برید محضر و صاحب سند وکالت دائم براتون بزنه تا هرموقع خواستید وکالت رو به غیر انتقال بدید ( البته برگ سند به نام صاحب اصلی سند باقی خواهد ماند و در صورتی که خودرو فک پلاک نشده باشد هر اتفاقی بیافتد پای صاحب سند گیر است )
دوستان لطفا راهنمایی کنید دیگهنقل قول:
یک سوال دیگه هم داشتم به نظرتون پراید مدل 90 بهتره یا 405 مدل 84 دوگانه تمیز و کم کارکرد ؟؟
پژو 405 دوگانه کارکرد 150000 سقف و ستون و عقب وجلو پلم , دور رنگ چند میارزه ؟؟؟
آقا پوریا ممنون که جواب دادید.نقل قول:
راستش هر کاری کردیم پایین تر نیومد. سند دست اول و مایلاژ 170 هزار کیلومتر (نمی دونم واقعیه یا نه) و پلاکش هم اهوازه 14 (ما هم که آذربایجانیم) که همین فردا بعد از تایید مکانیک و نقاش میریم فک پلاک و نقل و انتقال. راستش من تا به حال اهواز نبودم ولی شنیدم که اونجا قیمت ماشین پایین تره. شرایط خاص آب و هوایی استان خوزستان ماشین رو تحت قرار می ده یا تفاوتی نمی کنه؟
درسته که سیناد قطعات مشترک با محصولات دیگه داره اما من شنیدم کیفیت قطعاتش مخصوصاً اتاقش تعریفی نداره. (گول ظاهر این ماشین رو نخورید!!!:n02:)نقل قول:
به قول آقا پوریا، منطقی ترین گزینه پراید (90 و 91) و بعدش هم احتمالاً 405 (84 و 85) و نهایتاً سمند LX (مدل 84)
راستش من جای شما باشم سیناد نمی گیرم.
جواب این سوالتون بستگی به (1) کاربری و (2) سلیقه شخصی تون داره. اگر زیاد از ماشین استفاده نمی کنید من فکر می کنم بهتره ماشین بنزینی (تک) بگیرید چون دوگانه 1 تومن پول اضافی برای کپسول دادنه که در این مدل 405 هم دستی دوگانه شده. واقعیت اینه که خیلی از فروشنده ها ماشین رو برای فروش بهتر و بالاتر دوگانه می کنن با وسایل نامرغوب بعد پول درجه یکش رو میگیرن موقع فروش (دوگانه کردن بیشتر یه ترفنده). تازه در بهترین شرایط، بعد از استفاده مداوم از گاز، موتور دچار مشکلاتی میشه که پول به ظاهر صرفه جویی شده از بنزین رو برای تعمیر موتور باید بپردازید.نقل قول:
+ ماشین دور رنگ داریم تا دور رنگ. دور رنگ به دلیل خط و خش و یا به دلیل تصادف حسابی، بهمین دلیل باید مراقب باشید (حیف نیست 15 تومن پول رو بدید ماشین دور رنگ، البته قیمت 84 دور رنگ حدود 11 م باید باشه. یکی می گفت پراید دور رنگ گرفتم، هر هفته می بردمش برای کیپ کردن شاسی). در بهترین وضعیت، درهای غیرمجاور و یک گلگیر که البته باید بدید شاسی رو بازدید کنن تا آسیب نداشته باشه.
پراید مدل بالا حتماً بی آزار خواهد بود و حتی اگر رو گاز برونیدش حتماً چند سالی دوام میاره اما برای پژوی دوگانه شده چنین تضمینی وجود نداره. در مقابل راحتی اتاق و آسایش پژو رو پراید نداره.
نقل قول:
قطعا ماشین تحت تاثیر قرار میگیره ، خصوصا بدنه ، زنگ زدگی در قسمت های زیر گلگیرها و زیر صندوق عقب حداقل اتفاقیست که در خودروهای مناطق رطوبتی و گرمسیری می افتد . روی این مورد بسیار دقت نمایید .
به نظر من هرچی میگیری تمیزشو بگیر که همش نخواد خرجش کنی ،مدلهای 84،85 دیگه یواش یواش به خرج میندازهنقل قول:
توی این گزینه ها من پراید 90 رو پیشنهاد میکنم
سلام بر دوستان
نیازمند کمک فوری هستم و خواهشمندم دوستان نظر خود را نسبت به ماشین زیر سریعا اعلام کنند:
پارس مدل 83 ، سفید ، یگانه سوز بنزینی ، کارکردش را نمیدونم ، 7 ماه بیمه داره ولی نمیدونم چقدر تخفیف خورده ، 2میلیون خرج موتوریش کرده اخیرا ،از نظر بدنه گفته که فقط یه کف دست شایدم کمتر سر گلگیر عقب راننده رنگ داره و بدنه کمی قلم گیری داره ولی ضربه نخورده ،کولر هم درسته.
مشخصات مذکور توسط یکی از دوستان پیشنهاد شده و خودم شخصا ماشین را ندیدم. قیمت پیشنهادی حدود 17 میلیون است .
دوستان لطفا نظر خودتون را ابتدا بر مبنای اینکه اصلا این ماشین را بخرم یا نه؟ و سپس بر روی قیمت پیشنهادی بدهید.
ممنون از همه.:n18:
قیمتی که گفتید برای 84 دوگانه تمیز هست نه برای 83 تک. گرونه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
اگر مشخص بشه این 2 میلیون تومان خرج کجای ماشین شده خیلی خوبه
پارس مدل 83 با شرایطی که گفتی نهایت 16 میلیون تومان
اگر راهنمایی کنید ممنون می شم (ببخشید که موشکافانه توضیح دادم):
سمند LX، مدل 88، بدون رینگ آلومینیومی (معمولی!!! تازه آنتن هم رو گلگیره به جای سقف)، فقط بنزینی، بیمه تا خرداد 93، از اول تخفیف، رنگ نقره ای، لاستیکای جلو حدود 30% و عقب 60%، در راننده تعویض، عرض جلوی کاپوت به اندازه 10 سانت با گریس کاری صاف شده، بیرون گلگیر سمت شاگرد تا نصفه رنگ اما محفظه موتور سالم و بدون رنگ، لبه گودی جای زاپاس سمت شاگرد موج داره و خیلی کم (به قاعده نوک انگشت) فرورفتگی داره (ضربه جزئی)، شیشه جلو سمت راننده از بالا تا پایین خط ترک خوردگی داره، جلوبندی هم نشون دادم 100 تومنی خرجشه. قیمت 18 م میگه.
فنی ماشین رو مکانیک وارد، تایید کرده و فقط صافکار و نقاش مونده نظر بدن. نکته ای که ذهنم رو مشغول کرده ترک خوردگی شیشه اس که فکر می کنم نشون دهنده ضربه باشه. نظر دوستان در این مورد و نیز قیمت ماشین چیه؟ قیمت شیشه رو هم اگر می دونید لطفاً بفرمایید / یا این که میشه با UV ترمیمش کرد؟
مثل همیشه ممنون از عنایت دوستان
سمند LX با مشخصاتی که گفتید قیمت خوب دادن ، شیشه جلو رو باید عوض کنید ،بین 120 تا 160 هزارتومان هزینه دارد .نقل قول:
آقا پوریا آخه من ندیدم هیچ سمند LX مدل 88 دارای آنتن روی گلگیر و بدون رینگ باشه، حداقل رینگ اگه Ronal نیست باید Speed line باشه. درسته؟
تا جایی که من دیدم، سفارشی هم نبود که آنتن این شکلی باشه.
احتمالا برای اوایل 88 بوده چون آخر 87 هم آنتن برقی داشتننقل قول:
در مورد رینگ تمامی LX های 91 به قبل آلومنیومی بودن که به نوعی LX رو از سمند معمولی متمایز میکرد ، اما با کنارگذاشتن سمند معمولی SE روی LX رینگ فولادی نصب هست . پس رینگ های این ماشین بدون شک فابریک نیستن و قبلا رینگ آلومنیومی داشته است .
سلام نمیدونم چی شد امروز به هر نمایندگی سایپا تو تهران زنگ زدم گفتن پراید ندارن فکر کنم بخاطر قضیه سوریه دوباره میخوان گرونش کنن آخه تو این یکی دوروز 200تومن دلار رفت بالا.
با 10میلیون سواری چی میشه خرید؟
بهترین گزینه پراید مدل 88نقل قول:
سلام دوستان
شما اگر بودید کدام را انتخاب میکردید؟؟؟
سمند معمولی نقره ای مدل 84 و بسیار کم کار و بسیار تمیز به قیمت 15.800
405 نقره ای مدل 84 نسبتا کم کار و نسبتا تمیز با یه گلگیر آبرنگ به قیمت 15
مهمترین معیارم هم برای خرید اینکه ماشین از نظر فنی خرج سنگین برنداره و به خرجای معمولش اکتفا کنه.
حالا کلا بهم بگید سمند معمولیه را بردارم یا 405 را ؟؟؟:n13:
دوست عزیز من خودم بین 405 و سمند، سمند رو انتخاب کردم.نقل قول:
از نظر فنی هر دو یکسان هستند | از نظر راحتی سمند بهتره | از نظر چالاکی و تند و تیزی 405 بهتره و تو سبقت عالیه | از نظر هندلینگ سمند بهتره اما یه ریزه تو شروع حرکت کنده
در کل مخارج جفتشون باید یکی باشه اما 405 بی دردسره. اما من به شخصه سمند رو ترجیح می دم.
در ضمن فکر می کنم یه خورده قیمت تنده، مخصوصاً سمنده. تا جایی که من اطلاع دارم 405، 200 تا 400 تومن و سمند کم کم تا 1 م تومن جای کم کردن داره حتی اگر دوگانه سوز باشن.
سمند معمولی باید یه خورده از 405 گرونتر باشه نه زیاد.
سلام دوستان.قصد دارم یه پراید(بنزینی) بگیرم. با 12 تومن چه مدلی میتونم بگیرم؟؟؟؟ممنون
ممنون از راهنمایی شما.:n16:نقل قول:
اما اگه ممکنه بیشتر از تجربیات خودتون درباره سمند سواری بگید تا من هم براساس معیارهام به یه نتیجه برسم!!!
چون من خودم از نظر تمیزی واقعا سمند چشمم را گرفته اما از یه عده شنیدم که خیلی ماشین خوبیه ولی عده ای هم گفتند بعد از یه مدت به خرج میفته و لش میشه!!!
لطفا دوستان هم کمک کنن:n28:
ماشین اگر خوب نگهداری بشه خرجش فقط موارد مصرفیه. در مورد وضعیت ماشین می تونید از مکانیک سمند و پژو متخصص کمک بگیرد تا از اوضاع هر کدوم با خبر بشید.نقل قول:
من 3 تا پژو پارس مدلای 85-84 (با توجه به بوجه) بردم پیش مکانیک وارد، اوضاعشون رو بررسی کرد و مخارج رو پا شدن هر کدوم رو مشخص کرد. بهتره شما هم همین کار رو بکنید. شاید اوضاع یکی از این ماشینها بهتر از دیگریه که میتونید اونو انتخاب کنید (صرفاً از روی ظاهر و کارکرد ضفحه کیلومتر قضاوت نکنید). اگر احیاناً هر دو در حد هم بودن، انتخاب با خودتون. اگر چشمتون سمند رو گرفته و مکانیک هم تاییدش کرد به قیمت بگیریدش. توجه داشته باشید که لاستیک و بیمه (و نیز تخفیف بیمه) با توجه به افزایش قیمت شدیدی که داشتن، الآن دیگه جزو پارامترهای اثرگذار در قیمت ماشین هستند. در مورد رنگ هم حتماً از نقاش ماهر کمک بگیرید.
سمند رو ما زمان خیلی کمیه که داریم. بنابراین هنوز زوده که چیزی بگم اما در کل بد نیست. فکر می کنم انتخاب سختی ندارید و هر دو گزینه به شرط سالم بودن، راضی کننده باشن. در مورد لش شدن سمند هم مثل بقیه ماشین هاست. اگر بهش رسیدگی نشه دیگه شتاب و قدرت سابق رو نداره (البته اگر از بیشتر افرادی که در مورد لش شدن ماشین حرف می زنن بپرسید که لش شدن یعنی دقیقاً چی؟ جوابی ندارن و فقط اونها هم شنیدن:n06:). در مورد بدنه اما زودتر از بقیه ماشینها می تونه از قیافه بیفته.
بازم ممنون ، خیلی ما را شرمنده کردید:n16:نقل قول:
والا سمنده از این بابت چشممو گرفته که همه چیزش 20 ،تخفیف بیمه را کامل داره ، یه خال رنگ یا حتی ضربه نداشته ، همه چیزاش فابریکه یه جورایی درسته ماشین ماله سال 84 اما انگار 90 هست چون ماشینش چندین سال خوابیده بوده و زیاد استفاده نشده و حالا هم که گذاشتن برا فروش فقط چهارتا لاستیکهاش را نو کردن و سرویس مکانیکی روتین کردندش ، از طرفی فروشنده را یکی از اقوام که بنگاه داره معرفی کرد پس از یه طرف چون آشنا هستیم همه چیزاش را صاف و پوست کنده بهم گفت و از طرفی چون بنگاهی و کارش اینه میشه رو حرفاش حساب کرد.
من فقط مشکلم اینکه برم سمند را بردارم یا 405 را؟؟؟ که البته از اونجایی که کمتر برای تو شهر میخوام (چون بیشتر کارای شهری را با موتور رفع رجوع میکنم) و بیشتر برای مسافرت (اونهم حداکثر 5 الی 6 بار در سال) دنبال یه ماشینم که تو مدتی که تو جادس اذیت نکنه !!! البته رفقا سمند را برای اینکار پیشنهاد میدن و استدلال اکثرشون هم اینه که به جاده میچسبه و میتونم تو جاده باهاش 200 برم ولی از اونجایی که هم اهل سرعت نیستم و هم اینکه بیشتر با خانواده سفر میکنم این دلیل زیاد برام هوس انگیز نیست و بیشتر دنبال یه ماشین خانوادگی و در عین حال با آمار خرابی پایینم!!!
بازم اگه دوستان پیشنهادی دارید بهم بگید ، ممنون میشم.
راستی جایی از فروم خرید 405 یا سمند را بررسی نکردن؟؟؟
دوستان سلام
یه پراید sx مدل90 سفید رنگ 20000 تا کارکرده گلگیر جلو سمت راننده رو رنگ صاف شده خونگیه دست آشناست
با این تفاسیر وبازار حالا چند میرزه
مورد شماره 2 رو حتماً بررسی کنید. چون ماشین اگر چند روز پیاپی استارت نخوره به مرور قطعاتش دچار مشکل مشن.نقل قول:
جمع بندی موارد میگن سمند مناسب شماست. اگر ماشین واقعاً کم کارکرده، کمی گرون خریدنش اشکالی نداره. سمند رو بردارید و ازش لذت ببرید.
نقل قول:
درود ، بین 131 و 111 سلیقه مهم است چون هر دو خودرو عملکرد مشابه ایی دارند به غیر از هندلینگ پایین تر 111 و ایمنی کمتر 111 به علت هاچ بک بودن و تخت بودن عقب خودرو که در صورت تصادف از عقب بسیار ضربه پذیرتر از 131 است .
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 131SX مدل 90 که 22000 تا کارکرد داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دزد گیر داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لاستیک در حدی که تا5 ماهه دیگه باید عوض شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیمه تا اردیبهشت 93
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه گلگیر + در عقب ماشین به اندازه یه کف دست تو رفتگی معمولی که بی رنگ راحت میشه در اورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همه مهمتر اینکه برای یه زنه هست که تو این دو سال با این ماشین رانندگی یاد گرفته!!!:n27:
چند می ارزه؟
درود ، در صورت بی رنگی پراید 131 اس ایکس 90 ---->14.400.000نقل قول:
:n13::n13:نقل قول:
ممنون:n11:
طرف بهم 13500 میده!!!
راستی تک هستا شما فکر کنم قیمت دوگانه گفتید نه؟
----------
یکی 131sx 90 دیگه هست که در حد صفره
لاستیک بیمه و . . . همه چیز داره اینو میده 14200 که تکه قیمت این چطوره؟